Jump to content

[LG G3] Marshmallow Rom

mariosave
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!

Είναι φυσιολογικό να μην έχω πάρει ακόμα την αναβάθμιση σε android 6? Απ' ότι βλέπω εδώ μέσα την έχετε πάρει όλοι..

Εϊμαι σε δίκτυο Cosmote αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο..

Ευχαριστώ

Δοκίμασε με lg pc suite και άμα δεν τα καταφέρεις κατεβάσε το lg up και τη rom και πέρασε την από εκεί.

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε το PC suite έχω δοκιμάσει αλλά δεν...

μου βγάζει μήνυμα cannot connect to upgrade server. try upgrade again.

Έχω Windows10 OS.

Mε ΟΤΑ γιατί δεν έχει εμφανιστεί??

Το LG UP είναι official?

Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72

Έχω Windows10 OS.

Το LG UP είναι official?

Νομίζω ότι έχει σταματήσει για κάποιο λόγο η ota αναβάθμιση. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με lg up αρκεί να περάσεις το kdz που προορίζεται για εδώ.

Έχω Windows10 OS.

Το LG UP είναι official?

ισως δεν τρεχει το προγραμμα και τοσο καλα με τα 10αρια,(drivers) οτα ειχε προβλημα και την εκοψε η lg,το lgup θα ελεγα οτι ειναι ημιεπισημο και με αυτο περνας οποια ρομ θες σε αρχειο.kdz. επισης μηπως αν ειναι brand cosmote να μην την εδωσε ακομα,ας ενημερωσει καποιος με cosmote.

:ninja:

καλησπερα,εχω το D855 αγορασμενο απο κοσμοτε, πριν 1 μηνα το στειλα στο σερβις γιατι το 5 κολλουσε και μου βαλαν το 6 μετα απο 1 βδομαδα ανακαλυψα οτι η αποκρυψη τηλ. δεν λειτουργουσε και καθε φορα που εκλεινε το τηλ. ο messenger εχανε την ρυθμιση για το παραθυρακι που ανοιγει πηρα τηλ. στην lg και μου λεν ξανα στειλτο μετα απο μια βδομαδα με παιρνουν τηλ απο το σερβις και μου λεν οτι το τλ. μου επειδη ειναι απο ελλαδα αγορασμενο:confused: ΔΕΝ μπορει να δουλεψει καλα με το 6 και μου καναν υποβαθμιση στο 5 και μου παν να μην το ξανα κανω ποτε αναβαθμιση :chair::knife:,τι στην οργη να κανω??????:angry:

καλησπερα,εχω το D855 αγορασμενο απο κοσμοτε, πριν 1 μηνα το στειλα στο σερβις γιατι το 5 κολλουσε και μου βαλαν το 6 μετα απο 1 βδομαδα ανακαλυψα οτι η αποκρυψη τηλ. δεν λειτουργουσε και καθε φορα που εκλεινε το τηλ. ο messenger εχανε την ρυθμιση για το παραθυρακι που ανοιγει πηρα τηλ. στην lg και μου λεν ξανα στειλτο μετα απο μια βδομαδα με παιρνουν τηλ απο το σερβις και μου λεν οτι το τλ. μου επειδη ειναι απο ελλαδα αγορασμενο:confused: ΔΕΝ μπορει να δουλεψει καλα με το 6 και μου καναν υποβαθμιση στο 5 και μου παν να μην το ξανα κανω ποτε αναβαθμιση :chair::knife:,τι στην οργη να κανω??????:angry:

Δεν είναι λογικό αυτό που σου είπαν δηλαδή είσαι από τους λίγους που πήραν ελληνικό προφανώς σε μεγαλύτερη τιμή και το επίσημο σέρβις σου λέει ότι έκανες βλακεια. Πάντως η 6 είναι πολύ καλύτερη από την 5 δεν ξέρω για kk δεν την είχα δουλέψει αν και έχει και κάποια θεματακια (θερμοκρασία, μπαταρία).

και ομως αυτο μου η ειπε η κοπελα απο το σερβις επειδη ειναι ελληνικο δεν γινεται αναβαθμιση, δεν θα δουλευει ουτε η αποκρυψη και ουτε ορισμενες εφαρμογες,το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα?????( μπο ειπε επισης οτι ειχαν στειλε μαιλ στην lg και αυτοι τουν απαντησαν αυτο) Edited by gmaras

Τώρα θα έλεγα τι να της πεις της κοπέλας αλλά θα φάμε ban. Προφανώς το service θέλει να έχει τον κ :eek: λο του καλυμμένο μην συμβεί κάτι και στα λέει αυτά. Δικό σου είναι το τηλέφωνο, κάνεις ότι γουστάρεις από τη στιγμή που πήρε επίσημη αναβάθμιση και αν συμβεί κάτι να κόψουν το λαιμό τους να στο διορθώσουν ή να στο αντικαταστήσουν αφού έχεις εγγύηση. Προφανώς κάτι δεν έκατσε στην αναβάθμιση και τα έχεις αυτά τα bugs.b

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

τωρα πλεον υποβαθμιση εχω το 5 ξανα

πιστευω οτι δεν εκατσε καλα η 6.ξαναβαλτην αφου κανεις hard reset πρωτα.

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά.

Αφού κατάφερα και έβαλα την ΜΜ (δοκίμασα σε άλλο pc το LG suite), μετά από 2 βδομάδες χρήσης... η συσκευή τα ' παιξε.

Σήμερα ξαφνικά μόνη της έκανε επανεκκίνηση (είχα και 3-4 επανεκκινήσης τις προηγούμενες μέρες) και δεν έχει ξεκινήσει από τότε το τηλ. καθόλου..

Μετά το Logο της LG, βγάζει μήνυμα "Android starting, optimizing app 1 of 46" .. και όταν πάει στο 46/46 μήνυμα "android starting apps" αλλά τίποτα μετά.. Επανεκκίνηση ξανά και τα ίδια ξανά και ξανά. Με όλα αυτά η συσκευή ζεματάει!

Mετά το upgrade προ 15νθημερου, δεν είχα κάνει hard reset.

Λύση? Hard reset και set up από την αρχή ή έλεγχος στο service?

Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72

Ειμαι περίεργος αν καποιος που εχει βγαλει προβλημα η συσκευη με το τελευαταιο android, μεταξυ αυτων και εγω, αν εχει κανει rollback στο 5 και αν λυθηκε το προβλημα

Μίλησα με support LG, κάναμε reset του τηλεφώνου και επανεγκατάσταση λειτουργικού από την αρχή! Μου είπαν ότι ήδη είχε κάνει η συσκευή reset και θα είχαν χαθεί τα δεδομένα που ήταν στη συσκευή (αλλά είχε κρασαρει το λειτουργικό οπότε δεν μπορούσε να ξεκινήσει). Οπότε ήταν μονόδρομος το reset.

Αυτό μπορεί να έγινε λέει πιθανόν από κάποια εφαρμογή που δεν λειτουργούσε σωστά με το ΜΜ.

Μου πρότεινε να διαλέξω να ξεκινήσει σαν νέα συσκευή και να μην κάνει restore data από το Google backup, ώστε να δουλέψει σωστά η ΜΜ.

και ομως αυτο μου η ειπε η κοπελα απο το σερβις επειδη ειναι ελληνικο δεν γινεται αναβαθμιση, δεν θα δουλευει ουτε η αποκρυψη και ουτε ορισμενες εφαρμογες,το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα?????( μπο ειπε επισης οτι ειχαν στειλε μαιλ στην lg και αυτοι τουν απαντησαν αυτο)

εμένα μια χαρά δουλεύει η απόκρυψη σε ελληνικό g3 και σχεδόν απροβλημάτιστη η mm αφού έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί μετά από απλό update το κινητό έκανε κι εμένα τρελά (επανεκκινήσεις και τα ρέστα)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ειμαι περίεργος αν καποιος που εχει βγαλει προβλημα η συσκευη με το τελευαταιο android, μεταξυ αυτων και εγω, αν εχει κανει rollback στο 5 και αν λυθηκε το προβλημα

Σημερα στηνω το τηλεφωνο με τσουπα τσουπς να δω αν φταιει η 6.

Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η συσκευή μας θα μείνει στην 6.0 ή προβλέπεται να πάρει και κάποιο update?

Ξέρει κανείς?

Εγώ δε πιστεύω να πάρει Ν όπως δε πήρε και το g2 mm

Το πολύ πολύ κάποια έκδοση που να διορθώνει bugs στην 6.0 να δούμε σε συνδυασμό με κάποιο πιο πρόσφατο security patch

Με κλεισμένη τη διετία και μέχρι να αρχίσει να βγαίνει η N σε πολλές συσκευές να κοντεύει τη 3ετια δε περιμένω και πολλά

Όσο για την 6.0.1 δε το αποκλειω αλλά δε θα το περίμενα κιόλας

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό και για τα γενικότερα δεδομένα του Android ναι σίγουρα και μάλιστα το έκανε και πιο γρήγορα από άλλους

Το τι απαιτήσεις θα έχει η N δε το ξέρουμε καν ακόμα για να κρίνουμε και κατά πόσο θα ήταν μία καλή ιδέα για αναβάθμιση, αλλά και πάλι μέχρι να διατεθεί στο κοινό το N θα είναι 3 χρόνια στην αγορά και 3 χρόνια με τη τελευταία έκδοση τις περισσότερες φορές, οπότε δε τα πήγε και άσχημα

Προσωπικά σε σχέση με αναβαθμίσεις που δίνει η Sony (π.χ. το Ζ ξεκίνησε με 4.1.2 και του έδωσε άλλες έξι!!! αναβαθμίσεις φτάνοντας το μέχρι πέρυσι στην εξαιρετική 5.1.1)και έχοντας υπόψιν ότι πήρε το g3 βραβείο καλύτερου mobile phone 2014 θεωρώ ότι περίμενα περισσότερα από την lg.
Konakis.

Προσωπικά σε σχέση με αναβαθμίσεις που δίνει η Sony (π.χ. το Ζ ξεκίνησε με 4.1.2 και του έδωσε άλλες έξι!!! αναβαθμίσεις φτάνοντας το μέχρι πέρυσι στην εξαιρετική 5.1.1)και έχοντας υπόψιν ότι πήρε το g3 βραβείο καλύτερου mobile phone 2014 θεωρώ ότι περίμενα περισσότερα από την lg.

Ασ μην ξεχναμε οτι οι πωλησεις της sony ειναι στο ναδιρ (βασει στοιχειων)οποτε για να προσελκυσει πελατες αναβαθμησε την υποστηριξη.καλο για τους πελατες της.

Έτσι συμφωνώ απόλυτα...το μόνο κακό είναι ότι βαδίζει στον ίδιο δρόμο και η lg με το g5 για αυτό και το "ξηλωμα" όλου ουσιαστικά του staff του mobile μετά την αποτυχία με τις ελάχιστες πωλήσεις του.
Konakis.

H MM έχει τα χίλια μύρια προβλήματα και η lg κοιμάται όρθια. Από τις 18 Ιουνίου που έπεσε bootloop και έκανα hard reset, άλλες φορές κλείνει ξαφνικά και άλλες κάνει restart. Πάνω από 3 μέρες απροβλημάτιστης λειτουργίας δεν έχω βγάλει. Κρίμα...

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

H MM έχει τα χίλια μύρια προβλήματα και η lg κοιμάται όρθια. Από τις 18 Ιουνίου που έπεσε bootloop και έκανα hard reset, άλλες φορές κλείνει ξαφνικά και άλλες κάνει restart. Πάνω από 3 μέρες απροβλημάτιστης λειτουργίας δεν έχω βγάλει. Κρίμα...

νομιζω ειναι και θεμα μπαταριας,οσοι εχουν πανω απο χρονο το τηλ.μπορει να τα επαιξε η μπαταρια τους.

• The title was changed to [LG G3] Marshmallow Rom