gogosmama Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) βαλε ενα o στην αρχη της σελιδας να γινει obi...klp Σε ευχαριστώ!!!!!!! :thanks: Με το ο στην αρχή ρης σελίδας, δούλεψε. Τώρα αναμονή να έρθει το τηλέφωνο. Το περιμένω αυτή τη βδομάδα. Edited April 3, 2016 by gogosmama Παράθεση HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά θα εκτιμουσα πολυ μια βοηθεια σας γτ μου φαίνονται όλα κινεζικα(κ έχω διαβάσει πολλές σελιδες).θελω να περασω την ελληνικη stable που προτιματε οι περισσοτεροι σας.τωρα εχω την έκδοση miui global stable 7.1.9.0.0 1)Αυτή ειναι η multi language που λέτε? 2)διάβασα ότι πρέπει να πάω σε official,μετά σε dev μετά ξεκλειδωμα κ μετά να περάσω την ελληνική.νομίζω ότι διάβασα ότι μπορώ να αποφεύγω την official κ να περάσω κατευθείαν τη dev.ποιος είναι ο οδηγός για να πάω από αυτήν που έχω στην dev? 3)πως κάνω αίτηση για ξεκλειδωμα κ πως το πραγματοποιώντας?υπάρχει οδηγος? 4)πως περναω την ελληνικη stable μετά το ξεκλειδωμα? 5)παίρνει update ota η ελληνική? Θέλω να το κάνω άμεσα κ θα εκτιμουσα ιδιαίτερα να μου τα εξηγουσατε όσο πιο αναλυτικά βημα-βημα γίνεται γτ φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία.σας ευχαριστώ πολύ κ συγγνώμη για το πρήξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Καλησπέρα παιδιά θα εκτιμουσα πολυ μια βοηθεια σας γτ μου φαίνονται όλα κινεζικα(κ έχω διαβάσει πολλές σελιδες).θελω να περασω την ελληνικη stable που προτιματε οι περισσοτεροι σας.τωρα εχω την έκδοση miui global stable 7.1.9.0.0 1)Αυτή ειναι η multi language που λέτε? 2)διάβασα ότι πρέπει να πάω σε official,μετά σε dev μετά ξεκλειδωμα κ μετά να περάσω την ελληνική.νομίζω ότι διάβασα ότι μπορώ να αποφεύγω την official κ να περάσω κατευθείαν τη dev.ποιος είναι ο οδηγός για να πάω από αυτήν που έχω στην dev? 3)πως κάνω αίτηση για ξεκλειδωμα κ πως το πραγματοποιώντας?υπάρχει οδηγος? 4)πως περναω την ελληνικη stable μετά το ξεκλειδωμα? 5)παίρνει update ota η ελληνική? Θέλω να το κάνω άμεσα κ θα εκτιμουσα ιδιαίτερα να μου τα εξηγουσατε όσο πιο αναλυτικά βημα-βημα γίνεται γτ φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία.σας ευχαριστώ πολύ κ συγγνώμη για το πρήξιμο. 1. multi ειναι αυτή που εγκαθιστούν τα κινεζομάγαζα.. 2.Απ ότι ξέρω υπάρχει τρόπος και είναι αυτός. http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html 3.Μπαινεις εδώ http://en.miui.com/unlock/ 4.Οδηγίες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO/?pageNo=1 5. Κατεβάζεις και κάνεις χειροκίνητα τα update.. Προς το παρών τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αγοράζοντάς με την official ROM την έκδοση 2GB RAM / 16GB ROM, πόση μνήμη απ' τα 16GB θα είναι ελέυθερη μόλις έρθει στα χέρια σου; (λόγω του ότι με την official δε θα σου βγάλουν τις κινέζικες εφαρμογές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Παίδες, ειδικά εσείς που το έχετε στα χέρια σας, πως τα πάει το κινητό σε απόδοση με ανοιχτές πολλές εφαρμογές και πολλά notifications? Μιλάω για ανοιχτά facebook app, viber, skype, mail και πολλά τηλέφωνα και άλλα πολλά και παράλληλα με ανοιχτά data και wifi. Είναι smooth? Ρολλάρει? Ζεσταίνεται καθόλου; Την παλεύει γενικά; Περιμένω το ΟΚ σας για να το αγοράσω μόλις γίνει διαθέσιμο στο EU warehouse του Vickmall...!!! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Είναι smooth? Ρολλάρει? Ζεσταίνεται καθόλου; Την παλεύει γενικά; Περιμένω το ΟΚ σας για να το αγοράσω μόλις γίνει διαθέσιμο στο EU warehouse του Vickmall...!!! Πάρτοοο τα πάει πολύ καλά και δεν ζεσταίνεται γενικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Στη τιμη που εχει πεσει πλεον,δεν υπαρχει ανταγωνιστης πουθενα. Και δε ζεσταινεται. Σε σχεση με τον 6752 που ειχα,ειναι πολυ πιο κρυος ο 650. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ή miui global stable 7.1.9.0.0 που εχω είναι η multi language που στέλνει το vickmall? Το πήρα από την ευρωπαϊκή αποθηκη τους.υπάρχει κανένα link να διαβάσω για τις εκδόσεις που υπάρχουν πχ τι είναι global stable,official,dev, κτλ...να αρχίσω να τα καταλαβαίνω κ εγώ σιγά σιγά.θα ήταν κ χρήσιμο να μπει ένας αναλυτικός οδηγός στην πρώτη σελίδα για τους μετέπειτα αγοραστές τους κινητού μας έτσι ώστε να μην ρωτάμε εμείς οι πρωτάρηδες τις ίδιες ερωτήσεις.thnx guys για την υποστήριξη που παρεχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 μια παρατηρηση και 2 ερωτησεις: 1. wifi tethering, με δεδομένα στην Cosmote δουλευει άψογα , με δεδομενα στη Vodafone συνδέεται αλλα δεν εχω ίντερνετ. Αλλαξα και θεση στις δυο καρτες κ συμβαίνει το ιδιο,. Ειδα οτι υπαρχει λυση, απλα το αναφερω γιατι φαίνεται πως δεν είναι θεμα hardware. 2. ξερει κανεις αν αναγνωρίζει mhl hdmi adapter? Αυτον που συνεδεα το Samsung note 2 που ειχα με την 23αρα samsung δεν μου το αναγνωρίζει πάντως..δεν δινει εικονα... 3.Υπαρχει περίπτωση καποιος που ειναι root να μου πει αν δουλευει η εφαρμογή ote tv go? Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamosa Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 παιδια να ροτησω κατι Που θα καταλαβω αν στα χερια μου εχω το PRO που παραγγγειλα η το απλο το xiaomi redmi note 3 ? Υπαρχει καπου που να το γραφει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 παιδια να ροτησω κατι Που θα καταλαβω αν στα χερια μου εχω το PRO που παραγγγειλα η το απλο το xiaomi redmi note 3 ? Υπαρχει καπου που να το γραφει ? Ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/cpu το pro έχει hexa-core max 1.8GHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 εχω 7.1.8.0 global, υπαρχει πιο καινουρια global; ota update δεν ερχεται παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 παιδια ερωτηση.. συγκριτικο με το xiaomi (που εχουμε η θα εχετε και αλλοι στο μελλον:)) με το meizu mx4 pro τι πιστευετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 παιδια ερωτηση.. συγκριτικο με το xiaomi (που εχουμε η θα εχετε και αλλοι στο μελλον:)) με το meizu mx4 pro τι πιστευετε? δεν είναι το θέμα κατάλληλο για συγκρίσεις, παρ'όλα αυτά εννοείται το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaffros Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χαιρετω την ομαδα xiaomi note 3 pro Αποφασισα να επιλεξω για την παρτη μου το συγκεκριμενο κινητο ομως απο τις 27 του Μαρτη εχει χαθει. Επελεξα να ερθει με singapoure post Δειτε τι εμφανιζεται εδω κ μερες στο site τους. TRACKING NO. RF383767105SG STATUS Arrival at Destination Post (Country: GR) POSTING DATE 20/03/2016 STATUS DATE 27/03/2016 DESPATCH NO 4069 Date Short Description 27/03/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 22/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 20/03/2016 Received from Customer Στο site των Ελτα δεν φαινεται να εχει ερθει καν Ελλαδα Τι μου προτεινετε να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χαιρετω την ομαδα xiaomi note 3 pro Αποφασισα να επιλεξω για την παρτη μου το συγκεκριμενο κινητο ομως απο τις 27 του Μαρτη εχει χαθει. Επελεξα να ερθει με singapoure post Τι μου προτεινετε να κανω; Στις 27 ήρθε Ελλάδα αλλά δεν το χουν παραλάβει τα ελτά ακόμη για αυτό δεν βλεπεις κάποια κίνηση. Απλά περιμένεις.. Σε λίγες μέρες θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εγώ παράγγειλα στις 29 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ,τι γίνεται δεν ξέρω ?:worry: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Εγώ παράγγειλα στις 29 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ,τι γίνεται δεν ξέρω ?:worry: υπομονή :)) δες μια κι εδώ http://en.4px.com/ γιατί το 17track δεν τα εμφάνιζε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ερωτηση παιδια... πως ξερω ποσα watt ειναι το ηχειο του xiaomi mou?υπαρχει τροπος να μαθουμε?? τραγικη ερωτηση αλλα θελω να παρω ενα ηχειο portable να δω αν αξιζει τον κοπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δεν υπαρχει κινητο που να μπορει να παιξει τοσο δυνατα οσο ενα ασυρματο ηχειο οποτε αξιζει τον κοπο. Τωρα βεβαια αν μιλαμε για κανενα των €5 πιθανον και οχι εκτος αν το δοκιμασεις πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Wind 4g θα παίζει στη Κρήτη... Κάποιος από περιοχή Χερσόνησου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ειναι οφ τοπικ αλλα μιλαμε για το xiaomi square box http://m.youtube.com/watch?v=JnkeFCfhaRk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Χαιρετω την ομαδα xiaomi note 3 pro Αποφασισα να επιλεξω για την παρτη μου το συγκεκριμενο κινητο ομως απο τις 27 του Μαρτη εχει χαθει. Επελεξα να ερθει με singapoure post Δειτε τι εμφανιζεται εδω κ μερες στο site τους. TRACKING NO. RF383767105SG STATUS Arrival at Destination Post (Country: GR) POSTING DATE 20/03/2016 STATUS DATE 27/03/2016 DESPATCH NO 4069 Date Short Description 27/03/2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 22/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 20/03/2016 Received from Customer Στο site των Ελτα δεν φαινεται να εχει ερθει καν Ελλαδα Τι μου προτεινετε να κανω; ακριβώς το ίδιο και σε μένα, παραγγελία έκανα 24/3 και από τις 2/4 φαίνεται ότι ήρθε Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ειναι οφ τοπικ αλλα μιλαμε για το xiaomi square box http://m.youtube.com/watch?v=JnkeFCfhaRk Συμπτωματικα το σ/κ ημουν σε γλεντι με σουβλες κτλ :p και η μουσικη προερχοταν απο ενα τετοιο ηχειακι της πλακας που επαιζε μεσω λαπτοπ μεσα στο κιοσκι, και ηταν μια χαρα (οχι κατι extreme αλλα ο ηχος ηταν αρκετα πιο δυνατος απο το αναμενομενο) . Τωρα οσο να ναι το xiaomi θα ειναι ενα κλικ καλυτερο/ποιοτικοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik68 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Arrival at Destination Post (Country: GR) 22/03/2016 Despatched to overseas (Country code: GR) 20/03/2016 Received from Customer Στο site των Ελτα δεν φαινεται να εχει ερθει καν Ελλαδα Τι μου προτεινετε να κανω; μια απο τα ιδια και για μενα 2016-03-31 15:25 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-03-28 11:47 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-03-26 11:47 Received from Customer οπότε ...αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts