FrOsT_frt Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 http://en.miui.com/thread-276644-4-1.html Το λεει ο Moderator αρα εχει βαση νομιζω. Ναι, κατάλαβα πως το εννοεί, ευχαριστώ. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παίρνεις το κινητό με official rom ( global h china stable) μέσω updater βάζεις την dev για να ξεκλειδώσεις bootloader. Με την ρομ που το πήρες δεν έχεις θέμα με τις σιμ μην αγχώνεσαι, αρκεί να μην έρθει με καμιά multi rom. Και να έρθει βασικά θα βάλεις πάλι official.. Εδώ είμαστε για βοήθεια.. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Sorry παιδιά αλλά όλοι λέτε να περάσουμε dev μέσω υpdater.μόνο εμένα δε την δέχεται? Can not verify λέει. Έχω φλασαρει άπειρες φορες το redminote2.αυτό νιώθω πως θα μου μείνει στα χέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μόνο εμένα δε την δέχεται? Can not verify λέει. Δοκίμασες άλλη dev ρομ η την ίδια προσπαθείς συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Sorry παιδιά αλλά όλοι λέτε να περάσουμε dev μέσω υpdater.μόνο εμένα δε την δέχεται? Can not verify λέει. Έχω φλασαρει άπειρες φορες το redminote2.αυτό νιώθω πως θα μου μείνει στα χέρια. Το redmi note 2 είναι θηρίο φιλενάδα...τούτο δω είναι ψοφίμι....πότισέ το κανα redbull μπας και στανιάρει!! :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έχω stable clobal.,κατέβασα 2 ίσως και 3 clobal dev αλλά τιποτα ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το redmi note 2 είναι θηρίο φιλενάδα...τούτο δω είναι ψοφίμι....πότισέ το κανα redbull μπας και στανιάρει!! :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: Πάει ντουγρου για brickαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Ευτυχώς που τα xiaomi είναι αθάνατα και δε θα υποκύψουν στην τεράστια (ντουγρού) λαχτάρα σου για να τα "τουβλοποιήσεις"!! :p :p :p Ειδικά με την cl-obal που προσπαθείς, δεν έχεις καμία, μα καμία, τυχη... :lol: :lol: Edited May 6, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
USER_1 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ευτυχώς που τα xiaomi είναι αθάνατα και δε θα υποκύψουν στην τεράστια (ντουγρού) λαχτάρα σου για να τα "τουβλοποιήσεις"!! :p :p :p Ειδικά με την cl-obal που προσπαθείς, δεν έχεις καμία, μα καμία, τυχη... :lol: :lol: cl - αίω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Tίποτα δε χρειάζεται να προσέξεις με το Vickmall. Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα. Ρίξε την παραγγελία, επέλεξε τη rom που έγραψες, πρόσθεσε στο καλάθι σου tempered glass της nillkin και καμιά θήκη προστασίας και κάνε check out with paypal. Κάνε προηγουμένως Log in στο λογαριασμό που έχεις στο paypal και πάτα το σύνδεσμο https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub για να να ορίσεις, μόνιμα, τα της μετατροπής....;) Ναι κάνεις την παραγγελια και γράφεις κάτω με τον αριθμό σου ... σχόλιο.. Playstore μην βάζεις αφου θα την αλλάξεις εκείνη την ρομ με Ελληνική που θα έχει.:superman::superman: ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατατοπιστικότατος ο κύριος demakhs σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας! την επιλογη που λες την εχω ηδη κανει οποτε ειμαι κομπλε! τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 κατέβασα 2 ίσως και 3 clobal dev Κατέβασε και μία china dev και δοκίμασε.. Αλλιώς βάλε china stable και μετά μέσω updater dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 cl - αίω! :D και γω... :cry: τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα! :D Αυτο έπρεπε να το χεις κάνει ήδη, πριν παραγγείλεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 την επιλογη που λες την εχω ηδη κανει οποτε ειμαι κομπλε! Τσέκαρε αν στην έχει κρατήσει γτ εμένα κάθε φορά που φορτώνω :shoot:χρήμα:rocket: στο balance το αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyroypaki81 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπερα και απο εμενα, δεν εχω μεγαλη πειρα απο πειραγματα και αλλαγη rom γι αυτο θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα γιατι εχω μπερδευτει. Το κινητο μου ηρθε με 7.17.9.0(LHOCNCL) τι rom ειναι??Θελω να περασω την Ελληνικη, εχω στειλει αιτημα μου εχει ερθει απαντηση (τσεκαρα οτι συμβαδιζει ο λογαριασμος του κινητου με αυτον στο miflashunlock) αλλα μου σταματαει στο 50% τι πρεπει να κανω οσο πιο απλα γινεται γιατι εχω χαθει μεσα σε post και σελιδες.Για να περασω την Ελληνικη πρεπει να το ξεκλειδωσω ή γινεται και χωρις αυτο?Με ποια σειρα πρεπει να κανω τι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εσύ κανονικά με αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-αλλαγής-Rom-από-Unofficial-σε-Official-για-το-Redmi-Note-3-Pro/#post131355 είσαι καλυμμένος. Αν είσαι "ανήσυχος", δες και εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6690634#post6690634 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να έρθω και εγώ στην παρέα σας με τα όσα έχω διαβάσει για το κινητό. Πέραν απο την φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, κατά τα λοιπά φαίνεται να είστε απολυτα ευχαριστημένοι. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος. Θα ήθελα επιπλέον να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιος αυτήν την θήκη, να πει εντυπώσεις, και αν χωράει να μπει στην πρόσοψη και ενα tempered. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτομαι να έρθω και εγώ στην παρέα σας με τα όσα έχω διαβάσει για το κινητό. Πέραν απο την φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, κατά τα λοιπά φαίνεται να είστε απολυτα ευχαριστημένοι. Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος. Θα ήθελα επιπλέον να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιος αυτήν την θήκη, να πει εντυπώσεις, και αν χωράει να μπει στην πρόσοψη και ενα tempered. Πολύ καλή επιλογή την έχω κ εγώ την θήκη και είναι απίστευτη. Μπαίνει κανονικά το τζάμι μπροστά.. Όσο για το κινητό.. απλά :shoot: σκοτώνει .Ακόμη και η κάμερα του πλέον μου αρέσει πολύ.. Στις προηγούμενες σελίδες έχουν ανεβάσει κάποιοι φωτογραφίες. Ψάξε για να έχεις μια "εικόνα"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Πολύ καλή επιλογή την έχω κ εγώ την θήκη και είναι απίστευτη. Μπαίνει κανονικά το τζάμι μπροστά.. Όσο για το κινητό.. απλά :shoot: σκοτώνει .Ακόμη και η κάμερα του πλέον μου αρέσει πολύ.. Στις προηγούμενες σελίδες έχουν ανεβάσει κάποιοι φωτογραφίες. Ψάξε για να έχεις μια "εικόνα"... Σε ευχαριστώ πολύ... Εντός των ημερών, θα γίνει η παραγγελία όπως το βλέπω :lol:... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Επιβεβαιώνω και γω τα παραπάνω για τη συγκεκριμένη θήκη. Επιπλέον, τον έχει σώσει τρεις φορές από ελευθερη-εξαναγκασμενη (:lol:) πτώση τον Κινέζο λεμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 η συγκεκριμενη θηκη ειναι καλη, ΑΛΛΑ ξεφλουδιζει! :X χωρις να μου εχει πεσει το κινητο, ετσι οπως το ακουμπαω σε μια θηκη στο αμαξι, εχει ξεφλουδισει και φαινεται το λευκο πλαστικο απο μεσα! :mad: Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos17 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπερα παιδια. Εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα δε θυμαμαι αν εχει απαντηθει. Αν το παραγγειλω με την official global το playstore, χαρτες κλπ θα ειναι στα αγγλικα σωστα; αν θελω να αναζητησω κατι στους χαρτες μπορω με ελληνικους χαρακτηρες η greeklish; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 η συγκεκριμενη θηκη ειναι καλη, ΑΛΛΑ ξεφλουδιζει! :X χωρις να μου εχει πεσει το κινητο, ετσι οπως το ακουμπαω σε μια θηκη στο αμαξι, εχει ξεφλουδισει και φαινεται το λευκο πλαστικο απο μεσα! :mad: ποιο χρώμα έχεις πάρει και ξεφλουδίζει? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 το Grey . Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 @dinos17, δεν έχει Ελληνικα, αλλα έχει Playstore. Μελέτησε περισσότερα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6664853#post6664853 Για να γράφεις Ελληνικά, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. Google keyboard ή swiftkey, από το play store και δεν σου λείπει τίποτα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ρε παληκάρια εσείς οι παλιοί για πέστε η δώστε κάνα λινκ να πάρουμε και εμείς οι νέοι καμία θήκη προκοπή για το εργαλείο μας Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinos17 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ισως διατυπωσα λαθος την ερωτηση οποτε με συγχωρεις. Για παραδειγμα η πλοηγηση στους χαρτες θα ειναι στα αγγλικα σωστα; Αν λοιπον θελω να αναζητησω μια οδο, η αναζητηση στους χαρτες θα ψαχνει με ελληνικα η μονο με greeklish; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts