geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εβαλα το playstore αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω τιποτα πεταει ολη την ωρα error. DF-DLA-15 Μπες εφαρμογες κ κάνε εκκαθαριση δεδομένων του PS. Αν δεν ..σβήσε το λογαριασμό google κ ξανα βάλτον. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι μπαίνω σε recovery mode το βλέπω το κινητή στην οθόνη αυτές της οδηγίες ακολούθησα https://onedrive.live.com/redir?resid=AE91632DEF4BCB6C!2908&authkey=!AJPWurrk3I3CG3A&ithint=file%2cdocx μου της στείλανε από το vickmall Έχεις 2 επιλογές. 1 mi pc suite 2 mi flash Κάνε το πρώτο κ όταν σου βγάλει την επιλογή της ρομ περίμενε μήπως σου δώσει κ μία dev(αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις bootloader) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μπες εφαρμογες κ κάνε εκκαθαριση δεδομένων του PS. Αν δεν ..σβήσε το λογαριασμό google κ ξανα βάλτον. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις 2 επιλογές. 1 mi pc suite 2 mi flash Κάνε το πρώτο κ όταν σου βγάλει την επιλογή της ρομ περίμενε μήπως σου δώσει κ μία dev(αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις bootloader) Λοιπον το εφτιαξα το PS,τωρα θα ηθελα να μου πεις απο πιο site θα επρεπε να ειχα κανει κανονικα την αιτηση να δω αν εκανα στο σωστο site την αιτηση μμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 πιο site θα επρεπε να ειχα κανει κανονικα την αιτηση ΟΔΗΓΟΣ για unlock του bootloader στο XIAOMI Redmi Note 3 PRO Ψάξε και λίγο, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δώστε τα φώτα σας γιατί αυτο το miui καλο αλλά λιγο....δεν έχω βρει πως θα βάλω τις επαφές απο την sim σε google account και mi account, περισσότερο με ενδιαφέρει το google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ΟΔΗΓΟΣ για unlock του bootloader στο XIAOMI Redmi Note 3 PRO Ψάξε και λίγο, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.. ωραια εκει που λεει αιτηση παταω πανω με βαζει μεσα στο site kai λεει submitted αρα ειναι οκ ετσι ? Σορρυ φιλε μου αλλα τα εχω χασει :/ με συγχωρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) ελεγε νομιζω με πρασινα γραμματα να οτι εγινε επιτυχης η δηλωση και οτι θα μου σταλει sms http://www.miui.com/unlock/apply.php (den kserw ti sas deixnei esas alal edw to leei ) einai afto h exw kanei lathos ?Θα σου σταλεί sms οτι έγινε σωστά η διαδικασία για να πάρεις σειρά προτεραιότητας για ξεκλείδωμα μεσα σε 10 ημερες τις επόμενες και επειδή θα το ρωτήσεις το αλλο sms που θα σου στείλουν οταν έρθει και θα είσαι οκ θα σου γράφει μονο οτι εισαι έτοιμος για να ξεκλειδώσεις, θα εχει και ενα link για να κατεβάσεις το πρόγραμμα ,αν εχεις wind μπορεί να μην το λάβεις,στα άλλα δίκτυα έρχεται κανονικά.:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΔΗΓΟΣ για unlock του bootloader στο XIAOMI Redmi Note 3 PRO Ψάξε και λίγο, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.. Σήμερα έπεσε πολύς κόσμος εδώ, που είναι ο Δημάκης να σχολιάσει..:lol::lol::lol::lol::p Edited May 17, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δώστε τα φώτα σας γιατί αυτο το miui καλο αλλά λιγο....δεν έχω βρει πως θα βάλω τις επαφές απο την sim σε google account και mi account, περισσότερο με ενδιαφέρει το google Λίγο δεν είναι:). Επαφές->Πατημένο το αριστερό πλήκτρο μέχρι να ανοίξει το μενού->Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών-> Κάνε εξαγωγή από sim και μετά εισαγωγή όπου θες. Ρε geoanto555 είσαι παλικάρι. Έκλεισες 24ωρο ρε φίλε. Γύρισα από το γυμναστήριο και ακόμα βοηθάς κόσμο. Μπράβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Λίγο δεν είναι:). Επαφές->Πατημένο το αριστερό πλήκτρο μέχρι να ανοίξει το μενού->Εισαγωγή/Εξαγωγή επαφών-> Κάνε εξαγωγή από sim και μετά εισαγωγή όπου θες. Ρε geoanto555 είσαι παλικάρι. Έκλεισες 24ωρο ρε φίλε. Γύρισα από το γυμναστήριο και ακόμα βοηθάς κόσμο. Μπράβο. Θα τον ανακηρύξουμε πρωταθλητή,ναι ο φιλος geoanto555 εχει σπάσει ολα τα ρεκόρ και εγώ έχω εντυπωσιαστεί και βοηθάει σε καθημερινή βάση ,τα λόγια περιττεύουν .:cool::cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδες .. όταν αλλάξετε από την κανονική στην μπροστά κάμερα, σας κάνει ένα ανεπαίσθητο "κλικ" σαν να είναι ο φακος? Δεν μου το έκανε ποτέ πριν την 7.2.5 αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν το είχα εντοπίσει νωρίτερα... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες .. όταν αλλάξετε από την κανονική στην μπροστά κάμερα, σας κάνει ένα ανεπαίσθητο "κλικ" σαν να είναι ο φακος? Δεν μου το έκανε ποτέ πριν την 7.2.5 αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν το είχα εντοπίσει νωρίτερα... Μόλις βρηκα αυτό που αναφέρει και άλλος το ίδιο πρόβλημα... αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε πριν... http://en.miui.com/thread-279545-1-1.html Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ρεπάρω σήμερα και είναι μια μέρα βροχερή..:lol::lol: Να είστε καλά παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Κράτα δυνάμεις για όταν έρθουν και τα κολλημένα της sg post.... Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μόλις μου εμφανίστηκε το ota update σε 7.3.2 για global stable (241mb) Link για recovery και fastboot rom: http://en.miui.com/thread-282127-1-1.html Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μόλις μου εμφανίστηκε το ota update σε 7.3.2 για global stable (241mb) Link για recovery και fastboot rom: http://en.miui.com/thread-282127-1-1.html Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Περιμένουμε εντυπώσεις - διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σήμερα έπεσε πολύς κόσμος εδώ, που είναι ο Δημάκης να σχολιάσει Ντεμάκης διαβάζεται, με παραξενεύει το Δημάκης....όλοι παραποιείτε τα ονόματα σήμερα, τι πάθατε...:blink: Του @geoanto ( :D :p :lol:) του χουν υποσχεθεί από την xiaomi, ότι αν καταφέρει και σπάσει τα κοντέρ στα μηνύματα και views το συγκεκριμένο θέμα, θα του αλλάξουν τον αισθητήρα της κάμερας με αυτόν του nexus 5x, οπότε θα έχει το τέλειο τηλέφωνο, γι' αυτό έχει ξεσκιστεί σήμερα.... :X :X :X :X :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 θα του αλλάξουν τον αισθητήρα της κάμερας με αυτόν του nexus 5x, οπότε θα έχει το τέλειο τηλέφωνο, γι' αυτό έχει ξεσκιστεί σήμερα.... :X :X :X :X :X :X :X dhmoulaki η αλήθεια είναι ότι βολεύομαι και με έναν sony imx 260.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Πάντως geoanto555 ή ποιότητα της κάμερας βελτιώθηκε δεν ξέρω πόσο καλές είναι οι φωτό που βγάζει για να πω με σιγουριά ότι είναι τέλεια αλλά δεν έχει καμία σχέση με πριν είναι πολύ πολύ πιο ευκρινείς και σωστές στα χρώματα ! Μάλλον όταν θα μπει ή ελληνική θα γίνει κομπλε θα έχει και Dolby atmosphere που λείπει και ένα άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και βελτίωση εικόνας που έχει ή ελληνική και θα είμαι μία χαρά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Έχεις 2 επιλογές. 1 mi pc suite 2 mi flash Κάνε το πρώτο κ όταν σου βγάλει την επιλογή της ρομ περίμενε μήπως σου δώσει κ μία dev(αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις bootloader)[/quote τα windows μου είναι 32 bit και όχι 64 αλλα οι drivers που κατέβασα είναι για 32 λες να παίζει ρολο? Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 dhmoulaki η αλήθεια είναι ότι βολεύομαι και με έναν sony imx 260.. το bold θα το ξεπεράσω και θα κάνω ότι δεν το είδα....:mad: Αλλά αυτό, που έχεις τέτοιες επιθυμίες για την κάμερα του s7 μπρε, δεν χωνεύεται... Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε προδότη? :chair: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) 1) Μπορείς να χρησιμοποιείς αλλα΄δεν ειναι κ ότι καλυτερο 2) Είναι πολύ μέτριο... Πάρε ένα nillkin καλύτερα. 3) Η ρομ που φοράει είναι dev .. Ο φίλος ο geoanto555 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! Μπράβο του που μας βοηθάει... Προτεινεις nillkin θήκη και tempered glass Έχεις links να αγοράσουμε;; Από θήκη εγώ ενδιαφέρομαι για μια απλή λεπτή θήκη σιλικονης Έχεις να προτεινεις ή κάποιος άλλος λεπτή θήκη και tempered glass δοκιμασμένη; Επίσης να ρωτήσω με το shell που λέτε που Μένει ανοιχτό όταν συνδέουμε με usb το κινητό στον υπολογιστή και χρειάζεται επανεκκίνηση αλλιώς "Ρουφάει" μπαταρία. Σωστά;;; Υπάρχει και στην stable και στην dev το ίδιο πρόβλημα;;; ΓΕΝΙΚΑ στο θέμα αυτονομίας ποια ελληνική ROM να επιλέξω;; Edited May 17, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Έχεις 2 επιλογές. 1 mi pc suite 2 mi flash Κάνε το πρώτο κ όταν σου βγάλει την επιλογή της ρομ περίμενε μήπως σου δώσει κ μία dev(αν έχεις σκοπό να ξεκλειδώσεις bootloader)[/quote τα windows μου είναι 32 bit και όχι 64 αλλα οι drivers που κατέβασα είναι για 32 λες να παίζει ρολο? Στον συγκεκριμένο οδηγό δεν νομίζω να παίζει ρόλο.. (καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει κ κάποιος άλλος) Αν είδες έχει Universal Adb Driver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ο φίλος ο geoanto555 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! Μπράβο του που μας βοηθάει... Προτεινεις nillkin θήκη και tempered glass Έχεις links να αγοράσουμε;; Από θήκη εγώ ενδιαφέρομαι για μια απλή λεπτή θήκη σιλικονης Έχεις να προτεινεις ή κάποιος άλλος λεπτή θήκη και tempered glass δοκιμασμένη; Επίσης να ρωτήσω με το shell που λέτε που Μένει ανοιχτό όταν συνδέουμε με usb το κινητό στον υπολογιστή και χρειάζεται επανεκκίνηση αλλιώς "Ρουφάει" μπαταρία. Σωστά;;; Υπάρχει και στην stable και στην dev το ίδιο πρόβλημα;;; ΓΕΝΙΚΑ στο θέμα αυτονομίας ποια ελληνική ROM να επιλέξω;; Βασικά, αυτά που γράφει τα ξέρω και γω.....αλλά δεν τον προλαβαίνω.... Ο λόγος επίσης, που δε σου απαντάω σε καμιά από τις παραπάνω ερωτήσεις, είναι ότι μέχρι να γράψω το μήνυμα, θα χει προλάβει να απαντήσει και θα χουμε διπλό ποστ :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ο φίλος ο geoanto555 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! Μπράβο του που μας βοηθάει... Προτεινεις nillkin θήκη και tempered glass Έχεις links να αγοράσουμε;; Από θήκη εγώ ενδιαφέρομαι για μια απλή λεπτή θήκη σιλικονης Έχεις να προτεινεις ή κάποιος άλλος λεπτή θήκη και tempered glass δοκιμασμένη; Επίσης να ρωτήσω με το shell που λέτε που Μένει ανοιχτό όταν συνδέουμε με usb το κινητό στον υπολογιστή και χρειάζεται επανεκκίνηση αλλιώς "Ρουφάει" μπαταρία. Σωστά;;; Υπάρχει και στην stable και στην dev το ίδιο πρόβλημα;;; ΓΕΝΙΚΑ στο θέμα αυτονομίας ποια ελληνική ROM να επιλέξω;; Σίγουρα οι stable θεωρητικά έχουν λυμένα ας πούμε τα περισσότερα προβλήματα αλλά εγώ είμαι κολλημένος με την Ελληνική κάθε εβδομάδα:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βασικά, αυτά που γράφει τα ξέρω και γω.....αλλά δεν τον προλαβαίνω.... Ο λόγος επίσης, που δε σου απαντάω σε καμιά από τις παραπάνω ερωτήσεις, είναι ότι μέχρι να γράψω το μήνυμα, θα χει προλάβει να απαντήσει και θα χουμε διπλό ποστ :!: φιλε μου δεν θελω να σε υποβαθμισω. βοηθας και εσυ υπερβολικα και σε χρειαζομαστε.. οποτε απαντησε γιατι βλεπω οτι ο geoanto555 "κοιμαται".... Αστειευομαι φυσικα... αλλα περιμενω τις σωστες οπως παντα απαντησεις σου http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Nature-Environmental-Non-toxic-Ultra-thin-Case-For-XIAOMI-RedMI-Note-2-/151861670549?var=&hash=item235ba93295:m:mYvblpPvJK1DvrUfJd0Tc0A αυτη ειναι για το redmi note 2 . ταιριαζει για το δικο μας;;; ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα οι stable θεωρητικά έχουν λυμένα ας πούμε τα περισσότερα προβλήματα αλλά εγώ είμαι κολλημένος με την Ελληνική κάθε εβδομάδα:yahoo: διφορουμενη απαντηση μου εδωσες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ο φίλος ο geoanto555 είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! Μπράβο του που μας βοηθάει... Προτεινεις nillkin θήκη και tempered glass Έχεις links να αγοράσουμε;; Από θήκη εγώ ενδιαφέρομαι για μια απλή λεπτή θήκη σιλικονης Έχεις να προτεινεις ή κάποιος άλλος λεπτή θήκη και tempered glass δοκιμασμένη; Επίσης να ρωτήσω με το shell που λέτε που Μένει ανοιχτό όταν συνδέουμε με usb το κινητό στον υπολογιστή και χρειάζεται επανεκκίνηση αλλιώς "Ρουφάει" μπαταρία. Σωστά;;; Υπάρχει και στην stable και στην dev το ίδιο πρόβλημα;;; ΓΕΝΙΚΑ στο θέμα αυτονομίας ποια ελληνική ROM να επιλέξω;; Από tempered θα πάρεις αυτό.. Από θήκες τώρα εγώ παρήγγειλα αυτήν και είναι στο δρόμο. Θα ρθει μέσα στην εβδομάδα και θα σου πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) 1.Έχεις links να αγοράσουμε;; 2.Επίσης να ρωτήσω με το shell που λέτε που Μένει ανοιχτό όταν συνδέουμε με usb το κινητό στον υπολογιστή και χρειάζεται επανεκκίνηση αλλιώς "Ρουφάει" μπαταρία. Σωστά;;; Υπάρχει και στην stable και στην dev το ίδιο πρόβλημα;;; 3.ΓΕΝΙΚΑ στο θέμα αυτονομίας ποια ελληνική ROM να επιλέξω;; 1.Δες εδώ για tempered glass 2.Το shell ακόμη δεν έχουν βρει από που προέρχεται.Απ ότι ξέρω υπάρχει και στις 2 ρομ . Πρέπει να έχει σχέση με το φλασάρισμα του SU. 3.Συνήθως μεγαλύτερη αυτονομία έχουν οι stable, Μια δοκιμή θα σε πείσει...;) @demakhs κρεμάω παπούτσια.. ήρθε η ώρα σου.. Edited May 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts