fanatic75 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι η gtv 6.5.5 πίνει λίγο περισσότερη μπαταρία από την προηγούμενη gtv 6.4.21... Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 geoanto555 said: Δοκίμασε να την περάσεις με αυτόν οδηγος έχει απέυθείας να βάλεις dev Εκανα τα βήματα που γραφει κανονικά αλλα δεν μου εμφανίζει αυτο στο βημα 9) Πήγαινε τώρα στο device manager και έλεγξε ότι έχει φορτώσει σωστά το κινητό σου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία Ουτε 9008 μου βγαζει αλλα ουτε να γράφει QHSUSB_BULK που λεει αν δεν εχει σωστά τους Drivers. Το MiPCSuite το βλέπει κανονικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Το Pdanet το έχεις περάσει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6682097#post6682097 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 demakhs said: Το Pdanet το έχεις περάσει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6682097#post6682097 Ναι χθες το πέρασα θα το ξαναπεράσω τωρα,χθες το πέρασα το βραδυ. Το ιδιο ειναι με αυτο που εχω η εκδοσή με την δίκη σου που μου εβαλες νωριτερα γιατι δεν το βλέπει γ... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ήθελε κ μια επανεκκίνηση μετά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Δεν ξερω αν εχει ξαναπαντηθει πιο πριν αλλα εχω θεμα με το 4g.ενω αλλαξα και πηρα καινουρια sim απο την cosmote σε οποιο slot και να την βαλω δουλευει μεχρι 3g. Εχω πανω global stable και επιλεγμενο να προτιμαει lte. Edited May 12, 2016 by ponaei8anasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ε τότε ίσως απλά δεν έχει εκεί 4G να πιάσει. Εγώ έχω ένα θέμα με την 7.2.5. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα και κάνει μία δόνηση. Συμβαίνει σε κανέναν με την global 7.2.5.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 demakhs said: Ήθελε κ μια επανεκκίνηση μετά... ;) Με αυτο το Pdanet διαγραφει ολους τους οδηγούς που είχα απο αλλα τηλεφωνα σωστά και μετα περνα στην συσκευή που θέλεις τους νεους οδηγούς. Τωρα νομιζω το πήρε σωστά μου έβγαλε το Pdanet με το που εγκατάστησε τους οδηγους στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro που μου ζήτησε να το συνδέσω μου έβγαλε και το οικονιδιο δεξια κατω και με ολα οκ ,θελει τωρα επανεκκίνησή ο υπολογιστής η οχι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 kampamarou said: Ε τότε ίσως απλά δεν έχει εκεί 4G να πιάσει. Εγώ έχω ένα θέμα με την 7.2.5. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα και κάνει μία δόνηση. Συμβαίνει σε κανέναν με την global 7.2.5.0; Εμένα πολλές φορές μου το έκανε αυτό από παλιά, όταν δεν κεντραρα σωστά το δάχτυλο. Δεν νομίζω ότι είναι bug, απλά μάλλον δεν βάζουμε πάντα σωστά το δάχτυλο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 mavriki23 said: παιδια μια ερωτηση..χθες εκανα την παραγγελια απο vickmall..σε ποσες μερες θα μου στειλουν το tracking number? Καποιος που μπορει να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 mavriki23 said: Καποιος που μπορει να βοηθησει; Σήμερα λογικά θα στο δώσουν την επόμενη ήμερα συνήθως απο το vickmall και την απόδειξη αποστολής μαζί. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 deni77 said: Σήμερα λογικά θα στο δώσουν την επόμενη ήμερα συνήθως απο το vickmall και την απόδειξη αποστολής μαζί. Οποτε περιμενω..σε ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 kampamarou said: Ε τότε ίσως απλά δεν έχει εκεί 4G να πιάσει. Εγώ έχω ένα θέμα με την 7.2.5. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα και κάνει μία δόνηση. Συμβαίνει σε κανέναν με την global 7.2.5.0; Δεν παιζει αυτο μιας και διπλα μου εχω ατομο lg g3 με cosmote το οποιο πιανει κανονικα! Και εγω αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα με το δακτυλικο αποτυπωμα στην ιδια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdirt Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 NickName98 said: Εντελώς εκτός off topic αλλά... Ξέρει κανένας με σιγουριά πως προσφέρεται το miui? :p Εγώ το λέω "μι γιου αϊ" Με ξηρούς καρπούς ίσως? Πλάκα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 deni77 said: Εκανα τα βήματα που γραφει κανονικά αλλα δεν μου εμφανίζει αυτο στο βημα 9) Πήγαινε τώρα στο device manager και έλεγξε ότι έχει φορτώσει σωστά το κινητό σου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία Ουτε 9008 μου βγαζει αλλα ουτε να γράφει QHSUSB_BULK που λεει αν δεν εχει σωστά τους Drivers. Το MiPCSuite το βλέπει κανονικά. Πως την βλέπει την συσκευή σου ο υπολογιστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 kostasdirt said: Με ξηρούς καρπούς ίσως? Πλάκα κάνω... Οτο κορεκτ, κατάλαβες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπορείτε να μου πείτε ποιοι πυρήνες είναι καλύτεροι; α) Το Hexa-Core 1.8GHz Qualcomm Snapdragon 650 (του Νote 3 Pro) ή β) To Quad-Core 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εννοείται το α. μακράν.... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Vickmall παραγγελια την Τριτη και ακομα τιποτα. Δεν μου απανταει και στο σκαϊπ Κριμα που καταντησε μαγαζακι και αυτο Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ξερει κανεις ποσο sar εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 kampamarou said: Ε τότε ίσως απλά δεν έχει εκεί 4G να πιάσει. Εγώ έχω ένα θέμα με την 7.2.5. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα και κάνει μία δόνηση. Συμβαίνει σε κανέναν με την global 7.2.5.0; Κι εμένα το κανει με την Αγγλοκινεζικη 7.2.5 με την οποία εχω εμφανως και χειρότερη μπαταρία.. και δεν εχω εγκαταστησει καποια νεα εφαρμογή, ουτε παιζω παιχνιδια γιατι το χρησιμοποιω μονο για τη δουλεια.. Με 3 λογαριασμούς mail να συγχρονιζουν, viber, internet, pages manager για το Facebook, περιπου μια ωρα ομιλια και ανοιχτα δεδομενα συνεχεια βγαζω μια μερα και περιπου 5-5,5 ωρες οθονη. Οχι οτι εχω παραπονο.. απλα στην αρχη εφτανα 7-7,5 ωρες οθονης και φορτιζα το επομενο μεσημερι.. τωρα καθε βραδακι για να ειμαι σιγουρος... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 damierom said: Ξερει κανεις ποσο sar εχει? Νομίζω έχει το ίδιο sar με το απλό 3άρι δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 kostasdirt said: Με ξηρούς καρπούς ίσως? Πλάκα κάνω... :lol: :lol: ωραιοςςςς dalamaidis said: Vickmall παραγγελια την Τριτη και ακομα τιποτα. Δεν μου απανταει και στο σκαϊπ Κριμα που καταντησε μαγαζακι και αυτο Το εννοείς ακόμα τίποτα? Πέρασαν 2 ολόκληρες μέρες κ δεν το παρέλαβες εννοείς? :blink: :X :lol: Από πόσα κινέζικα μαγαζιά έχεις ψωνίσει και εμφανίστηκε κίνηση με το tracking number μέσα σε 2 μέρες? :confused: Μα, μαγαζάκι είναι στην κυριολεξια το vickmall σε σχέση με κάτι αλλά Κινέζικα θεριά... :wacko: Γιατί το παραθέτεις τοσο απαξιωτικα? deni77 said: Τωρα νομιζω το πήρε σωστά μου έβγαλε το Pdanet με το που εγκατάστησε τους οδηγους στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro που μου ζήτησε να το συνδέσω μου έβγαλε και το οικονιδιο δεξια κατω και με ολα οκ ,θελει τωρα επανεκκίνησή ο υπολογιστής η οχι. Εντάξει είσαι τώρα, ολοκλήρωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 demakhs said: Το εννοείς ακόμα τίποτα? Πέρασαν 2 ολόκληρες μέρες κ δεν το παρέλαβες εννοείς? :blink: :X :lol: Από πόσα κινέζικα μαγαζιά έχεις ψωνίσει και εμφανίστηκε κίνηση με το tracking number μέσα σε 2 μέρες? :confused: Μα, μαγαζάκι είναι στην κυριολεξια το vickmall σε σχέση με κάτι αλλά Κινέζικα θεριά... :wacko: Γιατί το παραθέτεις τοσο απαξιωτικα? Μαλλον απαντησες χωρις να ''διαβασεις'' το ποστ μου Σε ερωτηση για το ποτε θα μου στειλουν την παραγγελια δεν μου απανταει στο σκαϊπ ενω ειναι ον λαϊν ώρες Πιστευω πως οσοι αγοραζουν καιρο απο αυτο το μαγαζι θα με καταλαβουν. Ανεφερα εγω τιποτα για κινηση τρακινγκ??? Το ειχα τοπ σε εξυπηρετηση αλλα με απογοητευσε. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 dalamaidis μην τρελένεσαι.. ο demakhs είναι γνωστός εδώ μέσα για το χι"ου"μορ του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts