kyrgeo1978 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Η κάρτα που πήρες είναι η κόκκινη η Evo+? Αυτή έχει μεν 80 Read αλλά γύρω στα 20 Write απ' όσο θυμάμαι. Οπότε το τηλ. φαίνεται πως θα "τελικιάζει" στα 55 Read αλλά στο Write πρέπει να είναι άλλο τόσο, δεν μπορεί, είναι λίγο το 23MB/s.. Και την κάρτα στην έκανε format το τηλέφωνο; Είναι FAT32; Δηλ. αν βάλεις μια ταινία 4.0GB και κάτι δεν την πάιρνει; Ναι η κόκκινη είναι. Και όμως η ταχύτητα για write πάει λίγο πάνω από τα 20MB/s. Δες εδώ. Ναι FAT32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Από micro SD τι γίνεται; Δε βλέπω να έχει ήδη απαντηθεί στα προηγούμενα. Συγκεκριμένα, έχει βάλει κανείς UHS-I? Δηλ. πιάνει 80-90MB/s sequential read και write; Εγώ έχω πάρει μία Samsung 64GB EVO plus UHS-I upto 80mb/s απο ebay.Μ' ένα apk που μέτρησα την ταχύτητα μου έβγαλε Read 53,85 MB/s και Write 23,57 MB/s. Δεν πρόκειται να πιάσουμε πολύ παραπάνω από αυτό που μέτρησα. Οπότε μία τέτοια κάρτα είναι υπεραρκετή. πως το μέτρησες αφού η κάρτα σου σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 20κάτι MB :) μια sandisk που έχω έβγαλε (με το sd benchmark πάντα) 57 / 28 στο redmi 3 και το δικό σας έχει ταχύτερο emmc που δεν ξέρω αν σημαίνει και ταχύτερος sd controller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 πως το μέτρησες αφού η κάρτα σου σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 20κάτι MB :) μια sandisk που έχω έβγαλε (με το sd benchmark πάντα) 57 / 28 στο redmi 3 και το δικό σας έχει ταχύτερο emmc που δεν ξέρω αν σημαίνει και ταχύτερος sd controller Λέει upto 20MB/s:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Λέει upto 20MB/s:) απλά έτσι όπως το έγραψες κατάλαβα ότι στο συγκεκριμένο κινητό δε μπορείς να πιάσεις παραπάνω , άσχετα με την κάρτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) απλά έτσι όπως το έγραψες κατάλαβα ότι στο συγκεκριμένο κινητό δε μπορείς να πιάσεις παραπάνω , άσχετα με την κάρτα :) Δες το screenshot. Για το read εννοούσα. Δεν μπορείς να πιάσεις τα 80MB/s. Edited May 14, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Πρέπει πάντως να μαζευτεί πληροφορία στην αρχική σελίδα. Απλά πράγματα, ποια ρομ επιλέγουμε αν θελουμε ελληνικά ή αν θελουμε update, αν θελουμε κινεζικά bloatware κλπ Και 3-4 link σε post με οδηγους. Υπάρχουν και στο Miui.gr αλλά θα μπορούσαν και εδώ άνετα αφού έχουν γραφτεί. Εγω περιμένω να παραλάβω και έχω κανει ήδη 5-6 bookmarks με οδηγούς γιατί το νημα πλέον εχει ξεφύγει σε αριθμό ποστ για να το διαβάσεις απο την αρχη. Και όντως η ερώτηση ποια ρομ να επιλέξω εχει γραφτεί στο 1/3 των μηνυματων ρε σεις ...demakhs & lalas...αφου κανατε που κανατε την μιση δουλεια....ολοκληρώστε την :) δεν μπορουμε τουλαχιστον να αντιγραψουμε τα λινκ στην πρωτη σελιδα με τιτλο. ..panandreas αφου τα μαζεψες δεν τους βαζεις και ενα τιτλο?..και αναφορα μήνυμα στους MOD...? εγω έστειλα ηδη εναν οδηγό στην 1η σελίδα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Δοκιμές με μια Kingston U3 στο LG G3 και στο RN3Pro. Φαίνεται πως στην εγγραφή δεν πάμε πολύ καλά. Αν είναι όντως έτσι, κάρτες όπως η Evo+ και η Sandisk Ultra με 80/20 είναι οι πιο κατάλληλες. http://s32.postimg.org/56r6oa8hh/LG_G3_with_SDCA3.png http://s32.postimg.org/8ssv6k6et/Redmi_Note_3_Pro_with_SDCA3.png Ας σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου benchmark δεν είναι και απολύτως συνεπή. Στην αρχή και εμένα 57 μου έβγαλε read, με την 2η προσπάθεια ανέβηκε λίγο. Edited May 15, 2016 by limna99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elsdrag Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Το παρέλαβα πριν από μία εβδομάδα από vickmall. Όλα καλά, πολύ δυνατό κινητό, σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Μου ήρθε με global stable και ήδη ήρθε η αναβάθμιση για την 7.2.5.0 Εχω μία απορία όμως, σχετικά με την εφαρμογή του gmail στα google apps: Όταν λαμβάνω mail, εμφανίζει το badge δίπλα από την εφαρμογή, αλλά πάντα με τον αριθμό "1", το οποίο δεν αλλάζει παρόλο που μπορεί να έχω περισσότερα εισερχόμενα. Επιπλέον, μόλισ ανοίξω το gmail το badge χάνεται, άσχετα αν ανοίξω τα αδιάβαστα εισερχόμενα mail. Στο παλιό μου android, το badge έδειχνε τον αριθμό των αδιάβαστων mail στο inbox Έχει κανένας κάποια ιδέα? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλημέρα . Για πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη, κρατάει η μπαταρία του; Έναν μέσο όρο πείτε μου να πάθω το εγκεφαλικό. Εγώ είμαι με το Honor 6 στις 4.30 και με ενδιαφέρει το κινητό αυτό πιο πολύ λόγω μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 6-9 ωρες οθονη βγαζει. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias21 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Από Ελλάδα που μπορούμε να το βρούμε; Σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται... Από Gearbest eu warehouse συμφέρει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Βρε συ demakh δεν το εννοούσα 100%, είπα να τρολάρω και λίγο με βάση το post του papandrea λίγο πιο πάνω. Θα συνέχιζα με λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους, αλλά όπως βλέπεις δεν πρόλαβα και πεταχτήκανε άλλα 5 posts. Αμέσως να με μαλώσεις! Tρόλαρες και συ, το χαψα και γω...:lol: :O :lol: ρε σεις ...demakhs & lalas...αφου κανατε που κανατε την μιση δουλεια....ολοκληρώστε την :) Εγώ έχω ήδη κάνει ολοκληρωμένη πρόταση....:p......νομίζω αυτός ο οδηγός της μιας γραμμής τα λέει ΟΛΑ!!! Αίτηση για ξεκλείδωμα-->Vickmall με china dev-->ξεκλείδωμα--> φλασάρισμα Ελληνικής https://xiaomi-miui.gr/com...E%BF-Flashify/ Τώρα αυτά περί καθυστέρησης, νομίζω πρέπει να τα χρεωθεί η sg post και όχι το vickmall....;) Από Ελλάδα που μπορούμε να το βρούμε; Σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται... Από Gearbest eu warehouse συμφέρει; Aπ' ότι βλέπω εδώ: http://www.gearbest.com/m-promotion-active-152.htm , το RN3 PRO δεν υπάρχει στην Ευρωπαϊκή τους αποθήκη, μόνο το note 3....:blink: Στην Ευρωπαϊκή αποθήκη του vickmall (απ' όπου παραλαμβάνεις σε 2 μέρες), δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον η 16-ρα έκδοση, παρά μόνο η 32-ρα, την οποία όμως βρίσκεις 40 ευρώ πιο ακριβά απ' ότι αν ψωνίσεις από Κίνα, οπότε μάλλον αξίζει η έξτρα αναμονή των 10 ημερών από Κίνα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ναι, κάτω. Η Μαρία όμως στις φωτό που ανέβασε έχει 5 όχι μόνο κάτω αλλά και στις πιο πάνω σειρές και το ερώτημα ήταν πώς το κατάφερε. Δε θυμαμαι εαν εχει επιλογη το miui για 5. Ισως εχει καποιο αλλο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Αν αλλάξεις το dpi, μπορεί να χωρανε 5 σειρές από μόνες τους... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Δε θυμαμαι εαν εχει επιλογη το miui για 5. Ισως εχει καποιο αλλο launcher. Η Μαρία χρησιμοποιεί Nova launcher pro ο οποίος σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 για αυτό δε μου αρέσει ο stock αυτά τα κομπλεξικά που πρέπει να πειράξεις αρχεία μόνο και μόνο για να έχεις μια σειρά παραπάνω σε οθόνη 5+ ιντσώνν ............ λύσεις υπάρχουν βάζεις άλλον launcher ή αν δε θες τότε αλλάζεις dpi αν έχεις xposed βάζεις plak (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) ή miui tweaks και πειράζεις τον launcher (και λογικά υπάρχουν και άλλοι μέσω apk ή ίσως με πείραγμα αρχείων ) ή (μη δοκιμασμένο φυσικά) http://en.miui.com/thread-183265-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα παιδια,παρρηγγειλα κ γω το κινητο απο minideal.net 2/5/16 στο.Οταν κανω track item βλεπω απο τις 10/5/16 arrival at destination gr. Εχει κανει ιδεα ποσες μερες θα περιμενω περιπου μεχρι να το παρω στα χερια μου; Ειναι θεμα Ελτα σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα παιδια,παρρηγγειλα κ γω το κινητο απο minideal.net 2/5/16 στο.Οταν κανω track item βλεπω απο τις 10/5/16 arrival at destination gr. Εχει κανει ιδεα ποσες μερες θα περιμενω περιπου μεχρι να το παρω στα χερια μου; Ειναι θεμα Ελτα σωστα; Από 2 ως 30..είναι θέμα ελτά αλλά είμαστε εκτός θέματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangeloz Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα παρήγγειλα το κινητο απο vickmall,με την Official Developer Rom (Only Chinese&English),ειναι η πιο stable εκδοση η συγκεκριμενη?Εχω συνηθισει απο ulefone be pro με 5.0 android και gravitybox,xposed rootαρισμενο κτλ...Θα μπoρώνα τα κανω και αυτα στην Miui?Δηλαδη να το rootαρω και να το φερω στα μετρα μου?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπερα παρήγγειλα το κινητο απο vickmall,με την Official Developer Rom (Only Chinese&English),ειναι η πιο stable εκδοση η συγκεκριμενη?Εχω συνηθισει απο ulefone be pro με 5.0 android και gravitybox,xposed rootαρισμενο κτλ...Θα μπoρώνα τα κανω και αυτα στην Miui?Δηλαδη να το rootαρω και να το φερω στα μετρα μου?Ευχαριστω Είναι πιο εύκολο να πας στην ελληνική ρομ. Κάνε αίτημα για να ξεκλειδώσεις. Δες στο πρώτο ποστ του θέματος. Ότι χρειαστείς ρωτάς. Οι περισσότεροι εδώ που ξεκλειδώνουν τον bootloader προτιμούν την greek stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παιδιά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχω ένα εταιρικό μειλ exchange και ενώ το σεταρω δεν κάνει ποτέ συγχρονισμό αυτόματα ώστε να έρχονται οι ειδοποιήσεις δοκίμασα και στο Default mail του miui και στο type mail και στο Gmail . Αν μπω στο app συγχρονίζει κανονικά και μου δείχνει τα νέα μειλς αλλά μιας και από μόνο του δεν κάνει συγχρονισμό δεν μου δείχνει Notification όταν έρχεται νέο μειλ.. Μέσα στις ρυθμίσεις έχω βάλει να κάνει συγχρονισμό ανά 15 λεπτά (κάτι που δεν κάνει), έχω βάλει τις εφαρμογές στο autostart και τους έχω δώσει όλα τα δικαιώματα.... Σε άλλες 2 συσκευές που δοκίμασα γίνεται κανονικά ο συγχρονισμός και έρχεται Notification. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ παίδες Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Λοιπον βρηκα ευκαιρια και το ανοιξα σημερα να το πειραξω! Για βοηθηστε γιατι τα εκανα μανταρα!!!! Ξεκλειδωσα bootloader με τον ευκολο τροπο του coolgreek ΕΥΤΥΧΩΣ!!! περασα miphone εφτασα στα βηματα μεχρι την εντολη adb devices απο cmd,δεν μου εβγαλε τον κωδικο ισως επειδη δεν αναγνωριζει τους drivers μαλλον..(δεν ξερω γιατι!!) και δεν μου εκανε την επομενη εντολη adb reboot bootloader Τοτε αποφασισα... Αφου το ειχα μπριζωμενο μπηκα fastboot απο μονος μου και συνεχισα τα βηματα... Εκανα WIPE και μετα reboot και απο τοτε ειμαι με το λογοτυπο του MI ανοιχτο....Τι κανω??:( Υ.γ για κατι τετοιες στιγμες θελαμε αφαιρουμενη μπαταρια πφφφφ!!!:rolleyes::lol::lol: Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangeloz Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Είναι πιο εύκολο να πας στην ελληνική ρομ. Κάνε αίτημα για να ξεκλειδώσεις. Δες στο πρώτο ποστ του θέματος. Ότι χρειαστείς ρωτάς. Οι περισσότεροι εδώ που ξεκλειδώνουν τον bootloader προτιμούν την greek stable. Η greek stable έχει μόνο ελληνικά ή ειναι multi language? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους τελικά πέρασα την Official Developer Rom (Only Chinese&English) για να περάσει οπωσδήποτε θέλει να είναι η τελευταία εκδοσή και οι δυο δηλαδή πολύ βασικό.. Είχα περάσει την Stable ROM Version: V7.2.5.0.LHOCNDA και μετα μεσω Update του κινητού την Developer και ξεκλείδωσε με την πρώτη προσπάθεια αμέσως ,με αυτή την Developer ROM Version: 6.5.12 (MIUI7) http://en.miui.com/download-301.html#439,αυριο θα περάσω την ελληνική ,ποια είναι η καλύτερη,εσείς τι λέτε να επιλέξω,την GTV-6.5.12] Xiaomi Redmi Note 3 PRO η την Stable V7.2.2.0] Xiaomi Redmi Note 3 PRO??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Λοιπον βρηκα ευκαιρια και το ανοιξα σημερα να το πειραξω! Για βοηθηστε γιατι τα εκανα μανταρα!!!! Ξεκλειδωσα bootloader με τον ευκολο τροπο του coolgreek ΕΥΤΥΧΩΣ!!! περασα miphone εφτασα στα βηματα μεχρι την εντολη adb devices απο cmd,δεν μου εβγαλε τον κωδικο ισως επειδη δεν αναγνωριζει τους drivers μαλλον..(δεν ξερω γιατι!!) και δεν μου εκανε την επομενη εντολη adb reboot bootloader Τοτε αποφασισα... Αφου το ειχα μπριζωμενο μπηκα fastboot απο μονος μου και συνεχισα τα βηματα... Εκανα WIPE και μετα reboot και απο τοτε ειμαι με το λογοτυπο του MI ανοιχτο....Τι κανω??:( Υ.γ για κατι τετοιες στιγμες θελαμε αφαιρουμενη μπαταρια πφφφφ!!!:rolleyes::lol::lol: Αν δεν ανοίξει πατημένο το power button μέχρι να κλείσει. Η greek stable έχει μόνο ελληνικά ή ειναι multi language? Δεν έχει μόνο ελληνικά. Έχει κι άλλες γλώσσες. Καλησπέρα σε όλους τελικά πέρασα την Official Developer Rom (Only Chinese&English) για να περάσει οπωσδήποτε θέλει να είναι η τελευταία εκδοσή και οι δυο δηλαδή πολύ βασικό.. Είχα περάσει την Stable ROM Version: V7.2.5.0.LHOCNDA και μετα μεσω Update του κινητού την Developer και ξεκλείδωσε με την πρώτη προσπάθεια αμέσως ,με αυτή την Developer ROM Version: 6.5.12 (MIUI7) http://en.miui.com/download-301.html#439,αυριο θα περάσω την ελληνική ,ποια είναι η καλύτερη,εσείς τι λέτε να επιλέξω,την GTV-6.5.12] Xiaomi Redmi Note 3 PRO η την Stable V7.2.2.0] Xiaomi Redmi Note 3 PRO??? Εγώ έχω την stable. Μία χαρά πάει μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts