Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sorry geoanto555 αλλά τον έχασα.

Saili ένα ένα τα βήματα. Εσύ πήρες το κινητό με official dev για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις πιο εύκολα. Όταν ξεκλειδώσεις το επόμενο βήμα είναι να περάσεις TWRP και μετά να πας σε καθαρή εγκατάσταση της ρομ που θες. Όταν έρθει η συσκευή με το καλό θα πάμε βήμα βήμα. Υπάρχουν οδηγοί για όλα αυτά. Μην αγχώνεσαι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φοβάμαι μήπως η ελληνική dev ξοδεύει περισσότερο την μπαταρία απο την ελληνική stable. Τι λετε;;;

Είναι ικανοποιητικός ο ήχος που ακούμε κατά την διάρκεια της κλήσης;;

Στο MEIZU mx4 την είχα ανεβάσει μέσω του engineering mode. Αλλά αυτό ισχύει για MTK επεξεργαστες. Για το Snapdragon του RN3 PRO τι κάνουμε;;;;;

Edited by bbtp

φιλε μην περιμενεις καμερα επιπεδου samsung. ειναι απλα οκ. η μπαταρια του ειναι απλα αψογη! το μηνυμα παει στον bbtp. Edited by kampamarou

Sorry geoanto555 αλλά τον έχασα.

Saili ένα ένα τα βήματα. Εσύ πήρες το κινητό με official dev για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις πιο εύκολα. Όταν ξεκλειδώσεις το επόμενο βήμα είναι να περάσεις TWRP και μετά να πας σε καθαρή εγκατάσταση της ρομ που θες. Όταν έρθει η συσκευή με το καλό θα πάμε βήμα βήμα. Υπάρχουν οδηγοί για όλα αυτά. Μην αγχώνεσαι.

Φιλε kyrgeo1978 καλησπέρα, μια σελιδα πίσω ειναι ρώτησε το παιδί

Παράθεση από saili

>

καλημερα σε ολους!μπορειται να πειτε αν μπορω να κανω "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC στο redmi note 3 pro με official dev?εχει ελθει αδεια ξεκλειδωματος περιμενω οπου ναναι το κινητο..η χρειαζεται με τον κλασσικο και λιγο πολυπλοκο τροπο?ευχαριστω εκ των προτερων! p.s πρεπει να περασω το TWRP η η συγκεκριμενη συσκευη το εχει ηδη?συγνωμη αλλα δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις..ειμαι ενας απλος μεσος χρηστης

Η απάντηση μου

Στο πρώτο που ρωτας οχι χρειάζεσαι να περάσεις την rom στο χωρο του κινητού μεσω υπολογιστή.

Στο δεύτερο δεν ειναι δύσκολος και πολύπλοκος ο τρόπος ξεκλειδώματος πολυ απλός κ εύκολος,θέλει να συνδέσεις το κινητό στο pc και να βάλεις τα στοιχεια σου που είχες δηλώσει στην εγράφη σου για ξεκλείδωμα,σε 3 δευτερα ξεκλείδωσες .

Στο 3 ναι πρέπει να περάσεις το TWRP η συσκευή δεν το εχει εγκαταστημένο οταν θα το παραλαβής και με official dev,πρεπει να το περάσεις εσυ με έναν οδηγό την ελληνική rom και μετα θα κάνεις αναβαθμησεις μεσω TWRP . :rolleyes:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

φιλε μην περιμενεις καμερα επιπεδου samsung. ειναι απλα οκ. η μπαταρια του ειναι απλα αψογη! το μηνυμα παει στον bbtp.

Εγώ βλέπω ότι έχουμε παρόμοιο camera sensor με το S5 να μην πω και ανώτερο κιολας.

Samsung s5 s5k2p2 vs Redmi note 3 pro s5k3p3

Άρα η Samsung τι κάνει καλύτερο;;; έχει καλύτερα χρώματα; καλύτερο αλγόριθμο;;; !!!!! Τι;;;;; απορίες που έχω και εγώ. :lol:

Αυτές οι ερωτήσεις πηγαίνουν και στο geoanto555 και στον demakhs

Φιλε kyrgeo1978 καλησπέρα, μια σελιδα πίσω ειναι ρώτησε το παιδί

Παράθεση από saili

>

καλημερα σε ολους!μπορειται να πειτε αν μπορω να κανω "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC στο redmi note 3 pro με official dev?εχει ελθει αδεια ξεκλειδωματος περιμενω οπου ναναι το κινητο..η χρειαζεται με τον κλασσικο και λιγο πολυπλοκο τροπο?ευχαριστω εκ των προτερων! p.s πρεπει να περασω το TWRP η η συγκεκριμενη συσκευη το εχει ηδη?συγνωμη αλλα δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις..ειμαι ενας απλος μεσος χρηστης

Η απάντηση μου

Στο πρώτο που ρωτας οχι χρειάζεσαι να περάσεις την rom στο χωρο του κινητού μεσω υπολογιστή.

Στο δεύτερο δεν ειναι δύσκολος και πολύπλοκος ο τρόπος ξεκλειδώματος πολυ απλός κ εύκολος,θέλει να συνδέσεις το κινητό στο pc και να βάλεις τα στοιχεια σου που είχες δηλώσει στην εγράφη σου για ξεκλείδωμα,σε 3 δευτερα ξεκλείδωσες .

Στο 3 ναι πρέπει να περάσεις το TWRP η συσκευή δεν το εχει εγκαταστημένο οταν θα το παραλαβής και με official dev,πρεπει να το περάσεις εσυ με έναν οδηγό την ελληνική rom και μετα θα κάνεις αναβαθμησεις μεσω TWRP . :rolleyes:

Καλησπέρα φίλε. Ναι το είδα :). Σωστός. Δεν είπαμε κάτι διαφορετικό.

Edited by kyrgeo1978

Έβαλα σήμερα το sports tracker και μετά από λίγο (150 μέτρα) σταμάτησε να δουλεύει. Μετά την προπόνηση δηλαδή όταν το άνοιξα το τηλέφωνο είχε τελευταία θέση 150 μέτρα από την εκκίνηση και "διακτινιστηκε" στην θση που ήμουν. Μου έδωσε την εντύπωση δηλαδή ότι το τηλέφωνο σταμάτησε την εφαρμογή και την ξαναανοιξε όταν ξεκλειδωσα το τηλέφωνο. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση. Καμιά ιδέα;

Geoanto σκέφτεσαι τίποτα για το τι μπορεί να φταίει;

Αν δεν σε νοιαζουν τα Ελληνικα μενου μην το σκεφτεσαι.Παρε το κατευθειαν με global stable και δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα με τη συσκευη.Κατεβαζεις και ενα προγραμμα για sms (google messenger,textra,κτλ) και εχεις και 160 χαρακτηρες με Ελληνικα γραμματα.Θα εχεις και τα update στην ωρα τους μεσω OTA και θα εισαι ηρεμος.Δεν μπορω να καταλαβω ποια προσαρμογη στα Ελληνικα δεδομενα εννοεις (που διαθετει η Ελληνικη).Ψηνει αρνι το πασχα? Πληρωνει ΕΝΦΙΑ? Το gps που αναφερθηκε, με global stable κλειδωνει και μεσα στο σπιτι ,στον δρομο εχει φουλ σημα και δεν χανει ποτε το δρομο.

Στη ζωή μου έχω μάθει να κάνω υπομονή,καταλαβαίνω όμως και την προσβολή.

Λοιπόν δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον,οπότε αυτά τα πληρώνει ενφια και ψήνει αρνί το Πάσχα ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ...

Αν θέλεις να βάλεις Ελληνικά η όχι δικαίωμά σου ο τρόπος σου όμως δεν μου αρέσει.

Εγώ δεν πουλάω ρομ δεν βγάζω κάποιο κέρδος την γνώμη μου λέω όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν του η όχι.

Το κλείνω και δεν επανέρχομαι...

Για δοκίμασε να κατεβάσεις την ρομ από εδώ γιατί κάτι μου λέει ότι δεν είναι η σωστή.

Δοκίμασε και stable και dev.

http://en.miui.com/a-234.html

Παιδια αυτο ακριβως δοκιμαζω, εχω κατεβασει κατι τις δυο

Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot

Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot

Ξεκιναω το κινητο σε fastboot (power & Vol-) τρεχω το MiFlash, και κανω browse στο φακελο που εχω αποσυμπιεσει την καθε rom.

Επιλεγω Flash All και πατωτας το Flash βγαινει το μηνυμα σε κοκκινο χρωμα "FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)"

Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως το flashαρουμε τωρα η πως του κανουμε reset?

Ευχαριστω

Δεν ξέρω ποιόν οδηγό βλέπεις αλλά δες αυτόν: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-αλλαγής-Rom-από-Unofficial-σε-Official-για-το-Redmi-Note-3-Pro/#post131355

kyrgeo1978 Λογικό να τον χάσεις αφού δεν πήρε ακόμη το κινητό.;)

bbtp Το ακουστικό είναι πολύ καλύτερο από το μχ4.. όσο για την dev vs stable gtv σε μπαταρία πιστεύω είναι ίδιες.(στην ram πάλι πολύ χειρότερη η dev)

kampamarou Θα κάνουμε συγκριτικό αργότερα.. Υποτίθεται είναι παρόμοιοι αισθητήρες..

pan0s78 Πες μου λίγο έχεις βάλει Ελληνική ρομ; Το έχεις ρουτάρει;

Υπάρχει περίπτωση απλά να έχασε την τοποθεσία σου η πιστεύεις ότι κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιεί "κάτι";;

Νομίζω απάντησα σε όλους εεε;; :lol::lol:

Edited by geoanto555

Επιλεγω Flash All και πατωτας το Flash βγαινει το μηνυμα σε κοκκινο χρωμα "FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)"

Εχει κανεις καμια ιδεα για το πως το flashαρουμε τωρα η πως του κανουμε reset?

Μετά την αποσυμπίεση πόσα αρχεία έχεις και ποιά;

Στη ζωή μου έχω μάθει να κάνω υπομονή,καταλαβαίνω όμως και την προσβολή.

Λοιπόν δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον,οπότε αυτά τα πληρώνει ενφια και ψήνει αρνί το Πάσχα ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ...

Αν θέλεις να βάλεις Ελληνικά η όχι δικαίωμά σου ο τρόπος σου όμως δεν μου αρέσει.

Εγώ δεν πουλάω ρομ δεν βγάζω κάποιο κέρδος την γνώμη μου λέω όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψιν του η όχι.

Το κλείνω και δεν επανέρχομαι...

Προφανώς βρίσκεσαι σε τρικυμία γιατί το μήνυμα που κανείς quote απευθύνεται σε άλλο μέλος και όχι σε εσένα. Όταν το έγραψα έκανα και quote τον συνφορουμιτη που ρώτησε. Εσένα δεν σε ξέρω ούτε απαντησα σε γραφόμενα σού. Αν έχει κάποιο παράπονο λοιπόν ο άμεσα ενδιαφερόμενος (που δεν νομιζω γιατί σαν ευγενικός άνθρωπος μου είπε ευχαριστώ για την βοήθεια που προσφερα ) μπορεί να μου το πεί.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

kyrgeo1978 Λογικό να τον χάσεις αφού δεν πήρε ακόμη το κινητό.;)

Νομίζω ότι αγχώθηκε λίγο ο φίλος. :).

Προφανώς βρίσκεσαι σε τρικυμία γιατί το μήνυμα που κανείς quote απευθύνεται σε άλλο μέλος και όχι σε εσένα. Όταν το έγραψα έκανα και quote τον συνφορουμιτη που ρώτησε. Εσένα δεν σε ξέρω ούτε απαντησα σε γραφόμενα σού. Αν έχει κάποιο παράπονο λοιπόν ο άμεσα ενδιαφερόμενος (που δεν νομιζω γιατί σαν ευγενικός άνθρωπος μου είπε ευχαριστώ για την βοήθεια που προσφερα ) μπορεί να μου το πεί.

Φταίει η σκόνη από την Αφρική για τη ζαλάδα (από την τρικυμία)....:lol:

Πάντως εγώ γέλασα πολύ με το μήνυμα σου (το προηγούμενο φυσικά με το αρνί που πληρώνει ΕΝΦΙΑ :rotfl: :rotfl:), με το οποίο επίσης σκοπό

είχες να βοηθήσεις και έδωσες πολύ σωστές συμβουλές σε αυτόν που απευθυνόσουν...;) :clap: :up:

Edited by demakhs

παντως με το ιμειλ εχω ακομα θεμα και εχω κανει τα παντα. σιγουρα εχει μπαγκ. Μια ερχονται και μια οχι. ελπιζω στο μελλον να το φτιαξουν

Αυτά τα "σαν ξεπλυμένα" χρώματα του s5, συνεχίζουν και υφίστανται ή απλά είναι πολύ πιο "ζωντανά" του rn3 pro...;)

Α, γράψε λίγο και τις ρυθμίσεις της κάμερας που χρησιμοιποιείς...π.χ. hdr on ή off, 4:3 ή 16:9, καθαρότητα κανονική, υψηλή ή υψηλότατη κ.λ.π.

Άσχετο: Αυτό που βάζεις τα link "samsung", "xiaomi" αντί να φαίνεται όλη η διαδρομή του link, πως το κάνεις?? :blink:

Edited by demakhs

Αυτά τα "σαν ξεπλυμένα" χρώματα του s5, συνεχίζουν και υφίστανται ή απλά είναι πολύ πιο "ζωντανά" του rn3 pro...;)

Άσχετο: Αυτό που βάζεις τα link "samsung", "xiaomi" αντί να φαίνεται όλη η διαδρομή του link, πως το κάνεις?? :blink:

Βάζεις το λινκ

http://s20.postimg.org/bq4sejlv1/demaki.png

Στο μαρκαρισμένο γράφεις....

Οι κάμερες είναι ρυθμισμένες και οι 2 με auto και HDR ON στα 16 mpixel. 4:3 το χιαομι και 16:9 το s5.

To redmi στα 16mpixel και 4:3 μας δίνει 3456x4608

Ενώ το s5 με μοναδική επιλογή 16:9 2988x5312. 16mpixel

Γι αυτό και βλέπεις οι φωτο του ρεντμι είναι λιγο μεγαλύτερες σε φάρδος..

Edited by geoanto555

καλησπερα σε ολους! ετοιμαζομαι ν παραγγειλω αυτο το τηλεφωνο κ στις επιλογες για ROM που μου δινει τι να επιλεξω? multilanguage, official dev η official global ? δεν ενδιαφερομαι τοσο για ελληνικα στο μενου, οποτε τι προτεινετε? με ενδιαφερει κυριως να δουλευει απροβληματιστα, χωρις να κανω συνεχως αναβαθμισεις οπως γινεται με τις custom rom. και απο ταχυδρομειο να επιλεξω NL η SG?

μηπως να παραγγειλω και κανα εξτρα γυαλακι η υπαρχουν φτηνοτερα εκτος βικμολ?

Δοκιμή:

test

ΟΚ, τα κατεφέραμε, ευχαριστώ πολύ

@giomei Global Stable, SG POST, Tempered Glass Nillkin από το vickmall είναιο μια χαρά, υπάρχει και κάποιο άλλο που προτείνουν απο ebay ψάξε το σαν nillkin 2,5...

pan0s78 Πες μου λίγο έχεις βάλει Ελληνική ρομ; Το έχεις ρουτάρει;

Υπάρχει περίπτωση απλά να έχασε την τοποθεσία σου η πιστεύεις ότι κλειδώνει η οθόνη και απενεργοποιεί "κάτι";;

Νομίζω απάντησα σε όλους εεε;; :lol::lol:

Την ελληνική έχω. Δεν είμαι ρουτ. Και ναι μου έδωσε την εντύπωση ότι μετά από λίγο έκλεισε την εφαρμογή. Να έχασε σήμα δεν νομίζω γιατί κλειδώνει αμέσως και σε 2 ώρες που κράτησε ή προπόνηση αποκλείεται να μην ξανάκλείδωσε. Νομιζα οτι είναι θέμα δικαιωμάτων.

Δοκιμή:

test

ΟΚ, τα κατεφέραμε, ευχαριστώ πολύ

@giomei Global Stable, SG POST, Tempered Glass Nillkin από το vickmall είναιο μια χαρά, υπάρχει και κάποιο άλλο που προτείνουν απο ebay ψάξε το σαν nillkin 2,5...

ευχαριστω πολυ!

Την ελληνική έχω. Δεν είμαι ρουτ. Και ναι μου έδωσε την εντύπωση ότι μετά από λίγο έκλεισε την εφαρμογή. Να έχασε σήμα δεν νομίζω γιατί κλειδώνει αμέσως και σε 2 ώρες που κράτησε ή προπόνηση αποκλείεται να μην ξανάκλείδωσε. Νομιζα οτι είναι θέμα δικαιωμάτων.

Μπαταρία/ διαχ χρήσης μπαταρίας εφαρμογών/επιλεξτε εφαρμογες/ δες αν μένει τοποθεσία στο παρασκήνιο κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραίες φωτο....;)

Άντε που είναι η 7.3.2.0 ο δοκιμαστής deni77 περιμένει.

Edited by geoanto555

καλησπερα σε ολους! ετοιμαζομαι ν παραγγειλω αυτο το τηλεφωνο κ στις επιλογες για ROM που μου δινει τι να επιλεξω? multilanguage, official dev η official global ? δεν ενδιαφερομαι τοσο για ελληνικα στο μενου, οποτε τι προτεινετε? με ενδιαφερει κυριως να δουλευει απροβληματιστα, χωρις να κανω συνεχως αναβαθμισεις οπως γινεται με τις custom rom. και απο ταχυδρομειο να επιλεξω NL η SG?

μηπως να παραγγειλω και κανα εξτρα γυαλακι η υπαρχουν φτηνοτερα εκτος βικμολ?

Πολλοί μεταξύ των οποίων και εγώ πηραν αυτό http://m.ebay.co.uk/itm/151906264552?varId=451092776481&_trksid=p2060353.m2749.l2649&_mwBanner=1

Παντως και μ αυτό που σου έρχεται μια χαρα είναι.