giannhskaz Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Θελω να παρω το note 3 pro αλλα οσο και να το 'τραβηξω' το budget δεν φτανει στα 200€. Θα υπαρχει μεγαλη διαφορα/προβλημα με την εκδοση των 2gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αυριο θα το παρω απο εδω http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Ποια ρομ να επιλεξω? Γενικα θα ηθελα να μη μπλεχτω κ πολυ με αλλαγη ρομ στο αμεσο χρονικο διαστημα. Ελληνικο μενου δε με ενδιαφερει να εχει. Καλο θα ηταν να μπορω να γραφω στα ελληνικα Σας ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Αυριο θα το παρω απο εδω http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-2gb-ram-16gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html Ποια ρομ να επιλεξω? Γενικα θα ηθελα να μη μπλεχτω κ πολυ με αλλαγη ρομ στο αμεσο χρονικο διαστημα. Ελληνικο μενου δε με ενδιαφερει να εχει. Καλο θα ηταν να μπορω να γραφω στα ελληνικα Σας ευχαριστω!! Η απαντηση ειναι ακριβως δυο ποστ πιο πανω!!;) Τεσπα,με δυο λεξεις,θα βαλεις η official stable,η official global,αν θελεις να εχει google play για να παιδευεσαι να το βαλεις μονος σου!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Θελω να παρω το note 3 pro αλλα οσο και να το 'τραβηξω' το budget δεν φτανει στα 200€. Θα υπαρχει μεγαλη διαφορα/προβλημα με την εκδοση των 2gb? Μια χαρά είναι κ η έκδοση με τα 2 gb , ανάλογα με την χρήση βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Θελω να παρω το note 3 pro αλλα οσο και να το 'τραβηξω' το budget δεν φτανει στα 200€. Θα υπαρχει μεγαλη διαφορα/προβλημα με την εκδοση των 2gb? Το 16ρι το βρίσκεις πλέον στα 160 ευρώ... Πολύ καλή τιμή για μια τόσο καλή συσκευή. . Εδώ μια απάντηση σε "διπλανο" θέμα, για να μην τα ξαναγράφω :): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6703099#post6703099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starman7 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Γεια σας, Έχω την global stable rom 7.2.3.0. Έχει βγει ήδη η 7.2.4.0 και η 7.2.5.0? Εμένα στο System Updates δεν εμφανίζει τίποτα. Επίσης κάτι ακόμα που θέλω να δω αν το δοκίμασε κάποιος. Κατέβασα από το en.miui.com το MI VERIFICATION όπου ελέγχεις το κινητό σου αν είναι και καλά γνήσιο και σου εμφανίζει και την εγγύηση που έχεις. Κανονικά θα έπρεπε να μου βγάζει μια εικόνα που να αναφέρει οτι έχω τo συγκεκριμένο κινητό, με IMEI τάδε, ημερομηνία αγοράς και εγγύηση 1 χρόνο. Αντί αυτού μου βγάζει μόνο το IMEI και αναφέρει: Device's performance does not match factory specifications. Το έχει κάνει κάποιος το τέστ; Ξέρει κάτι παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Το 16ρι το βρίσκεις πλέον στα 160 ευρώ... Πολύ καλή τιμή για μια τόσο καλή συσκευή. . Εδώ μια απάντηση σε "διπλανο" θέμα, για να μην τα ξαναγράφω :): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6703099#post6703099 Καλημέρα το παραγγειλα προχθες το 2/16 από vickmall ,στα 166€ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλημερα και χρόνια πολλα. εχει τυχη σε καποιον να μην μπαινει το κινητο σε deep sleep;το κραταει συνηθως το συστημα android και το λειτουργικο android ξυπνοιο απο οτι δειχνουν τα stats,βεβαια με επανεκινηση στρωνει αλλα μεχρι να το παρεις πρεφα τρωει μπαταρια. εχω την τελευταια ελληνικη dev και εχω βγαλει μεχρι 9.30 ωρες οθονη παρολα αυτα,χωρις παιχνιδια εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, αλλά έτσι κ συνδεσεις το κινητό με τον υπολογιστή, όταν το αποσυνδεσεις καταναλώνει πολλή μπαταρία το shell, το οποίο ναι, λύνεται, κάνοντας επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 καλημερα και χρόνια πολλα. εχει τυχη σε καποιον να μην μπαινει το κινητο σε deep sleep;το κραταει συνηθως το συστημα android και το λειτουργικο android ξυπνοιο απο οτι δειχνουν τα stats,βεβαια με επανεκινηση στρωνει αλλα μεχρι να το παρεις πρεφα τρωει μπαταρια. εχω την τελευταια ελληνικη dev και εχω βγαλει μεχρι 9.30 ωρες οθονη παρολα αυτα,χωρις παιχνιδια εννοειται. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με τρέλανε! Επειδή όμως ταυτοχρόνως η μπαταρία του κινητού δεν είχε διάφορα στην ταχύτητα με την οποία έπεφτε, κατεληξα ότι είναι μάλλον λάθος τα battery stats... Διότι όσες εφαρμογές κι αν κατέβασα από το play store (CPU spy, GSM battery monitor, wake lock detector κτλ) όλες δείχνουν ότι το κινητό μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Σημειωτέον ότι αυτό το κουλό με τα στατιστικά το είχα σε όλες τις ρομ που δοκιμασα, China stable, China dev, ελληνική stable. Κατέβασε λοιπόν κάποιο app και τσεκαρε από εκεί εάν μπαίνει το τηλέφωνο σου σε deep sleep. Εγώ δεν τα πολυεμπιστευομαι τα battery stats του κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Η απαντηση ειναι ακριβως δυο ποστ πιο πανω!!;) Τεσπα,με δυο λεξεις,θα βαλεις η official stable,η official global,αν θελεις να εχει google play για να παιδευεσαι να το βαλεις μονος σου!! ποια απο τις 2 εχει play store? η global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 ποια απο τις 2 εχει play store? η global? Ναι η global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 η multi language rom τι προβληματα εμφανιζει?εχει bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 η multi language rom τι προβληματα εμφανιζει?εχει bugs? Αυτές που βάζαν τα Κινεζομάγαζα είχαν το γνωστό θέμα με τις sim. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Επίσης αν θέλεις να πας σε Ελληνική ρομ από την Multi έχει μεγαλύτερη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με τρέλανε! Επειδή όμως ταυτοχρόνως η μπαταρία του κινητού δεν είχε διάφορα στην ταχύτητα με την οποία έπεφτε, κατεληξα ότι είναι μάλλον λάθος τα battery stats... Διότι όσες εφαρμογές κι αν κατέβασα από το play store (CPU spy, GSM battery monitor, wake lock detector κτλ) όλες δείχνουν ότι το κινητό μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Σημειωτέον ότι αυτό το κουλό με τα στατιστικά το είχα σε όλες τις ρομ που δοκιμασα, China stable, China dev, ελληνική stable. Κατέβασε λοιπόν κάποιο app και τσεκαρε από εκεί εάν μπαίνει το τηλέφωνο σου σε deep sleep. Εγώ δεν τα πολυεμπιστευομαι τα battery stats του κινητού.. κατι παιζει σιγουρα γιατι επεσε και η μπαταρια αρκετα ενω ηταν σε αναμονη,θα περασω και το wakelock να δω τι παιζει. @demakhs το shell δεν εμφανιζεται πουθενα,και το τηλ εχει μπει στο pc μονο οταν το ξεκλειδωσα. απο τοτε ποτε ξανα και εχω περασει τις 3dev που βγηκαν. μαλλον κατι κολαει μερικες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Ξέρει κάποιος απο gps πως πάει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Ξέρει κάποιος απο gps πως πάει;;[/quote Παρά πολύ καλά, όλως παραδόξως. Κλειδώνει πολύ γρήγορα και δεν χάνει εύκολα σύνδεση με τον δορυφόρο. Να φανταστεις είναι καλύτερο από το GPS του OnePlus 2 που ειχα, που μου κόστισε τα διπλάσια σχεδόν χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Ξέρει κάποιος απο gps πως πάει;; Κι εγώ που δοκιμασία χθες βράδυ το gps κλείδωσε αμέσως, αλλά αμέσως λέμε, επαθα πλάκα. Χωρίς να χάσει σήμα καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μηπως ξερει κανεις γιατι μου αλλαξε η γραμματοσειρα στο app του facebook και συγκεκριμενα αλλαξε σε οτι ποσταρεται στον τοιχο απο αλλη πηγη. Βγαζει αλλη γραμματοσειρα και με κενα κιολας. Οσο και να προσπαθησα ακρη δεν βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Παρά πολύ καλά, όλως παραδόξως. Κλειδώνει πολύ γρήγορα και δεν χάνει εύκολα σύνδεση με τον δορυφόρο. Να φανταστεις είναι καλύτερο από το GPS του OnePlus 2 που ειχα, που μου κόστισε τα διπλάσια σχεδόν χρήματα. Το παραδόξως δεν το κατάλαβα... :blink: :p Το κινητό ναι, είναι όντως πολύ καλό και συναγωνιζεται κινητά διπλάσιας αξίας στην Ελλάδα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosboost Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπερα παιδες! Εχω το κινητο εδω και λιγες μερες. Μου ηρθε με τη γνωστη multilanguage rom και εγω εβαλα την global stable 7.2.3.0 (LHOMIDA). Το προβλημα μου ειναι οτι μερικες φορες δεν εχω καλο σημα (vodafone καινουργια καρτα) και επισης στη χρηση δεδομενων μου βγαζει μεχρι Η+. Μονο μια φορα μου εδειξε G και αυτο για λιγα δευτερολεπτα. Εχω μια καρτα σιμ και μια sd. Μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να οφειλεται το προβλημα η αν πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση? Ευχαριστω εκ των προτερων! (Εννοειται εχω την snapdragon εκδοση 3/32) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 αν σου εδειξε μονο μια φορα G σημαινει οτι εχεις καλο σημα:D. Για 4g πρεπει να δεις στις ρυθμισεις μεσα αν το εχει επιλογη. Ισως πρεπει να το ενεργοποιησεις στην βοντα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας, Έχω την global stable rom 7.2.3.0. Έχει βγει ήδη η 7.2.4.0 και η 7.2.5.0? Εμένα στο System Updates δεν εμφανίζει τίποτα. Επίσης κάτι ακόμα που θέλω να δω αν το δοκίμασε κάποιος. Κατέβασα από το en.miui.com το MI VERIFICATION όπου ελέγχεις το κινητό σου αν είναι και καλά γνήσιο και σου εμφανίζει και την εγγύηση που έχεις. Κανονικά θα έπρεπε να μου βγάζει μια εικόνα που να αναφέρει οτι έχω τo συγκεκριμένο κινητό, με IMEI τάδε, ημερομηνία αγοράς και εγγύηση 1 χρόνο. Αντί αυτού μου βγάζει μόνο το IMEI και αναφέρει: Device's performance does not match factory specifications. Το έχει κάνει κάποιος το τέστ; Ξέρει κάτι παραπάνω; δεν εχει βγει καποια νεα ρομ, δες εδω http://en.miui.com/download-301.html#438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έχει βγει global stable 7.2.5, δεν τις βάζουν όλες στο site αν δεις στον forum της συσκευής θα την δεις. Σε μένα την έβγαλε όταν πατησα check for updates χθες. Έβαλα screenshot πιο πριν με τις αλλαγές. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Το προβλημα μου ειναι οτι μερικες φορες δεν εχω καλο σημα (vodafone καινουργια καρτα) και επισης στη χρηση δεδομενων μου βγαζει μεχρι Η+. Μονο μια φορα μου εδειξε G και αυτο για λιγα δευτερολεπτα. Για δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6691808#post6691808 κ εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6691865#post6691865 μπας κ βοηθηθεις με το θέμα σου... Τσέκαρε την επιλογη: "επιλέξτε δίκτυα 4G" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosboost Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δυστυχως δεν μπορεσα να αλλαξω κατι. Απο αυτα που μου λες ειναι ολα οκ. Επισης μου εχει ερθει το μηνυμα οτι μπορω να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα σταματαει στο 50%.. Το κλασσικο προβλημα! (Εχω το ιδιο account στο κινητο και στην εφαρμογη). Με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω την ελληνικη ρομ που λετε οτι δουλευει μια χαρα. Προσπαθησα να περασω και την global dev μεσο updater αλλα μου βγαζει μηνυμα couldnt verify package. Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν καποιος μου ελεγε τα βηματα που χρειαζονται για να παω απο τη ρομ που εχω (Global Stable 7.2.3.0 LHOMIDA) στην ελληνικη.. Μηπως και κανω εγω κατι λαθος.. Εχω προσπαθησει με τους οδηγους που αναφερετε αλλα κατι παει στραβα η κατι κανω λαθος. :mad: Ευχαριστω και παλι! Καλημερες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts