kyrgeo1978 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τόσοι που σου την πέσαμε,μπερδεύτηκες...:lol: Global stable επιλέγεις αφού δε σ ενδιαφέρουν τα Ελληνικά στο μενού κ θα παίρνεις κ αυτόματα τις ενημερώσεις...;) Άγριο πέσιμο. Το μαγαζί παρέχει κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εσείς οι πέφτουλες δεν μου λέτε; Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω updater Ελληνική (πχ την 7,3,2) κάνει factory reset πάλι όπως παλιά με τις official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Χαχαχα!!! Τον τρελάνατε τελείως τον άνθρωπο! Τώρα θα πάει να παραγγείλει άλλη συσκευή :lol::lol: Geoanto, thanks - δεν ήξερα, δεν ρώταγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Άγριο πέσιμο. Το μαγαζί παρέχει κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο.:lol: Πραγματικα τα εχασα! Τικαρω την επιλογη "Official Global Rom&Google play store(No Greek)" και ο θεός βοηθός :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παρόλο το άγριο πέσιμο, τελικά είχες τη ψυχραιμία και έκανες τη σωστή επιλογή! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) δώστε τα φώτα σας, όταν παώ στο dropbox για να κάνω export ενα αρχειο στη συσκευή βγάζει να διαλέξω και επιλέγω save to device και μου βγάζει μήνυμα: "ενεργοποιήστε πρώτα το έγγραφα στις ρυθμίσεις>εφαρμογές". Θέλει τίποτα δικαιώματα, δε βγάζω άκρη. Επίσης όταν διαλέγω ένα άλλο mp3 για ringtone δε το δέχεται, μου βγάζει να τοεπιλέξω πατάω οκ, αλλά όταν ξαναπάω στους ήχους, έχει πάλι επιλεγμένο το παλιό.... Edited May 23, 2016 by johnnyar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Λοιπον μαγκες μου το κινητο ξεκλειδωθηκε :D :D :D επειδη εχω χεστει απο την χαρα σας παρακαλω στειλτε μου ολα τα απαραιτητα λινκ να βαλω ελληνικη ρομ σας παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τελικά με πεισατε και έκανα έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Σήμερα 6.30 το πρωί μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαίωσης ότι μπορώ να το κάνω. Οπότε τώρα περιμένω το τηλέφωνο να έρθει... Έπρεπε να το είχα επιλέξει από την αρχή την global stable για να γλητωνα αυτήν την διαδικασία αλλά δεν βαριέσαι... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να του περάσω την ελληνική Stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Προσπαθώ να βρω τρόπο να εγκαταστήσω το music app της κινέζικης rom σε global ή ελληνική rom (ο λόγος; βλ. screenshots από κάτω). Κάποια στιγμή που είχα κινέζικη rom μου κατέβασε ένα apk για να κάνει update το music app. Το κράτησα και το έκανα install στην ελληνική rom, αφού πρώτα έβγαλα το music που είχε, αλλά πάλι ίδιο μου βγήκε το app. Καμιά ιδέα; http://s33.postimg.org/4blws428f/image.jpghttp://s33.postimg.org/5de6b28gf/image.jpghttp://s33.postimg.org/ngz9w3tjj/image.jpghttp://s33.postimg.org/x79mpd93j/image.jpg Καλά, ποιος είναι ο Γιώργος Γκικοδήμας που τον ξέρουν οι Κινέζοι και δεν τον ξέρω εγω?? Edited May 23, 2016 by limna99 Τρολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saili Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 μάλλον τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου.. Στην αρχή θα χρειαστείς υπολογιστή γτ χωρίς αυτόν δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις αλλά ούτε να περάσεις dev. Μετά αφότου βάλεις twrp θα τα κάνεις όλα μέσω κινητου. Με λίγα λόγια και οι 2 σωστά τα γράφουν.. ο χρόνος αλλάζει..;)καλημερα ! ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε γενικοτερα και ευχαριστω που μοιραζεσθε τις γνωσεις σας!ειπα ομως οτι ειμαι ενας μεσος χρηστης με γνωσεις βασικων στοιχειων..ειπα οτι παραγγειλα με την dev rom που σημαινει ξερω οτι με αυτην μπορω να εγκαταστησω την ελληνικη..δεν ηξερα αν το κινητο εχει twrp...τωρα το εμαθα επειδη με ενημερωσατε(ευχαριστω)..ηξερα οτι χρειαζεται twrp...ξερω πως να την εγκαταστησω...αλλα ο τροπος μετα για την αλλαγη της rom σε ελληνικη μου φανηκε λιγο πολυπλοκος για τις μετριες γνωσεις μου και επειδη ειδα ενα αλλα τροπο μεσω otg καλωδιου και usb stick που τον κατανοησα αμεσως ρωτησα ακριβως αυτο αν μπορω να κανω αφου εχω εγκαταστηση το twrp...ευχαριστω παλι για την καλοπροαιρετη διαθεση σας και βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) ειπα οτι παραγγειλα με την dev rom που σημαινει ξερω οτι με αυτην μπορω να εγκαταστησω την ελληνικη..δεν ηξερα αν το κινητο εχει twrp...τωρα το εμαθα επειδη με ενημερωσατε(ευχαριστω)..ηξερα οτι χρειαζεται twrp...ξερω πως να την εγκαταστησω...αλλα ο τροπος μετα για την αλλαγη της rom σε ελληνικη μου φανηκε λιγο πολυπλοκος για τις μετριες γνωσεις μου και επειδη ειδα ενα αλλα τροπο μεσω otg καλωδιου και usb stick που τον κατανοησα αμεσως ... Καλά κάνεις και ρωτάς κ μπράβο σου. Λοιπόν δώσε προσοχή.. Παίρνεις το κινητό με dev ρομ. Ξεκλειδώνεις bootloader και αναγκαστικά κάνεις αυτή την διαδιακασία για να περάσεις TWRP . Μετά από αυτήν την διαδικασία μπορείς να περνάς ρομ μέσω OTG USB Ή όπως θέλεις. kostis123456 η διαδικασία-οδηγός ισχύει και για σένα... Edited May 23, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 δώστε τα φώτα σας, όταν παώ στο dropbox για να κάνω export ενα αρχειο στη συσκευή βγάζει να διαλέξω και επιλέγω save to device και μου βγάζει μήνυμα: "ενεργοποιήστε πρώτα το έγγραφα στις ρυθμίσεις>εφαρμογές". Θέλει τίποτα δικαιώματα, δε βγάζω άκρη. Επίσης όταν διαλέγω ένα άλλο mp3 για ringtone δε το δέχεται, μου βγάζει να τοεπιλέξω πατάω οκ, αλλά όταν ξαναπάω στους ήχους, έχει πάλι επιλεγμένο το παλιό.... Περίεργα πράγματα.. μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω :( Λοιπον μαγκες μου το κινητο ξεκλειδωθηκε :D :D :D επειδη εχω χεστει απο την χαρα σας παρακαλω στειλτε μου ολα τα απαραιτητα λινκ να βαλω ελληνικη ρομ σας παρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα link είναι στην πρώτη σελίδα, στο πρώτο ποστ :) /πες και με ποια rom είσαι.. Τελικά με πεισατε και έκανα έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Σήμερα 6.30 το πρωί μου έστειλαν μήνυμα επιβεβαίωσης ότι μπορώ να το κάνω. Οπότε τώρα περιμένω το τηλέφωνο να έρθει... Έπρεπε να το είχα επιλέξει από την αρχή την global stable για να γλητωνα αυτήν την διαδικασία αλλά δεν βαριέσαι... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να του περάσω την ελληνική Stable. Αξίζει να έχεις custom recovery για να κάνεις και τα backup σου και όλα. Για ό,τι χρειαστείς, υπάρχει ο... demakhs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Παιιδια μπορει να μου απαντησει καποιος αν αυτο το guide ειναι καλο ? εχει την σωστη ρομ και βηματα που απαιτουνται ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11067-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ ΟΚ ειδα την απαντηση απο πανω με ικανοποιησε ποια ρομ πρεπει να εχω εγω τωρα τρεχω την κινεζικη ΜIUI 7.6.5.19 Την ρομ αυτη την ειχα περασε απο ενα οφηγο που ειχε τρεις ρομ θυμασαι ? ενως παλικαριου και ηταν η μονηπου ελεγε οτι μπορεις να ξεκλειδωσεις bootloader και να βαλεις ελληνικη ρομ Edited May 23, 2016 by kostis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 ΟΚ ειδα την απαντηση απο πανω με ικανοποιησε ποια ρομ πρεπει να εχω εγω τωρα τρεχω την κινεζικη ΜIUI 7.6.5.19 Αφού ξεκλείδωσες δεν έχει να κάνει ... Κατέβασε μία Ελληνική stable ή dev και κάνε τα υπόλοιπα.. με μυαλό. Αν κάπου κολλήσεις πάνε και στην 3η σελίδα του οδηγού @lallasgr Αν πάλι δεν βρεις άκρη στείλε μήνυμα να σου δώσω άλλο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παρόλο το άγριο πέσιμο, τελικά είχες τη ψυχραιμία και έκανες τη σωστή επιλογή! ;) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν δε θες να μπλέξεις με υπολογιστή κλπ κάντο με flashify, εγω έτσι το έκανα σε 2 συσκευές πολύ απλά και εύκολα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 δώστε τα φώτα σας, όταν παώ στο dropbox για να κάνω export ενα αρχειο στη συσκευή βγάζει να διαλέξω και επιλέγω save to device και μου βγάζει μήνυμα: "ενεργοποιήστε πρώτα το έγγραφα στις ρυθμίσεις>εφαρμογές". Θέλει τίποτα δικαιώματα, δε βγάζω άκρη. Επίσης όταν διαλέγω ένα άλλο mp3 για ringtone δε το δέχεται, μου βγάζει να τοεπιλέξω πατάω οκ, αλλά όταν ξαναπάω στους ήχους, έχει πάλι επιλεγμένο το παλιό.... Να φανταστώ πας να βάλεις το αρχείο στην κάρτα SD. Πάνε απο τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές (όλες) τέρμα κάτω στην λίστα θα δεις μία εφαρμογή "έγγραφα" ("documents") που είναι disable από default. Κάνε την enable και τώρα την επόμενη φορά που θα πας να γράψεις/ σβήσεις στην SD θα σου ανοίξει μία εφαρμογή όπου θα διαλέξεις την sd. Έτσι θα δώσεις permission στην εφαρμογή να μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενο της sd. Το ίδιο χρειάζεται σε όποια εφραμογη δεν είναι του συστήματος για να έχει πλήρη πρόσβαση στην sd. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αφού ξεκλείδωσες δεν έχει να κάνει ... Κατέβασε μία Ελληνική stable ή dev και κάνε τα υπόλοιπα.. με μυαλό. Αν κάπου κολλήσεις πάνε και στην 3η σελίδα του οδηγού @lallasgr Αν πάλι δεν βρεις άκρη στείλε μήνυμα να σου δώσω άλλο recovery Οκ αγορι μου εγινε τωρα θα κατεβασω ρομ TWRP και θα κανω την προσπαθεια μου θα ενημερωνω για το οτιδηποτε !! Η υποστηριξη σας εδω μεσα δεν παιζεται...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οκ αγορι μου εγινε τωρα θα κατεβασω ρομ TWRP και θα κανω την προσπαθεια μου θα ενημερωνω για το οτιδηποτε !! Η υποστηριξη σας εδω μεσα δεν παιζεται...!!!! Κανε ακριβώς αυτα τα βήματα που εχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540&page=268 ο φιλος geoanto555,θα τα δεις προσεχτικά και ένα ενα και θα είσαι οκ μετά,μην βιάζεσαι . Κι ο οδηγός που σου εδωσε ο φιλος ειναι πολύ σωστός αλλα με αυτα τα αρχεία θα δουλέψει αμέσως στο παραπάνω link που σου δίνω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Κανε ακριβώς αυτα τα βήματα που εχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6722302#post6722302 ο φιλος geoanto555,θα τα δεις προσεχτικά και ένα ενα και θα είσαι οκ μετά,μην βιάζεσαι . Κι ο οδηγός που σου εδωσε ο φιλος ειναι πολύ σωστός αλλα με αυτα τα αρχεία θα δουλέψει αμέσως στο παραπάνω link που σου δίνω. deni77 σου αλλάζω το λινκ με αυτό για να μην ψάχνουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 δώστε τα φώτα σας, όταν παώ στο dropbox για να κάνω export ενα αρχειο στη συσκευή βγάζει να διαλέξω και επιλέγω save to device και μου βγάζει μήνυμα: "ενεργοποιήστε πρώτα το έγγραφα στις ρυθμίσεις>εφαρμογές". Θέλει τίποτα δικαιώματα, δε βγάζω άκρη. Επίσης όταν διαλέγω ένα άλλο mp3 για ringtone δε το δέχεται, μου βγάζει να τοεπιλέξω πατάω οκ, αλλά όταν ξαναπάω στους ήχους, έχει πάλι επιλεγμένο το παλιό.... Για να πάρεις back up οτιδηποτε θέλεις πας και ανοίγεις το MiPCSuite επιλεγεις το to my device ,αφου δεις τα αρχεία σου τσεκάρεις το κουτάκι στο αρχείο που θες φωτο κτλπ και πατάς κατω δεξια export και επιλεγείς το φακελο που θες να αποθηκευτεί,αυτο και στα τηλ που έχεις αποθηκευμένα στην συσκευή σου κ απο εκεί παρε ενα back up.να εισαι καλυμμένος μετά .:rolleyes::rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- deni77 σου αλλάζω το λινκ με αυτό για να μην ψάχνουν.. οκ φιλε εχθές το βράδυ πέρασα την νεα Gtv stable 7.3.2.0 και λιγο που την περιεργάστηκα περισσότερα θα αναφέρω το απόγευμα,πήρα κ ενα back up μεσω μέσω TWRP πρώτα,μου αφήνει πολύ καλύτερη εντύπωση απο την 1.2.2.0,εχει πολυ καλύτερη απόκριση στην αφη και στο άγγιγμα, στις εντολές γενικότερα ,ποιο γρήγορα διαχειρίζεται προφανώς καλύτερα τις εφαρμογές η μνήμη και είναι ποιο άνετο σε λειτουργία το κινητό,ακόμη δεν είδα κάποιο πρόβλημα σε εφαρμογή μέχρι στιγμής αν δω θα ενημερώσω,ακόμη θέλει να ασχοληθώ περισσότερο . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Κανε ακριβώς αυτα τα βήματα που εχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429540&page=268 ο φιλος geoanto555,θα τα δεις προσεχτικά και ένα ενα και θα είσαι οκ μετά,μην βιάζεσαι . Κι ο οδηγός που σου εδωσε ο φιλος ειναι πολύ σωστός αλλα με αυτα τα αρχεία θα δουλέψει αμέσως στο παραπάνω link που σου δίνω. Παιδια εχω κολλησει με τους drivers ΔΕΝ μπαινουν για καποιο λογο και παω στο device manager και δειχνει το ADB device και το android με το κιτρινο το τριγωνο με το θαυμαστικο. Τι κανω ? και μου λεει device not found Edited May 23, 2016 by kostis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδια εχω κολλησει με τους drivers ΔΕΝ μπαινουν για καποιο λογο και παω στο device manager και δειχνει το ADB device και το android με το κιτρινο το τριγωνο με το θαυμαστικο. Τι κανω ? και μου λεει device not found Ποιο Mi pc suite έβαλες; Βάλε αυτό 3.2.1.311_2717 αν έχεις παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παιδια εχω κολλησει με τους drivers ΔΕΝ μπαινουν για καποιο λογο και παω στο device manager και δειχνει το ADB device και το android με το κιτρινο το τριγωνο με το θαυμαστικο. Τι κανω ? και μου λεει device not found Το PdaNet το κατέβασες το έτρεξες σαν διαχειριστής.:wacko: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ποιο Mi pc suite έβαλες; Βάλε αυτό 3.2.1.311_2717 αν έχεις παλιό. MiPhone2015731 αυτο εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts