Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα που δοκίμασα όλους τους τύπους ROM, πάνω-κάτω ίδιες μου φαίνονται. Για όποιον είναι ψείρας, οι εμφανισιακές διαφορές της ελληνικής με την global είναι όντως αυτές στο xda link που έδωσε ο @spirosmeg, δηλ. βάζει ένα video app, μερικά icons (για google play και διαδεδομένα 3rd party apps) και βγάζει αναζήτηση με swipe up. Επιπλέον έχεις το dolby app (το οποίο είναι ουσιαστικά ένα equaliser για βελτίωση του ήχου της συσκευής, σωστά; ), δυο-τρία άλλα ψιλο-χρήσιμα καθώς και κινέζικα apps της Xiaomi όπως αυτό για την Yi cam.

Για τα υπόλοιπα, συντάσσομαι πλήρως με @geomos. Optimisations για το GPS τι θα μπορούσε να είναι; Να βαλει τους ευρωπαϊκούς δορυφόρους στην πρώτη γραμμή και τους ασιατικούς στη δεύτερη; Οπότε σου γλυτώνει 1sec στο κλείδωμα; Ναι, θα μπορούσε. Για τη RAM και τη μπαταρία το optimisation προκύπτει από την αφαίρεση των mi apps και gapps, να υποθέσω; Με αυτή την μπαταρία και με 2-3 GB RAM πιο πολύ ψυχολογικό είναι το όφελος.

Για τα SMS, σε εμένα η 7.2.2 ελληνική ROM έστελνε με 7-bit encoding (κεφαλαία) μόνο αν δεν έβαζα χαρακτήρα που απαιτεί UCS-2 (κοινώς δεν μετατρέπει τα μικρά σε κεφαλαία forcefully κατά την αποστολή όπως τα άλλα apps και πρέπει να γράφεις εξαρχής με κεφαλαία).

Η global από την άλλη σου δίνει ΟΤΑ updates, όλα τα Gapps και ο ύ τ ε . . ί χ ν ο ς κινέζικου.

Δεν αμφισβητώ την προσπάθεια των μεταφραστών, κάθε άλλο. ειναι αξιέπαινη! Εγώ όμως που πήρα το τηλ για το έτερον ήμισυ θα της βάλω global και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο :)

Edited by limna99

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα σε ολους!μπορειται να πειτε αν μπορω να κανω "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC στο redmi note 3 pro με official dev?εχει ελθει αδεια ξεκλειδωματος περιμενω οπου ναναι το κινητο..η χρειαζεται με τον κλασσικο και λιγο πολυπλοκο τροπο?ευχαριστω εκ των προτερων! p.s πρεπει να περασω το TWRP η η συγκεκριμενη συσκευη το εχει ηδη?συγνωμη αλλα δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις..ειμαι ενας απλος μεσος χρηστης Edited by saili

καλημερα σε ολους!μπορειται να πειτε αν μπορω να κανω "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC στο redmi note 3 pro με official dev?εχει ελθει αδεια ξεκλειδωματος περιμενω οπου ναναι το κινητο..η χρειαζεται με τον κλασσικο και λιγο πολυπλοκο τροπο?ευχαριστω εκ των προτερων! p.s πρεπει να περασω το TWRP η η συγκεκριμενη συσκευη το εχει ηδη?συγνωμη αλλα δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις..ειμαι ενας απλος μεσος χρηστης

Στο πρώτο που ρωτας οχι χρειάζεσαι να περάσεις την rom στο χωρο του κινητού μεσω υπολογιστή.

Στο δεύτερο δεν ειναι δύσκολος και πολύπλοκος ο τρόπος ξεκλειδώματος πολυ απλός κ εύκολος,θέλει να συνδέσεις το κινητό στο pc και να βάλεις τα στοιχεια σου που είχες δηλώσει στην εγράφη σου για ξεκλείδωμα,σε 3 δευτερα ξεκλείδωσες .

Στο 3 ναι πρέπει να περάσεις το TWRP η συσκευή δεν το εχει εγκαταστημένο οταν θα το παραλαβής και με official dev,πρεπει να το περάσεις εσυ με έναν οδηγό την ελληνική rom και μετα θα κάνεις αναβαθμησεις μεσω TWRP .:rolleyes::rolleyes::wacko::ninja:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Άλλη μια σύγκριση φωτογραφίας.. Για να έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές πιο καθαρή εικόνα.

Samsung s5 s5k2p2 vs Redmi note 3 pro s5k3p3

s5k2p2

s5k3p3

καλημερα παιδια.. θελω να ρωτησω εαν μπορω μεσω του updater του τηλεφωνου να περασω απο την global stable V7.3.2.0.LHOMIDD που εχω τωρα στην developer Version: 6.5.19 οταν μου ερθει το ok για να ξεκλειδωσω τον bootloader

καλημερα παιδια.. θελω να ρωτησω εαν μπορω μεσω του updater του τηλεφωνου να περασω απο την global stable V7.3.2.0.LHOMIDD που εχω τωρα στην developer Version: 6.5.19 οταν μου ερθει το ok για να ξεκλειδωσω τον bootloader

Κανονικά μπορείς αλλά πολλοί δεν το κατάφεραν. Όταν το προσπαθήσεις κατέβασε την τελευταια dev και δοκίμασε..

Κανονικά μπορείς αλλά πολλοί δεν το κατάφεραν. Όταν το προσπαθήσεις κατέβασε την τελευταια dev και δοκίμασε..

Ευχαριστώ πολύ

Χτες εκανα την διαδικασια που περιγραφεις μιας και μου ηρθε το unlock και μου δουλεψε.

καλημερα σε ολους!μπορειται να πειτε αν μπορω να κανω "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC στο redmi note 3 pro με official dev?εχει ελθει αδεια ξεκλειδωματος περιμενω οπου ναναι το κινητο..η χρειαζεται με τον κλασσικο και λιγο πολυπλοκο τροπο?ευχαριστω εκ των προτερων! p.s πρεπει να περασω το TWRP η η συγκεκριμενη συσκευη το εχει ηδη?συγνωμη αλλα δεν εχω εξειδικευμενες γνωσεις..ειμαι ενας απλος μεσος χρηστης

Η καθαρή εγκατάσταση προϋποθέτει TWRP την οποία πρέπει να περάσεις μόνος σου.Τότε θα μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση χωρίς τη χρήση υπολογιστή. H TWRP είναι custom recovery και δεν προϋπάρχει σε καμία official rom.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

εκανα αυτο που εκανε ο φιλος, εβγαλα την εφαρμογη ιμειλ απο battery saving mode εχθες. Εκανα 2-3 δοκιμες και ηρθαν τα ιμειλ! Αλλα σημερα εχω παλι το ιδιο προβλημα! δεν ερχονται τα ιμειλ παλι στους εταιρικους λογαριαμους! παλι πρεπει να μπω να κανω ανανεωση!

Άλλη μια σύγκριση φωτογραφίας.. Για να έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές πιο καθαρή εικόνα.

Samsung s5 s5k2p2 vs Redmi note 3 pro s5k3p3

s5k2p2

s5k3p3

Τι συμπέρασμα βγάζετε παιδιά από την σύγκριση;;;

Ότι το redmi note 3 pro έχει καλύτερη κάμερα από το Samsung S5;

Τι συμπέρασμα βγάζετε παιδιά από την σύγκριση;;;

Ότι το redmi note 3 pro έχει καλύτερη κάμερα από το Samsung S5;

Λοιπόν επειδή τις έχω τις φωτογραφίες και μπορώ να τις δω-ζουμάρω κλπ κλπ..

Καταρχήν είναι μία μακρινή λήψη (οι κοντινές το απόγευμα) και δεν μπορείς να καταλάβεις κ πολλά.

Τα χρώματα θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερα του ρεντμι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι κ τα φυσικά-σωστά.

Στην ευκρίνεια τώρα.. τα δύο κινητά είναι πολύ κοντά.. Τόσο που δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιο είναι καλύτερο.

Ίσως ελάχιστα το σ5 αλλά θέλει πολύ ψάξιμο.

Το απόγευμα θα έχω διάφορα κοντινά .. εκεί θα φανεί πιστεύω.

εκανα αυτο που εκανε ο φιλος, εβγαλα την εφαρμογη ιμειλ απο battery saving mode εχθες. Εκανα 2-3 δοκιμες και ηρθαν τα ιμειλ! Αλλα σημερα εχω παλι το ιδιο προβλημα! δεν ερχονται τα ιμειλ παλι στους εταιρικους λογαριαμους! παλι πρεπει να μπω να κανω ανανεωση!

Λοιπόν έκλεισα το do not disturb που ήταν ενεργοποιημένο και έρχονται τα email. Θα δοκκμασω πάλι αργότερα να δω.

ο ένας ο γκουρού demakhs προτείνει ελληνική dev και ισχυρίζεται ότι βελτιωθηκε αισθητά η ποιότητα της κάμερας.

O άλλος ο γκουρού geoanto555 χρησιμοποιει ελληνική stable.

Τι να αποφασίσουμε εμείς οι απλοί χρήστες;;;; χαχαχαχχαχαχαχαχχ

Να σημειώσω ότι εμένα με ενδιαφέρει κυρια η ποιότητα της κάμερας και η αυτονομία της μπαταρίας. Οπότε ψάχνω την ιδανική ελληνική rom

ο ένας ο γκουρού demakhs προτείνει ελληνική dev και ισχυρίζεται ότι βελτιωθηκε αισθητά η ποιότητα της κάμερας.

O άλλος ο γκουρού geoanto555 χρησιμοποιει ελληνική stable.

Τι να αποφασίσουμε εμείς οι απλοί χρήστες;;;; χαχαχαχχαχαχαχαχχ

Να σημειώσω ότι εμένα με ενδιαφέρει κυρια η ποιότητα της κάμερας και η αυτονομία της μπαταρίας. Οπότε ψάχνω την ιδανική ελληνική rom

Η σημερινή δοκιμή γίνεται με dev 6,5,12.....Στην κάμερα φαίνεται καλή... αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερη της 7,2,2..

Αποτελέσματα το απόγευμα...

σε ευχαριστω για την απαντηση σου η οποια ειναι εντελως αντιθετη απ τον φιλο denny77 που ανεφερε οτι δεν μπορω παρα μονο μεσω pc..τον ενναλακτικο αυτο τροπο τον διαβασα εδω σε καποιο σχετικο λημα για το redmi 2..και αναφερει σαν προυποθεση το περασμα του TWRP..αν εισαι σιγουρος επιβεβαιωσε το σε παρακαλω γιατι παρα πολλες γνωσεις επι του θεματος δεν εχω..τα βασικα..σε ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η καθαρή εγκατάσταση προϋποθέτει TWRP την οποία πρέπει να περάσεις μόνος σου.Τότε θα μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση χωρίς τη χρήση υπολογιστή. H TWRP είναι custom recovery και δεν προϋπάρχει σε καμία official rom.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου η οποια ειναι εντελως αντιθετη απ τον φιλο denny77 που ανεφερε οτι δεν μπορω παρα μονο μεσω pc..τον ενναλακτικο αυτο τροπο τον διαβασα εδω σε καποιο σχετικο λημα για το redmi 2..και αναφερει σαν προυποθεση το περασμα του TWRP..αν εισαι σιγουρος επιβεβαιωσε το σε παρακαλω γιατι παρα πολλες γνωσεις επι του θεματος δεν εχω..τα βασικα..σε ευχαριστω Edited by saili

Πάρε μια ιδέα με το τι θα ακολουθήσει..:lol::lol::lol:

:p:p:p:plink:p:p

:p:p:plink:p:p

Τώρα πλεον ξέρεις ποια είναι ποιανού..:p

[/color]σε ευχαριστω για την απαντηση σου η οποια ειναι εντελως αντιθετη απ τον φιλο denny77

μάλλον τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου..

Στην αρχή θα χρειαστείς υπολογιστή γτ χωρίς αυτόν δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις αλλά ούτε να περάσεις dev.

Μετά αφότου βάλεις

twrp θα τα κάνεις όλα μέσω κινητου.

Με λίγα λόγια και οι 2 σωστά τα γράφουν.. ο χρόνος αλλάζει..;)

Έβαλα σήμερα το sports tracker και μετά από λίγο (150 μέτρα) σταμάτησε να δουλεύει. Μετά την προπόνηση δηλαδή όταν το άνοιξα το τηλέφωνο είχε τελευταία θέση 150 μέτρα από την εκκίνηση και "διακτινιστηκε" στην θση που ήμουν. Μου έδωσε την εντύπωση δηλαδή ότι το τηλέφωνο σταμάτησε την εφαρμογή και την ξαναανοιξε όταν ξεκλειδωσα το τηλέφωνο. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση. Καμιά ιδέα;

Πάρε μια ιδέα με το τι θα ακολουθήσει..

:p:p:p:plink:p:p

:p:p:plink:p:p

Τώρα πλεον ξέρεις ποια είναι ποιανού..:p

Όχι!!!!! Δεν καταλαβαίνω. :(;):lol:

σε ευχαριστω για την απαντηση σου η οποια ειναι εντελως αντιθετη απ τον φιλο denny77 που ανεφερε οτι δεν μπορω παρα μονο μεσω pc..τον ενναλακτικο αυτο τροπο τον διαβασα εδω σε καποιο σχετικο λημα για το redmi 2..και αναφερει σαν προυποθεση το περασμα του TWRP..αν εισαι σιγουρος επιβεβαιωσε το σε παρακαλω γιατι παρα πολλες γνωσεις επι του θεματος δεν εχω..τα βασικα..σε ευχαριστω

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ τι ρομ ακριβώς θέλεις να περάσεις; Σε ποιά ρομ είσαι τώρα και σε ποιά θέλεις να πας; Ο φίλος denny77 προφανώς εννοεί τα images των officials που χρειάζονται υπολογιστή.

παιδια εχω την 6.5.19 beta και στο facebook καποια ελληνικα γραμματα δεν μου τα δειχνει (στα σχολια πιο πολυ και στα αρθρα-συνδεσμους) ξερετε πως φτιαχνετε? Επισης η version που εχω ειναι καλη?

Εσύ τι ρομ ακριβώς θέλεις να περάσεις; Σε ποιά ρομ είσαι τώρα και σε ποιά θέλεις να πας; Ο φίλος denny77 προφανώς εννοεί τα images των officials που χρειάζονται υπολογιστή.

Το γράφει νομίζω

"καλημερα σε ολους!μπορειται να πειτε αν μπορω να κανω "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC στο redmi note 3 pro με official dev?εχει ελθει αδεια ξεκλειδωματος περιμενω οπου ναναι το κινητο.."

παιδια εχω την 6.5.19 beta και στο facebook καποια ελληνικα γραμματα δεν μου τα δειχνει (στα σχολια πιο πολυ και στα αρθρα-συνδεσμους) ξερετε πως φτιαχνετε? Επισης η version που εχω ειναι καλη?

Πρεπει να αλλαξεις font απο τις ρυθμισεις. Σε μενα δουλεψαν τα Helvetical και ειναι καλα.

Οσο για την ρομ εξαρταται τι θες εσυ.