Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://en.miui.com/thread-276644-4-1.html

Το λεει ο Moderator αρα εχει βαση νομιζω.

Ναι, κατάλαβα πως το εννοεί, ευχαριστώ.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παίρνεις το κινητό με official rom ( global h china stable) μέσω updater βάζεις την dev για να ξεκλειδώσεις bootloader.

Με την ρομ που το πήρες δεν έχεις θέμα με τις σιμ μην αγχώνεσαι, αρκεί να μην έρθει με καμιά multi rom.

Και να έρθει βασικά θα βάλεις πάλι official..

Εδώ είμαστε για βοήθεια..

Ευχαριστω πολυ!

Sorry παιδιά αλλά όλοι λέτε να περάσουμε dev μέσω υpdater.μόνο εμένα δε την δέχεται? Can not verify λέει. Έχω φλασαρει άπειρες φορες το redminote2.αυτό νιώθω πως θα μου μείνει στα χέρια.

μόνο εμένα δε την δέχεται? Can not verify λέει.

Δοκίμασες άλλη dev ρομ η την ίδια προσπαθείς συνέχεια;

Sorry παιδιά αλλά όλοι λέτε να περάσουμε dev μέσω υpdater.μόνο εμένα δε την δέχεται? Can not verify λέει. Έχω φλασαρει άπειρες φορες το redminote2.αυτό νιώθω πως θα μου μείνει στα χέρια.

Το redmi note 2 είναι θηρίο φιλενάδα...τούτο δω είναι ψοφίμι....πότισέ το κανα redbull μπας και στανιάρει!! :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol:

Έχω stable clobal.,κατέβασα 2 ίσως και 3 clobal dev αλλά τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το redmi note 2 είναι θηρίο φιλενάδα...τούτο δω είναι ψοφίμι....πότισέ το κανα redbull μπας και στανιάρει!! :lol: :rotfl: :lol: :rotfl: :lol:

Πάει ντουγρου για brickαρισμα

Ευτυχώς που τα xiaomi είναι αθάνατα και δε θα υποκύψουν στην τεράστια (ντουγρού) λαχτάρα σου για να τα "τουβλοποιήσεις"!! :p :p :p

Ειδικά με την cl-obal που προσπαθείς, δεν έχεις καμία, μα καμία, τυχη... :lol: :lol:

Edited by demakhs

Ευτυχώς που τα xiaomi είναι αθάνατα και δε θα υποκύψουν στην τεράστια (ντουγρού) λαχτάρα σου για να τα "τουβλοποιήσεις"!! :p :p :p

Ειδικά με την cl-obal που προσπαθείς, δεν έχεις καμία, μα καμία, τυχη... :lol: :lol:

cl - αίω!

:D

Tίποτα δε χρειάζεται να προσέξεις με το Vickmall. Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα.

Ρίξε την παραγγελία, επέλεξε τη rom που έγραψες, πρόσθεσε στο καλάθι σου tempered glass της nillkin και καμιά θήκη προστασίας και κάνε check out with paypal.

Κάνε προηγουμένως Log in στο λογαριασμό που έχεις στο paypal και πάτα το σύνδεσμο https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub για να να ορίσεις, μόνιμα, τα της μετατροπής....;)

Ναι κάνεις την παραγγελια και γράφεις κάτω με τον αριθμό σου ... σχόλιο..

Playstore μην βάζεις αφου θα την αλλάξεις εκείνη την ρομ με Ελληνική που θα έχει.:superman::superman:

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατατοπιστικότατος ο κύριος demakhs

σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας! την επιλογη που λες την εχω ηδη κανει οποτε ειμαι κομπλε! τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα! :D

κατέβασα 2 ίσως και 3 clobal dev

Κατέβασε και μία china dev και δοκίμασε..

Αλλιώς βάλε china stable και μετά μέσω updater dev.

cl - αίω!

:D

και γω... :cry:

τωρα το μονο που εχω να κανω ειναι να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα! :D

Αυτο έπρεπε να το χεις κάνει ήδη, πριν παραγγείλεις...:p

την επιλογη που λες την εχω ηδη κανει οποτε ειμαι κομπλε!

Τσέκαρε αν στην έχει κρατήσει γτ εμένα κάθε φορά που φορτώνω :shoot:χρήμα:rocket: στο balance το αλλάζει.

Καλησπερα και απο εμενα, δεν εχω μεγαλη πειρα απο πειραγματα και αλλαγη rom γι αυτο θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα γιατι εχω μπερδευτει. Το κινητο μου ηρθε με 7.17.9.0(LHOCNCL) τι rom ειναι??Θελω να περασω την Ελληνικη, εχω στειλει αιτημα μου εχει ερθει απαντηση (τσεκαρα οτι συμβαδιζει ο λογαριασμος του κινητου με αυτον στο miflashunlock) αλλα μου σταματαει στο 50% τι πρεπει να κανω οσο πιο απλα γινεται γιατι εχω χαθει μεσα σε post και σελιδες.Για να περασω την Ελληνικη πρεπει να το ξεκλειδωσω ή γινεται και χωρις αυτο?Με ποια σειρα πρεπει να κανω τι??

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να έρθω και εγώ στην παρέα σας με τα όσα έχω διαβάσει για το κινητό.

Πέραν απο την φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, κατά τα λοιπά φαίνεται να είστε απολυτα ευχαριστημένοι.

Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος.

Θα ήθελα επιπλέον να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιος αυτήν την θήκη, να πει εντυπώσεις, και αν χωράει να μπει στην πρόσοψη και ενα tempered.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να έρθω και εγώ στην παρέα σας με τα όσα έχω διαβάσει για το κινητό.

Πέραν απο την φωτογραφική μηχανή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη, κατά τα λοιπά φαίνεται να είστε απολυτα ευχαριστημένοι.

Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος.

Θα ήθελα επιπλέον να ρωτήσω εάν έχει πάρει κάποιος αυτήν την θήκη, να πει εντυπώσεις, και αν χωράει να μπει στην πρόσοψη και ενα tempered.

Πολύ καλή επιλογή την έχω κ εγώ την θήκη και είναι απίστευτη.

Μπαίνει κανονικά το τζάμι μπροστά..

Όσο για το κινητό.. απλά :shoot: σκοτώνει .Ακόμη και η κάμερα του πλέον μου αρέσει πολύ.. Στις προηγούμενες σελίδες έχουν ανεβάσει κάποιοι φωτογραφίες.

Ψάξε για να έχεις μια "εικόνα"...

Πολύ καλή επιλογή την έχω κ εγώ την θήκη και είναι απίστευτη.

Μπαίνει κανονικά το τζάμι μπροστά..

Όσο για το κινητό.. απλά :shoot: σκοτώνει .Ακόμη και η κάμερα του πλέον μου αρέσει πολύ.. Στις προηγούμενες σελίδες έχουν ανεβάσει κάποιοι φωτογραφίες.

Ψάξε για να έχεις μια "εικόνα"...

Σε ευχαριστώ πολύ... Εντός των ημερών, θα γίνει η παραγγελία όπως το βλέπω :lol:...

Samsung 9+

Επιβεβαιώνω και γω τα παραπάνω για τη συγκεκριμένη θήκη.

Επιπλέον, τον έχει σώσει τρεις φορές από ελευθερη-εξαναγκασμενη (:lol:) πτώση τον Κινέζο λεμε...

η συγκεκριμενη θηκη ειναι καλη, ΑΛΛΑ ξεφλουδιζει! :X

χωρις να μου εχει πεσει το κινητο, ετσι οπως το ακουμπαω σε μια θηκη στο αμαξι, εχει ξεφλουδισει και φαινεται το λευκο πλαστικο απο μεσα! :mad:

iphone 14 pro

Καλησπερα παιδια. Εχω διαβασει ολες τις σελιδες αλλα δε θυμαμαι αν εχει απαντηθει. Αν το παραγγειλω με την official global το playstore, χαρτες κλπ θα ειναι στα αγγλικα σωστα; αν θελω να αναζητησω κατι στους χαρτες μπορω με ελληνικους χαρακτηρες η greeklish;

η συγκεκριμενη θηκη ειναι καλη, ΑΛΛΑ ξεφλουδιζει! :X

χωρις να μου εχει πεσει το κινητο, ετσι οπως το ακουμπαω σε μια θηκη στο αμαξι, εχει ξεφλουδισει και φαινεται το λευκο πλαστικο απο μεσα! :mad:

ποιο χρώμα έχεις πάρει και ξεφλουδίζει?

Samsung 9+

@dinos17,

δεν έχει Ελληνικα, αλλα έχει Playstore.

Μελέτησε περισσότερα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6664853#post6664853

Για να γράφεις Ελληνικά, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. Google keyboard ή swiftkey, από το play store και δεν σου λείπει τίποτα... ;)

Ρε παληκάρια εσείς οι παλιοί για πέστε η δώστε κάνα λινκ να πάρουμε και εμείς οι νέοι καμία θήκη προκοπή για το εργαλείο μας

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ισως διατυπωσα λαθος την ερωτηση οποτε με συγχωρεις. Για παραδειγμα η πλοηγηση στους χαρτες θα ειναι στα αγγλικα σωστα; Αν λοιπον θελω να αναζητησω μια οδο, η αναζητηση στους χαρτες θα ψαχνει με ελληνικα η μονο με greeklish;