Jump to content

ChrisG96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ChrisG96

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ChrisG96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ChrisG96

    LG G5

    Και εμένα παιδιά. Έπεσε στο 50% παρά μα παρά πολύ γρήγορα με φειςβοοκ....
  2. ChrisG96

    LG G5

    Μου ήρθε και εμένα οτα, το κινητο είναι από μεγαλη βρετανια.
  3. ChrisG96

    LG G5

    Δεν άλλαξε τίποτα αλλο;
  4. ChrisG96

    LG G5

    Κάποιος που έβαλε nougat μπορεί να μου πει αμα έχει αλλαγές το always on displays; και καμία φωτογραφία αμα γίνετε.
  5. ChrisG96

    LG G5

    Ισχύει, και δεν φαίνετε καθόλου και θα ήταν ωραίο να γινόταν να δεις και το ποσοστό της μπαταρίας.
  6. ChrisG96

    LG G5

    Ναι αυτή είναι.
  7. ChrisG96

    LG G5

    Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου εκανε αυτόματη λήψη νεας έκδοσης λογισμικού,τι ακριβώς νεο φέρνει?
  8. ChrisG96

    LG G5

    Έχω την Spiegen Armor Rugged, αρκετά καλή
  9. Καλησπέρα,στο γ5 κατέληξα και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος,είναι πολυ καλύτερο απο το σ6
  10. ChrisG96

    LG G5

    Όπως τα λέει ο θανος το κινητό πριν το πάρω με είχε προβληματίσει τόσο πολύ. Τελικά το πήρα και είμουν έκπληκτος από όλα αυτά που λέγατε, ρε παιδιά μην κολλάτε συνέχει στα ίδια πράγματα. Ναι οκ το γ5 έχει θέματα, ναι οκ το σ7 είναι καλύτερο, αλλά ρε παιδιά φτάνει πια. Συγκρίνοντας το με τα άλλα φλαγκσιπς μπορεί σε κάποια θέματα να είναι κατώτερο άλλα ρε παιδιά είναι 400 ευρώ, ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι 500++++. Ξέρετε πόσος κόσμος διαβάζοντας αυτά που λέτε συνεχεία προβληματίζετε και καταλήγει να μην το πάρει? Εγώ ευτυχώς το πήρα και κατάλαβα τι κινητάρα είναι. Πάει ο καθένας και κρίνει και κράζει το κινητό χωρίς καν να το έχει. Αυτά είχα να πω.
  11. ChrisG96

    LG G5

    Και εμένα απο μεγαλη Βρετανία ηρθε παρτιδα 605 και δεν έχει κανένα πρόβλημά,λέτε τα προβληματα να εχουν σχέση με την χωρα απο την οποια έρχονται;
  12. ChrisG96

    LG G5

    Καλησπέρα, λοιπόν ρε παιδιά όλοι εσείς που λέτε για την ποιότητα κατασκευής και τα προβλήματα της οθόνης χαλαρώστε λίγο,ποιος λογικός χρήστης δεν θα βάλει θήκη στο κινητό; εκτός αυτού εγώ με το που το πιασα στα χέρια μου μου φανηκαν περίεργα όλα αυτά που λέγατε, το κινητό είναι απιθανο, στο θέμα της οθόνης τώρα, το δικό μου έχει λίγο light bleeding κάτω δεξιά, ε ναι και; δεν επηρεαζει εμένα προσωπικα και δεν βρίσκω λόγο κάποιος να μην το αγοράσει για αυτο.Ακόμα ο κοφτης, δοκίμασα το κινητό εξω και ήταν απλά μια χαρά, μπορεί όταν είσαι ακριβώς μα ακριβώς κάτω από τον ηλιο να πέφτει λίγο η φωτεινότητα αλλά όταν πήγα κάτω από δένδρο/ομπρέλα το κινητό ηταν μια χαρά,ποιος λογικός άνθρωπος θα πάει να κάτσει κάτω απο το ήλιο για πολύ ώρα; και για τα θέματα φωτεινότητας που πολλοί λένε ακόμα και σε εσωτερικό χώρο εγώ πανω απο 50% δεν το εχω.Τέλος πρέπει να καταλάβεται ότι παρά πολύς κόσμος επηρεάζεται απο το φορουμ, εγώ διαβάζοντας όλα αυτά που λέτε εδώ μέσα το σκεφτόμουν πολυ,ευτυχώς που το πήρα και κατάλαβα πόσο τέλειο ήταν το κινητό.Τέλος για όλους αυτούς που λένε για συγκρίσεις, με το β10 δεν ξέρω γιατί δεν το εχω ψάξει καθόλου,αλλά ρε παιδιά με το σ7 Όταν το συγκρίνετε σκεφτείτε ότι το σ7 είναι 100 ευρω πάνω, και παρεμπιπτόντως,το σ7 μπρος πίσω είναι γυαλί εκτός απο τα αποτυπώματα συνέχεια σκεφτήκατε ότι άμα πέσει μια φορά κάτω θα γίνει χίλια κομμάτια? Και αν μου πείτε θα βάλετε θήκη, γιατί δεν βάζετε θήκη και στο γ5 που σας ενοχλεί η ποιότητα κατασκευής; Αυτά είχα να πω.
  13. ChrisG96

    LG G5

    Εμένα μου ρθε σήμερα από το μαγαζι με ονομα μπύρας και είναι απο Μεγαλη Βρετανία,παρτιδα 605
  14. ChrisG96

    LG G5

    Καλησπέρα παιδιά,μού ήρθε σήμερα,θέλω να το λειτουργήσω λίγο πριν σας πω γνώμες αλλα για αυτούς που το σκέφτονται,να ξέρετε το κινητο ειναι απίθανο,η οθονη είναι μια χαρα,δεν το χρησιμοποίησα εξω αλλα εμενα μια χαρα μου φαίνετε η φωτεινότητα.
  15. ChrisG96

    LG G5

    Καλησπέρα παιδιά, θα πάρω και εγώ μέσα στην βδομάδα καί θέλω να πάρω θήκη και σκριν προτεκτορ,σε θήκη κατέληξα στην Spigen Rugged Armor,για μεμβράνη αυτή καλή είναι; http://www.e-experts.gr/spigen-lg-g5-screen-protector-crystal-a18fl20124-p-6410.html
×
×
  • Create New...