iliadelo Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ τα ίδια. Τρελό battery drain από Facebook και messager. Σήμερα το πρωί ένιωσα το κινητό λίγο πιο ζεστό και από κείνη την ώρα τρώει την μπαταρία σαν τρελό. Με 30 λεπτά on screen και μου έφαγε 90%. Όποιος ξέρει τι παίζει ας ενημερώσει ΥΓ. Απεγκατεστησα και τις δύο εφαρμογές και έχει πόση ώρα η μπαταρία μου δεν κουνιέται. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το Facebook είναι μέσα στις stock εφαρμογές του κινητού. Edited January 10, 2017 by iliadelo Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπέρα. Η εφαρμογή του facebook είναι προεγκατεστημένη στην nougat; έχω την 6 και δεν την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπέρα. Η εφαρμογή του facebook είναι προεγκατεστημένη στην nougat; έχω την 6 και δεν την έχω. Όχι δεν είναι, γιατί να είναι; Εγώ πάντως είμαι κομπλέ!! Ντεν έχω καρντιά μου φαστοβιβλιο και ταχυδρομικά περιστέρια :D G5. - Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 δεν ειμαι συγουρος οτι κατι καλο υπαρχει λογο κυρτότητας κανείς δε φοράει τζαμακι στο κινητό?? να πει καμιά γνώμη τουλάχιστον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Όχι δεν είναι, γιατί να είναι; Εγώ πάντως είμαι κομπλέ!! Ντεν έχω καρντιά μου φαστοβιβλιο και ταχυδρομικά περιστέρια :D G5. - Κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη προεγκατεστημένη στην συσκευή. Γι αυτό ρώτησα. Τώρα μπορείς και με τον περιηγητή να στείλεις μήνυμα. Δεν χρειάζονται τα προγράμματα αυτά. Και γω μια χαρά! Φοβερή συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisG96 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και εμένα παιδιά. Έπεσε στο 50% παρά μα παρά πολύ γρήγορα με φειςβοοκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Σήμερα θα μας τρελάνει τέλειος το κινιτο lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 δεν είμαι κάτοχος του κινητού απλά παρακολουθώ το νήμα.θελω να αναφερθώ στις δύο εφαρμογές fb,messenger.εχω Redmi note 3 pro και σήμερα η μπαταρία είχε δραματική πτώση με αυτές τις εφαρμογές να είναι ψηλά στη χρήση μπαταρίας,χωρίς να τις έχω δουλέψει ιδιαίτερα.επισης το ίδιο μου επιβεβαίωσε και η αδερφή μου σε mate 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και εγώ το ίδιο σήμερα...φεύγει νερο η μπαταρία...απο facebook και messenger.απο εχθές μ ήρθε ενημέρωση και πέρασα την 7ρα. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ρε παιδιά νισάφι πια με FB και messenger. Από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές ειδικά το FB με τα συνεχή αποτυχημένα updates. Μην απορείτε καθόλου λοιπόν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 κανείς δε φοράει τζαμακι στο κινητό?? να πει καμιά γνώμη τουλάχιστον.... Φιλε απο οσους εχω δει εδω μεσα ολοι για nilkin μιλανε. Εγω εχω φερει απο ebay ενα τζαμι που πιανει ολη την οθονη και εχει και την καμπυλη επανω αλλα δεν την εχω περασει ακομα. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Για fb & tweeter δοκιμαστε την εφαρμογή metal. Εμένα με έχει βολεψει αρκετά και δεν έχει παρατράγουδα. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Eπιβεβαιωνω για battery drain με facebook και Messenger σε σημείο που έκλεισε το κινητό επειδή δε το πήρα χαμπάρι. Τι παίζει ρε παιδία; Πως ξαναγυρνάμε στην 6.0 χωρίς root και χωρίς να χάσουμε εγγύηση; Δε πολύγουστάρω την 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν είναι θεμα G5. Σίγουρα . εγώ χωρίς Fb πάντως μια χαρά πάει το κινητό και η μπαταρία. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ρε παιδιά νισάφι πια με FB και messenger. Από τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές ειδικά το FB με τα συνεχή αποτυχημένα updates. Μην απορείτε καθόλου λοιπόν.... Δεν είναι έτσι φίλε μου, αυτές οι εφαρμογές είναι λογικό να έχουν τόση κατανάλωση γενικά . το θέμα είναι ότι σήμερα έχουν ξεσκιστει και σε μένα με s7. Κάτι παίζει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 http://focustech.it/problemi-batterie-prosciugate-samsung-galaxy-altri-prosciugate-che-succede-131385 Κάντε ένα Google translate, αναλύει την όλη φάση Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω η εφαρμογη του fb ειναι κανονικα στην v20a δεν ξερω γιατ αλλα ειναι εγω βεβαια την χω απενεργοποιησει αλλα δεν ξερω αν ειναι το διο σαν να μην υπηρχε καθολου δυσυχως δεν ειμαι ρουτ για να την βγαλω τελειως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Και εγω το ιδιο πρόβλημα ειχα χθες, απ το πρωί. Ξαφνικά το κινητό ζεσταινόταν και η μπαταρία έπεφτε πολύ εύκολα. fb/messenger ηταν πρωτα στη λιστα του battery drain. Σήμερα τα πράγματα μου φαίνονται καλύτερα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Έχει λυθεί το θέμα με το Facebook messenger ναι. Όλα καλά και εδώ. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Το ενημερώνουμε δηλαδή γιατί έκανα απεγκατασταση ενημερώσεων για να μην ρουφάει μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το G5 δεν εχει το smart screen που ειχε το G3? Δηλαδη να ανιχνευει τα ματια σου οτι την κοιτας την οθονη και να μη σβηνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Παιδιά τι γίνεται με την μπαταρία πια.... Phone idle δίνει κατανάλωση πάνω από 20% σε μια μέρα χρήσης... Πιο πολύ κ από την οθόνη Edited January 11, 2017 by iliadelo Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το G5 δεν εχει το smart screen που ειχε το G3? Δηλαδη να ανιχνευει τα ματια σου οτι την κοιτας την οθονη και να μη σβηνει?? Οχι δυστυχως.Το G3 ηταν το τελευταιο που ειχε το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο,ουτε το 4 ουτε το 5 το εχουν... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το G5 δεν εχει το smart screen που ειχε το G3? Δηλαδη να ανιχνευει τα ματια σου οτι την κοιτας την οθονη και να μη σβηνει?? Δεν ξέρω αν σε καλύπτει άλλα έχει αυτο lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το gps σας κλειδωνει καλα ή χανει το σημα ευκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts