giasoy Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Υπάρχουν κινητά με φωτογραφική ποιότητας dslr (εντάξει λίγη υπερβολή), αλλά κοστίζουν 2 και 3 φορές πάνω. To φωτο-κινητό lg g4 βέβαια, κοστίζει λίγο πάνω από τα 300 ευρώ πλέον που είναι πολύ καλή τιμή, αλλά δε ξέρω πως τα πάει η μπαταρία του. Το windows phone lumia 950 φωτο-κινητό, ανεβαίνει πάνω από τα 400+ ευρώ. Όταν η έκδοση των 32GB του RN3 PRO πέσει στο 200-ρικο, ναι δεν θα έχει ανταγωνιστή σε αυτήν την τιμή....;) Όχι απλώς λίγη υπερβολή....... Άλλο πράγμα η φωτογραφική του κινητού, άλλο μιας φωτογραφικής compact και άλλο μιας dslr (τα έβαλα με σειρά ποιότητας και δυνατοτήτων) μη συγκρίνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) αν θες να ακουσεις καπιον σαν εμενα που καεικα απο αλα μαγαζια ..vicmall με τα μπουνια που λενε και χωριο μου..:lol::lol::lol: Φτου φτου μετα απο 10+ τηλεφωνα απο το mini (και ενα lenovo επιστροφη για επισκευη μεσω *εγγυησης* )δεν ειχα ποτε θεμα ουτε εγω ουτε ο γαμπρος μου.Απο το vick ομως θα ψωνισω καποια στιγμη ετσι για την εμπειρια βρε αδερφε:lol: Οσο για την συγκριση dslr με καμερα κινητου,οσο παιρνεις τηλεφωνο με μια dslr αλλο τοσο βγαζεις φωτο με ενα κινητο που εστω πλησιαζει μια dslr.:p Edited March 27, 2016 by georgis_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Υπαρχουν ομως περιθωρια βελτιωσης της καμερας μεσω software???κριμα γτ πηγαινει χαμενος ενας πολυ καλος αισθητηρας.γτ αραγε τα παει τοσο χαλια σε χαμηλο φωτισμο?μακαρι να δωσει μια λυση η μαμα xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Υπάρχουν κινητά με φωτογραφική ποιότητας dslr (εντάξει λίγη υπερβολή), αλλά κοστίζουν 2 και 3 φορές πάνω. To φωτο-κινητό lg g4 βέβαια, κοστίζει λίγο πάνω από τα 300 ευρώ πλέον που είναι πολύ καλή τιμή, αλλά δε ξέρω πως τα πάει η μπαταρία του. Το windows phone lumia 950 φωτο-κινητό, ανεβαίνει πάνω από τα 400+ ευρώ. Όταν η έκδοση των 32GB του RN3 PRO πέσει στο 200-ρικο, ναι δεν θα έχει ανταγωνιστή σε αυτήν την τιμή....;) Το οποιο G4 εχουν τρελαθει να το πηγαινουν σερβις να τους αλλαζουν μητρικες. Να μου λειπει το βυσσινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπερα,φιλος σκεφτετε να αγορασει το RNP3 και εχει ενα διλημμα για την καμερα και για την οθονη.θα μπορουσε να καποιος να κανει μια συγκριση με καποιο κινητο που βγαζει καλες φωτο και να μου η να ανεβασει καποια δειγματα φωτογραφιων.οι ερωτησεις που κανω εχουν ξαναγινει αλλα το thread εχει γινει αρκετα μεγαλο και δεν μπορω να διαβασω ολα τα ποστ.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καιγομαι!! :) Ειναι να το παρω απο ενα τυπο σφραγισμενο (το 32αρι 250 ευρω)το απογευμα και θελω να ρωτησω,1)Εαν μου το δινει καπως ακριβα και 2) και σημαντικο.Τελικα η 2η θεση της σιμ,παιρνει καρτα micro sd μεχρι 32gb,απο τη στιγμη που δεν υπαρχει 2η σιμ? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καιγομαι!! :) Ειναι να το παρω απο ενα τυπο σφραγισμενο (το 32αρι 250 ευρω)το απογευμα και θελω να ρωτησω,1)Εαν μου το δινει καπως ακριβα και 2) και σημαντικο.Τελικα η 2η θεση της σιμ,παιρνει καρτα micro sd μεχρι 32gb,απο τη στιγμη που δεν υπαρχει 2η σιμ? αν δεν σε πειραζει που θα το παρεις 25-30 ευρω πανω απο οτι αν το παραγγειλεις μονος σου,τοτε οχι παρτο! απλα επειδη ειναι σφραγισμενο δεν ξες με το που το ανοιξεις αν θα εχει τυχον καποιο προβλημα και θα πρεπει να σβησεις κινεζιες,να βαλεις google store κτλπ κτλπ.. ναι παιρνει σιμ οπως το λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 αν δεν σε πειραζει που θα το παρεις 25-30 ευρω πανω απο οτι αν το παραγγειλεις μονος σου,τοτε οχι παρτο! απλα επειδη ειναι σφραγισμενο δεν ξες με το που το ανοιξεις αν θα εχει τυχον καποιο προβλημα και θα πρεπει να σβησεις κινεζιες,να βαλεις google store κτλπ κτλπ.. ναι παιρνει σιμ οπως το λες! Θα τ ανοιξω μπροστα του!!Τα υπολοιπα τα κανω και μονος μου!Δε νομιζω να ειναι δυσκολο.Μου ειπε βεβαια,αν θελω να βαλει μια μουλτι,αλλα αυτο σημαινει να το ανοιξει!Τι λες?Να του πω να τη περασει?Λες παιρνει σιμ!!Εννοεις μαλλον στη θεση της 2ης σιμ,παιρνει καρτα μνημης ετσι?Αυτο ρωτησα!:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καιγομαι!! :) Ειναι να το παρω απο ενα τυπο σφραγισμενο (το 32αρι 250 ευρω)το απογευμα και θελω να ρωτησω,1)Εαν μου το δινει καπως ακριβα και 2) και σημαντικο.Τελικα η 2η θεση της σιμ,παιρνει καρτα micro sd μεχρι 32gb,απο τη στιγμη που δεν υπαρχει 2η σιμ? Θα τ ανοιξω μπροστα του!!Τα υπολοιπα τα κανω και μονος μου!Δε νομιζω να ειναι δυσκολο.Μου ειπε βεβαια,αν θελω να βαλει μια μουλτι,αλλα αυτο σημαινει να το ανοιξει!Τι λες?Να του πω να τη περασει?Λες παιρνει σιμ!!Εννοεις μαλλον στη θεση της 2ης σιμ,παιρνει καρτα μνημης ετσι?Αυτο ρωτησα!:) Ναι σορρυ,παιρνει σιμ η MicrosD οπως τα λες. :) κοιτα αμα δεν εισαι τελειος ασχετος μπορεις και μονος σου να τα κανεις με λιιιγο ψαξιμο,υπαρχουν και πολλοι οδηγοι στα φορουμ. Απο την αλλη αμα σου βαλει μουλτι οπως λεει ναι μεν θα εχεις Ελληνικα στο μενου σου ομως μετα δεν θα παιρνεις Updates και δεν θα μπορεις να ξεκλειδωσεις την συσκευη σε περιπτωση που στο μελλον αποφασησεις κατι τετοιο και θες να περασεις Ελληνικη ρομ και θα πρεπει να ξαναγυρνας σε official και θελει αλλη διαδικασια.Γνωμη μου ειναι πως αμα σκαμπαζεις λιγα αγγλικα μην το πειραξεις καν,κανε το update που θα γινει αυτοματα μολις συνδεθει το κινητο σε δικτυο και θα εισαι κομπλε.(μονο το menu ειναι στα αγγλικα και ειναι σχεδον το ιδιο με τα Iphone,μιας και βλεπω πως εχεις Αpple συσκευες στο προφιλ σου ετσι δεν θα εχεις προβλημα)Απλα οπως και να εχει ανοιξε το μπροστα σου,ελεγξε το σε οθονη για καμενα Pixel,σημαδια,τα κουμπια του,γενικα ολα και μετα παρτο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Θα τ ανοιξω μπροστα του!!Τα υπολοιπα τα κανω και μονος μου!Δε νομιζω να ειναι δυσκολο.Μου ειπε βεβαια,αν θελω να βαλει μια μουλτι,αλλα αυτο σημαινει να το ανοιξει!Τι λες?Να του πω να τη περασει?Λες παιρνει σιμ!!Εννοεις μαλλον στη θεση της 2ης σιμ,παιρνει καρτα μνημης ετσι?Αυτο ρωτησα!:) Παίρνει ή δεύτερη SIM ή κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keraynopoylos Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Θα τ ανοιξω μπροστα του!!Τα υπολοιπα τα κανω και μονος μου!Δε νομιζω να ειναι δυσκολο.Μου ειπε βεβαια,αν θελω να βαλει μια μουλτι,αλλα αυτο σημαινει να το ανοιξει!Τι λες?Να του πω να τη περασει?Λες παιρνει σιμ!!Εννοεις μαλλον στη θεση της 2ης σιμ,παιρνει καρτα μνημης ετσι?Αυτο ρωτησα!:) Ναι, παιρνει ή δευτερη sim ή sd στη θεση αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Ναι σορρυ,παιρνει σιμ η MicrosD οπως τα λες. :) κοιτα αμα δεν εισαι τελειος ασχετος μπορεις και μονος σου να τα κανεις με λιιιγο ψαξιμο,υπαρχουν και πολλοι οδηγοι στα φορουμ. Απο την αλλη αμα σου βαλει μουλτι οπως λεει ναι μεν θα εχεις Ελληνικα στο μενου σου ομως μετα δεν θα παιρνεις Updates και δεν θα μπορεις να ξεκλειδωσεις την συσκευη σε περιπτωση που στο μελλον αποφασησεις κατι τετοιο και θες να περασεις Ελληνικη ρομ και θα πρεπει να ξαναγυρνας σε official και θελει αλλη διαδικασια.Γνωμη μου ειναι πως αμα σκαμπαζεις λιγα αγγλικα μην το πειραξεις καν,κανε το update που θα γινει αυτοματα μολις συνδεθει το κινητο σε δικτυο και θα εισαι κομπλε.(μονο το menu ειναι στα αγγλικα και ειναι σχεδον το ιδιο με τα Iphone,μιας και βλεπω πως εχεις Αpple συσκευες στο προφιλ σου ετσι δεν θα εχεις προβλημα)Απλα οπως και να εχει ανοιξε το μπροστα σου,ελεγξε το σε οθονη για καμενα Pixel,σημαδια,τα κουμπια του,γενικα ολα και μετα παρτο. :) Οκ φιλε μου,να σαι καλα!Να σου πω κατι λιγο αστειο!Ειχα πριν λιγες μερες το Redmi Note 3 32gb/3gb ram!Αλλα μολις ειδα οτι βγηκε αυτο και καταλαβα οτι κατα πασα πιθανοτητα παιρνει εξτρα καρτα μνημης,εκτος απο τα υπολοιπα ανωτερα χαρακτηριστικα του,το πουλησα και χρησιμοποιω προσωρινα το iphone μεχρι να παρω το καινουργιο! ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνει ή δεύτερη SIM ή κάρτα μνήμης. Ναι, παιρνει ή δευτερη sim ή sd στη θεση αυτη. Καλως παιδια!!Ευχαριστω!:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδια καιγομαι!! :) Ειναι να το παρω απο ενα τυπο σφραγισμενο (το 32αρι 250 ευρω)το απογευμα και θελω να ρωτησω,1)Εαν μου το δινει καπως ακριβα και 2) και σημαντικο.Τελικα η 2η θεση της σιμ,παιρνει καρτα micro sd μεχρι 32gb,απο τη στιγμη που δεν υπαρχει 2η σιμ? Μιας και απο κινεζομαγαζα που εχουν ευρωπαικες αποθηκες το παιρνεις με €240 (σε 2-4 μερες) μια χαρα ειναι τα €10 παραπανω για χερι χερι ΑΛΛΑ....ελεγχος επι τοπου να ειναι ολα οκ και σφραγισμενο αν ειναι εχει την μαμα ρομ με αγγλικα κινεζικα που λενε ειναι μια χαρα (αν δεν εχεις θεμα με το αγγλικο μενου).Τωρα να παιζει θεμα κλωνου δε ξερω γιατι ειναι σχετικα φρεσκο το κινητο.(αρκετα παιδια την ειχαν πατησει με το redmi note 3g-4g και κλωνους αυτων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JinTheGod Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Οκ φιλε μου,να σαι καλα!Να σου πω κατι λιγο αστειο!Ειχα πριν λιγες μερες το Redmi Note 3 32gb/3gb ram!Αλλα μολις ειδα οτι βγηκε αυτο και καταλαβα οτι κατα πασα πιθανοτητα παιρνει εξτρα καρτα μνημης,εκτος απο τα υπολοιπα ανωτερα χαρακτηριστικα του,το πουλησα και χρησιμοποιω προσωρινα το iphone μεχρι να παρω το καινουργιο! Α ενταξει τοτε..δεν εισαι τελειος ασχετος στο θεμα..νομιζα πρωτη φορα παιρνεις..Σε σχεση με αυτο που ειχες εχει καλυτερο επεξεργαστη και καμερα,κατα τα αλλα ειναι τα ιδια στα υπολοιπα χαρακτηριστικα.Οποτε εφοσον εδωσες το αλλο χαμενος δεν νομιζω να βγαινεις αρα καλοριζικο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Μιας και απο κινεζομαγαζα που εχουν ευρωπαικες αποθηκες το παιρνεις με €240 (σε 2-4 μερες) μια χαρα ειναι τα €10 παραπανω για χερι χερι ΑΛΛΑ....ελεγχος επι τοπου να ειναι ολα οκ και σφραγισμενο αν ειναι εχει την μαμα ρομ με αγγλικα κινεζικα που λενε ειναι μια χαρα (αν δεν εχεις θεμα με το αγγλικο μενου).Τωρα να παιζει θεμα κλωνου δε ξερω γιατι ειναι σχετικα φρεσκο το κινητο.(αρκετα παιδια την ειχαν πατησει με το redmi note 3g-4g και κλωνους αυτων). Οπως ειπα θα το ανοιξω μπροστα του!!Μου φανηκε καλο παιδι και ειναι Κινεζος που ξερει καλουτσικα Ελληνικα και εχει μαγαζι.Μου ειπε οτι εχει 1 χρονο εγγυηση με αποδειξη αλλα με Κινεζικα γραμματα!!Επειτα,εχει δωσει και σε αλλα παιδια,απ οτι ειδα και εχει αρκετες αξιολογισεις (στο insomnia)!Σ'ευχαριστω!:) Α ενταξει τοτε..δεν εισαι τελειος ασχετος στο θεμα..νομιζα πρωτη φορα παιρνεις..Σε σχεση με αυτο που ειχες εχει καλυτερο επεξεργαστη και καμερα,κατα τα αλλα ειναι τα ιδια στα υπολοιπα χαρακτηριστικα.Οποτε εφοσον εδωσες το αλλο χαμενος δεν νομιζω να βγαινεις αρα καλοριζικο! :D Thanks!;) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις tempered τηςnillkin(κορυφαια αίσθηση), 2 θηκες και σου μένουν και ρέστα για μία μερίδα spring rolls και μια μερίδα noodles με κινεζικα λαχανικά!! :food: :lol: Αγορά από κινεζική αποθήκη του vicmall και σε 10 μερες το χεις στα χέρια σου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 ο κινέζος βγάζει 100€ στα 250€, πιστεύω μπορείς να του το κατεβάσεις γιατί η κινέζικη απόδειξη δεν σημαίνει τίποτα. που θα το στείλεις και πόσο αξιόπιστοι είναι αυτοί που θα το στείλεις σε περίπτωση βλάβης στην εγγύηση. εγώ θα το έπαιρνα είτε απο ευρωπαική αποθήκη, αν βιαζόμουν, ή ακόμα καλύτερα απο vickmall κίνας για να έχω τα δωράκια και την αυθεντική ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Eν το μεταξει δε βλεπω πως μπορω να βαλω τη συσκευη στο my account.Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινγκ;Ειχα πριν το ΝΟΤΕ 3 το απλο,αλλα νομιζω το αφαιρεσα.Πως μπορω να ειμαι σιγουρος?Μονο απο το κιν.μπορω οταν το παρω? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Οπως ειπα θα το ανοιξω μπροστα του!!Μου φανηκε καλο παιδι και ειναι Κινεζος που ξερει καλουτσικα Ελληνικα και εχει μαγαζι.Μου ειπε οτι εχει 1 χρονο εγγυηση με αποδειξη αλλα με Κινεζικα γραμματα!!Επειτα,εχει δωσει και σε αλλα παιδια,απ οτι ειδα και εχει αρκετες αξιολογισεις (στο insomnia)!Σ'ευχαριστω!:) Thanks!;) Σωπα βρε αδερφε??Δεν ειχα ιδεα.Για στειλε κανα πμ μιας και εισαι και συμπολιτης τι και πως με τον εν βουδα αδελφο κινεζο να τον εχουμε στα υποψην :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 ο κινέζος βγάζει 100€ στα 250€, πιστεύω μπορείς να του το κατεβάσεις γιατί η κινέζικη απόδειξη δεν σημαίνει τίποτα. που θα το στείλεις και πόσο αξιόπιστοι είναι αυτοί που θα το στείλεις σε περίπτωση βλάβης στην εγγύηση. εγώ θα το έπαιρνα είτε απο ευρωπαική αποθήκη, αν βιαζόμουν, ή ακόμα καλύτερα απο vickmall κίνας για να έχω τα δωράκια και την αυθεντική ROM. Μα θα το ανοιξω πριν το παρω!Τωρα μιλουσα μαζι του και μου ειπε οτι φυσικα μπορω να το ελεγξω πριν το παρω!!Αλιμονο.Εχουν παρει και αλλοι απο αυτον και ειδα οτι τους εξυπηρετησε τελεια!!Τεσπα,παω τωρα να τον συναντησω και επανερχομαι.:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Eν το μεταξει δε βλεπω πως μπορω να βαλω τη συσκευη στο my account.Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινγκ;Ειχα πριν το ΝΟΤΕ 3 το απλο,αλλα νομιζω το αφαιρεσα.Πως μπορω να ειμαι σιγουρος?Μονο απο το κιν.μπορω οταν το παρω? Αν δε κανω λαθος το αναγνωριζει το κινητο μολις μπεις στο mi account απο το ΙΔΙΟ το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Είσαι υπερβολικός. Οι φωτογραφίες του την ημέρα είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.Οι σκοτεινές υπολείπονται αλλά το να λέμε για απογοήτευση είναι υπερβολή. Σε σχέση με το lg g2 που είχα πριν κατά πολύ ανώτερο τόσο μέρα όσο και νύχτα. Όσοι ρωτάνε για την κάμερα θα πω ότι το βράδυ είναι μέτρια. Το samsung note 3 βγάζει καλύτερες. Και βίντεο το ίδιο. Το πρωί είναι καλές. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 στο fasttech, με το κουπόνι BUNNY, βγαίνει στα 209$ τελική λόγω -15% αξίζει λέτε? σαν κατάστημα ξέρουμε αν είναι όντως αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Μου ηρθε μνμ σημερα για unlock αλλα οταν πατάω για να κατεβασω το app μου βγαζει error 404 not found. Γιατί ξερει κανείς? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosrebel Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 καλησπερα και απο μενα. θελω τη βοηθεια σας μιας και ενδιαφερομαι για το rn3 pro. Με αγχωνει η ιδεα του φλασαρισματος και απο την αλλη τα bugs που θα εχει ενδεχομενως οποιαδηποτε custom εκδοση. εαν παρω την oficial (αγγλοκινεζικη) οποιαδηπωτε bugs και αν εχει λογικα θα λυθουν αυτοματα με μελλοντικα αυτοματα updates χωρις να παιδευτω, σωστα???? και αν εξαιρεσουμε το αγγλικο μενου ολα τα υπολοιπα φτιαχνονται και στα ελληνικα? ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts