Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

https://youtu.be/XdcpDP0Ov9w

Αυτό το έχετε δει;

Καλή φάση.

Τελικά το RN3 PRO είναι δίκαρτο+SD!

Είχα διαβάσει κ εγώ για κόλλημα της sd πάνω στη sim, αλλά τώρα είδα κ πως γίνεται.

Τι σκέφτεται ο ανθρώπινος νους....

Καλή φάση.

Τελικά το RN3 PRO είναι δίκαρτο+SD!

Είχα διαβάσει κ εγώ για κόλλημα της sd πάνω στη sim, αλλά τώρα είδα κ πως γίνεται.

Τι σκέφτεται ο ανθρώπινος νους....

Το ανάποδο. Κόλλημα της σιμ πάνω στην sd!

Λοιπον γραφω και εγω μερικα πραγματακια πως ξεκλειδωθηκε το δικο μου.

Μου ηρθε με global stable.προσπαθησα να περασω με updater global deb αλλα εβγαζε

πως δε μπορει να κανει verify και κολλαγε.Eπομενο βημα περασα fastboot china stable. μετα προσπαθησα να περασω dev china απο updater αλλα κ παλι σκαλωσε και δε το δεχοτανε.Τελικη προσπαθεια flashara απευθειας china dev fastboot rom (αν και καποιος οδηγος ελεγε να μη το κανω.Με αυτη τη ρομ ξεκλειδωθηκε αμεσως το κινητο.Περασα μετα trwp ευκολα με flashify και μετα ελληνικη ρομ και τελος.το κινητο φυσαει πλεον.

θελω να αγορασω αυτο το κινητο Xiaomi Redmi Note 3 Pro

αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αυτονομια της μπαταρίας και η καμερα

εχει fast charging ; πόση ωρα κανει να φορτισει πλήρως το κινητο;

πες μου την γνώμη σας σε παρακαλω

θελω να αγορασω αυτο το κινητο Xiaomi Redmi Note 3 Pro

αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αυτονομια της μπαταρίας και η καμερα

εχει fast charging ; πόση ωρα κανει να φορτισει πλήρως το κινητο;

πες μου την γνώμη σας σε παρακαλω

Η μπαταρία του είναι άριστη μέχρι και 10-11 ώρες sot θα διαβάσεις εδώ μέσα,Νομίζω δύσκολα να πιάσεις με άλλο κινητό 5,5" τέτοιο νούμερο.

Η φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά από το 5-100%

Η μπαταρία του είναι άριστη μέχρι και 10-11 ώρες sot θα διαβάσεις εδώ μέσα,Νομίζω δύσκολα να πιάσεις με άλλο κινητό 5,5" τέτοιο νούμερο.

Η φόρτιση διαρκεί περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά από το 5-100%

σε ευχαριστω πολύ φιλε μου

ειμαι μεταξυ του Redmi 3 , Redmi note 3 και redmi note 3 pro

αυτο που με ενδιαφερει είναι η ΜΠΑΤΑΡΙΑ και η ΚΑΜΕΡΑ

Μηπως το απλο Redmi 3 με την μικρότερη οθόνη και αναλυση έχει καλυτερη αυτονομια;

τι προτεινεται;;;;

Το πρώτο αποτελείται από 2 λέξεις, το δεύτερο από 3 και το τρίτο από 4 και επειδή όλα είναι απλά μαθηματικά.... νικητής ξεκαθαρος είναι το RN3 PRO... :lol: :rotfl: :lol:

Μα κάνεις κ συ κάτι ερωτήσεις μέσα στο νημα συγκεκριμένης συσκευής... :confused: :fool: :dash: :worry:

Το θέμα της κάμερας γιατί το κανες γαργάρα? :blink: :X :devil: :lol: :rotfl:

Ούπς.. δεν το πρόσεξα... :X:X

Από κάμερα λοιπόν.. όταν το παρέλαβα το έβαλα δίπλα στο redmi note 2 που έχω και απογοητεύτηκα.

Μετά από κάποιες αναβαθμίσεις νομίζω ότι κάπως έστρωσε.. Σήμερα το ξανα έβαλα διπλα στο rn2 και νομίζω ότι πλέον είναι καλύτερο.

Πάσχει σε χαμηλό φωτισμό....:cry::cry:

Το πρώτο αποτελείται από 2 λέξεις, το δεύτερο από 3 και το τρίτο από 4 και επειδή όλα είναι απλά μαθηματικά.... νικητής ξεκαθαρος είναι το RN3 PRO... :lol: :rotfl: :lol:

Μα κάνεις κ συ κάτι ερωτήσεις μέσα στο νημα συγκεκριμένης συσκευής... :confused: :fool: :dash: :worry:

εχεις δίκιο. Συγνώμη

αλλα οταν αγοραζεις συγκρινεις πρωτα.

ΟΠΟΤΕ η αποψη σου οτι και στην αυτονομία και στην καμερα υπερτερει το Redmi note 3 Pro;

ειμαι μεταξυ του Redmi 3 , Redmi note 3 και redmi note 3 pro

Καταρχήν θα σου πω ότι όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα θα σου πει pro γιατί αυτό πήρε..

Από θέμα κάμερας το rn3 νομίζω είναι ίδιο με το rn2.

Για το r3 δεν διάβασα καλά λόγια για την κάμερα του..

ΆΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. μάλλον πας σε 4εις λέξεις που λέει και ο συμφορουμίτης πιο πάνω.

Από μπαταρία λογικά θα είναι καλύτερο το ρ3 αλλά πόση διαφορά να έχει;;;

Δες και λίγο επεξεργαστικά ποιο σου κάνει κ αποφάσισε. :shoot: redmi note 3 pro :rocket:

Ούπς.. δεν το πρόσεξα... :X:X

Από κάμερα λοιπόν.. όταν το παρέλαβα το έβαλα δίπλα στο redmi note 2 που έχω και απογοητεύτηκα.

Μετά από κάποιες αναβαθμίσεις νομίζω ότι κάπως έστρωσε.. Σήμερα το ξανα έβαλα διπλα στο rn2 και νομίζω ότι πλέον είναι καλύτερο.

Πάσχει σε χαμηλό φωτισμό....:cry::cry:

Αν κατάλαβα καλά, έβαλες το ένα δίπλα στο άλλο, τα έβγαλες φωτογραφία, στην αρχή σου άρεσε περισσότερο το RN2, ενώ μετά τις αναβαθμίσεις που πήρε, σου άρεσε περισσότερο το RN3 PRO? :blink: :blink: :dizzy: :dizzy: :blink: :blink:

Αν κατάλαβα καλά, έβαλες το ένα δίπλα στο άλλο, τα έβγαλες φωτογραφία, στην αρχή σου άρεσε περισσότερο το RN2, ενώ μετά τις αναβαθμίσεις που πήρε, σου άρεσε περισσότερο το RN3 PRO? :blink: :blink: :dizzy: :dizzy: :blink: :blink:

Αχ εσύ χιουμορτζη!

Ζαλίστηκες ή μου φάνηκε;

Όταν το πήρα τα δοκίμασα μέσα στο σπίτι και το 2 έβγαζε κάπως καλύτερα.

Απογοητεύτηκα και δεν ξανά έκανα σύγκριση για καιρό..

Πλέον σε κάτι δοκιμές που κάνω βλέπω ότι το 3 τα καταφέρνει λίγο καλύτερα από το 2.

Αυτό που σε γελάει στην αρχή είναι ο ψυχρός φωτισμός της κάμερας του 2 αλλά αν προσέξεις την "λεπτομέρεια" το 3 πάει καλύτερα.

'Ολα αυτά στις οθόνες των κινητών και όχι στον υπολογιστή....

demakhs σε κάλυψα η να τα βάλω πάλι δίπλα-δίπλα;

Πέραν από την πλάκα για να ξέρουν και οι υποψήφιοι αγοραστές .. η κάμερα του κινητού είναι πολύ καλή σε λήψη με καλό φωτισμό.

Πάσχει λίγο σε νυχτερινές λήψεις αλλά και αυτό ίσως διορθωθεί κάπως με τον καιρό.

Edited by geoanto555

Καταρχήν θα σου πω ότι όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα θα σου πει pro γιατί αυτό πήρε..

Από θέμα κάμερας το rn3 νομίζω είναι ίδιο με το rn2.

Για το r3 δεν διάβασα καλά λόγια για την κάμερα του..

ΆΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. μάλλον πας σε 4εις λέξεις που λέει και ο συμφορουμίτης πιο πάνω.

Από μπαταρία λογικά θα είναι καλύτερο το ρ3 αλλά πόση διαφορά να έχει;;;

Δες και λίγο επεξεργαστικά ποιο σου κάνει κ αποφάσισε. :shoot: redmi note 3 pro :rocket:

σε ευχαριστώ.

http://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-3,xiaomi-redmi-note-3-16gb,xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-16gb

συμφωνείτε με αυτην την συγκριση;

καλοβλέπω και το απλό redmi 3 αλλά έχει 5αρα οθονη και 1280 Χ 720 αναλυση και χειροτερη καμερα

σε ευχαριστώ.

http://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-3,xiaomi-redmi-note-3-16gb,xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-16gb

συμφωνείτε με αυτην την συγκριση;

καλοβλέπω και το απλό redmi 3 αλλά έχει 5αρα οθονη και 1280 Χ 720 αναλυση και χειροτερη καμερα

τι "σχετική" σύγκριση είναι αυτή ;

θες 5.5 ή όχι ; αν ναι , μη κοιτάς καν το 2/16 του απλού redmi note 3 , σε λίγο καιρό θα λες "δεν έχω χώρο κλπ"

θες αποδόσεις και δε σε ενδιαφέρει το μέγεθος ; θα πάρεις το redmi note 3 pro

σε απασχολεί το μέγεθος ; (και τα λεφτά ίσως) ε πάρε το redmi 3 (υπάρχει και Pro έκδοση)

η ανάλυση της οθόνης για να σε απασχολήσει παίζει ρόλο το τι είχες πριν και τι "βλέπεις" συχνά

τι "σχετική" σύγκριση είναι αυτή ;

θες 5.5 ή όχι ; αν ναι , μη κοιτάς καν το 2/16 του απλού redmi note 3 , σε λίγο καιρό θα λες "δεν έχω χώρο κλπ"

θες αποδόσεις και δε σε ενδιαφέρει το μέγεθος ; θα πάρεις το redmi note 3 pro

σε απασχολεί το μέγεθος ; (και τα λεφτά ίσως) ε πάρε το redmi 3 (υπάρχει και Pro έκδοση)

η ανάλυση της οθόνης για να σε απασχολήσει παίζει ρόλο το τι είχες πριν και τι "βλέπεις" συχνά

Με ενδιαφέρει η αυτονομία κατά κύριο λόγο!!!!

Για μένα και η 5αρα και η 5.5αρα οθόνη ειναι αποδέκτες. Οπότε το μέγεθος δεν με χαλαει. Δηλαδή αν η 5.5 "ξοδευει" πολύ μπαταρία θα αρκεστώ στην 5. Αλλιώς αν η κατανάλωση μπαταρίας είναι η ίδια θα προτιμήσω 5.5 οθόνη. Είναι απλος ο συλλογισμός μου και λογικος

Και δεύτερο ποιο από τα τρία έχει καλυτερη κάμερα;;;

Ξέρω ότι σε θέματα επιδόσεων υπερτερεί ο Snapdragon 650 (redmi note 3 pro) αλλά δεν παίζω παιχνίδια όποτε νομίζω ότι δεν με χαλάει ουτε ο Snapdragon 616 του απλού redmi 3 αλλά ούτε και ο MediaTek Χ10 του redmi note 3

Ούτε και τα 16 GB χώρου με χαλάνε. Οι εφαρμογές είναι λίγες που βάζω και είναι οι βασικές που πιστεύω χρησιμοποιούμε όλοι. Όσο για τις φωτογραφίες θα βάλω μια κάρτα SD και θα τις σωζω εκεί.

Συμφωνείτε;;;

Edited by bbtp

Δεν υπάρχει λόγος τότε να μην πάρεις το 16ρι RN3 PRO στα 160 ευρώ, σε σχέση με τα άλλα 2 που αναφέρεις, τα οποία δεν τα βρίσκεις και σε πολύ χαμηλότερη τιμή... ;)

• Administrators
Να θυμίσω ότι στο παρόν θέμα συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Αν θέλετε να συγκρίνετε συσκευές ή να πάρετε απόψεις για διάφορες συσκευές υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τέτοιες συζητήσεις. Παρακαλώ να επανέλθουμε για να μην υπάρξουν διαγραφές post.

Modpic.gif

Για μένα και η 5αρα και η 5.5αρα οθόνη......................

Και δεύτερο ποιο από τα τρία έχει καλυτερη κάμερα;;; ..............

Συμφωνείτε;;;

Για να κλείσει το θέμα με την σύγκριση..

O 650 δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα αλλά ούτε η συγκεκριμένη οθόνη 5,5 αρκεί να μην την ξεφτιλίζεις στην φωτεινότητα.

Cpu η διαφορά είναι μεγάλη , Gpu επίσης. Σίγουρα όμως οι επιδόσεις ακόμη και του redmi 3 αρκούν στο μέσο χρήστη.

Στην κάμερα τώρα όπως σου είπα και πιο πάνω για το r3 δεν λένε καλά λόγια.

Το rn3 αν έχει ίδια κάμερα με του rn2 τότε πας σε pro γιατί έχει περιθώρια βελτίωσης λόγο software..(κατ'εμέ ήδη το pro είναι καλύτερο)

Δεν υπάρχει λόγος τότε να μην πάρεις το 16ρι RN3 PRO στα 160 ευρώ, σε σχέση με τα άλλα 2 που αναφέρεις, τα οποία δεν τα βρίσκεις και σε πολύ χαμηλότερη τιμή... ;)

εχεις δικιο. σε ευχαριστω

Για να κλείσει το θέμα με την σύγκριση..

O 650 δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα αλλά ούτε η συγκεκριμένη οθόνη 5,5 αρκεί να μην την ξεφτιλίζεις στην φωτεινότητα.

Cpu η διαφορά είναι μεγάλη , Gpu επίσης. Σίγουρα όμως οι επιδόσεις ακόμη και του redmi 3 αρκούν στο μέσο χρήστη.

Στην κάμερα τώρα όπως σου είπα και πιο πάνω για το r3 δεν λένε καλά λόγια.

Το rn3 αν έχει ίδια κάμερα με του rn2 τότε πας σε pro γιατί έχει περιθώρια βελτίωσης λόγο software..(κατ'εμέ ήδη το pro είναι καλύτερο)

με βοηθησες παρα πολύ... να εισαι καλα

Να θυμίσω ότι στο παρόν θέμα συζητάμε αποκλειστικά για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Αν θέλετε να συγκρίνετε συσκευές ή να πάρετε απόψεις για διάφορες συσκευές υπάρχει ξεχωριστός χώρος για τέτοιες συζητήσεις. Παρακαλώ να επανέλθουμε για να μην υπάρξουν διαγραφές post.

Συγνωμη αν ημουνα λιγο εκτος θεματος αλλα πιστευω οτι μεσα απο την συγκριση αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμενου κινητου

Συγνωμη αν ημουνα λιγο εκτος θεματος αλλα πιστευω οτι μεσα απο την συγκριση αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμενου κινητου

Καλά κάνει ο Αντμινιστράτορας και μας επαναφέρει σε τάξη, αλλά σωστό και το σκεπτικό σου από τη μεριά σου....:ninja:

Πάρε το RN3 PRO είναι δυναμίτης σε όλα, δεν κολλάει πουθενά, δε ζεσταίνεται και δε θα σε απογοητεύσει σε τίποτα, εκτός ίσως από την κάμερα του σε νυχτερινές λήψεις, που στο κάτω κάτω, λίγα και πολύ πιο ακριβά κινητά μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κομμάτι και μέχρι εκεί που τους "παίρνει" ως smartphone και όχι ως dslr ή ακόμα και compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές....;)