Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Coolgreek ευχαριστω για την αναλυτικη και αμεση απαντηση, με καλυψες.

Θελω να σταθω λιγο στο θεμα τις αγορας.

Ο τροπος που παραγγελνω ειναι ο εξης.

Δεν χρησιμοποιω καρτα γιατι μου την απορυπτη.

Στελνω χρηματα απο αλλο email. Αυτο δεν γνωριζω .Δηλαδη

ποσο θα μου κρατηση στα 240€ περιπου.Ειμαι ψιλο ασχετος και δεν θελω να μου κρατησει αρκετα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ποσο θα μου κρατηση στα 240€ περιπου.Ειμαι ψιλο ασχετος και δεν θελω να μου κρατησει αρκετα...

Εφοσον θα το παρεις απο Vickmall θα σου περασει κανονικα το Paypal οποτε κανε κανονικα την αγορα σου αρκει να εχεις χρηματα στην χρεωστικη που συνδεετε με το Paypal

Ισχύει οτι σου απάντησε και ο @AbyssD.

Και το οποίο στο αναφέρω κιόλας:

Εξαίρεση και εδώ (γιάλλη μια φορά) το vickmall το οποίο δέχεται κανονικά πληρωμές μέσω paypal!!!

Οπότε αν έχεις κάρτα συνδεδεμένη στο paypal δοκίμασε το. Send money δεν θα χρειαστείς για αγορά απο vickmall (αφού περνάει κανονικά με κάρτα). Ειδάλλως να ξέρεις το send money κρατάει προμήθεια 3,5% επι του ποσού+0,30€ χρέωση υπηρεσίας.

Πίσω στο θέμα:

; 4 ημέρες λειτουργία με 5:30 ώρες ScreenOnTime και 10% υπόλοιπο μπαταρίας!
Βασίλης!

Εφοσον θα το παρεις απο Vickmall θα σου περασει κανονικα το Paypal οποτε κανε κανονικα την αγορα σου αρκει να εχεις χρηματα στην χρεωστικη που συνδεετε με το Paypal

...οχι την καρτα την απορρίπτει. Μονο αν μεταφερω χρηματα.Αυτο δεν γνωριζω ποσο κραταει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

...οχι την καρτα την απορρίπτει. Μονο αν μεταφερω χρηματα.Αυτο δεν γνωριζω ποσο κραταει....

Εννοείς δοκίμασες με paypal (με συνδεδεμένη verified κάρτα) στο Vickmall και στην απέρριψε; Γιατί μέχρι Παρασκευή μόνο επιτυχής αγορές είχαμε απο vickmall. Αν είναι χρεωστική η κάρτα έχει σίγουρα χρήματα; Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ:confused:!

ΥΓ: Δοκίμασε να κάνεις λογαριασμό στο vickmall, αγορά και μετά στο checkout του paypal δες ποια κάρτα διαλέγει για να κάνει την πληρωμή.

Βασίλης!

Από την στιγμή που λέει dispatched to overseas περίπου πόσες μέρες θέλει για να φτάσει στο τοπικό ταχυδρομείο;;;

Από την στιγμή που λέει dispatched to overseas περίπου πόσες μέρες θέλει για να φτάσει στο τοπικό ταχυδρομείο;;;

Από 8-10.Πάντα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις για πιο γρήγορα ή και πιο πολύ. Λογικά όμως θα δεις νωρίτερα ότι θα έχει φτάσει στο αεροδρόμιο. Μόλις φτάσει Ελλάδα θα γράψει ότι έφτασε το αεροδρόμιο. Μετά από κει και πάλι είναι σχετικό. Αλλά σε γενικές γραμμές σε 8-12 μέρες θα το έχεις.

Από 8-10.Πάντα βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις για πιο γρήγορα ή και πιο πολύ. Λογικά όμως θα δεις νωρίτερα ότι θα έχει φτάσει στο αεροδρόμιο. Μόλις φτάσει Ελλάδα θα γράψει ότι έφτασε το αεροδρόμιο. Μετά από κει και πάλι είναι σχετικό. Αλλά σε γενικές γραμμές σε 8-12 μέρες θα το έχεις.

Σε ευχαριστώ πολύ....ανυπομονώ! :w00t:

Λέτε να βγάλει ελαττώματα hardware επειδή ειναι ακόμα πρώτες παρτίδες;

Σαν τι να βγαλει?

Περα απο καμερα-επεξεργαστη ολα ειναι τα ιδια με το απλο.

Λέτε να βγάλει ελαττώματα hardware επειδή ειναι ακόμα πρώτες παρτίδες;

Αν είχε θα είχαν ήδη αναφερθεί. Πλέον αρκετοί το έχουν το κινητό. Πέραν από αστοχία παρτίδας που δόξα το θεό δεν έχει τύχει στα παιδιά που έχουν αγοράσει μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι. Τα μόνα bugs που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής είναι λόγο λειτουργικού τα οποία με τον καιρό λογικά θα φτιάξουν! :)

Τον επεξεργαστη τον φορεσε και το νεο xperia κιολας.

Αντε για να αρχισει να βγαινει υλικο.

Εννοείς δοκίμασες με paypal (με συνδεδεμένη verified κάρτα) στο Vickmall και στην απέρριψε; Γιατί μέχρι Παρασκευή μόνο επιτυχής αγορές είχαμε απο vickmall. Αν είναι χρεωστική η κάρτα έχει σίγουρα χρήματα; Κάτι άλλο συμβαίνει εδώ:confused:!

ΥΓ: Δοκίμασε να κάνεις λογαριασμό στο vickmall, αγορά και μετά στο checkout του paypal δες ποια κάρτα διαλέγει για να κάνει την πληρωμή.

δεν ξέρω από που προέκυψε το ότι περνάνε όλες οι κάρτες για αγορά από vickmall αλλά δεν περνάνε, οτι σου κάτσει είναι,ουτε από bangood ούτε από geekbuying πέρασε αγορά που εκανα αντίθετα από fastcardtech πέρασε κανονικά (virtual MasterCard της εθνικής)

δεν ξέρω από που προέκυψε το ότι περνάνε όλες οι κάρτες για αγορά από vickmall αλλά δεν περνάνε, οτι σου κάτσει είναι,ουτε από bangood ούτε από geekbuying πέρασε αγορά που εκανα αντίθετα από fastcardtech πέρασε κανονικά (virtual MasterCard της εθνικής)

Εμένα πάντως σήμερα η virtual MasterCard της εθνικής πέρασε μια χαρά στο Vickmall

Παναγιώτης

Εμένα πάντως σήμερα η virtual MasterCard της εθνικής πέρασε μια χαρά στο Vickmall

το έγραψα παραπάνω," οτι σου κάτσει"

1)Βρήκα σε προσφορά αυτόν τον quickcharger φορτιστή θα δουλεύει με αυτό το τηλέφωνο? αξίζει? έχει 15+ στο skroutz

2)Έχει δοκιμάσει κάνεις xposed installer σε miui?θέλω xprivacy και είναι dealbreaker αν δεν μπορώ να βάλω.

Τελικά ποσό πιο γρήγορα φορτίζει με τον quick charger από ότι με τον κανονικό;

Όντως και εμένα με ενδιαφέρει αυτό. Διάβασα για 2,5 ώρες με τον φορτιστή που έχει το τηλέφωνο (qc 1 με 2Α έξοδο). Με QC 2 (και 3A έξοδο) λογικά θα φορτίζει καμπόσο γρηγορότερα, ίσως λιγότερο απο 2 ώρες.

Πάντως διαβάζοντας για Quick charge 2 και 3 είδα ότι το 3 είναι κατ' ουσίαν βελτιώσεις του 2 σε θέμα ενεργειακής απόδοσης (λιγότερη χαμένη ενέργεια) και φόρτισης ανα στιγμή (άλλο ρεύμα ζητάει το κινητό όταν πλησιάζει στο τέλος της φόρτισης και άλλο την αρχή). Περιμένω και εγώ νεότερα σε αυτό.

Επίσης για τον booltoader κάνατε κάτι εσείς που το έχετε; Έκανα και εγώ αίτηση αλλά τι να την κάνω αφού δεν ξέρω αν γίνεται unlock με το πρόγραμμα της Xiaomi καθώς το κινητό ακόμη ούτε δικό του forum στο MIUI δεν έχει.

Βασίλης!

Μόλις παρέλαβα την αυθεντική tpu θήκη της xiaomi για το note, είναι καλύτερη ποιοτικά από την δωρεάν που δίνει το vickmall.

φωτογραφίες

την πήρα από εδώ

τώρα περιμένω και το tempered glass της nillkin για να ολοκληρωθεί το πακέτο.

Μόλις παρέλαβα την αυθεντική tpu θήκη της xiaomi για το note, είναι καλύτερη ποιοτικά από την δωρεάν που δίνει το vickmall.

φωτογραφίες

την πήρα από εδώ

τώρα περιμένω και το tempered glass της nillkin για να ολοκληρωθεί το πακέτο.

Το tempered glass απο που το πηρες?

Γιατι ψηνομαι και εγω...κυριως για δαχτυλιες κτλ.

Η θηκη αυτη ειναι ανοιχτη στο πλαι στα κουμπια γιατι με του vickmall δε βρισκω τα κουμπια.

Οσο για τη φορτιση με τον μαμα οντως φορτιζει καπου στις 2,5 ωρες.

Ενταξει καλουτσικος χρονος ειναι για 4000 μπαταρια.

Το tempered glass απο που το πηρες?

Γιατι ψηνομαι και εγω...κυριως για δαχτυλιες κτλ.

Η θηκη αυτη ειναι ανοιχτη στο πλαι στα κουμπια γιατι με του vickmall δε βρισκω τα κουμπια.

Οσο για τη φορτιση με τον μαμα οντως φορτιζει καπου στις 2,5 ωρες.

Ενταξει καλουτσικος χρονος ειναι για 4000 μπαταρια.

από εδώ πήρα το γυαλί το H+

Όχι είναι κλειστή, δεν μου αρέσουν οι θήκες που έχουν άνοιγμα στα κουμπιά. στη θήκη του vickmall αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου θεωρώ είναι εύκολο να κόψεις εκείνο το σημείο.

Μετά λύπης διαπιστώνω ότι το κινητό κατά 99% δεν υποστηρίζει quick charge 2.0. νόμιζα ήταν ιδέα μου αλλά δυστυχώς ισχύει. έχω μια ελπίδα μήπως είναι χαλασμένος ο φορτιστής μου αν και δεν νομίζω.

όποιος έχει το κινητό και μπορεί να δανειστεί από κάποιον γνωστό του quick charge φορτιστή ας κάνει μια δοκιμή και ας μας πει.

Μετά λύπης διαπιστώνω ότι το κινητό κατά 99% δεν υποστηρίζει quick charge 2.0. νόμιζα ήταν ιδέα μου αλλά δυστυχώς ισχύει. έχω μια ελπίδα μήπως είναι χαλασμένος ο φορτιστής μου αν και δεν νομίζω.

όποιος έχει το κινητό και μπορεί να δανειστεί από κάποιον γνωστό του quick charge φορτιστή ας κάνει μια δοκιμή και ας μας πει.

Δυστυχώς δεν έχω το κινητό να δοκιμάσω (κάποτε θα έρθει και εμένα) αλλά θυμήθηκα ενα παλιότερο θέμα στο MIUI forum οπότε μπήκα και είδα οτι δυστυχώς και αυτοί που δοκίμασαν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα... Οπότε ούτε QC 2. Μάλλον αρχίζουν να βγαίνουν τα "κακά" του τηλεφώνου σιγά σιγά.

Παρόλα αυτά 2,5 ώρες για φόρτιση 4100mah μπαταρίας δεν είναι καθόλου άσχημα.

Βασίλης!

Ε καλα εγω δε το βλεπω για κακο.

Ενταξει θα φορτιζε μιση ωρα γρηγοροτερα...

Παντως ειναι το πρωτο smartphone που εχω 50% μπαταρια και δεν εχω το αγχος οταν φευγω για να παω καπου,οτι θα μου κλεισει εαν το χρησιμοποιησω αρκετα,ενω ειμαι εξω.

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οσοι το εχετε,κατεβαστε ενα cpu-z και δειτε το revision που γραφει μεσα και εαν απενεργοποιουνται οι 2 πυρηνες οταν δε κανει τιποτα.