DjTony Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πρόλαβες πριν το πουλήσεις να βάλεις την 20d έκδοση; Και 20D και 20G έχουν IR. Πολύ έντονο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Μάλλον είναι θεμα τύχης... Εγώ με 20g δεν εχω σχεδόν καθόλου ενώ πριν ήταν μαύρα χάλια. Σαν να εχω άλλη οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Πρόλαβες πριν το πουλήσεις να βάλεις την 20d έκδοση; Οχι δυστυχώς δε προλαβα.πηρα τηλ και lg πριν το πουλησω αλλα δεν εβγαλα ακρη.. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον είναι θεμα τύχης... Εγώ με 20g δεν εχω σχεδόν καθόλου ενώ πριν ήταν μαύρα χάλια. Σαν να εχω άλλη οθόνη... Δηλ δεν ειναι θεμα hardware?Η LG λεει οτι ειναι Χαρακτηριστικο της οθονης..Με μέτρια χρηση δεν εμφανιζει ir.Αν το λιωσεις κανα 45 λεπτο σερι εκει θα το δεις.στην αρχη το τσεκαρα σε μωβ κ γκρι φοντο..μετα απο κανα 3 μηνο εμφανιζοταν κ στην οθονη.. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον είναι θεμα τύχης... Εγώ με 20g δεν εχω σχεδόν καθόλου ενώ πριν ήταν μαύρα χάλια. Σαν να εχω άλλη οθόνη... Δηλ δεν ειναι θεμα hardware?Η LG λεει οτι ειναι Χαρακτηριστικο της οθονης..Με μέτρια χρηση δεν εμφανιζει ir.Αν το λιωσεις κανα 45 λεπτο σερι εκει θα το δεις.στην αρχη το τσεκαρα σε μωβ κ γκρι φοντο..μετα απο κανα 3 μηνο εμφανιζοταν κ στην οθονη.. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Δηλ δεν ειναι θεμα hardware?Η LG λεει οτι ειναι Χαρακτηριστικο της οθονης..Με μέτρια χρηση δεν εμφανιζει ir.Αν το λιωσεις κανα 45 λεπτο σερι εκει θα το δεις.στην αρχη το τσεκαρα σε μωβ κ γκρι φοντο..μετα απο κανα 3 μηνο εμφανιζοταν κ στην οθονη.. Θέμα hardware είναι αλλά με κάποια software tweaks μπορεί να κρυφτεί το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ανεξαρτήτως έκδοσης λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Το πρόβλημα με το IR είναι όντως χαρακτηριστικό της οθόνης. ΑΛΛΑ , πριν μήνες μερικοί σε forums, ανακάλυψαν ότι με software tricks (σαν το blue light filter app) εξαφανίζεται το πρόβλημα. Προφανώς κάποιο υπεριώδες χρώμα που δεν το βλέπει το ανθρώπινο μάτι, "καίει" την οθόνη με αποτέλεσμα να αφήνει IR. Αυτό προφανώς το γνώριζε η LG και το εφάρμοσε στην επόμενη αναβάθμιση της . Εγώ είχα IR και με το που πήρα την 20D έκδοση εξαφανίστηκε 100% και όλα αυτά χωρις να φαίνεται διαφορά στην χρωματική παλέτα της οθόνης, είτε με την λύση του app είτε με την 20D που το διόρθωσε. Τώρα γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι και μετά την 20d το βλέπουν ακόμα, ενώ άλλοι (μαζί και εγώ) όχι; εικάζω ότι επειδή κυκλοφορούν στο forum G5 που δεν είναι όλα "Ελληνικά", αλλά απο παραεισαγωγές απο όλη την Ευρώπη, πιθανώς να μην έχει ενσωματωθεί η λύση για το IR σε μερικές χώρες. Το δικό μου ας πουμε που είναι Ρουμάνικο με την 20d είναι σαν να μην είχα ποτέ ir και το κινητό το έχω εδώ και 1 χρόνο ! Και το χρισιμοποιώ και στον ήλιο και πυρώνει κιόλας και δεν κάνει IR η οθόνη του , ενώ παλιά (όχι στις αρχές) το έκανε στο 10λεπτο σε σκιά Edited June 2, 2017 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Το πρόβλημα με το IR είναι όντως χαρακτηριστικό της οθόνης. ΑΛΛΑ , πριν μήνες μερικοί σε forums, ανακάλυψαν ότι με software tricks (σαν το blue light filter app) εξαφανίζεται το πρόβλημα. Προφανώς κάποιο υπεριώδες χρώμα που δεν το βλέπει το ανθρώπινο μάτι, "καίει" την οθόνη με αποτέλεσμα να αφήνει IR. Αυτό προφανώς το γνώριζε η LG και το εφάρμοσε στην επόμενη αναβάθμιση της . Εγώ είχα IR και με το που πήρα την 20D έκδοση εξαφανίστηκε 100% και όλα αυτά χωρις να φαίνεται διαφορά στην χρωματική παλέτα της οθόνης, είτε με την λύση του app είτε με την 20D που το διόρθωσε. Τώρα γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι και μετά την 20d το βλέπουν ακόμα, ενώ άλλοι (μαζί και εγώ) όχι; εικάζω ότι επειδή κυκλοφορούν στο forum G5 που δεν είναι όλα "Ελληνικά", αλλά απο παραεισαγωγές απο όλη την Ευρώπη, πιθανώς να μην έχει ενσωματωθεί η λύση για το IR σε μερικές χώρες. Το δικό μου ας πουμε που είναι Ρουμάνικο με την 20d είναι σαν να μην είχα ποτέ ir και το κινητό το έχω εδώ και 1 χρόνο ! Και το χρισιμοποιώ και στον ήλιο και πυρώνει κιόλας και δεν κάνει IR η οθόνη του , ενώ παλιά (όχι στις αρχές) το έκανε στο 10λεπτο σε σκιά Μου δίνεις το link της rom σου να φλασαρω αυτό το kdz να δω μήπως λυθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Μου δίνεις το link της rom σου να φλασαρω αυτό το kdz να δω μήπως λυθεί; Εδώ θα βρεις τη rom που αντιστοιχεί στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Nα ρωτήσω, το DUAL έχει καμια διαφορά, εκτός του δίκαρτου? Εννοώ στο λογισμικό ή στις εκδόσεις? (D20, G20 klp) Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Μου δίνεις το link της rom σου να φλασαρω αυτό το kdz να δω μήπως λυθεί; Δεν έβαλα κάποια ROM μόνος μου, όλα με ΟΤΑ έγιναν Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έβαλα και 20D Ρουμάνικη. Δεν είναι θέμα software πιστεύω... Αλλά οθόνης καθαρά Έχω πάλι το ίδιο IR ότι λογισμικό και να αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εννοείται ότι δεν είναι θέμα Software. Απλα πιστεύω μερικές οθόνες που είχαν λίγο retention βελτιώθηκε η κατάσταση. HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έβαλα και 20D Ρουμάνικη. Δεν είναι θέμα software πιστεύω... Αλλά οθόνης καθαρά Έχω πάλι το ίδιο IR ότι λογισμικό και να αλλάξω Εγω εχω ρουμανικο και φοραω 20D. Το ir εξαφανιστηκε. Ενω πριν ειχα πολυ εντονο Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά ποια είναι η εφαρμογή που έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι χρησιμοποιείται για να εξαφανίζει το IR; κάπως blue light κάπως έτσι. Και πως λειτουργεί; μπας και ηρεμήσει λίγο το θέμα γιατί δε παλεύεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά ποια είναι η εφαρμογή που έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι χρησιμοποιείται για να εξαφανίζει το IR; κάπως blue light κάπως έτσι. Και πως λειτουργεί; μπας και ηρεμήσει λίγο το θέμα γιατί δε παλεύεται https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sisomobile.android.brightness. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sisomobile.android.brightness. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βάζεις μαύρο στο δέκα τοις εκατό .και στο bright.. να ξεκινάει αυτόματα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Παιδιά ποια είναι η εφαρμογή που έχω διαβάσει κατά καιρούς ότι χρησιμοποιείται για να εξαφανίζει το IR; κάπως blue light κάπως έτσι. Και πως λειτουργεί; μπας και ηρεμήσει λίγο το θέμα γιατί δε παλεύεται Στο πρώτο post υπάρχει το κατάλληλο link με τις σχετικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έχω ένα θέμα άλλο τώρα. Φορτίζω το κινητό και παράλληλα το χρησιμοποιώ. Έχει 40% μπαταρία και δεν ανεβαίνει. Σερφαρω Facebook κλπ, δεν παίζω παιχνίδια... Ότι άλλο κινητό είχα η μπαταρία ας το χρησιμοποιούσα, ανέβαινε.... Να έχει θέμα η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Είσαι με original φορτιστή και καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Είσαι με original φορτιστή και καλώδιο; Ναι... Και με το φορτιστή του αυτοκινήτου το ίδιο κάνει, που εκεί με μεν δεν είναι original ΑΛΛΑ με οποιοδήποτε άλλο κινητό με τα ίδια καλώδια ανέβαινε η μπαταρία με GPS να τρέχει, δεν έμενε στάσιμη. Με το G5 είτε δεν ανεβαίνει είτε πέφτει σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ναι... Και με το φορτιστή του αυτοκινήτου το ίδιο κάνει, που εκεί με μεν δεν είναι original ΑΛΛΑ με οποιοδήποτε άλλο κινητό με τα ίδια καλώδια ανέβαινε η μπαταρία με GPS να τρέχει, δεν έμενε στάσιμη. Με το G5 είτε δεν ανεβαίνει είτε πέφτει σιγά σιγά Δοκίμασες να βγάλεις και να ξανά βγάλεις την μπαταρία..... Χαζό αλλά δεν ξέρεις ποτέ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Έχω ένα θέμα άλλο τώρα. Φορτίζω το κινητό και παράλληλα το χρησιμοποιώ. Έχει 40% μπαταρία και δεν ανεβαίνει. Σερφαρω Facebook κλπ, δεν παίζω παιχνίδια... Ότι άλλο κινητό είχα η μπαταρία ας το χρησιμοποιούσα, ανέβαινε.... Να έχει θέμα η μπαταρία; Καλησπέρα. Επηδει συμβαίνει και σε μένα αν το χρησιμοποιώ, γίνεται γιατί δεν φορτίζει γρήγορα. Πάει πολύ αργά. Αλλά αν το αφήσω ανεβαίνει κανονικά με την γρήγορη φόρτιση. Αν δεν το χρησιμοποιείς ανεβαίνει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Παίδες μην αγχώνεστε έτσι κάνουν όλα πιθανόν για προστασία από υπερθέρμανση.. Και το g4 που είχα έτσι έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ναι ανεβαίνει κανονικά όταν το αφήνω. Το Θέμα είναι ότι καμία φορά θες να δώσει λίγο παραπάνω και όταν το χρησιμοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ναι ανεβαίνει κανονικά όταν το αφήνω. Το Θέμα είναι ότι καμία φορά θες να δώσει λίγο παραπάνω και όταν το χρησιμοποιείς Οπότε δεν έχει θέμα η μπαταρία. Καταλαβαίνω αυτό που λες, και 'γω μερικές φορές που δεν το αφήνω θα ήθελα κάτι παραπάνω. Αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω γίνεται για λόγους υπερθέρμανσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Παίδες μην αγχώνεστε έτσι κάνουν όλα πιθανόν για προστασία από υπερθέρμανση.. Και το g4 που είχα έτσι έκανε Συμφωνώ, κι εμένα μου είχε συμβεί το ίδιο με το g4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Το βλέπω τώρα και με κλειστή οθόνη δεν παίρνει γρήγορα φόρτιση.... Περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts