geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Ερωτιση Μήπως λογικά θέλει να επιλεξης μαζι με το cache + dalvik cache και το data στο advacned επειδή γυρνάς σε παλιότερη έκδοση,να διαγράψει και το data??? :ninja::ninja:Τι πρεπει να επιλεξουμε οταν γυρνάμε σε παλιότερη εκδοση?? wipe cache, dalvik cache + data είναι factory reset. Αυτό είναι ότι πρέπει.... για επιστροφή. Απλά τα χάνεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 wipe cache, dalvik cache + data είναι factory reset. Αυτό είναι ότι πρέπει.... για επιστροφή. Απλά τα χάνεις όλα. ναι το εκανα παιδια ειναι χαλια η καμερα χαλασε εντελως τωρα......θα ξαναβαλω την 7.3.20 μου βγηκε πολυ χαλια αθλιες φωτο ειλικρινα χειροτερη απο multy language τωρα για να παω στην καινουργια μονο dalvik + cache ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ναι το εκανα παιδια ειναι χαλια η καμερα χαλασε εντελως τωρα......θα ξαναβαλω την 7.3.20 μου βγηκε πολυ χαλια αθλιες φωτο ειλικρινα χειροτερη απο multy language τωρα για να παω στην καινουργια μονο dalvik + cache ετσι ? Αυτό που λες με την κάμερα δεν παίζει... Μήπως η σύγκριση που κάνεις είναι σε πιο σκοτεινό σημείο; Αν νομίζεις ότι η 7,3 ειναι καλύτερη πας με dalvik + cache . Για μένα δοκίμασε την και αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Αυτό που λες με την κάμερα δεν παίζει... Μήπως η σύγκριση που κάνεις είναι σε πιο σκοτεινό σημείο; Αν νομίζεις ότι η 7,3 ειναι καλύτερη πας με dalvik + cache . Για μένα δοκίμασε την και αύριο... οχι οχι εκανε θολουρες παντου και χαλασε τα παντα ακομα και με φλας που η φωτο ηταν κρυσταλο τωρα βγαινανε πιξελιασμενες παω να αλλαξω και βιαζομαι να βγω και βολτααααα :( ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παδια μου κλειδωσε η συσκευη :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 οχι οχι εκανε θολουρες παντου και χαλασε τα παντα ακομα και με φλας που η φωτο ηταν κρυσταλο τωρα βγαινανε πιξελιασμενες παω να αλλαξω και βιαζομαι να βγω και βολτααααα :( ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παδια μου κλειδωσε η συσκευη :O Να φανταστώ το mi account.. Σύνδεσε το στο ιντερνετ , βάλε τον κωδικό σου και θα ξεκλειδώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 ναι το εκανα παιδια ειναι χαλια η καμερα χαλασε εντελως τωρα......θα ξαναβαλω την 7.3.20 μου βγηκε πολυ χαλια αθλιες φωτο ειλικρινα χειροτερη απο multy language τωρα για να παω στην καινουργια μονο dalvik + cache ετσι ? Εχεις λαθος εδω είσαι σε σκοτεινά ,στην 7.2.2.0 ειναι καλύτερη η καμερα αυτο διαπιστωμένο ,πως το διακρίνεις οτι δεν ειναι καλή εσυ,με τι κριτήρια.:ninja::ninja::ninja::X ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι οχι εκανε θολουρες παντου και χαλασε τα παντα ακομα και με φλας που η φωτο ηταν κρυσταλο τωρα βγαινανε πιξελιασμενες παω να αλλαξω και βιαζομαι να βγω και βολτααααα :( ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παδια μου κλειδωσε η συσκευη :O Τι ενοεις σου κλείδωσε..?? :ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Παιδιά σε Γερμανό πέρσι μου ζήτησαν 3 ή 4 ευρώ για κόψιμο κάρτας χωρίς αγορά συσκευής από εκεί. Επίσης μίλησα με σελινα γιατί έκανα την αγορά χωρίς account και της ρώτησα πως μπορώ να ελέγξω την πορεία της συσκευής μου. Μου απάντησε πως επειδή υπήρχε πρόβλημα με SG το έστειλαν με NL το δέμα για πιο γρήγορα ενώ είχα δήλωση SG όπως προτείνατε πιο πάνω. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα με NL?. Τους τελευταίους δύο μήνες παρατηρούνται προβλήματα στην παραλαβή με Singapore Post. Έχουν γίνει αρκετά dispute σε Paypal. Έχω κάνει και εγώ για παραγγελία από 24/3 και αναγκάστηκα να πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη. Για να σου το στείλει με NL Post μάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται με SG. Όσον αφορά την 7.3 θα της δώσω μία ευκαιρία για μερικές μέρες. Έχω το nadroid back up έτοιμο για restore για παν ενδεχόμενο. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 24, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Με SG πηρα ένα mi4 από Vick και ήρθε σε δύο εβδομάδες πριν κάνα μήνα,οσον αφορά την σιμ δώστε μία φορά 10 ευρώ βρε παιδιά πάρτε μία υβριδική σιμ από τον πάροχο σας που έχει καί τα ανταπτορακια για micro και μίνι σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 kyrgeο1978 εσύ είδες καμιά διαφορά σε κάμερα; Στο δικό μου τουλάχιστον στα μακρινά ήταν κάπως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τους τελευταίους δύο μήνες παρατηρούνται προβλήματα στην παραλαβή με Singapore Post. Έχουν γίνει αρκετά dispute σε Paypal. Έχω κάνει και εγώ για παραγγελία από 24/3 και αναγκάστηκα να πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη. Για να σου το στείλει με NL Post μάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται με SG. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι μονο εσυ και εγω φιλε μου το ιδιο 24/3 και ειμαστε στην τελικη φάση πλεον και περιμένουμε full refund και εγω απο ευρωπαϊκή πήρα μετα απο 1 μιση μηνά ,μονο υπομονή και αναμονη να περιμένω κατι που εχει 2 μήνες τωρα και δεν έχει έρθει .:cool::cool::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 kyrgeο1978 εσύ είδες καμιά διαφορά σε κάμερα; Στο δικό μου τουλάχιστον στα μακρινά ήταν κάπως.. Είναι όντως λίγο πιο σκοτεινές. Με SG πηρα ένα mi4 από Vick και ήρθε σε δύο εβδομάδες πριν κάνα μήνα,οσον αφορά την σιμ δώστε μία φορά 10 ευρώ βρε παιδιά πάρτε μία υβριδική σιμ από τον πάροχο σας που έχει καί τα ανταπτορακια για micro και μίνι σιμ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Και εμένα μου έχει έρθει σε 10 ημέρες από Vickmall με SG. Δες λίγο στο θέμα Αποστολές από Κίνα. Κάτι παίζει με SG Post τους τελευταίους δύο μήνες. Κάποιοι παραλαμβάνουν και κάποιοι ακόμα περιμένουν. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Είναι όντως λίγο πιο σκοτεινές. Και εμένα μου έχει έρθει σε 10 ημέρες από Vickmall με SG. Δες λίγο στο θέμα Αποστολές από Κίνα. Κάτι παίζει με SG Post τους τελευταίους δύο μήνες. Κάποιοι παραλαμβάνουν και κάποιοι ακόμα περιμένουν. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμεις δεν περιμένουμε πάντως κατι που δεν ξέρει ουτε το ιδιο το Vickmall με SG τι απέγιναν και ήμασταν πολλοί εκείνη που δεν παραλάβαμε ακομη,πάνω απο 30 με 35 άτομα.:rolleyes::rolleyes::O:O Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Εγω με την 7.3 δεν εχω θεμα. Μονο με τα εμειλ. Η καμερα δεν με νοιαζει ξερω οτι ειμαι μετρια οποτε λιγο καλυτερη λιγο χειροτερη δεν με νοιαζει. Απολαμβανω το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Εγω με την 7.3 δεν εχω θεμα. Μονο με τα εμειλ. Η καμερα δεν με νοιαζει ξερω οτι ειμαι μετρια οποτε λιγο καλυτερη λιγο χειροτερη δεν με νοιαζει. Απολαμβανω το κινητο. Tα mail ερχονται κανονικότατα σε εμενα με την 7.3 με την 7.2.2.0 αργούσαν λίγο,έπεφταν σε καμία μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση φαίνεται και κολλούσαν σε κάνα μποτιλιάρισμα.:p:wacko::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τι πρεπει να επιλεξουμε οταν γυρνάμε σε παλιότερη εκδοση?? Επιλέγουμε το SYSTEM. Το data δεν χρειάζεται να το επιλέγετε. Data είναι τα media που έχει το internal sd. Αυτά και να τα κρατήσουμε δεν τρέχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Επιλέγουμε το SYSTEM. Το data δεν χρειάζεται να το επιλέγετε. Data είναι τα media που έχει το internal sd. Αυτά και να τα κρατήσουμε δεν τρέχει τίποτα. Δηλαδη cache + dalvik cache και το SYSTEM επιλέγουμε και μετά περνάμε την παλιότερη εκδοσή της rom. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Όποιος έχει όρεξη ας ρίξει ένα μάτι. Android Partitions Explained: boot, system, recovery, data, cache & misc limna99 αν θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, κάνεις και το system αλλά εννοείται πως κάνεις και data +cache+dalvik=f-reset Ο φίλος kostis123456 χρειάστηκε να κάνει factory reset πριν..data +cache+dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Κάνε επανακκίνηση και μετά μπες εφαρμογές / google play / καθαρισμός δεδομένων. Αν δεν στρώσει σβήσε το google account σου και ξανα βάλτο.. το εκανα και αυτο αλλα τιποτα τα ιδια μου κανει. μηπως εχω κανει κατι λαθος στο ινσταλ (κατεβασα το apk και τα update service τa περασα στο κινητο και εκανα εγκατασταση ) εχετε να μου πειτε καποιον τροπο αλλο να το περασω; η να το κατεβασω απο καποιο αξιοπιστο σαιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Με ποιον τρόπο προσπάθησες να το βάλεις; εχετε να μου πειτε καποιον τροπο αλλο να το περασω; η να το κατεβασω απο καποιο αξιοπιστο σαιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Με ποιον τρόπο προσπάθησες να το βάλεις; κατεβασα απο ενα σαιτ τρια αρχεια 1. Google Installer_2.0 2.com.google.android.gms_8.4.89_(2428711-248)-8489248_minAPI21(arm64-v8a,armeabi-v7a)(480dpi) 3.com.android.vending_6.2.10.A-all_[0]_2590673-80621000_minAPI9(nodpi) τα περασα στο κινητο και τα εκανα εγκατασταση οπως ελεγε ενας οδηγος που ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Εχεις λαθος εδω είσαι σε σκοτεινά ,στην 7.2.2.0 ειναι καλύτερη η καμερα αυτο διαπιστωμένο ,πως το διακρίνεις οτι δεν ειναι καλή εσυ,με τι κριτήρια.:ninja::ninja::ninja::X ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ενοεις σου κλείδωσε..?? :ninja::ninja: Εντάξει το έφτιαξαν ήταν το Mi account αλλά δεν με άφηνε να συνδεθω στο wifi τελικά μπήκε και το άνοιξα όσο για την κάμερα εννοώ ότι στα ίδια σημεία που τραβαγα βράδυ μέσα το δατιο μου με την 7.1.9.18 και την 7.3.2.0 ή 7.2.2.0 χαλαγε τελείως τις φωτο....θα την ξαναβαλω αν ει αι αύριο τώρα προς το παρών έβαλα την 7.3.2.0 επειδή ήθελα να βγω βόλτα και ήθελα κάμερα και με είχε πιάσει και μία φρίκη εκείνη την ώρα γιατί με περίμεναν ! Οπότε ίσως να την ξαναβαλω αύριο αλλά σκέφτομαι ότι εχω σεταρει το κιν οπότε το αφήνω μάλλον την 7.3 ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης και κάτι άλλο το κάνει σε όλες τις ρομ όταν είμαι στο youtube και το έχω σε landscape για κάποια ώρα μετά δεν δουλεύει το γυροσκόπιο ? Αυτό τέλος πάντων που γυρνάει την εικόνα σε landscape και σε πορτρέτο έχει κανείς κάποια λύση ή αιτία που το κάνει ?? Edited May 24, 2016 by kostis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Είναι όντως λίγο πιο σκοτεινές. Και εμένα μου έχει έρθει σε 10 ημέρες από Vickmall με SG. Δες λίγο στο θέμα Αποστολές από Κίνα. Κάτι παίζει με SG Post τους τελευταίους δύο μήνες. Κάποιοι παραλαμβάνουν και κάποιοι ακόμα περιμένουν. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι το έχω διαβάσει το θέμα ως επί το πλείστον το θέμα δημιουργήθηκε τον μαρτιο εγώ τέλη απριλιου παρέλαβα μέσα σε δύο βδομάδες από vickmall με SG Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 κατεβασα απο ενα σαιτ τρια αρχεια Σε ποια ρομ είσαι; Μπορείς να κάνεις αυτό; Αν σου κάνει κόλπα και αυτό κάνε καθαρισμό δεδομένων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragkios Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 οπως ηρθε σημερα δεν το εχω πειραξει με dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Εγώ το είχα πάρει με Κινέζικη stable και το πέρασα με αυτόν το τρόπο. Δοκίμασε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts