deni77 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις nandroid backup μέσα από το twrp recovery, δηλ. να κάνεις Vol+/PWR για να μπεις στο TWRP και από εκεί να πάρεις το image της συσκευής. Υπόψιν, δεν παίρνει τα αρχεία "data" που υπάρχουν στην internal sd της συσκευής, όπως και στις αναβαθμίσεις - φλασαρίσματα δεν πειράζονται αυτά. Δεν πρέπει να ειμαι ρουτ ομως αν κ απο οτι γνωρίζω ειναι ολες οι ελληνικές ειναι ροοτ, το image της συσκευής από το nandroid backup που το αποθηκευθεί στην sd καρτα η στην συσκευη.:wacko::wacko::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αυριο θα το βαλω και σε ρυζι OXI αύριο.. ΤΩΡΑ να το βάλεις.. Μπας και το σώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για να περάσουμε την 7.3. 2.0 είναι απαραίτητο το update στο twrp ή δεν χει σημασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Για να περάσουμε την 7.3. 2.0 είναι απαραίτητο το update στο twrp ή δεν χει σημασία; Ποιό έχεις; Εγώ είχα το 3,0,2-2 και μετά την χθεσινή εγκατάσταση της 6,5,12 με γύρισε στο 3,0,2-1 Δεν είναι απαραίτητο.. αλλά καλά είναι να έχεις σχετικά καινούρια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Φωτογραφία τραβηγμένη από τον tasoskoul με rn3pro + μικρή επεξεργασία. Η φωτο που ανέβασες, μου θύμισε μια με το λιμάνι της Καλύμνου που είχα τραβήξει, από πολύ ψηλά, από τον Άγιο Σάββα (ίσως να πρεπε να χα το hdr off :confused: και excuse moi για το δάχτυλο που φαίνεται στην 2η :O): KALYMNOS FROM AG SAVVAS by dhm fan, on Flickr AGIOS SAVVAS by dhm fan, on Flickr AGIOS SAVVAS (MINI) by dhm fan, on Flickr Gtv stable 7.3.2.0 Νομίζω είναι πολύ καλύτερη από την 6.5.12 που έβαλα χθες.. Που την βρίσκεις καλύτερη? τώρα εχω μια απορια και ερώτηση, εγω θέλω να κάνω και να πάρω ενα φουλ Βackup μετα απο «Full Wipe Data» που θα κανουμε στο κινητό αν σε περίπτωση πάει κάτι στραβά.....λέμε τώρα, θα πρέπει να το κάνω το Βackup με το Τitanium Βackup,πρεπει να τρεξω το SuperSU που έχει μέσα η rom η οχι ,τώρα εχω την 7.2,2.0 από το twrp για να γινω root και μετά να πάρω ένα φουλ Τitanium Βackup??? Γιατί δεν παίρνεις απλά ένα backup μεσα από το recovery? :blink: Σήμερα το κινητό μου έπεσε σε λεκάνη με νερό για λίγο. Αρχισε να αναβοσβήνει και μετά απο κανα 10λεπτο (αφου δε μπορούσα να το κλείσω) έσβησε μόνο του και τώρα δεν ανάβει...................................................... Πιστεύετε είναι καλή ιδέα ή μου προτεινετε κάτι άλλο? Εγώ σου προτείνω την επόμενη φορά που θα αγοράσεις κινητό, αντί για θήκη να του φορέσεις μία στολή βατραχανθρώπου και αντί για tempered glass μια μάσκα θαλάσσης (με αναπνευστήρα)!! :X :lol: :p :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 To εχω τυλιξει με χαρτι.. αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πεθανε.... Thanx φιλε μου. Αυριο θα το βαλω και σε ρυζι Άνοιξε και βγάλε την καρτα ,η τις κάρτες που εχεις εχει κ μια εγκοπή διπλά επάνω απο τα ακουστικά δες αν μπορεί και ανοίγει κ εκείνη και καντο με το πιστολάκι,είναι το καλύτερο από όλα,να περάσει μέσα στην συσκευή ο ζεστός αύρας δεν θα λιώσει,να φύγει η υγρασία μόνο,καντω τώρα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Gtv stable 7.3.2.0 Νομίζω είναι πολύ καλύτερη από την 6.5.12 που έβαλα χθες.. Που την βρίσκεις καλύτερη? Χθες έβαλα την 6,5,12 και με το που το άνοιξα κάπως μου φάνηκε... Μου δωσε την αίσθηση ότι λίγο λαγκάρει.. Σήμερα άνοιξα browser..κρασάσει.. τον έστρωσα βέβαια αλλά και πάλι δεν πετούσε.... Με το που έβαλε 7,3 ένιωσα την διαφορά.. Στην προτείνω... (φυσικά με καθαρή εγκατάσταση) Ωραίες φωτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κι εγω με 7.3.2... Ή εγκατάσταση έγινε πολύ πιο γρήγορα... το κινητό δεν ζεστάθηκε όπως στην 7.2.5 που με τρόμαξε πραγματικά, και μου φαίνεται ότι διαχειρίζεται πολύ καλύτερα την μνήμη... σχεδόν πάντα πάνω από 1.2-1.3 GB ελεύθερα...! Μόνο καλά λόγια έως τώρα... Ερώτηση: Έχει και μία επιλογη για clear cache davlik μετά την την εγκατάσταση στο TWRP... να το κάνουμε και αυτό ή όχι...? Εγώ το έκανα πάντως... Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ερώτηση: Έχει και μία επιλογη για clear cache davlik μετά την την εγκατάσταση στο TWRP... να το κάνουμε και αυτό ή όχι...? Εγώ το έκανα πάντως... Καλά έκανες αν και το κάνει κ μόνη της η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλά έκανες αν και το κάνει κ μόνη της η ρομ Ευχαριστώ! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Άνοιξε και βγάλε την καρτα ,η τις κάρτες που εχεις εχει κ μια εγκοπή διπλά επάνω απο τα ακουστικά δες αν μπορεί και ανοίγει κ εκείνη και καντο με το πιστολάκι,είναι το καλύτερο από όλα,να περάσει μέσα στην συσκευή ο ζεστός αύρας δεν θα λιώσει,να φύγει η υγρασία μόνο,καντω τώρα. Βασικα λενε να μην χρησιμοποιειται πιστολακι γιατι "σπρωχνει" την υγρασια και μπορει να παει σε μερη που δεν ειχε παει ή επρεπε να παει. Η καλυτερη λυση για μενα ειναι το ρύζι που τραβαει την υγρασια. Στην χειροτερη να μυρισουν το ρυζι οι κινεζοι και να έρθουν να το φτιαξουν.χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Η καλυτερη λυση οσο κι αν σας φαινεται αστειο και ριψοκυνδινο ειναι στο φουρνο για καμια 1 ωρα γυρνοντας τον διακοπτη ισα ισα μολις κανει το τσακ οτι αναψε.Το πιστολακι εκτος οτι μπορει να σπρωξει την υγρασια σε αλλες επαφες ανεβαζει και πολυ παραπανω θερμοκρασια απ οτι σας λεω στο φουρνο.Τεσταρισμενο αρκετες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Help!!! :help::help::help: Ποιος είναι ο φάκελος με τον κωδικό της συσκευής στα backups του twrp??? TWRP-->BACKUPS-->d3bg???5f80-->2016-05-22 κλπ Είχα κρατήσει ένα backup αλλά επειδή άλλαξα όνομα στο φάκελο δεν το βλέπει το TWRP για να το κάνω restore και προς το παρόν είμαι σε bootloop :cry: Μήπως δεν είναι ίδιο σε όλους και είναι το serial της συσκευής??? Edit: OK, λύθηκε Edited May 23, 2016 by limna99 Solved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Όχι δεν χάνεις.. Αν έχεις σβήσει εφαρμογές απλά θα ξανά προστεθούν.. τις εφαρμογες δλδ που ειχα και τις ρυθμισεις που ειχα και χανονται δεν επρεπε να το αναφερεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Καλημερα! Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω και εγω το συγκεκριμενο κινητο απο vickmall ΠοΙΑ rom να τους ζητησω να βαλουν ωστε να γινονται πιο ευκολα οι αναβαθμισεις? Ευχαριστω εκ των προτερων! Επισης μηπως παιζει κανενα κουπονακι για εξτρα εκπτωση? Edited May 23, 2016 by toumpanosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Καλημέρα φίλε μου. Αν δε θες ελληνικά και θες ΟΤΑ αναβαθμίσεις την Official Global (No Greek), αλλιώς την Official Developer (Only Chinese+English) για να περάσεις την ελληνική πιο άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να σου βάλουν θα το φτιάξεις μετά, δεν υπάρχει πρόβλημα. (Btw, αυτές τις μέρες παίζει και το LeTV στα λεφτά αυτά με καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά χειρότερο software) Edited May 23, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν δε σε νοιάζει το Αγγλικό μενού (βαζοντας Ελληνικό πληκτρολόγιο από το Google play,π.χ. swiftkey google keyboard, για να γράφεις Ελληνικα κ θέλεις να παίρνει μόνο του αναβαθμίσεις-->Global stable, αλλιώς αν θες να περάσεις την Ελληνική, την οποία θα αναβαθμίσεις manual (εύκολα)-->dev China. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Παίδες, μην πάει κανείς και φλασάρει official rom από το twrp recovery όπως εγώ, γιατί θέλει κάποιες αλλαγές το zip ώστε να είναι flashable αλλιώς bootloop. Οδηγό για αυτό έχουμε ή να φτιάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημέρα φίλε μου. Αν δε θες ελληνικά και θες ΟΤΑ αναβαθμίσεις την Official Global (No Greek), αλλιώς την Official Developer (Only Chinese+English) για να περάσεις την ελληνική πιο άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να σου βάλουν θα το φτιάξεις μετά, δεν υπάρχει πρόβλημα. (Btw, αυτές τις μέρες παίζει και το LeTV στα λεφτά αυτά με καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά χειρότερο software) Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση! Επισης σκεφτομαι να παρω αυτη την θηκη.... http://www.vickmall.com/original-leather-protective-shell-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-3.html Αξιζει? Μηπως παιζει και κανενα κουπονι για εκπτωση? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δε σε νοιάζει το Αγγλικό μενού (βαζοντας Ελληνικό πληκτρολόγιο από το Google play,π.χ. swiftkey google keyboard, για να γράφεις Ελληνικα κ θέλεις να παίρνει μόνο του αναβαθμίσεις-->Global stable, αλλιώς αν θες να περάσεις την Ελληνική, την οποία θα αναβαθμίσεις manual (εύκολα)-->dev China. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημερα! Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω και εγω το συγκεκριμενο κινητο απο vickmall ΠοΙΑ rom να τους ζητησω να βαλουν ωστε να γινονται πιο ευκολα οι αναβαθμισεις? Ευχαριστω εκ των προτερων! Αν δεν σε πειράζει να έχεις αγγλικό μενού πας στην δεύτερη επιλογή που είναι η official global με playstore. Δεν θα έχεις ελληνικό μενού αλλά θα έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο και updates OTA. Αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις άμεσα την ελληνική ρομ τότε θα πας στην τρίτη επιλογή που η official developer ρομ. Καμία από τις δύο ρομ που προανέφερα δεν έχει ελληνικό μενού. Η δεύτερη ρομ έχει πολλές κινεζιές αλλά όπως σου είπα θα είναι προσωρινή για να πάς στην ελληνική ρομ. Η ελληνική ρομ δεν παίρνει updates OTA αλλά πρέπει να τα περνάς μόνος σου. Μη σε τρομάζει όμως αυτό γιατί θα έχεις όση βοήθεια θες από εδώ ή από διπλανό φόρουμ. Την πρώτη επιλογή (έχει ελληνικό μενού) την αποφεύγεις γιατί δεν παίρνεις καθόλου OTA updates και έχει και αρκετά bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Αν δεν σε πειράζει να έχεις αγγλικό μενού πας στην δεύτερη επιλογή που είναι η official global με playstore. Δεν θα έχεις ελληνικό μενού αλλά θα έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο και updates OTA. Αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις άμεσα την ελληνική ρομ τότε θα πας στην τρίτη επιλογή που η official developer ρομ. Καμία από τις δύο ρομ που προανέφερα δεν έχει ελληνικό μενού. Η δεύτερη ρομ έχει πολλές κινεζιές αλλά όπως σου είπα θα είναι προσωρινή για να πάς στην ελληνική ρομ. Η ελληνική ρομ δεν παίρνει updates OTA αλλά πρέπει να τα περνάς μόνος σου. Μη σε τρομάζει όμως αυτό γιατί θα έχεις όση βοήθεια θες από εδώ ή από διπλανό φόρουμ. Την πρώτη επιλογή (έχει ελληνικό μενού) την αποφεύγεις γιατί δεν παίρνεις καθόλου OTA updates και έχει και αρκετά bugs. Οποτε να διαλεξω την 3η επιλογη που αναφερεται στο site του vickmall ως : Official Developer Rom (Only Chinese&English) ? Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα στο menu! Edited May 23, 2016 by toumpanosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 τις εφαρμογες δλδ που ειχα και τις ρυθμισεις που ειχα και χανονται δεν επρεπε να το αναφερεις ? Τι εννοείς με αυτό; Δεν χάνονται εφαρμογές και ρυθμίσεις αν κάνεις σωστά την διαδικασία.. wipe cache / dalvik Εκτός αν δεν έκανες αυτό που προτείνω.. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες, μην πάει κανείς και φλασάρει official rom από το twrp recovery όπως εγώ, γιατί θέλει κάποιες αλλαγές το zip ώστε να είναι flashable αλλιώς bootloop. Οδηγό για αυτό έχουμε ή να φτιάξουμε; Ναι αυτό είναι γνωστό.. Πρέπει να φλασάρεις το universal image patcher μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οποτε να διαλεξω την 3η επιλογη που αναφερεται στο site του vickmall ως : Official Developer Rom (Only Chinese&English) ? Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα στο menu! Αν δε σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά στο μενού πας στην δεύτερη επιλογή. Η τρίτη επιλογή είναι προσωρινή για να πας στην ελληνική ρομ. Η θήκη που λες αφήνει εκτεθειμένο το κινητό σε κάποια σημεία. Αν είναι να πάρεις κάτι τέτοιο πάρε καλύτερα την ipaky. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Οποτε να διαλεξω την 3η επιλογη που αναφερεται στο site του vickmall ως : Official Developer Rom (Only Chinese&English) ? Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα στο menu! Ό,τι και να διαλέξεις δεν πειράζει αφού αλλάζει μετά (αρκεί να μην διαλέξεις την πρώτη ή τη δεύτερη) :lol: PS: Η σειρά πρώτη-δεύτερη-τρίτη δεν είναι σταθερή σε όλες τις σελίδες τους απ' ό,τι βλέπω. http://s33.postimg.org/yy1kf5qdr/rom.jpg Edited May 23, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οποτε να διαλεξω την 3η επιλογη που αναφερεται στο site του vickmall ως : Official Developer Rom (Only Chinese&English) ? Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα στο menu! Τόσοι που σου την πέσαμε,μπερδεύτηκες...:lol: Global stable επιλέγεις αφού δε σ ενδιαφέρουν τα Ελληνικά στο μενού κ θα παίρνεις κ αυτόματα τις ενημερώσεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts