Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι η gtv 6.5.5 πίνει λίγο περισσότερη μπαταρία από την προηγούμενη gtv 6.4.21...

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geoanto555 said:
Δοκίμασε να την περάσεις με αυτόν οδηγος

έχει απέυθείας να βάλεις dev

Εκανα τα βήματα που γραφει κανονικά αλλα δεν μου εμφανίζει αυτο στο βημα 9) Πήγαινε τώρα στο device manager και έλεγξε ότι έχει φορτώσει σωστά το κινητό σου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

Ουτε 9008 μου βγαζει αλλα ουτε να γράφει QHSUSB_BULK που λεει αν δεν εχει σωστά τους Drivers.

Το MiPCSuite το βλέπει κανονικά.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

demakhs said:
Το Pdanet το έχεις περάσει?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6682097#post6682097

Ναι χθες το πέρασα θα το ξαναπεράσω τωρα,χθες το πέρασα το βραδυ.

Το ιδιο ειναι με αυτο που εχω η εκδοσή με την δίκη σου που μου εβαλες νωριτερα γιατι δεν το βλέπει γ...

Δεν ξερω αν εχει ξαναπαντηθει πιο πριν αλλα εχω θεμα με το 4g.ενω αλλαξα και πηρα καινουρια sim απο την cosmote σε οποιο slot και να την βαλω δουλευει μεχρι 3g.

Εχω πανω global stable και επιλεγμενο να προτιμαει lte.

Edited by ponaei8anasi

Ε τότε ίσως απλά δεν έχει εκεί 4G να πιάσει.

Εγώ έχω ένα θέμα με την 7.2.5. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα και κάνει μία δόνηση. Συμβαίνει σε κανέναν με την global 7.2.5.0;

demakhs said:
Ήθελε κ μια επανεκκίνηση μετά... ;)

Με αυτο το Pdanet διαγραφει ολους τους οδηγούς που είχα απο αλλα τηλεφωνα σωστά και μετα περνα στην συσκευή που θέλεις τους νεους οδηγούς.

Τωρα νομιζω το πήρε σωστά μου έβγαλε το Pdanet με το που εγκατάστησε τους οδηγους στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro που μου ζήτησε να το συνδέσω μου έβγαλε και το οικονιδιο δεξια κατω και με ολα οκ ,θελει τωρα επανεκκίνησή ο υπολογιστής η οχι.

kampamarou said:

Εγώ έχω ένα θέμα με την 7.2.5. Πολλές φορές δεν αναγνωρίζει τα αποτυπώματα και κάνει μία δόνηση. Συμβαίνει σε κανέναν με την global 7.2.5.0;

Εμένα πολλές φορές μου το έκανε αυτό από παλιά, όταν δεν κεντραρα σωστά το δάχτυλο. Δεν νομίζω ότι είναι bug, απλά μάλλον δεν βάζουμε πάντα σωστά το δάχτυλο μας.

mavriki23 said:
παιδια μια ερωτηση..χθες εκανα την παραγγελια απο vickmall..σε ποσες μερες θα μου στειλουν το tracking number?

Καποιος που μπορει να βοηθησει;

mavriki23 said:
Καποιος που μπορει να βοηθησει;

Σήμερα λογικά θα στο δώσουν την επόμενη ήμερα συνήθως απο το vickmall και την απόδειξη αποστολής μαζί.

deni77 said:
Σήμερα λογικά θα στο δώσουν την επόμενη ήμερα συνήθως απο το vickmall και την απόδειξη αποστολής μαζί.

Οποτε περιμενω..σε ευχαριστω για την απαντηση

kampamarou said:

Δεν παιζει αυτο μιας και διπλα μου εχω ατομο lg g3 με cosmote το οποιο πιανει κανονικα! Και εγω αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα με το δακτυλικο αποτυπωμα στην ιδια εκδοση.

NickName98 said:
Εντελώς εκτός off topic αλλά... Ξέρει κανένας με σιγουριά πως προσφέρεται το miui? :p

Εγώ το λέω "μι γιου αϊ"

Με ξηρούς καρπούς ίσως? Πλάκα κάνω...

deni77 said:
Εκανα τα βήματα που γραφει κανονικά αλλα δεν μου εμφανίζει αυτο στο βημα 9) Πήγαινε τώρα στο device manager και έλεγξε ότι έχει φορτώσει σωστά το κινητό σου όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

Ουτε 9008 μου βγαζει αλλα ουτε να γράφει QHSUSB_BULK που λεει αν δεν εχει σωστά τους Drivers.

Το MiPCSuite το βλέπει κανονικά.

Πως την βλέπει την συσκευή σου ο υπολογιστής;

Εννοείται το α. μακράν....

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

kampamarou said:

Κι εμένα το κανει με την Αγγλοκινεζικη 7.2.5 με την οποία εχω εμφανως και χειρότερη μπαταρία.. και δεν εχω εγκαταστησει καποια νεα εφαρμογή, ουτε παιζω παιχνιδια γιατι το χρησιμοποιω μονο για τη δουλεια.. Με 3 λογαριασμούς mail να συγχρονιζουν, viber, internet, pages manager για το Facebook, περιπου μια ωρα ομιλια και ανοιχτα δεδομενα συνεχεια βγαζω μια μερα και περιπου 5-5,5 ωρες οθονη. Οχι οτι εχω παραπονο.. απλα στην αρχη εφτανα 7-7,5 ωρες οθονης και φορτιζα το επομενο μεσημερι.. τωρα καθε βραδακι για να ειμαι σιγουρος...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

kostasdirt said:
Με ξηρούς καρπούς ίσως? Πλάκα κάνω...

:lol: :lol: ωραιοςςςς

dalamaidis said:
Vickmall παραγγελια την Τριτη και ακομα τιποτα.

Δεν μου απανταει και στο σκαϊπ

Κριμα που καταντησε μαγαζακι και αυτο

Το εννοείς ακόμα τίποτα? Πέρασαν 2 ολόκληρες μέρες κ δεν το παρέλαβες εννοείς? :blink: :X :lol:

Από πόσα κινέζικα μαγαζιά έχεις ψωνίσει και εμφανίστηκε κίνηση με το tracking number μέσα σε 2 μέρες? :confused:

Μα, μαγαζάκι είναι στην κυριολεξια το vickmall σε σχέση με κάτι αλλά Κινέζικα θεριά... :wacko:

Γιατί το παραθέτεις τοσο απαξιωτικα?

deni77 said:

Τωρα νομιζω το πήρε σωστά μου έβγαλε το Pdanet με το που εγκατάστησε τους οδηγους στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro που μου ζήτησε να το συνδέσω μου έβγαλε και το οικονιδιο δεξια κατω και με ολα οκ ,θελει τωρα επανεκκίνησή ο υπολογιστής η οχι.

Εντάξει είσαι τώρα, ολοκλήρωσες?

demakhs said:

Το εννοείς ακόμα τίποτα? Πέρασαν 2 ολόκληρες μέρες κ δεν το παρέλαβες εννοείς? :blink: :X :lol:

Από πόσα κινέζικα μαγαζιά έχεις ψωνίσει και εμφανίστηκε κίνηση με το tracking number μέσα σε 2 μέρες? :confused:

Μα, μαγαζάκι είναι στην κυριολεξια το vickmall σε σχέση με κάτι αλλά Κινέζικα θεριά... :wacko:

Γιατί το παραθέτεις τοσο απαξιωτικα?

Μαλλον απαντησες χωρις να ''διαβασεις'' το ποστ μου

Σε ερωτηση για το ποτε θα μου στειλουν την παραγγελια δεν μου απανταει στο σκαϊπ ενω ειναι ον λαϊν ώρες

Πιστευω πως οσοι αγοραζουν καιρο απο αυτο το μαγαζι θα με καταλαβουν.

Ανεφερα εγω τιποτα για κινηση τρακινγκ???

Το ειχα τοπ σε εξυπηρετηση αλλα με απογοητευσε.

:hunter: