dalamaidis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπέρα, ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο για την γυναικα μου. το εχω βρει μεσω skroutz σε τιμη σχετικα καλη. το θεμα ειναι οτι η γυναικα μου ενδιαφερεται μονο για μηνυματα στα ελληνικα, επαφες στα ελληνικα, σερφαρισμα χωρις να κολλαει (βλεπε facebook), στα τηλεφωνηματα να ακουγεται και να ακουει καλά. δεν θελει να ξερει για official rom, dev, bootloader και οτι αλλο που δεν εχει σχεση με "απλο τηλεφωνο". θεωρειτε οτι το κινητο αυτο ειναι οτι πρεπει; ευχαριστω εκ των προτερω. παναγιωτης Kαλησπερα Μια σελιδα να διαβασεις απο το παρον φορουμ θα καταλαβεις οτι δεν σου κανει Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Από την gtv 6.5.5 είστε ευχαριστημένοι; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. καλη συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Παιδιά, να ρωτησω και γω, κάθε πότε βγάζει υpdate η stable ελληνική ρομ? Δεν έχει μείνει λίγο πίσω στην 7.2.2? Αυτές οι xiaomi.eu ROM που ακούγονται πολύ, τι είναι? Επισης, όταν είχα ρουταρει, εμφανίστηκε μαζί με το super su app και μία εφαρμογή της xiaomi, ονόματι authenticator. Έχεις κανείς ιδέα τι είναι αυτή και εάν πρέπει να την κρατήσουμε? ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπερα Μια σελιδα να διαβασεις απο το παρον φορουμ θα καταλαβεις οτι δεν σου κανει Εκτός κι αν περάσει ο ίδιος την ελληνική ρομ και το παραδώσει στην σύζυγο έτοιμο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μολις παρελαβα απο vickmall, ειχα επιλεξει china official. Στις πληροφοριες λεει MIUI 7.6.3.24 beta. Αυτη ειναι η china dev? Δεν τους ειχα πει τιποτα, αν μου την περασαν εκεινοι να μην ψαχνομαι αδικα, να ξεκινησω κατευθειαν σε ξεκλειδωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 τωρα πρεπει να ξαναρωτησω. το κινητο που πουλιεται στην ελλαδα δεν εχει ελληνικη rom; δλδ το δικο μου κινητο (P8) το οποιο το αγορασα απο media markt, με το οποιο δεν εχω προβλημα, δεν εχει ελληνικη rom; συγγνωμη για τις ερωτησεις, που ισως ακουγονται καπως χαζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 τωρα πρεπει να ξαναρωτησω. το κινητο που πουλιεται στην ελλαδα δεν εχει ελληνικη rom; δλδ το δικο μου κινητο (P8) το οποιο το αγορασα απο media markt, με το οποιο δεν εχω προβλημα, δεν εχει ελληνικη rom; συγγνωμη για τις ερωτησεις, που ισως ακουγονται καπως χαζες. Παναγιώτη Πρόκειται για ένα κινητό που δεν πουλιέται επίσημα στην Ελλάδα και απευθύνεται σε συγκεκριμένες χώρες και ως εκ τούτου δεν έχει εξαρχής την ελληνική γλώσσα.Αν το να ασχοληθείς για να βάλεις Ελληνικά το αποκλείεις τότε δεν σου κάνει.αν πάλι ασχοληθείς μια φορά του βάλεις Ελληνικά και μετά το δώσεις στη γυναίκα σου πίστεψέ με καλύτερο κινητό δεν θα έχει πιάσει στα χέρια της Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Παιδιά θέλω να το παραγγείλω και εγώ από vickmall για κοπέλα που έχει τώρα samsung galaxy του 2011 που κολλάει του θανατα οπότε δεν θα έχει πρόβλημα περνώντας σε xiaomi του 2016 (οι απαιτήσεις είναι λίγες να μην κολλάει να βγάζει ωραίες selfie και να έχει και μια καλή μπαταρία). Κατέληξα στο note 3 pro με τα 2gb ram (γιατί τα λεφτά δεν πάνε παραπάνω) από το vickmall να είμαστε και καλυμμένοι. Το πρόβλημα είναι ότι έχω καταμπερδευτει με της Rom και ποια είναι η καλύτερη και επειδή δεν έχω σκοπό να το πειράξω γιατί η xiaomi αποφάσισε να μας κάνει την ζωή δύσκολη κλειδωνοντας τον bootloader θέλω να ρωτήσω ένα απλό πράγμα. Επειδή θέλω ελληνικά θα επιλέξω την επιλογή Multi-language Rom&Google play store στο vickmall. Τι σοβαρά αρνητικά έχει αυτή η ρομ που πρέπει να την αλλάξεις? Για να μείνει το κινητό με αυτήν την ρομ για όλη του την ζωή θα έχει πρόβλημα πχ battery drains η lag? Συγνώμη για το μακροσκελες ποστ και ευχαριστώ. Edited May 11, 2016 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Γίνεται παραγγελία του κινητού από το Vickmall με China dev, γίνεται παραλληλα αίτηση για να ρθει κωδικός ξεκλειδώματος από την Xiaomi, ξεκλειδώνετε και φλασαρετε την Ελληνική, εύκολα πλέον σύμφωνα με αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/ (προσωπικά δεν το χω δοκιμάσει :D) και τέλος!! :up: :clap: :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Α! μαλιστα. ωστε δεν πουλιεται επισημα στην ελλαδα. δεν το ηξερα αυτο. τουλαχιστον αυτο που βρηκα στο skroutz, γνωριζετε εαν υποστηρίζει και ελληνικα; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 επειδή δεν έχω σκοπό να το πειράξω . Επειδή θέλω ελληνικά θα επιλέξω την επιλογή Multi-language Rom&Google play store στο vickmall. Τι σοβαρά αρνητικά έχει αυτή η ρομ που πρέπει να την αλλάξεις? Για να μείνει το κινητό με αυτήν την ρομ για όλη του την ζωή θα έχει πρόβλημα πχ battery drains η lag? Πιθανότατα να έχεις πρόβλημα με τις κάρτες σιμ. Να αργεί να πιάσει σήμα κλπ κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α! μαλιστα. ωστε δεν πουλιεται επισημα στην ελλαδα. δεν το ηξερα αυτο. τουλαχιστον αυτο που βρηκα στο skroutz, γνωριζετε εαν υποστηρίζει και ελληνικα; ευχαριστω. Μέχρι τώρα το κινητό που υποστηρίζει Ελληνικά χωρίς να έχει ξεκλειδωμένο bootloader έχει θέμα με τις σιμ. Καλύτερα να το πάρεις με Αγγλικά (όχι multi rom). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις παρελαβα απο vickmall, ειχα επιλεξει china official. Στις πληροφοριες λεει MIUI 7.6.3.24 beta. Αυτη ειναι η china dev? Τυχερέεεεε.. Ξεκίνα σφαίρααααα :superman::superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 παιδια μια ερωτηση..χθες εκανα την παραγγελια απο vickmall..σε ποσες μερες θα μου στειλουν το tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Με τι να συγκρίνω εκεί; Με κινητά 600-700 ευρώ; Εντάξει είπαμε δεν είναι και η καλύτερη κάμερα κινητού. Αλλά κάτι κάνει...;);) Βεβαίως και να το συγκρίνεις...απλά, κάτω από τις φωτογραφίες, τα σχόλια και το μοντέλο του κινητού θα γράφεις και 160 ευρώ (την αξία του)....:lol: :lol: Εστίασε εδώ http://s20.postimg.org/gcwk46bn1/ssss.jpg την είχα παρατηρήσει την έναρξη τριχοφυίας και μου είχε κάνει εντύπωση :lol: :lol: :p Άσε που είναι και κατσαρή...:lol: :lol: Edited May 11, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μολις αγορασα το κινητο απο εναν που το ειχε αγγελια. Εχει την αγγλοκινεζικη 7.9.9.0 εκδοση. Μολις ομως ηρθα σπιτι κι εβαλα τις καρτες σιμ....αρχισαν τα προβληματα! Εβρισκε μονο τη μια απο τις 2. Μετα τις αλλαξα θεση και περιμενα 10 λεπτα για να τη διαβασει. Μετα τις ξαναεβγαλα και τις ξαναεβαλα και επιτελους τις διαβασε και τις 2. Τι λετε να κανω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Γίνεται παραγγελία του κινητού από το Vickmall με China dev, γίνεται παραλληλα αίτηση για να ρθει κωδικός ξεκλειδώματος από την Xiaomi, ξεκλειδώνετε και φλασαρετε την Ελληνική, εύκολα πλέον σύμφωνα με αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12830-Redmi-3-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Flashify/ (προσωπικά δεν το χω δοκιμάσει :D) και τέλος!! :up: :clap: :yahoo: Πέρυσι το καλοκαίρι που είχα παραγγείλει ένα xiaomi redmi note 2 επειδή δεν είχε κλειδωμένο bootloader και η διαδικασία ήταν απλή πέρασα ελληνική stable και όλα καλά. Εδώ το πρόβλημα είναι η διαδικασία του ξεκλειδωματος του bootloader που δεν είναι απλή υπόθεση (έκανα μια βόλτα από το γνωστό φόρουμ) και παρόλο που είμαι γνωστης του θέματος καθώς ότι κινητό έχει περάσει στα χέρια μου το έχω πειράξει, εδώ απλά δεν θα ήθελα να επεμβω γιατί δεν είναι δικό μου και επειδή λάθη γίνονται (και στις καλύτερες οικογένειες) δεν θέλω να με βρει μπελάς για ένα "καλό" που πάω να κάνω. Οπότε αν τα προβλήματα που έχει η Rom δεν είναι σοβαρά (battery drain, lags, force stop που να καθιστούν το κινητό άχρηστο και ενοχλητικό στην λειτουργία του) ας μείνει έτσι. Επίσης κάνοντας μια βόλτα τα προβλήματα που διάβασα ήταν αυτό με την σιμ πουπου αργεί να την αναγνωρίσει το κινητό (μετά από 5 λεπτά) αλλά μετά λειτουργεί οκ, σε κάποιες εφαρμογές μαιλ και νομίζω ότι δεν χτυπάνε push notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Μολις αγορασα το κινητο απο εναν που το ειχε αγγελια. Εχει την αγγλοκινεζικη 7.9.9.0 εκδοση. Μολις ομως ηρθα σπιτι κι εβαλα τις καρτες σιμ....αρχισαν τα προβληματα! Εβρισκε μονο τη μια απο τις 2. Μετα τις αλλαξα θεση και περιμενα 10 λεπτα για να τη διαβασει. Μετα τις ξαναεβγαλα και τις ξαναεβαλα και επιτελους τις διαβασε και τις 2. Τι λετε να κανω;;;; Φοράει πειραγμένη ρομ γι αυτό το λόγο κάνει αυτά τα κόλπα.. Κάνε αιτηση για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και διάβασε εδώ τι πρεπει να κάνεις στην συνέχεια.. Unofficial σε Official Edited May 11, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αιτηση για ξεκλείδωμα bootloader, και αλλαγή σε οφφίσιαλ αρχικα... Πως κάνω αλλαγή σε official? Έχεις κανένα λινκ με την official? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πως κάνω αλλαγή σε official? Έχεις κανένα λινκ με την official? Ευχαριστώ. Ακριβώς από πάνω ,,, το άλλαξα λιγάκιιι::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ακριβώς από πάνω ,,, το άλλαξα λιγάκιιι::cry::cry: Ωχχχχχχ όλη αυτή τη διαδικασία.....?!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 εδώ απλά δεν θα ήθελα να επεμβω γιατί δεν είναι δικό μου και επειδή λάθη γίνονται (και στις καλύτερες οικογένειες) δεν θέλω να με βρει μπελάς για ένα "καλό" που πάω να κάνω. Οπότε αν τα προβλήματα που έχει η Rom δεν είναι σοβαρά (battery drain, lags, force stop που να καθιστούν το κινητό άχρηστο και ενοχλητικό στην λειτουργία του) ας μείνει έτσι. Επίσης κάνοντας μια βόλτα τα προβλήματα που διάβασα ήταν αυτό με την σιμ πουπου αργεί να την αναγνωρίσει το κινητό (μετά από 5 λεπτά) αλλά μετά λειτουργεί οκ, σε κάποιες εφαρμογές μαιλ και νομίζω ότι δεν χτυπάνε push notifications. Είσαι σίγουρος ότι θα έχεις μόνο αυτά τα προβλήματα με τη συγκεκριμένη έκδοση?:blink: Τι στα διάλα να πάθεις με τα αθάνατα xiaomi, φλάσαρε την Ελληνική να ησυχάσεις....:lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ωχχχχχχ όλη αυτή τη διαδικασία.....?!!!! Μία φορά θα την κάνεις και θα ησυχάσεις... :yahoo::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ολα καλα,ξεκλειδωσα 2 ,αφου ειχα ετοιμες τις αιτησεις κτλ, το ενα του αδερφου μου και το αλλο δικο μου. Το mi account μου δεν το εσβησα απο την προηγουμενη συσκευη μου, το redmi note 2, επειδη διαβαζα παλιοτερα που οταν δεν πετυχαινει σε καποιους το ξεκλειδωμα,επρεπε να σβησουν το account απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μία φορά θα την κάνεις και θα ησυχάσεις... :yahoo::dance: Να βάλω τη global stable η την china developer ? Η Global εχει Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ΟΧΙ-ΝΑΙ-ΟΧΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starman7 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μαλλον κατι δε παει καλα σε σενα. Κατω απο 2 ανετες μερες με οποιαδηποτε χρηση και να εχω κανει,δεν εχω βγαλει ποτε. Ακομα και με gaming. Το ξέρω γιατί έχω διαβάσει άπειρα για το κινητό και αυτό είναι που με προβληματίζει λίγο. Εμενα με το ζόρι θα κρατήσει 2 μέρες με μέτρια χρήση. Συνήθως chrome,viber και σπάνια facebook. Απλώς έχω πάντα wifi ή 4G ανοικτό. Έχετε κάνει κάποια ρύθμιση στην μπαταρία στα setting της; Έχετε κατεβάσει καμία εφαρμογή για μπαταρία από google play; Τώρα απενεργοποίησα από όλες τις εφαρμογές τις ειδοποιήσεις (notifications) και το sync ώστε να δω και έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts