Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω από εκεί λεει οτι ερχεται απευθειας με International rom. Αν βάλεις το κουπόνι -5% βγαίνει στα 195Ε (στο δινει οταν κανεις εγγραφη στο καταστημα) ξέρουμε ποτε περίπου θα το παραλάβω αν κανω παραγγελια? Δηλαδή 10 μαρτίου στέλνονται ποσο περίπου θα κάνω να το έχω στα χερια μου?

επίσης σκεφτομε να το αγορασω με καρτα απευθιας ειναι safe για συνδεση καρτας?

στο paypal ποσο θα μου κανουν κρατηση?

Επισης σκεφτομαι να τσιμπησω και την παρακατω θηκη

ipacky θηκη

την εχει κανεις? ξερουμε αν μπορω να βαλω tempered glass στο κινητο ενω ειναι αυτη πανω ?

Την θήκη την αυτή παρήγγειλα και εγώ (απο ebay όμως)! Το έχω σιγουράκι πως με λίγη προσπάθεια θα ταιριάξει γάντι με το κινητό που θα φοράει (εννοείται) tempered glass. Άλλωστε με 0.2 εως 0.3mm πάχος του glass δεν νομίζω πως θα έχει κανένα θέμα!

Τώρα για προ-παραγγελία. 10 Μαρτίου είναι 24 ημέρες ακόμη. Συν καμιά 20αριά με 25αριά ημέρες (μέσο όρο αυτήν την περίοδο, κανονικά κυμαίνονται απο 2 εβδομάδες εως 40 ημέρες) για να σου έρθει. Εσύ αποφασίζεις!

Safe είναι το κατάστημα αλλά πάντα με paypal. Γενικώς μη δοκιμάσεις αγορά απευθείας με κάρτα (ούτως η άλλως συναλλαγές απορρίπτονται συνήθως ακόμη και με σκέτη κάρτα χωρίς paypal). Αλλά γιατί όχι με paypal να έχεις και ασφάλεια? Κινέζοι είναι και καλύτερα να έχεις τα νώτα σου σίγουρα!

Εγώ γιαυτό το λόγο έβγαλα κάρτα revolut και περιμένω να στείλω έμβασμα για να κάνω την παραγγελία (κανονικά και με paypal, χωρις να έχω θέμα cc καθώς η revolut χρησιμοποιεί λογαριασμό στην τράπεζα barclays της Αγγλίας).

EDIT:

Λες ν περιμενω 10 μαρριου για τν international ή θα μορω ν τν βαλω κ μονος μ?

International rom επίσημη δεν υπάρχει. Δεν βγάζει η xiaomi. Αλλά υπάρχει σε πειραγμένη rom που έχουν προσθέσει όλες τις γλώσσες. Σε λίγες ημέρες θα υπάρχει διαθέσιμη για αποστολή με αυτή περασμένη (περιμένουμε απόκριση απο το vickmall γιαυτό, είχαν πει πως θα είναι διαθέσιμο με multi-language όταν επέστρεφαν απο τις διακοπές -αλλά μάλλον δεν άνοιξαν ακόμη). Υπομονή λίγες ημέρες γιαυτό. Σε προπαραγγελία λογικά θα το έχουν και διαθέσιμο με multi μέχρι να το στείλουν.

Μόνος λογικά θα γίνεται αλλά υπομονή. Γενικώς! Το κινητό τώρα κυκλοφόρησε και ελάχιστοι το έχουν στα χέρια τους. Σύντομα θα τα ξέρουμε όλα! Πάντως ξαναλέω: για το απλό redmi note 3 Γίνεται και μάλιστα εύκολα. Απλά λόγο αλλαγής soc το SP flash tool (που ειναι μόνο για mediatek soc) δεν κάνει οπότε πρέπει να δούμε για κατάλληλο πρόγραμμα!

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ γιαυτό το λόγο έβγαλα κάρτα revolut και περιμένω να στείλω έμβασμα για να κάνω την παραγγελία (κανονικά και με paypal, χωρις να έχω θέμα cc καθώς η revolut χρησιμοποιεί λογαριασμό στην τράπεζα barclays της Αγγλίας).

Ξερουμε ποσα περνει το paypal για καθε αγορα (θελω να ξερω τι θα καταθεσω)? σκεφτομε και εγω να βγαλω αυτη τη revolut να κανω τη δουλεια μου

Ξερουμε ποσα περνει το paypal για καθε αγορα (θελω να ξερω τι θα καταθεσω)? σκεφτομε και εγω να βγαλω αυτη τη revolut να κανω τη δουλεια μου

Το paypal είναι ενδιάμεση υπηρεσία που κρατάει ένα ποσοστό αξίας απο τον πωλητή (νομίζω 3%). Δεν κάνει κάποια κράτηση σε εσένα παρά μόνο χρεώνει την κάρτα το ποσό που γράφει ο πωλητής. Απλά προσοχή να αφήσεις να κάνει μετατροπή νομισμάτων η τράπεζά/κάρτα σου και όχι το paypal καθώς κρατάει αρκετά προμήθεια για μετατροπές (δεν θυμάμαι πως ακριβώς το κάνεις αυτό, υπάρχουν αρκετά post όμως στο θέμα του paypal).

Το revolut είναι χρεωστική κάρτα κατ'ουσίαν που πέραν των άλλων έχει τις καλύτερες ισοτιμίες συναλλάγματος οπότε μας συμφέρει να αφήνουμε να κάνει αυτή τις μετατροπές συναλλάγματος (καθώς στα κινεζομάγαζα αγοράζουμε σε δολάρια και γίνεται αντίστοιχα μετατροπή σε € για να χρεωθεί η κάρτα μας). Περισσότερα για το revolut εδώ

Βασίλης!

Καλησπερα παιδια εγω θελω να ρωτησω πριν προβω σε αγορα αν πληρωσω απευθειας στο vickmall.com με debit card χρεωστικη δηλαδη αντι για Paypal θα εχω το δικαιωμα για dispute αν γινει κατι? Το ρωταω αυτο γιατι οταν πας να πληρωσεις το vickmall με την μεθοδο που ειπα σε βγαζει σε ιστοσελιδα της Paypal και στο προφιλ της Vickmall αλλα πληρωνετε μεσω Paypal.

Καλησπερα παιδια εγω θελω να ρωτησω πριν προβω σε αγορα αν πληρωσω απευθειας στο vickmall.com με debit card χρεωστικη δηλαδη αντι για Paypal θα εχω το δικαιωμα για dispute αν γινει κατι? Το ρωταω αυτο γιατι οταν πας να πληρωσεις το vickmall με την μεθοδο που ειπα σε βγαζει σε ιστοσελιδα της Paypal και στο προφιλ της Vickmall αλλα πληρωνετε μεσω Paypal.

Μα 2 τρόπους πληρωμής έχει. Paypal και Western union (με 3% έκπτωση). Paypal αν δεν έχεις σε πάει μέσω αυτού που σου φτιάχνει λογαριασμό και συνδέεις κάρτα (οπότε είσαι καλυμμένος απο το paypal) ενώ western union στέλνεις εσύ χρήματα, κάνεις το σταυρό σου, περιμένεις απόκριση κλπ κλπ.

Όσο για την Debit χρεωστική κανονική κάρτα είναι και αυτή! Μπορείς να την βάλεις και στο paypal και όλα! Το θέμα είναι απλά αν περάσει η πληρωμή λόγω Capital Control. Στο vickmall υπάρχουν αναφορές ότι (κατ'εξαίρεσην) περνάνε αλλά δεν το έχω σίγουρο ειδάλλως θα δοκίμαζα!

Βασίλης!

Καλημέρα! αποφάσισα κ εγώ να παραγγείλω το pro στην εκδοση των 32 gb από που προτείνεται να γίνει η αγορά εχω δει διαφορα που προτείνετε στις προηγούμενες σελίδες, μετά από πόσες μέρες περιπου θα φτάσει εχουμε εικόνα?

Ευχαριστώ

Μα 2 τρόπους πληρωμής έχει. Paypal και Western union (με 3% έκπτωση). Paypal αν δεν έχεις σε πάει μέσω αυτού που σου φτιάχνει λογαριασμό και συνδέεις κάρτα (οπότε είσαι καλυμμένος απο το paypal) ενώ western union στέλνεις εσύ χρήματα, κάνεις το σταυρό σου, περιμένεις απόκριση κλπ κλπ.

Όσο για την Debit χρεωστική κανονική κάρτα είναι και αυτή! Μπορείς να την βάλεις και στο paypal και όλα! Το θέμα είναι απλά αν περάσει η πληρωμή λόγω Capital Control. Στο vickmall υπάρχουν αναφορές ότι (κατ'εξαίρεσην) περνάνε αλλά δεν το έχω σίγουρο ειδάλλως θα δοκίμαζα!

Ωραιος ευχαριστω! Εχω κανει 4ης αγορες απο Vickmall ετσι χωρις να συνδεθω με Paypal και περασαν χωρις προβλημα απλα δεν ηξερα αν εχω το δικαιωμα για Dispute εφοσον δεν εκανα συνδεση στο Paypal λογαριασμο μου.

Ωραιος ευχαριστω! Εχω κανει 4ης αγορες απο Vickmall ετσι χωρις να συνδεθω με Paypal και περασαν χωρις προβλημα απλα δεν ηξερα αν εχω το δικαιωμα για Dispute εφοσον δεν εκανα συνδεση στο Paypal λογαριασμο μου.

Μισό λεπτό! Δικαίωμα για dispute έχεις και σαν guest αλλά εφόσον δεν πάει μέσω λογαριασμού πάει μέσω επικοινωνίας δικιάς σου με το paypal και ίσως μπλέκεις σε φαύλους κύκλους. Σαφέστατα προτιμητέο είναι να έχεις λογαριασμό, ιδίως σε θέμα dispute που κάνεις αυτόματα και με λιγότερη διαδικασία. Δωρεάν είναι και απλό να φτιάξεις λογαριασμό και αφού ψωνίζεις ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να έχεις λογαριασμό.

παντως στο αγγλικο φορουμ ολο για bugs διαβαζω. αν και η μπαταρια κραταει 20% + περισσοτερο

Έχω διαβάσει για 3 bugs:, έχεις ακούσει και γι άλλα; Λογικά μέχρι να παραλάβουμε εμείς και όσοι παραγγέλνουν τώρα θα έχουν λυθεί.

Καλημέρα! αποφάσισα κ εγώ να παραγγείλω το pro στην εκδοση των 32 gb από που προτείνεται να γίνει η αγορά εχω δει διαφορα που προτείνετε στις προηγούμενες σελίδες, μετά από πόσες μέρες περιπου θα φτάσει εχουμε εικόνα?

Ευχαριστώ

Άμα δεις είναι όλα απαντημένα.

1) το τηλέφωνο το έχουν σε presale εκτός του vickmall (και το to2c δηλώνει οτι το έχει stock αλλά με +40$:blink:). Οπότε vickmall για άμεσα ή από presale για φθηνότερα με αποστολή μετά τις 25 Φεβρουαρίου (αναγράφουν για 10 Μαρτίου αλλά πιθανότατα θα αρχίσουν αποστολές νωρίτερα).

2) Για site αγοράς όλα τα site που εκπροσωπούνται και στο Myphone θεωρούνται αξιόπιστα.

3) Για παραλαβή μετα την αποστολή υπολόγιζε καμιά 25 ημέρες αλλά μπορεί να πάρει μέχρι και 2 μήνες. Αναφέρω για προφύλαξη όσων σπεύσουν να παραγγείλουν με μεθόδους γρήγορης αποστολής (π.χ. DHL) οτι θα πάρουν νωρίτερα και θα πληρώσουν διπλάσια (λόγω τελωνειακών δασμών που σίγουρα θα κληθούν να πληρώσουν). Economy/standard shipping και μόνο!

Βασίλης!

παντως στο αγγλικο φορουμ ολο για bugs διαβαζω. αν και η μπαταρια κραταει 20% + περισσοτερο

Εγώ μια βδομάδα Τώρα δεν έχω θέμα,με την τελευταία σταθερή έκδοση.

Το μονο που εχω δει είναι κάτι φλου κρασαρισματα του φιρεφοξ

Μόλις παρέλαβα και εγώ επιτέλους το κινητό! Η παραγγελία είχε γίνει από Vickmall προτού βάλει τις επιλογές για τα δώρα. Πάραυτα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μου έστειλαν όλα αυτά τα καλούδια.

1. Ultra-thin διαφανής θήκη

2. Screenguard protection

3. Tempered Glass

Ξαναλέω ότι όταν παρήγγειλα εγώ δεν είχε επιλογή να διαλέξω δώρα κλπ και όμως μου τα στείλανε όλα αυτά.

http://i.imgur.com/V02QgDC.jpg

http://i.imgur.com/Wcmkmvy.jpg

καλοδουλευτο φιλε μου!!το vickmall ειναι νουμερο 1 ασυζητητι!!!περιμενουμε εντυπωσεις!! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

καλοδουλευτο φιλε μου!!το vickmall ειναι νουμερο 1 ασυζητητι!!!περιμενουμε εντυπωσεις!! :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το βραδάκι θα το βάλω μπροστά και θα το ψάξω μιας και τώρα βρίσκομαι στη δουλειά!!! :)

παρακαλω!! :) ποσες μερες εκανε να ερθει απο vickmall??

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το βραδάκι θα το βάλω μπροστά και θα το ψάξω μιας και τώρα βρίσκομαι στη δουλειά!!! :)

Ουλτρα θιν λες των 5χλστ ε;

Έχεις βρει καμία των 3;

Είχα βάλει στο κ920 και ήταν πραγματικά απίστευτη!

Μόλις παρέλαβα και εγώ επιτέλους το κινητό! Η παραγγελία είχε γίνει από Vickmall προτού βάλει τις επιλογές για τα δώρα. Πάραυτα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μου έστειλαν όλα αυτά τα καλούδια.

1. Ultra-thin διαφανής θήκη

2. Screenguard protection

3. Tempered Glass

Ξαναλέω ότι όταν παρήγγειλα εγώ δεν είχε επιλογή να διαλέξω δώρα κλπ και όμως μου τα στείλανε όλα αυτά.

http://i.imgur.com/V02QgDC.jpg

http://i.imgur.com/Wcmkmvy.jpg

παρακαλω!! :) ποσες μερες εκανε να ερθει απο vickmall??

28/01 έφυγε από το μαγαζί και σήμερα παρέλαβα (Αγγλία βέβαια). Οπότε 19μέρες.

μια χαρα!!!οποτε περιμενουμε εντυπωσεις το βραδυ!!

Ουλτρα θιν λες των 5χλστ ε;

Έχεις βρει καμία των 3;

Είχα βάλει στο κ920 και ήταν πραγματικά απίστευτη!

Ναι για 5 την κόβω να είναι. Την μέτρησα και με χάρακα και φαίνεται εκεί στο μισό εκατοστό.

Ναι για 5 την κόβω να είναι. Την μέτρησα και με χάρακα και φαίνεται εκεί στο μισό εκατοστό.

Η κλασσική του βικμωλ..

Έχε το νου σου για καμιά 3 :P

Εγώ μια βδομάδα Τώρα δεν έχω θέμα,με την τελευταία σταθερή έκδοση.

Το μονο που εχω δει είναι κάτι φλου κρασαρισματα του φιρεφοξ

σε αυτό φταίει ο firefox, εγώ με chrome dev δεν έχω κανένα θέμα.

Η κλασσική του βικμωλ..

Έχε το νου σου για καμιά 3 :P

Φαντάζομαι θα μιλάς για κάτι τέτοιο. Όχι βέβαια για 200 κομμάτια αλλά κάπου θα υπάρχει και ένα! :P

http://www.aliexpress.com/item/200pcs-New-Ultra-Thin-0-3-mm-Crystal-Transparent-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Note3/32565764156.html?spm=2114.01010208.3.39.pkq0in&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_1,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=1a666dc5-d9fe-46a4-abb8-f6af4d8d540d

Εδώ και για ένα κομμάτι

http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Ultra-Thin-Transparent-Clear-Soft-TPU-0-3mm-Slim-Case-Cover-For/32467707138.html?spm=2114.01010208.3.63.EF8MkS&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_1,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=94a3c232-ef21-4a6f-8018-777bfe1457cb[/Code]

Edited by lallasgr

σε αυτό φταίει ο firefox, εγώ με chrome dev δεν έχω κανένα θέμα.

Ο φιρεφοξ ήταν απόλυτα ασταθής και στο κ920,Επίσης με σναπντραγκον και αυτο με τρομαξε κάπως,γιατί Ούτε το φβ δούλευε..σε σημείο που είχαν σπάσει τα νεύρα μου και το πούλησα.

Ο φιρεφοξ ήταν απόλυτα ασταθής και στο κ920,Επίσης με σναπντραγκον και αυτο με τρομαξε κάπως,γιατί Ούτε το φβ δούλευε..σε σημείο που είχαν σπάσει τα νεύρα μου και το πούλησα.

δοκίμασε τον chrome που σου είπα είναι καλύτερος του firefox. με το app του facebook στο note δεν έχω κάποιο πρόβλημα.

Φαντάζομαι θα μιλάς για κάτι τέτοιο. Όχι βέβαια για 200 κομμάτια αλλά κάπου θα υπάρχει και ένα! :P

http://www.aliexpress.com/item/200pcs-New-Ultra-Thin-0-3-mm-Crystal-Transparent-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Note3/32565764156.html?spm=2114.01010208.3.39.pkq0in&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_1,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=1a666dc5-d9fe-46a4-abb8-f6af4d8d540d

Εδώ και για ένα κομμάτι

http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Ultra-Thin-Transparent-Clear-Soft-TPU-0-3mm-Slim-Case-Cover-For/32467707138.html?spm=2114.01010208.3.63.EF8MkS&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_3_505_506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_1,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=94a3c232-ef21-4a6f-8018-777bfe1457cb[/Code]

Καλά είμαι ντιπ,είχα παραγγείλει 2 θήκες απο τον Γενάρη και δε το θυμόμουν....

δοκίμασε τον chrome που σου είπα είναι καλύτερος του firefox. με το app του facebook στο note δεν έχω κάποιο πρόβλημα.