Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!

ειμαι ετοιμος να γινω κι εγω κατοχος αυτης της συσκευης...

εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιοπηστο site?

επισης θελω να το παραγγειλω multi language...θα εχω καποιο μειον απο αυτο οσο αφορα αναβαθμισεις κλπ;

κατι τετοιο σαν να ειδα σε καποιο post...sorry αλλα ειμαι λιγακι ασχετος

Αν δεις 2-3 σελιδες πισω υπαρχουν πολλες παρομοιες ερωτησεις με απαντησεις...

Αλλα τελος παντων

Vickmall με nlpost..

Η μυλτι εχει πολλα προβληματα και δεν παιρνει ενημερωσεις.

Αμα δεν εχεις θεμα με τα αγγλικα μενου παραγγελνεις με την official stable που παιρνει αναβαθμισειε και κατεβαζεις το πληκτρολογιο τηε google για ελληνικο αλφάβητο.

Αμα θες να ασχοληθεις λιγο παραγγελνεις με μια dev, το ξεκλειδωνεις και περναε την ελληνικη (δεν παιρνεις αυτοματα ενημερωσεις)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια!

ειμαι ετοιμος να γινω κι εγω κατοχος αυτης της συσκευης...

εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιοπηστο site?

επισης θελω να το παραγγειλω multi language...θα εχω καποιο μειον απο αυτο οσο αφορα αναβαθμισεις κλπ;

κατι τετοιο σαν να ειδα σε καποιο post...sorry αλλα ειμαι λιγακι ασχετος

Πάνε λίγο πίσω μερικές σελίδες και διάβασε λίγο,θα σου λυθούν αρκετές απορίες ,τα sait που έχουμε πρωτινοί είναι 2 το vickmall.com και το minideal.net :cool::rolleyes::ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Αν δεις 2-3 σελιδες πισω υπαρχουν πολλες παρομοιες ερωτησεις με απαντησεις...

:offtopic:Τελικά κυκοφορούν και καλά παιδιά εδώ μέσα:offtopic:

Μόλις του έβαλα το τσαμακι όντως πολύ καλή ποιότητα και δεν αφήνει αποτυπώματα καθόλου και δαχτυλιές.:cool::cool:

και κυρίως εχει καλύτερη απόκριση το κινητό .

Κορυφαίο τζάμι.

Αξίζει το 2,5D ; Εγώ έμεινα στο nillkin του vickmall.

Αξίζει φίλε. Το απλό το είχα βάλει στις προηγούμενες συσκευές που είχα και είναι όντως εξαιρετικό γυαλί. Το 2.5d είναι άλλο πράγμα.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kyrgeo1978

:lol::lol: Άλλη μια φορά...........

Vickmall , multi language = ότι χειρότερο κυκλοφορεί.

Δεν θα έχεις αναβαθμίσεις .

Αν θέλεις Ελληνικά και δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το κινητό για μένα, μην το παίρνεις.

Είναι ακατάλληλο και θέλει δουλειά..

Αν θέλεις Ελληνικά και δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το κινητό για μένα, μην το παίρνεις.

Μ αρεσε αυτό που έγραψες πολύ χα χα:p:p:p:rolleyes::D:D Σωστά το έθεσες όμως.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κορυφαίο τζάμι.

Αξίζει φίλε. Το απλό το είχα βάλει στις προηγούμενες συσκευές που είχα και είναι όντως εξαιρετικό γυαλί. Το 2.5d είναι άλλο πράγμα.

Όντως το 2.5d είναι άλλο πράγμα.Φεβερο πραγματικά και με λεπτό γούστο.......γενικά εξαιρετικό,φανταστικό.

Ακριβώς την ίδια κουβέντα λέω και εγώ σε άτομα που με ρωτάνε για το Redmi Note 3 Pro.

Μ αρεσε αυτό που έγραψες πολύ χα χα:p:p:p:rolleyes::D:D Σωστά το έθεσες όμως.

Ε ναι ρε φίλε.. Δεν ειναι για όλους.

Από το να μετανιώνουν για ένα τηλέφωνο που υπολειτουργεί καλύτερα να μην το πάρουν.

Αν θες Ελληνικά πρέπει να αφιερώσεις χρόνο να διαβάσεις.. Η διαδιακασία είναι 30 λεπτά σύνολο.

Ακριβώς την ίδια κουβέντα λέω και εγώ σε άτομα που με ρωτάνε για το Redmi Note 3 Pro.

Φυσικά γιατί μετά ο κλήρος θα πέσει σε σένα που ξέρεις..

Ας πάρουν ένα LETV που λέγαμε το απόγευμα..

Sorry αν ακούγεται κάπως στους πιο "νέους"

και μη ενημερωμένους αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Το τηλέφωνο με multi rom έχει χίλια προβλήματα. Για να έχεις Ελληνικά πρέπει να ασχοληθείς...

Denni & kyrgeo με ψήσατε για το "γυαλί"...

Edited by geoanto555

Φυσικά γιατί μετά ο κλήρος θα πέσει σε σένα που ξέρεις..

Ας πάρουν ένα LETV που λέγαμε το απόγευμα..

Έτσι ακριβώς. Έχουν ελληνικά τα LETV; Εγώ τους λέω να πάρουν ένα Nexus 5X που έχει πέσει αρκετά η τιμή του.

Έτσι ακριβώς. Έχουν ελληνικά τα LETV; Εγώ τους λέω να πάρουν ένα Nexus 5X που έχει πέσει αρκετά η τιμή του.

Ακόμη καλύτερα nexus 5..

Λογικά έχουν Ελληνικά..(τα letv):oops::offtopic:

:lol::lol: Άλλη μια φορά...........

Vickmall , multi language = ότι χειρότερο κυκλοφορεί.

Δεν θα έχεις αναβαθμίσεις .

οταν λες αν δεν εχω σκοπο να ασχοληθω εννοεις να περναω μονος μου αναβαθμισεις και rom?

Ακόμη καλύτερα nexus 5..

Εγω εχω ακούσει τα καλύτερα για LETV και από άτομο που το είχε στην κατοχή του, μάλιστα μου το πρωτινέ πριν να πάρω το δικό μας και αυτό το άτομο έχει αλλάξει 20 με 25 και 30 τηλεφώνα τα αγοράζει, τα δοκιμάζει λιγο και μετά τα πουλάει,όταν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει νέο μοντέλο και άλλης μάρκας η της ίδιας,το αγοράζει για να το δοκιμάσει.:ninja::ninja::ninja::mad:

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οταν λες αν δεν εχω σκοπο να ασχοληθω εννοεις να περναω μονος μου αναβαθμισεις και rom?

Ακριβώς αυτο που απάντησες τώρα.

Ακόμη καλύτερα nexus 5..

Δεν κυκλοφορεί πια. Και το νέο είναι μία αναβάθμιση όχι πολύ μεγάλη αλλά είναι. End offtopic.

Το τζαμάκι χτύπα πάντως. Καλή περίπτωση. :)

:offtopic:Τελικά κυκοφορούν και καλά παιδιά εδώ μέσα:offtopic:

Εννοεις αυτους που ειναι νεοι κατοχοι αλλα κλεψανε την ατακα σου; "Δες 2-3 σελίδες πισω?"

Χαχα

Η διαδιακασία είναι αυτή

1. Παραγγέλνεις το κινητό με dev ρομ για να είσαι έτοιμος για ξεκλείδωμα bootloader.

2. Κάνεις την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader.

3. βάζεις drivers στον υπολογιστή..

4. Έρχεται το sms από την xiaomi -ξεκλειδώνεις bootloader

5. Βάζεις custom recovery , στην περίπτωση μας twrp

6. Βάζεις Ελληνική ρομ

Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι.. Αυτό θα πει ασχολούμαι με το ρν3π για να έχω Ελληνικά.

Αν θέλεις και μπορείς πάρτο. Εδω θα είμαστε να σε βοηθήσουμε.

Εννοεις αυτους που ειναι νεοι κατοχοι αλλα κλεψανε την ατακα σου; "Δες 2-3 σελίδες πισω?"

Χαχα

Εννοώ αυτό ακριβώς που λέω..

Τελικά υπάρχουν καλά παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν.

; "Δες 2-3 σελίδες πισω?"

Αυτή η ατάκα είναι του denni.

Edited by geoanto555

Τα δικα μας ακόμη έρχονται φιλε απο την κινα,χα χα χάθηκαν:lol::lol:,εξαφανίστηκαν κάποιος ποντικός τα τρύπησε κάνεις δεν γνωρίζει,εμείς πήραμε τα χρήματα μας τουλάχιστον πίσω και φάγαμε όμως την υπομονή να περιμένουμε 2 μήνες για ένα κινητό που δεν θα έρθει πότε,ήμασταν προφανώς άτυχοι :lol::lol::lol: ,σήμερα παρέλαβα την νέα θηκούλα και το τσάμι Nillkin για το κινητό .:ninja::ninja:

Εσύ ξεμπερδεψες εμείς ακόμα εδώ ... να παρακολουθουμε ένα θέμα 2 μήνες χωρίς το κινητό και με θήκες τζαμι να περιμένουν ...

Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Εννοώ αυτό ακριβώς που λέω..

Τελικά υπάρχουν καλά παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν.

Αυτή η ατάκα είναι του denni.

οταν ρωταγα επαιρνα απαντηση ακομα και αν το ειχατε ακουσει 100 φορες,οποτε νομιζω αφου διαβαζω "οφειλω" να απαντησω σε οτι ξερω...:lol::lol:

να με συχωρα ο denni :X :lol::lol:

Εσύ ξεμπερδεψες εμείς ακόμα εδώ ... να παρακολουθουμε ένα θέμα 2 μήνες χωρίς το κινητό και με θήκες τζαμι να περιμένουν ...

μην σκας αν θες στειλε τα τζαμακια σε μενα αμα δεν τα θες :lol::lol::lol::lol::lol:

να με συχωρα ο denni :X :lol::lol:

Αντε να δούμε...

Υπομονή..

Δεν καταλαβαίνω σε τι ποιο θέμα ξεμπέρδεψα που γράφεις,δεν παρέλαβα τίποτε απο την παραγγελία πριν 2 μιση μήνες απο κίνα.,καμιά σχέση με αυτα που γράφεις,απο εδώ απο ευρ αποθήκη αγόρασα το κινητό και τσάμι απο αλλο μαγαζί απο κίνα :rolleyes::rolleyes::X.

Αγόρασε αλλο και τελείωσε από ευρ αποθήκη οπως κάναμε κ εμείς,να μην κάθεται μόνο του τ τζαμι

Edited by deni77

Έχει πάρει κανείς το tempered glass από την Ultimate Shield;

http://www.ultimateshield.co.uk/xiaomi-redmi-note-3-tempered-glass-screen-protector/

Είχα διαβάσει παλιότερα ότι έχουν καλύτερη αίσθηση αφής από τα Nillkin.

Έπεσες επάνω στο πρόβλημα του sg post. Φίλος περίμενε πακέτο με δύο άσχετα τηλέφωνα και πριν το τσεκ ιν Ελλάδα χάθηκαν τα ίχνη τους. Είναι σε διαδικασία refund και νομίζω παρηγγειλε την ίδια περίοδο με εσένα. Οπότε υπομονή.

Μέσα στον μήνα θα κάνω παραγγελία και εγώ το 32αρι και κάθομαι παρακολουθώ το θέμα σιωπηρα για να απαντηθούν οι ερωτήσεις μου. Η διαδικασία μου φαίνεται αρκετά εύκολη. Προτείνω πριν αρχίσετε τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις να διαβάζετε πάντα τις τελευταίες δέκα σελίδες καθώς προς το παρόν σαν αναγνώστης βλέπω ίδια πράγματα να ρωτάτε.

:thanks:

Προτείνω πριν αρχίσετε τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις να διαβάζετε πάντα τις τελευταίες δέκα σελίδες καθώς προς το παρόν σαν αναγνώστης βλέπω ίδια πράγματα να ρωτάτε.

Στην πρώτη σελίδα είναι όλα όσα χρειάζεται κανείς για το κινητό.

Το από που θα το αγοράσω και ποιο μαγαζί είναι καλό νομίζω είναι :offtopic:

Edited by geoanto555

Ρωτάτε σ' αυτό το θέμα για το ποιό μαγαζί είναι αξιόπιστο και από που θα πάρετε τη συσκευή.

http://www.ultimateshield.co.uk/xiaomi-redmi-note-3-tempered-glass-screen-protector/

Δεν γνωρίζω αν το έχει κάποιος αυτό το τσάμι,άλλα αν διαβάσεις γράφουν στα αγγλικά εξαιρετικα σχόλια αγοραστές που το πήραν προφανώς και το έχουν στην κατοχή τους και τα τα Nillkin είναι πολύ καλά ,εγώ αυτό παρέλαβα εχθές και το πέρασα και είναι εξαιρετικό. :ninja::ninja:

Φίλτατε, και εσύ εδώ; μετά το thl σε xiaomi. Πολύ καλό το thl, καμία σχέση όμως με xiaomi... Εύχομαι σύντομα καλό τέλος στην ταλαιπωρία που έχετε αρκετοί με το singapore post.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασίλης!

Ειχα δοκιμάσει γυαλι της ultimate shield στο honor 6 που ειχα, και ειχα μείνει ενθουσιασμένος.

Εκπληκτική αίσθηση αφής (καλύτερη απο την οθόνη του κινητου) και σε εναμιση χρόνο δεν είδα ουτε μια γρατζούνια χωρίς να το προσέχω το κινητό. Πολύ καλή επιλογή!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+