johnnyman25 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Και εγώ οτα περιμένω. Για να δούμε Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Φτυσ'το να μην το ματιασουμε! Εγώ περιμένω να διορθωθεί με κάποιο update η αυτόματη φωτεινότητα γιατί προς το παρόν δεν παίζει καθόλου καλά Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τάκη εμένα δεύτερη μέρα σήμερα και έστρωσε η αυτόματη φωτεινότητα από μόνη της :) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Τάκη εμένα δεύτερη μέρα σήμερα και έστρωσε η αυτόματη φωτεινότητα από μόνη της :) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ την έχω απενεργοποιημενη θα την ενεργοποίησω τώρα να δω Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Η φωτεινότητα είναι μια χαρά σε εξωτερικούς χώρους. Στο σπίτι manual και όλα καλά. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Εγώ την έχω απενεργοποιημενη θα την ενεργοποίησω τώρα να δω Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να την ενεργοποιήσεις και εγώ την είχα manual και σήμερα έστρωσε τι να πω θαύμα :p Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 14, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Η φωτεινότητα είναι μια χαρά σε εξωτερικούς χώρους. Στο σπίτι manual και όλα καλά. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα σε κλειστόυς χώρους χτες έκανε ότι να ναι... Μπορεί να έτυχε Δοκίμασε να την ενεργοποιήσεις και εγώ την είχα manual και σήμερα έστρωσε τι να πω θαύμα :p Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ενεργοποίησα τώρα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Νομιζω βιαστηκατε να περασετε την γερμανικη manual. Στο site λεει αποσύρθηκε γιατι δεν την εχουν δοκιμασει ακομα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Νομιζω βιαστηκατε να περασετε την γερμανικη manual. Στο site λεει αποσύρθηκε γιατι δεν την εχουν δοκιμασει ακομα αυτό ακριβώς... Για να να σταματάνε το rollout μαζικά και να αποσύρετε για λίγο κάτι παίζει ή κάτι έχει σκάσει... Υπομονή = Αρετή Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Σε ποιο site? Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Σε ποιο site? Sent from my LG-H850 using Tapatalk http://forum.xda-developers.com/lg-g5/how-to/h850-v10i-eu-kdz-t3479781 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 http://forum.xda-developers.com/lg-g5/how-to/h850-v10i-eu-kdz-t3479781 απλά λέει ότι είναι corrupted το αρχείο. δεν αναφέρει ότι την αποσύρανε. αν δεις πιο κάτω δίνει το ίδιο λινκ που έδωσα πιο πάνω και είναι από γερμανία Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 απλά λέει ότι είναι corrupted το αρχείο. δεν αναφέρει ότι την αποσύρανε. αν δεις πιο κάτω δίνει το ίδιο λινκ που έδωσα πιο πάνω και είναι από γερμανία μετα το εβαλαν το λινκ παρολαυτα κατι παιζει σιγουρα. εγω προσωπικα θα περιμενω λιγο;);) Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161014/7050aab9e140c456e8856c12e2bc2bf9.jpg Είναι πολύ νωρίς για εντυπώσεις.... Sent from my LG-H850 using Tapatalk φιλε μου μπορεις να δεις αν αλλαξε κατι στο always on με το νεο Update? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δεν έχει αλλάξει τίποτα το σημαντικό με το νέο update. Ίσως κάποια βελτίωση στον αισθητήρα φωτισμού της οθόνης αλλά ακόμα το δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δεν έχει αλλάξει τίποτα το σημαντικό με το νέο update. Ίσως κάποια βελτίωση στον αισθητήρα φωτισμού της οθόνης αλλά ακόμα το δοκιμάζω. αρα ουτε η φωτεινοτητα του always on εχει θεμα το πρωι δεν φαινεται Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ναι δεν φαίνεται καθόλου έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Απορία μου ως νεος κάτοχος. Σε ενα δωδεκαωρο πχ, Το always on ποσο % μπαταρία καταναλωνει; Αξιζει που το εχω κλειστό δηλαδή, η μιλαμε για καταναλωσεις μικρες; Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisG96 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ναι δεν φαίνεται καθόλου έξω. Ισχύει, και δεν φαίνετε καθόλου και θα ήταν ωραίο να γινόταν να δεις και το ποσοστό της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Απορία μου ως νεος κάτοχος. Σε ενα δωδεκαωρο πχ, Το always on ποσο % μπαταρία καταναλωνει; Αξιζει που το εχω κλειστό δηλαδή, η μιλαμε για καταναλωσεις μικρες; Sent from my LG-H850 using Tapatalk H καταναλωση του "always on",συμφωνα με τον κατασκευαστη ειναι 0,8% την ωρα,αν δεν απατωμαι.Διορθωστε με αν κανω λαθος,αλλά νομιζω οτι τοσο ειναι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 H καταναλωση του "always on",συμφωνα με τον κατασκευαστη ειναι 0,8% την ωρα,αν δεν απατωμαι.Διορθωστε με αν κανω λαθος,αλλά νομιζω οτι τοσο ειναι... Σ ευχαριστώ! Σκεφτομαι να το δοκιμασω αλλα αφου περάσουν μερικοι κυκλοι να ηρεμησει η καταναλωση μπαταριας γιατι επειδή ειναι αρχη ακόμα που το εχω παιζει ασταθεια και ακανονιστο drain. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα στην παρέα,στο lg phone from γράφει HIT,λογικά είναι ιταλικό και είμαι έκδοση v10d, αξίζει από το brige να κάνω την αναβάθμιση ή να περιμένω,γιατί ΟΤΑ δεν βγάζει τίποτα; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα στην παρέα,στο lg phone from γράφει HIT,λογικά είναι ιταλικό και είμαι έκδοση v10d, αξίζει από το brige να κάνω την αναβάθμιση ή να περιμένω,γιατί ΟΤΑ δεν βγάζει τίποτα; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο brige δεν δίνεται ακόμα παρά με το κόλπο που είπε ο φίλος karagalexk δεν έχει διαφορά από που θα την κάνεις είτε brige είτε ota το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχω ψιλοβαρεθει το Note 4 και το γλυκοκοιταζω η αλήθεια είναι. Από bootloop εδώ πως πάμε ρε παιδιά; Έχω ένα άγχος να ξαναπάρω LG μετά το G4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχω ψιλοβαρεθει το Note 4 και το γλυκοκοιταζω η αλήθεια είναι. Από bootloop εδώ πως πάμε ρε παιδιά; Έχω ένα άγχος να ξαναπάρω LG μετά το G4. Δεν εχει ακουστει ακομα τιποτα...:X:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Έχω ψιλοβαρεθει το Note 4 και το γλυκοκοιταζω η αλήθεια είναι. Από bootloop εδώ πως πάμε ρε παιδιά; Έχω ένα άγχος να ξαναπάρω LG μετά το G4. Δεν μπορείς χωρίς LG εσύ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts