maria_1 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 playstore βαζεις και τις εφαρμογες της βαζεις στα ελληνικα. για ρουτ λογικα θα ρουταρεται και ελπιζω και καποια στιγμη να υπαρχει κανονικη μεταφραση Σε όλες τις ρομ μπορείς να βάλεις playstore. Είτε είναι official με Αγγλικά/Κινέζικα μόνο είτε είναι πειραγμένη με Ελληνικά μέσα κλπ. Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα Αγγλικά καλό είναι να πάρεις την official με εγκατεστημένο Google Play Store και αφαιρώντας/παγώνοντας τις κινέζικες εφαρμογές!! :) Παιδιά 9.5-10 χρήστες κινητών δεν χρειάζεται να κάνουν root. Μην προτείνετε σε έναν απλό χρήστη να κάνει root στο κινητό του γιατί πολύ απλά δεν το χρειάζεται και δεύτερον τον μπερδεύετε και τον αγχώνετε ότι πρέπει να κάνει πολλά πράγματα μόνος του που δεν ξέρει. Σας ευχαριστώ και τους δύο! αν θεωρητικά επιλεξω την official με αγγλικα και βάλω playstore και αργοτερα θελησω να δοκιμασω και την custom ελληνικη, θα είναι δύσκολη διαδικασία να περαστεί? Επίσης, μήπως οι custom θα έχουν μεγάλη διαφορά στην απόδοση μπαταρίας? Για το ρουτ, θα συμφωνήσω... είναι αρκετα χρονοβόρο και αγχωτικό να μπλέκεις με αυτα.. ο μόνος λόγος που παιδεύομαι κάθε φορά είναι για να αλλαξω dpi density και για μια-δυο εφαρμογές.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπέρα σε ολους! Εκανα μια ''ερευνα'' για να δω διαφορες στη εμπειρια χρησεως των εκδοσεων 2/16 vs 3/32. Δεν βρηκα συγκριτικο μεταξυ pro συσκευων παρα μονο απλων Note 3.Θεωρητικα κανουν παρομοια διαχειρηση Ram (??). Οπως φαινεται και στο παρακατω video δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα μεταξυ τους μετα απο ανοιγμα πολλων εφαρμογων(multitasking) εκτος απο το τελικο διαθεσιμο της μνημης ram που ηταν περισσοτερο του 3/32 (Εφοσον παραμενει lag free προσωπικα δεν με νοιαζει αν παραμενουν 400mb η 1,2 gb , δεν προκειτε ποτε να ανοιξω τοσες εφαρμογες ταυτοχρονα ετσι και αλλιως.) Οποτε ρωταω εγω, τα 16 Gb rom για μενα ειναι αρκετα, με τα 2gb Ram δεν βλεπω να υπαρχει προβλημα, γιατι να παρω την 3/32?? Μηπως μου διαφευγει κατι?? Βγαλτε με απο το διλημμα !!! Είναι αρκετά τώρα! μετά απο λίγο καιρό όμως? όσο περνάει ο καιρός, οι ανάγκες των εφαρμογών μεγαλώνουν τόσο σε ραμ όσο και σε αποθηκευτικό χώρο.. η άλλη έκδοση είναι σίγουρα πιο future proof και για μένα αξίζει τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ρεαλιστικα τωρα για 3-4 χρονια εισαι απολυτα καλυμμενος και με την 2αρα εκδοση. Μετα ισως να μη μπορεις να το παραφορτωσεις. Εγω παντως και συσκευη με 1 γιγα ραμ που δουλευω ,μια χαρα παει στα παντα. Πιο πολυ ψυχολογικο ειναι,για αυτο παιρνουμε την 3αρα εκδοση οι πιο πολλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ο messanger της google ειναι καλος. και με υποστηριξη για 160 χαρακτηρες Ευχαριστώ πολύ Xander. Ηδη το δοκίμασα και είναι πολύ καλός!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αφού αναμένεται να γίνει best seller, δεν κάνετε μια ομαδική αγορά από το Vickmall ώστε να το πάρετε σε καλή τιμή και με την εγγύηση του Vickmall στην εξυπηρέτηση μετά την αγορά; Ακόμη κι αν θα είναι πολλοί όσοι «την κάνουν» από την ομαδική και πέσετε κάτω από το όριο της ομαδικής, το Vickmall θα κάνει refund στους υπόλοιπους. Εγώ είμαι μέσα. :D Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγώ είμαι μέσα. :D Μέσα και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μέσα και εγώ! Και εγώ ενδιαφέρομαι,μέσα και εγώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και εγώ ενδιαφέρομαι,μέσα και εγώ Κι εγώ για 2 συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Μια ομαδικη αγορα δεν ειναι τοσο ευκολο. Να δω ποιος θα αναλαβει να μιλησει για να παρει τιμη αλλα και να μαζεψει τοσο μεγαλο ποσο(για εστω 5 κινητα ,ειναι ποσο 1000Ε) Και επισης ποιος θα αναλαβει αποστολες μετα. Οπως και να εχει καντε ενα νεο θεμα να οργανωθειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις...το κινητό πετάει! Έχω πάθει πλάκα! Στη αρχή θέλει αρκετή ασχολία για να σεταριστεί σωστά κλπ αλλά σίγουρα το αξίζει. Για έναν αρχάριο στα Xiaomi σαν εμένα είναι λίγο μπέρδεμα. θέλει αρκετό διάβασμα και ψάξιμο. Όχι τρελά πράγματα αλλά οκ. είναι και ένα κινητό που μόλις βγήκε και δεν υπάρχουν και πάρα πολλά για διάβασμα. Τα Gapps τα εγκατέστησα σχετικά εύκολα αλλά για κάποιο λόγο μου εμφάνισε μπροστά μόνο το Play Store όπου στην αρχή δεν δούλευε και 100%. Μία έκλεινε μία το άνοιγα. Προχωρώντας πάντως και βάζοντας πράγματα πήρε και ένα update κάποια στιγμή για τα google services και από εκείνη τη στιγμή και μετά δουλεύει ρολόι. Ακόμα σετάρω πάντως πράγματα και εφαρμογές και τώρα πήρε και ένα Update της Miui και το έχω βάλει να το κάνει. Επαφές, μηνύματα και calls logs πέρασα πανεύκολα από το παλιό μου κινητό με τη χρήση του "Wondershare MobileTrans". Με έχει σώσει πολλές φορές. Έκανα και την αίτηση για να ξεκλειδωθεί ο bootloader και ελπίζω να την δεχτούν. Γενικά έχω πάθει την πλάκα μου. Πηγαίνοντας κιόλας από το Samsung note 2 σε αυτό η ταχύτητα με έχει συγκλονίσει. Ακόμα το ψάχνω βέβαια. Έχω πολλά να μάθω και να δω. Τις επόμενες μέρες θα πάρω και διάφορες φωτογραφίες και θα ανεβάσω. Το δακτυλικό αποτύπωμα εγκαταστάθηκε πανεύκολα και δουλεύει άψογα. Ξεκλειδώνει το κινητό απίστευτα γρήγορα. Η φωτεινότητα του κινητού είναι πολύ καλή αν και δεν το δούλεψα με ήλιο καθόλου. Ο ήχος σε κλήση άψογος και χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο και το viber. Το wifi φαίνεται πολύ καλό χωρίς αποσυνδέσεις και χωρίς θέματα. Αύριο θα δοκιμάσω και το bluetooth με το αμάξι να δω αν δουλεύει κομπλέ αν δουλεύει με το Media του αμαξιού και γενικά αν λειτουργεί απροβλημάτιστα. Έχω βάλει και μια sd που δεν μου την έχει αναγνωρίσει και με παροτρύνει να κάνω format για να παίξει σωστά. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει σε αυτό? Μήπως πρέπει η κάρτα να είναι FAT32 για να παίξει? Αυτά για τώρα και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε εδώ είμαι!! :) Καλημέρα φίλε, εάν θέλεις, κατατόπισέ με με τα gapps, ποια πέρασες και πως τα πέρασες; Ήρθε σε έναν φίλο χτες το κινητό,του πέρασα χύμα εφαρμογές αλλά το θέμα είναι να συγχρονίσει επαφές, ημερολόγιο, να περάσει play store κλπ. Εάν έχεις την καλοσύνη, θα το εκτιμούσα πολύ.Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλημέρα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Μια ομαδικη αγορα δεν ειναι τοσο ευκολο. Να δω ποιος θα αναλαβει να μιλησει για να παρει τιμη αλλα και να μαζεψει τοσο μεγαλο ποσο(για εστω 5 κινητα ,ειναι ποσο 1000Ε) Και επισης ποιος θα αναλαβει αποστολες μετα. Οπως και να εχει καντε ενα νεο θεμα να οργανωθειτε. και για να εχει νοημα φανταζομαι η ομαδικη αποστολη για το vickmall ειναι να μαζεψει πχ 15 κινητα και να τα κανει ενα πακετο με ενα tracking number. Γιατι αν θελει ο καθενας να πάνε στην διευθυνση του φυσικα χανει το νοημα της ομαδικης παραγγελίας. Αν λοιπον φτιαχτει ενα τέτοιο δεμα από το μαγαζι για μια αποστολη , δεν θα είναι και τοσο διακριτικο , μιλάμε για χαρτόκουτα κανονικη , με αποτελεσμα να υπάρχει πολυ αυξημενες πιθανοτητες να σταματησει για ελεγχο και τελωνεια οποτε για τα πχ 15$ που θα κερδίσετε θα πληρώσετε καμια 80$ τελωνειο.... Γνωμη μου δεν εχει νοημα , το vickmall πουλαει δεκαδες (για να μην πω εκατονταδες) κινητα καθε βδομαδα προς ελλαδα. Ξερει ότι ετσι κι αλλιως θα το παρεις... η τιμη που θα κοψει πιστεψτε με είναι πολυ λιγα δολάρια που δεν αξιζει τον κοπο την οργάνωση και το ρισκο που θα παρετε... Edited February 26, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) και για να εχει νοημα φανταζομαι η ομαδικη αποστολη για το vickmall ειναι να μαζεψει πχ 15 κινητα και να τα κανει ενα πακετο με ενα tracking number. Γιατι αν θελει ο καθενας να πάνε στην διευθυνση του φυσικα χανει το νοημα της ομαδικης παραγγελίας. Αν λοιπον φτιαχτει ενα τέτοιο δεμα από το μαγαζι για μια αποστολη , δεν θα είναι και τοσο διακριτικο , μιλάμε για χαρτόκουτα κανονικη , με αποτελεσμα να υπάρχει πολυ αυξημενες πιθανοτητες να σταματησει για ελεγχο και τελωνεια οποτε για τα πχ 15$ που θα κερδίσετε θα πληρώσετε καμια 80$ τελωνειο.... Γνωμη μου δεν εχει νοημα , το vickmall πουλαει δεκαδες (για να μην πω εκατονταδες) κινητα καθε βδομαδα προς ελλαδα. Ξερει ότι ετσι κι αλλιως θα το παρεις... η τιμη που θα κοψει πιστεψτε με είναι πολυ λιγα δολάρια που δεν αξιζει τον κοπο την οργάνωση και το ρισκο που θα παρετε... Καλημέρα σε όλους,εν μέρη εχεις απόλυτο δίκιο φίλε THANKIN το vickmall ανέβασε και την τιμή του στα $259.99,δέκα δολάρια επάνω από την προηγούμενη εβδομάδα,που είναι λιγο μέχρι πολύ τσιμπημένη για το συγκεκριμένο κινητό . Ας περιμένουμε ακόμη λίγες ήμερες λογικά θα υποχώρηση και τιμη του γιατί θα υπάρχει και σε άλλα μαγαζιά αργότερα, νομίζω την τρέχουσα συγκυρία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Εδώ το έχουν http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html σε αρκετά ικανοποιητική τιμή άλλα είναι προπαραγγελλια και μετά τις 10 Μαρτίου σε στοκ και αποστολές.:cool: Edited February 26, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μόλις έλαβα μήνυμα για unlock...Θα το τσεκάρω το βραδάκι και θα ενημερώσω για ότι νεότερο!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Λοιπόν για όσους έχουν πρόβλημα με το σήμα. Βρήκα λύση, τσαπα******κη αλλά δεδομένων των συνθηκών δουλεύει άψογα. Βάλτε την κύρια sim σας από εκεί δηλαδή που παίρνετε Internet στην δεύτερη θέση για sim. Όταν ανοίξετε το κινητό πάτε στις ρυθμίσεις και βάλτε ως προεπιλογή να παίρνει ίντερνετ από την sim 2. Το πρόβλημα λύθηκε. Ούτε θα κάνει 3 λεπτά να βρει σήμα μετά από επανεκκίνηση καθώς και μετά από airplane mode θα βρίσκει κατευθείαν σήμα. Μόλις έλαβα μήνυμα για unlock...Θα το τσεκάρω το βραδάκι και θα ενημερώσω για ότι νεότερο!! :) Ωραίος. Ενημέρωσε μας όταν το ξεκλειδωσεις καθώς και αν μπορείς ποσταρε το λινκ του οδηγού που ακολουθησες για να κάνεις αίτηση, τι έγραψες σαν δικαιολογία και τέλος τον οδηγό για το ξεκλείδωμα Edited February 26, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μπράβο βρε παιδιά. Αυτό περιμένουμε όλοι! Ενεργό feedback απο του ήδη κατόχους (καθώς εγώ όπως και άλλοι είμαστε σε αναμονή της παραγγελίας μας ακόμη -εννοείται το περιμένω και εγώ). Για unlock ακόμη και εγώ έκανα αίτηση πριν λίγες ημέρες (σιγά μην περίμενα το κινητό να έρθει πριν κάνω:p), δεν έχω ακόμη απάντηση αλλά μέχρι στιγμής το mi tools ΔΕΝ αναγνωρίζει το κινητό και δεν μπορεί να γίνει ξεκλείδωμα. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ωραίος. Ενημέρωσε μας όταν το ξεκλειδωσεις καθώς και αν μπορείς ποσταρε το λινκ του οδηγού που ακολουθησες για να κάνεις αίτηση, τι έγραψες σαν δικαιολογία και τέλος τον οδηγό για το ξεκλείδωμα Λοιπόν καθώς είμαι και ανυπόμονος έτρεξα αμέσως να δοκιμάσω το unlock αλλά βρέθηκα αντιμέτωπος με το ερρορ ότι δεν μπορεί να γίνει verify η συσκευή και είναι και λογικό μιας και δεν έχω dev rom. Οπότε πρέπει να περιμένουμε να γίνει Public κάποια dev rom official από τη xiaomi για να περαστεί και μετά πιστεύω θα μπορεί να γίνει το unlock. Από και και πέρα στην αίτηση που έκανα έγραψα ότι το θέλω για να μπορώ να βάλω multi rom αλλά και ότι είμαι beta tester για multi rom (Λίγο μούφα αυτό αλλά θεώρησα ότι είναι ένας καλός λόγος για να μην με απορρίψουν). ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν για όσους έχουν πρόβλημα με το σήμα. Εγώ που χρησιμοποιώ SD Card την πάτησα δηλαδή. Ελπίζω όντως να το φτιάξουν σύντομα γιατί είναι ενοχλητικό να ξες ότι μετά από restart θέλει 2-3λεπτά να πάρει μπρος!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Λοιπόν καθώς είμαι και ανυπόμονος έτρεξα αμέσως να δοκιμάσω το unlock αλλά βρέθηκα αντιμέτωπος με το ερρορ ότι δεν μπορεί να γίνει verify η συσκευή και είναι και λογικό μιας και δεν έχω dev rom. Οπότε πρέπει να περιμένουμε να γίνει Public κάποια dev rom official από τη xiaomi για να περαστεί και μετά πιστεύω θα μπορεί να γίνει το unlock. Από και και πέρα στην αίτηση που έκανα έγραψα ότι το θέλω για να μπορώ να βάλω multi rom αλλά και ότι είμαι beta tester για multi rom (Λίγο μούφα αυτό αλλά θεώρησα ότι είναι ένας καλός λόγος για να μην με απορρίψουν). Ωραίος ευχαριστώ. Μετά τις 3/3 η συσκευή θα αποκτήσει επίσημο θέμα στο miui.com οπότε και θεωρώ όλα τα προβλήματα θα λυθούν. Εγώ που χρησιμοποιώ SD Card την πάτησα δηλαδή. Ελπίζω όντως να το φτιάξουν σύντομα γιατί είναι ενοχλητικό να ξες ότι μετά από restart θέλει 2-3λεπτά να πάρει μπρος!! :mad: Θέλω να ελπίζω ότι όντως είναι θέμα software και όχι hardware. Καθώς παρατήρησα επίσης ότι έχοντας την sim μου στην δεύτερη θέση έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες σε 4g. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Θέλω να ελπίζω ότι όντως είναι θέμα software και όχι hardware. Καθώς παρατήρησα επίσης ότι έχοντας την sim μου στην δεύτερη θέση έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες σε 4g. Θα δείξει. Αχά...Καλά με βλέπω να την ξηλώνω της SD για λίγο καιρό να δω πως θα πάει...Έτσι και αλλιώς χώρο έχω!!!Το βραδάκι θα γίνει το switch!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αχά...Καλά με βλέπω να την ξηλώνω της SD για λίγο καιρό να δω πως θα πάει...Έτσι και αλλιώς χώρο έχω!!!Το βραδάκι θα γίνει το switch!! :) Ναι κάνε μια δοκιμή και εσύ για να δούμε αν θα έχεις ίδια αποτελέσματα. Επίσης πριν κάνεις την αλλαγή τρέξε ένα speedtest με 4g έχοντας τη sim στη πρώτη θέση και μετά όταν την βάλεις στη δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 και για να εχει νοημα φανταζομαι η ομαδικη αποστολη για το vickmall ειναι να μαζεψει πχ 15 κινητα και να τα κανει ενα πακετο με ενα tracking number. Γιατι αν θελει ο καθενας να πάνε στην διευθυνση του φυσικα χανει το νοημα της ομαδικης παραγγελίας. Αν λοιπον φτιαχτει ενα τέτοιο δεμα από το μαγαζι για μια αποστολη , δεν θα είναι και τοσο διακριτικο , μιλάμε για χαρτόκουτα κανονικη , με αποτελεσμα να υπάρχει πολυ αυξημενες πιθανοτητες να σταματησει για ελεγχο και τελωνεια οποτε για τα πχ 15$ που θα κερδίσετε θα πληρώσετε καμια 80$ τελωνειο.... Γνωμη μου δεν εχει νοημα , το vickmall πουλαει δεκαδες (για να μην πω εκατονταδες) κινητα καθε βδομαδα προς ελλαδα. Ξερει ότι ετσι κι αλλιως θα το παρεις... η τιμη που θα κοψει πιστεψτε με είναι πολυ λιγα δολάρια που δεν αξιζει τον κοπο την οργάνωση και το ρισκο που θα παρετε... Δεμα με 15 κινητα δε κανουν. Ποτε δε στελνουν πανω απο 2 μαζι. Επισης ειναι νομιζω το μονο μαγαζι που το εχει στοκ οποτε αφου πουλανε με το κιλο σιγα μη κανουν καλυτερη τιμη.αφου ξερουν οτι αργα η γρηγορα θα το παρει καποιος που το θελει. Απο 3/3 βγαινει κανονικα ινδια οποτε παιζει να δουμε και International rom. Το ξεκλειδωμα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα μιας και δεν υπαρχουν και ρομ να περασεις. Και εαν το ξεκλειδωσεις το θεμα ειναι οτι ισχυει για 1 μηνα το κλειδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Δεμα με 15 κινητα δε κανουν. Ποτε δε στελνουν πανω απο 2 μαζι. Επισης ειναι νομιζω το μονο μαγαζι που το εχει στοκ οποτε αφου πουλανε με το κιλο σιγα μη κανουν καλυτερη τιμη.αφου ξερουν οτι αργα η γρηγορα θα το παρει καποιος που το θελει. Απο 3/3 βγαινει κανονικα ινδια οποτε παιζει να δουμε και International rom. Το ξεκλειδωμα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα μιας και δεν υπαρχουν και ρομ να περασεις. Και εαν το ξεκλειδωσεις το θεμα ειναι οτι ισχυει για 1 μηνα το κλειδι. Τι εννοείς με αυτό? Δηλαδή αν το ξεκλειδώσω ας πούμε σήμερα μετά δεν μένει μια ζωή ξεκλείδωτο? Σε ποιες περιπτώσεις ξανακλειδώνει ο bootloader? Με μια καθαρή εγκατάσταση official rom? Μπορείς να ρίξεις λίγο φως στο τούνελ από τα όσα έχεις διαβάσει και έχεις δει να μάθουμε και μεις οι αδαείς? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Τι εννοείς με αυτό? Δηλαδή αν το ξεκλειδώσω ας πούμε σήμερα μετά δεν μένει μια ζωή ξεκλείδωτο? Σε ποιες περιπτώσεις ξανακλειδώνει ο bootloader? Με μια καθαρή εγκατάσταση official rom? Μπορείς να ρίξεις λίγο φως στο τούνελ από τα όσα έχεις διαβάσει και έχεις δει να μάθουμε και μεις οι αδαείς? :P Εαν περασεις official rom ξανακλειδωνει. Δε ξερω τι παιζει με τα update και εαν κλειδωνει οταν κανεις update. Και εγω εχω κανει αιτηση αλλα δε βλεπω να βγαζουν και dev rom ,οποτε μπορει τσαμπα να παρουμε και το κλειδι. Και μετα παλι απο την αρχη η διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το ξεκλειδωμα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα μιας και δεν υπαρχουν και ρομ να περασεις. Και εαν το ξεκλειδωσεις το θεμα ειναι οτι ισχυει για 1 μηνα το κλειδι. δεν το έψαξα το θέμα αλλά μήπως εννοείς αυτό Ένας λογαριασμός Mi θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μόνο μία συσκευή εντός 30 ημερών γιατί έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να λες ότι μαγικά κλειδώνει πάλι μόνο του μετά από ένα μήνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 δεν το έψαξα το θέμα αλλά μήπως εννοείς αυτό Ένας λογαριασμός Mi θα μπορούσε να ξεκλειδώσει μόνο μία συσκευή εντός 30 ημερών γιατί έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να λες ότι μαγικά κλειδώνει πάλι μόνο του μετά από ένα μήνα :) Εαν φαινεται ετσι,τοτε ναι εχεις δικιο,δε κλειδωνει προφανως μονο του. Απλα εν ολιγοις εαν ξεκλειδωσεις και περασεις official rom,ξανακλειδωνει. Και εαν εχει περασει ο ενας μηνας,το κλειδι δεν ισχυει και πρεπει να παρεις αλλο. Τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει εγω. Α και τελικα οντως ο 4πυρηνος τρεχει στα 1.4 και οχι 1.2 http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php Το διορθωσανε και εδω. Αρα η διαφορα με τον 652 ειναι οι 2 εξτρα Α72. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Εαν φαινεται ετσι,τοτε ναι εχεις δικιο,δε κλειδωνει προφανως μονο του. Απλα εν ολιγοις εαν ξεκλειδωσεις και περασεις official rom,ξανακλειδωνει. Και εαν εχει περασει ο ενας μηνας,το κλειδι δεν ισχυει και πρεπει να παρεις αλλο. Τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει εγω.. Μάλιστα. Ε ελπίζω ότι αν αρχίσουν όντως από 3/3 να βγάζουν τα καλούδια του Pro ότι μέχρι να περάσει ο ένας μήνας από σήμερα θα έχω μπορέσει να κάνω το unlock! Βασικά ανεξαρτήτως rom θα ήθελα να περάσω ένα σωστό recovery και να κάνω ένα nandroid backup για κάθε περίπτωση! Δεν νομίζω να αρχίζω να παίζω με τις rom έτσι και αλλιώς μιας και το κινητό για μένα είναι εργαλείο δουλειάς πρώτα και μετά διασκέδαση!! :) Οπότε δεν είναι εύκολο κάθε τρεις και λίγο να βάζω βγάζω backup restore!! :) Άσχετο αλλά μ αρέσει τόσο πολύ το miui που σκέφτομαι να το περάσω και στο Samsung Note 2 μπας και πάρει πάλι τα πάνω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μάλιστα. Ε ελπίζω ότι αν αρχίσουν όντως από 3/3 να βγάζουν τα καλούδια του Pro ότι μέχρι να περάσει ο ένας μήνας από σήμερα θα έχω μπορέσει να κάνω το unlock! Βασικά ανεξαρτήτως rom θα ήθελα να περάσω ένα σωστό recovery και να κάνω ένα nandroid backup για κάθε περίπτωση! Δεν νομίζω να αρχίζω να παίζω με τις rom έτσι και αλλιώς μιας και το κινητό για μένα είναι εργαλείο δουλειάς πρώτα και μετά διασκέδαση!! :) Οπότε δεν είναι εύκολο κάθε τρεις και λίγο να βάζω βγάζω backup restore!! :) Άσχετο αλλά μ αρέσει τόσο πολύ το miui που σκέφτομαι να το περάσω και στο Samsung Note 2 μπας και πάρει πάλι τα πάνω του. Μα δεν εχει βγει καν recovery για το pro. Δυστυχως βλεπω κανα 2μηνο μεχρι να πουμε οτι εχουμε καμια επιλογη σε ρομ κτλ. Ειναι και ο επεξεργαστης καινουργιος και δε παιζει και σε αλλο κινητο ωστε να γινει και κατι port και κανει χειροτερη τη κατασταση. Το miui το περασα τυχαια στο Κ3 που ειχα.μου αρεσε τοσο πολυ και για αυτο πηρα xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts