keraynopoylos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πάντως παραγγελία από Vickmall 18/3 dispatced 20/3 και εφτασε Αθηνά 24/3 πιο γρήγορα και DHL η Sg Post.... !!! Απιστευτο! Εγω παραγγειλα 13/3 και χτες εφτασε ευρωπη (ακομα οχι uk) Καλησπέρα . Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Redmi Note 3 Pro απο Vickmall, αλλά είμαι πρώτη φορά στο "παιχνίδι" και δεν ξέρω ποιό Shipping Method (NL Post -Registered Airmail ή SG Post -Registered Airmail) να βάλω. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Ευχαριστώ Απο τη δικη μου εμπειρια ισως ειναι και λιγο random. Ζητησα sg post και το εστειλαν postnl. Σε τελικη βεβαια, δεν νομιζω οτι υπαρχει διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Πάντως παραγγελία από Vickmall 18/3 dispatced 20/3 και εφτασε Αθηνά 24/3 πιο γρήγορα και DHL η Sg Post.... Σχεδόν ίδια με τα δικά μου μόνο που είναι με 2 ώρες διαφορά :) Να ελπίζουμε για παραλαβή δευτέρα; Δεν κρατιέμαι... Edited March 24, 2016 by navi55 Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstamato Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα . Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Redmi Note 3 Pro απο Vickmall, αλλά είμαι πρώτη φορά στο "παιχνίδι" και δεν ξέρω ποιό Shipping Method (NL Post -Registered Airmail ή SG Post -Registered Airmail) να βάλω. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Ευχαριστώ SG post για μένα, έκανε 2 εβδομάδες ακριβώς από vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα . Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Redmi Note 3 Pro απο Vickmall, αλλά είμαι πρώτη φορά στο "παιχνίδι" και δεν ξέρω ποιό Shipping Method (NL Post -Registered Airmail ή SG Post -Registered Airmail) να βάλω. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Ευχαριστώ SG Post και μίλα με selina στο chat και ζήτα τους extra δώρο μαζί με το tempered και τη θήκη. Εμένα μου πρότεινε ή φορτιστή αυτοκινήτου ή ακουστικά. Εγώ ζήτησα hard case και συμφώνησε. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Σχεδόν ίδια με τα δικά μου μόνο που είναι με 2 ώρες διαφορά :) Να ελπίζουμε για παραλαβή δευτέρα; Δεν κρατιέμαι... Κι εμενα με NL post παραγγελια στις 20 Μαρτιου απο Vickmall λεει οτι σημερα εφτασε στο κεντρο διαλογης στην Αθηνα...μαλλον μας τα στειλανε ολα μαζι :) Τη μια παραγγελια παντως απο vickmall την εχω παραλαβει στις 10 μερες και τη 2η στις 9...ολο και καλυτερα! :p Edited March 24, 2016 by navi55 Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παρακαλώ μείνετε στο θέμα και αποφεύγετε τις τεράστιες παραθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα σε όλους ,μόλις το παράγγειλα πριν λίγη ώρα και εγώ απο vickmall , http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html σε γρι χρώμα. Πρώτη φορά αγοράζω από κίνα και φεύγω από το LG που έχω,μακριά κυρίως λόγο αναβαθμίσεων ,μόνο σε μερικά μοντέλα δίνη σημασία αυτήν η εταιρία,τα περισσότερα τα έχει παρατήρηση σε ελέω θεού. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από το κινητό,βλέπω ανυπομονούν πολλοί να το παραλάβουν, σε πόσες μέρες περίπου λέτε να είναι εδώ 10 με 15??? Το παράγγειλα με την μαμά ,Original Rom(only have English&Chinese) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπέρα σε όλους ,μόλις το παράγγειλα πριν λίγη ώρα και εγώ απο vickmall , http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html σε γρι χρώμα. Πρώτη φορά αγοράζω από κίνα και φεύγω από το LG που έχω,μακριά κυρίως λόγο αναβαθμίσεων ,μόνο σε μερικά μοντέλα δίνη σημασία αυτήν η εταιρία,τα περισσότερα τα έχει παρατήρηση σε ελέω θεού. Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από το κινητό,βλέπω ανυπομονούν πολλοί να το παραλάβουν, σε πόσες μέρες περίπου λέτε να είναι εδώ 10 με 15??? Το παράγγειλα με την μαμά ,Original Rom(only have English&Chinese) Σε περίπου 2 βδομάδες έρχονται των περισσότερων, κάνα 20ημερο βαριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Σε περίπου 2 βδομάδες έρχονται των περισσότερων, κάνα 20ημερο βαριά... Οκ ευχαριστώ για την άμεση σου απάντηση,στην αναμονή πλέων.:rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 μολις αναβαθμιστηκα σε 7.21:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 ορίστε, φαγώθηκες!!! :lol: :p :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Υπάρχει κάποιο λινκ να την κατεβάσουμε; Εννοώ την 7.2.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 η μπαταρια παντως με την ελληνικη rom....ισοπεδωνεται...σε χρονο ρεκορ.....1000 φορες η global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 η μπαταρια παντως με την ελληνικη rom....ισοπεδωνεται...σε χρονο ρεκορ.....1000 φορες η global δε νομιζω,χθες χτυπησα 7,30 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Και έγω τώρα είμαι στο 36% και 5 ώρες sot και σύνολο 1 ημέρα 14 ώρες Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis3 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 To παρέλαβα κι εγώ χθες από minideal. Έχω ζητήσει κωδικό για ξεκλείδωμα και περιμένω να μου έρθει. Φοράει την Global 7.1.9. Τελικά χωρίς ξεκλείδωμα μπορώ να κάνω root; Παράθεση Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile_Master Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 φιλε σακη εμενα μου ηρθε Ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_mercy72 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Να κάνω ακόμα μία παρατήρηση μήπως κάποιος ξερει να με βοηθήσει. Το play store ενώ κατεβάζει κανονικά από το wifi με τιποτα δεν κατεβάζει από τα mobile data. Του δίνω εντολή να κατεβάσει με mobile data και εκείνο ζητάει wifi. Υπάρχει καμια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Να κάνω ακόμα μία παρατήρηση μήπως κάποιος ξερει να με βοηθήσει. Το play store ενώ κατεβάζει κανονικά από το wifi με τιποτα δεν κατεβάζει από τα mobile data. Του δίνω εντολή να κατεβάσει με mobile data και εκείνο ζητάει wifi. Υπάρχει καμια βοήθεια. κι εμένα μου εχει σπάσει τα νευρα αυτο πράμα,ακομα και με αυθεντική ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lari66 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Πας στην εφαρμογή downloads. Πράσινο εικονίδιο με βελάκι προς τα κάτω. Μπαίνει μέσα και πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τελιτσες. Μετά settings και στο download size επιλεγεις unlimited. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 εχει κανεις αυτη τη θηκη; αν ναι μοιαζει με την αντιστοιχη πλατη του opo:; http://www.aliexpress.com/item/100-Original-AIXUAN-Quicksand-Case-For-Xiaomi-Redmi-note-3-Frosted-Shield-Matte-Cover-Screen-Protector/32556403225.html Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 φιλε σακη εμενα μου ηρθε Ota Καλημέρα φίλε μου. Οκ κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 η μπαταρια παντως με την ελληνικη rom....ισοπεδωνεται...σε χρονο ρεκορ.....1000 φορες η global 5,5 ωρες αναμονη και εχω 25% μπαταρια ακομα. Το βασικο ειναι οτι ειμαι στη 4η(!!!!) μερα αφορτιστο. Πραγματικα αυτο το κινητο με νορμαλ χρηση το 3μερο το τρωει για πλακα. Σκεφτομουν να παω για κανα G4 και βλεπω να παλευουν με τη 1 μερα και 4 ωρες οθονη και λεω κατσε εδω που εισαι. Ωραιες οι καμερες κτλ αλλα εαν σου κλεισει απο μπαταρια,να τη βρασω τη καλη καμερα. Πρωτο κινητο μετα απο ποσα χρονια που δεν εχω αγχος για τη μπαταρια. Εχει 25%?δε πειραζει,ξερω οτι με νορμαλ χρηση(για μενα νορμαλ ειναι wifi μονιμα ανοιχτο,viber και λιγο browsing,τα βασικα δηλαδη πιστευω που κανει ο καθενας) θα με βγαλει μεχρι το τελος της μερας. Ναι εαν θες να κατσεις να παιξεις(γιατι εκει θα φαει τη μπαταρια) θα χρειαστεις πιο συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα παιδια ειμαι μεταξυ του note 2 pro και του redmi 3 πιο πιθανο να εχετε απαντησει ηδη και να σας ζαλιζω αλλα σας παρακαλω δεν βρηκα την απαντηση Λενε οτι για το redmi 3 δεν υποστηριζει 4G σε wind τι ισχυει για το redmi note 3 pro? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Παρέλαβα και εγώ χθες το 32αρι απο vickmall, πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές γιατί το προηγούμενο ήταν πολύ κατωτερο σε χαρακτηριστικά. Ευχαριστημένος απο την κατασκευή του τηλεφώνου, η θήκη σιλικόνης που δίνει δώρο είναι καλή αν και δεν είναι τέλεια κομμένη, το tempered glass πάντως αφήνει αρκετές δαχτυλιες. Το τηλέφωνο ήρθε με την αγγλοκινεζικη ρομ και του πέρασα Google play μέσα απο το κινέζικο store, στην αρχή μου εβγαζε κάποια σφάλματα ότι δεν μπορούσε να κατεβασει αλλά μετά έστρωσε. Γενικα ειμαι πολύ ευχαριστημένος απο το κινητό! Edit: Ξέχασα να αναφέρω ένα πρόβλημα, κατέβασα το ex dialer και δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο έμπαινε κανονικά στην εφαρμογη αλλά όταν πήγαινα να κανω κλήση απλά δεν καλούσε και αν πήγαινα να ανοίξω την stock εφαρμογή δεν μου την άνοιγε, μόλις διέγραψα το ex dialer ολα καλά... Edited March 25, 2016 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts