pan0s78 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ευχαριστώ geoanto.α υτο πρέπει να είναι, αφού στο παρασκήνιο του έκοψε την πρόσβαση στην τοποθεσία. Έψαχνε στα δικαιώματα εγώ. Που θα πάει θα το μάθουμε το miui. Ευχαριστώ και πάλι. Το ξανατσεκαρω και αναφέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Μπαταρία/ διαχ χρήσης μπαταρίας εφαρμογών/επιλεξτε εφαρμογες/ δες αν μένει τοποθεσία στο παρασκήνιο κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίες φωτο....;) Άντε που είναι η 7.3.2.0 ο δοκιμαστής deni77 περιμένει. Η Ελληνική 7.3.2 βγήκε μόλις, φρέσκια φρέσκια! Κατεβάζω, δοκιμάζω αργότερα... Περί φωτογραφιών, αυτή (την είχα πρωτοαναρτησει στο xiaomi-miuu.gr, στο θέμα της κάμερας) πως σας φαίνεται; https://farm8.staticflickr.com/7091/26898379562_bbd38f9bf4_z.jpg' alt='26898379562_bbd38f9bf4_z.jpg'>HDR on, auto mode on miui camera by Vasilis Abcdef, on Flickr[/img] Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 22, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Η Ελληνική 7.3.2 βγήκε μόλις, φρέσκια φρέσκια! Κρίμα που δεν έχω κουμπί λάικ......Για το νέο και για την photo.. edit: δεν την βλέπω την 7,3,2 που είναι;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μπαταρία/ διαχ χρήσης μπαταρίας εφαρμογών/επιλεξτε εφαρμογες/ δες αν μένει τοποθεσία στο παρασκήνιο κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίες φωτο....;) Άντε που είναι η 7.3.2.0 ο δοκιμαστής deni77 περιμένει. Καλησπέρα για αργότερα αναμένεται η δοκιμή, αργά το βράδυ η αλλιώς αύριο, σήμερα έχει έξοδο, καλή συνέχεια σε εσάς και καλό απόγευμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Κρίμα που δεν έχω κουμπί λάικ......Για το νέο και για την photo.. edit: δεν την βλέπω την 7,3,2 που είναι;;;;;;;;; Sorry, από χαρά Δεν σκέφτηκα καθαρά, εμένα μου ήρθε μειλ ειδοποίησης για κατέβασμα ως vip χρήσης (μας αρέσει η Ελληνική κοινότητα/rom άρα τη στηρίζουμε). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit : ιδού και αποδείξειςhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160522/23bd059aaf27074b53ca1d1d20ac8fd0.jpg Edited May 22, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Sorry, από χαρά Δεν σκέφτηκα καθαρά, εμένα μου ήρθε μειλ ειδοποίησης για κατέβασμα ως vip χρήσης (μας αρέσει η Ελληνική κοινότητα/rom άρα τη στηρίζουμε). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμένουμε εντυπώσεις τότεε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 @Coolgreek Άντε περιμένουμε να ανέβει να την κατεβάσουμε κι εμείς, που δεν είμαστε vip... είδες καμιά διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδια πως θα γινει η αναβαθμιση απο 7.2.5 οταν με το καλο βγει η αναβαθμιση?μεσα απο twrp η απο το αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδια πως θα γινει η αναβαθμιση απο 7.2.5 οταν με το καλο βγει η αναβαθμιση?μεσα απο twrp η απο το αναβαθμιση? Όπως θέλεις.. Προτείνω μέσα από twrp και πριν να κάνεις ενα wipe cache, dalvik cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Όπως θέλεις.. Προτείνω μέσα από twrp και πριν να κάνεις ενα wipe cache, dalvik cache. Δεν χανω τιποτα ετσι ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν χανω τιποτα ετσι ε ? Όχι δεν χάνεις.. Αν έχεις σβήσει εφαρμογές απλά θα ξανά προστεθούν.. http://s20.postimg.org/lbycuud0t/IMG_20160522_161412_HDR_01.jpg Φωτογραφία τραβηγμένη από τον tasoskoul με rn3pro + μικρή επεξεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Όχι δεν χάνεις.. Αν έχεις σβήσει εφαρμογές απλά θα ξανά προστεθούν.. Φωτογραφία τραβηγμένη από τον tasoskoul με rn3pro + μικρή επεξεργασία. τελεια σ ευχαριστω για την απαντηση!πολυ ωραια η φωτογραφια! τις φωτογραφιες τις τραβατε με το original app για φωτογραφιες που εχει η ελληνικη η βαζεται καποιο αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 τελεια σ ευχαριστω για την απαντηση!πολυ ωραια η φωτογραφια! τις φωτογραφιες τις τραβατε με το original app για φωτογραφιες που εχει η ελληνικη η βαζεται καποιο αλλο ? Με την δική του ναι.. Εμένα προσωπικά με καλύπτει.. θα ήθελα βέβαια περισσότερες ρυθμίσεις όπως έχουν άλλα χιαομι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Περιμένουμε εντυπώσεις τότεε;) Περιμένετε εντυπώσεις, εγώ πως να τις δώσω; Δεν βλέπω διάφορες, κάμερα δεν μπορώ να συγκρίνω άμεσα (αύριο απόγευμα θα τραβήξω μια ίδια φωτογραφία με μια προηγούμενη σημερινή για σύγκριση), χρήση μνήμης ίδια (λίγο ταχύτερο multitasking βλέπω, στην αλλαγή εφαρμογών δλδ). Οι περισσότερες αλλαγές άλλωστε είναι "under the hood" (στη μηχανή, όχι στο αμάξωμα) που λένε οι Άγγλοι. Αύριο θα δοκιμάσω περισσότερα. Bluetooth κλπ Δεν έχω, οπότε σε αυτό το κομμάτι Δεν θα πω τίποτε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Περιμένετε εντυπώσεις, εγώ πως να τις δώσω; Προς το παρών μας φτάνει να μας πεις αν όλα δουλεύουν σωστά .. Αλήθεια.. εσύ σαν VIP την πήρες...εμείς πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Gtv stable 7.3.2.0 Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Νομίζω είναι πολύ καλύτερη από την 6.5.12 που έβαλα χθες.. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα.. Edited May 22, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Gtv stable 7.3.2.0 Καλησπερα με αυτον το οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13542-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-GTV-Rom-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Stable-Stable-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Dev/?pageNo=1 θα κανουμε την αναβαθμολόγηση εγω βασικα θα επιλεξω το τρόπο του οδηγού με TWRP-Recovery,για την Gtv stable 7.3.2.0, Βασικα δεν χάνουμε τιποτα σωστα απο stable σε stable ,τώρα εχω μια απορια και ερώτηση, εγω θέλω να κάνω και να πάρω ενα φουλ Βackup μετα απο «Full Wipe Data» που θα κανουμε στο κινητό αν σε περίπτωση πάει κάτι στραβά.....λέμε τώρα, θα πρέπει να το κάνω το Βackup με το Τitanium Βackup,πρεπει να τρεξω το SuperSU που έχει μέσα η rom η οχι ,τώρα εχω την 7.2,2.0 από το twrp για να γινω root και μετά να πάρω ένα φουλ Τitanium Βackup??? Edited May 22, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδια ποια ακουστικά χρησιμοποιείτε;;; Δώστε μου link που τα πήρατε και αν είστε ευχαριστημένοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis_K Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπέρα σας, Σήμερα το κινητό μου έπεσε σε λεκάνη με νερό για λίγο. Αρχισε να αναβοσβήνει και μετά απο κανα 10λεπτο (αφου δε μπορούσα να το κλείσω) έσβησε μόνο του και τώρα δεν ανάβει. Σκέφτομαι να στείλω μήνυμα στο vickmall οτι δε δουλεύει και να το στείλω για επισκευή. Επειδή το πιο λογικό είναι να καταλάβουν οτι το έβρεξα δε θα το καλύψει η εγγύηση, με τι μέσο κόστος θα μπορούν να το επισκευάσουν? Πιστεύετε είναι καλή ιδέα ή μου προτεινετε κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Οι κάμερες είναι ρυθμισμένες και οι 2 με auto και HDR ON στα 16 mpixel. 4:3 το χιαομι και 16:9 το s5. To redmi στα 16mpixel και 4:3 μας δίνει 3456x4608 Ενώ το s5 με μοναδική επιλογή 16:9 2988x5312. 16mpixel Ποια είναι η native ανάλυση στην οποία είναι καλύτερο να το έχουμε; Στο παλιό μου τηλέφωνο είχε 16MP 4:3 by default, αλλά αυτό γινόταν με interpolation. Η πραγματική ανάλυση ήταν ατα 12MP 16:9, στην οπόια και το άλλαξα για καλύτερες φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Βάλε την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο χύμα. Μπες αρχικά στο recovery με volume + και power Πάνε backup τικαρε ότι έχει εκεί και swipe to backup. Μετά κάνε ένα wipe/ advanced wipe / dalvik art cache και cache. Και τέλος install την ρομ / πολυ πιθανό να σου δώσει ένα error 7 μην δίνεις σημασία. / reboot ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας, Σήμερα το κινητό μου έπεσε σε λεκάνη με νερό για λίγο. Αρχισε να αναβοσβήνει και μετά απο κανα 10λεπτο (αφου δε μπορούσα να το κλείσω) έσβησε μόνο του και τώρα δεν ανάβει. Άστο λίγες μέρες σε ξηρό χώρο και μετά δοκίμασε να το συνδέσεις για φόρτιση. Έτυχε σε ένα φίλο και δούλεψε.. Επίσης έχω ακούσει για ρύζι...(να το βάλεις σε ένα μπολ με ρύζι)νομίζω ισχύει ασχετα με την πλάκα. Μάλλον λόγο συνήθειας κινέζων :lol::lol: Κρίμα πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 θα πρέπει να το κάνω το Βackup με το Τitanium Βackup,πρεπει να τρεξω το SuperSU που έχει μέσα η rom η οχι ,τώρα εχω την 7.2,2.0 από το twrp για να γινω root και μετά να πάρω ένα φουλ Τitanium Βackup??? Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις nandroid backup μέσα από το twrp recovery, δηλ. να κάνεις Vol+/PWR για να μπεις στο TWRP και από εκεί να πάρεις το image της συσκευής. Υπόψιν, δεν παίρνει τα αρχεία "data" που υπάρχουν στην internal sd της συσκευής, όπως και στις αναβαθμίσεις - φλασαρίσματα δεν πειράζονται αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ποια είναι η native ανάλυση στην οποία είναι καλύτερο να το έχουμε; Στο παλιό μου τηλέφωνο είχε 16MP 4:3 by default, αλλά αυτό γινόταν με interpolation. Η πραγματική ανάλυση ήταν ατα 12MP 16:9, στην οπόια και το άλλαξα για καλύτερες φωτογραφίες Αυτό μόνο στην πράξη μπορείς να το δεις. Υποτίθεται οι cam σου που ήταν 12 mpixel πραγματικά στα 16 έπρεπε να έχει περισσότερο θόρυβο..(αν είχε). Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω να σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Louis_K Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 To εχω τυλιξει με χαρτι.. αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πεθανε.... Thanx φιλε μου. Αυριο θα το βαλω και σε ρυζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδια ποια ακουστικά χρησιμοποιείτε;;; Δώστε μου link που τα πήρατε και αν είστε ευχαριστημένοι.. Τα piston της xiaomi θεωρούνται vfm και τα βγάζουν σε προσφορά συχνά πυκνά τα κινεζομάγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts