sakisliako Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ΕΓΩ την έχω βάλει. Αλλά είμαι με Custom ROM.[/QUO Μπορείς να μ δώσεις ένα link ?Που την βρίσκουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ΕΓΩ την έχω βάλει. Αλλά είμαι με Custom ROM.[/QUO Μπορείς να μ δώσεις ένα link ?Που την βρίσκουμε. Καλημερα εδω. https://drive.google.com/file/d/0ByNOCpIhpRs8eXFVR0JoWU1xOW8/edit και κατεβασε το Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 εχει να προτεινει κανεις κανενα καλο τζαμακι που να καλυπτει ολη την οθονη?? για αγορα απο ελλαδα βασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Όλη την οθόνη εννοείς μέχρι και πάνω στο σημείο που είναι η κάμερα και το ακουστικό πχ; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Όλη την οθόνη εννοείς μέχρι και πάνω στο σημείο που είναι η κάμερα και το ακουστικό πχ; ναι καλυτερα το χω ετσι... αλλιως ενα καλο τζαμακι που να προστατεύει επαρκώς και να κολλαει καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ναι καλυτερα το χω ετσι... αλλιως ενα καλο τζαμακι που να προστατεύει επαρκώς και να κολλαει καλα... δεν ειμαι συγουρος οτι κατι καλο υπαρχει λογο κυρτότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά είναι φυσιολογική θερμοκρασία 34 βαθμούς μέσα στην τσέπη; Σε αναμονή είναι δεν το δουλεύει δηλαδή. Πέρασα νουγκατ και έκανα Hard reset 10 μερα που δουλεύει από τότε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εδω πωλείται ακόμα το G4 & G3 κ σταμάτησε το 5άρι? Θα τρελαθούμε??? Τι σκ.τα θα πάρω τώρα?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εδω πωλείται ακόμα το G4 & G3 κ σταμάτησε το 5άρι? Θα τρελαθούμε??? Τι σκ.τα θα πάρω τώρα?? Ποιος είπε ότι σταμάτησε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Το τηλέφωνο ξαφνικά ζεσταθηκε, φορτίζει αργά και ξεφορτιζει πολύ γρήγορα. Δεν ειναι κάποιο θεμα εφαρμογής γιατί τις εχω τσεκάρει όλες και απεγκατεστησα μια δυο φρέσκες. Το βλέπετε για μπαταρία;; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Το τηλέφωνο ξαφνικά ζεσταθηκε, φορτίζει αργά και ξεφορτιζει πολύ γρήγορα. Δεν ειναι κάποιο θεμα εφαρμογής γιατί τις εχω τσεκάρει όλες και απεγκατεστησα μια δυο φρέσκες. Το βλέπετε για μπαταρία;; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια ρομ έχεις γιατί σήμερα έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα Θερμοκρασίες υπερβολικά υψηλές και μπαταρία εξαντλείται εύκολα.... Εχω περασμένη ν20c Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ποια ρομ έχεις γιατί σήμερα έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα Θερμοκρασίες υπερβολικά υψηλές και μπαταρία εξαντλείται εύκολα.... Εχω περασμένη ν20c Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk V20a έχω. Έτοιμος ν αγορασω μπαταρία ειμαι. Θα περιμενω ως αύριο τότε μήπως είναι κατι άλλο. Ειμαι εξω στο κρύο κσι το τηλέφωνο είναι ζεστό. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 V20a έχω. Έτοιμος ν αγορασω μπαταρία ειμαι. Θα περιμενω ως αύριο τότε μήπως είναι κατι άλλο Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεχρι εχτες δεν είχα κανένα πρόβλημα σήμερα μου το παρουσίασε ίσως να ευθύνεται τ ότι έχω πολύ κοντά μια θερμαντική συσκευή..... Θα το κοιτάξω και θα σου πω.... lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Άρρωστο είναι από τον χιονιά και κάνει πυρετό ρε παιδιά. Επανεκκινηση κανατε; Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μεχρι εχτες δεν είχα κανένα πρόβλημα σήμερα μου το παρουσίασε ίσως να ευθύνεται τ ότι έχω πολύ κοντά μια θερμαντική συσκευή..... Θα το κοιτάξω και θα σου πω.... lg g5 nougat monster Εμενα μαλλον μπαταρία είναι γιατί το τηλέφωνο μπαίνει κανονικά σε deep sleep και δεν υπάρχει εφαρμογή που να τρέχει στο παρασκήνιο. Απο το πρωί δεν εχει πέσει καθόλου η θερμοκρασία οτι και να έκανα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά ξαφνικά σήμερα έχω τρομερό battery drain με Facebook και messenger ενώ δούλευαν ρολόι... Τα απεγκατεστησα, τα ξαναβαλα και πάλι το ίδιο... Άμα κάνω εκκαθάριση δεδομένων και Cache και δεν συνδεθώ στον λογαριασμό μου δεν έχω drain... Τι στο καλό συμβαίνει? Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Εμενα μαλλον μπαταρία είναι γιατί το τηλέφωνο μπαίνει κανονικά σε deep sleep και δεν υπάρχει εφαρμογή που να τρέχει στο παρασκήνιο. Απο το πρωί δεν εχει πέσει καθόλου η θερμοκρασία οτι και να έκανα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κλειστό και άστο κάνα 10λεπτό και ξανά δες το.... Άρρωστο είναι από τον χιονιά και κάνει πυρετό ρε παιδιά. Επανεκκινηση κανατε; Στάλθηκε από το LG V10 μου. Θα μου το μάτιασε κανένας για τον λαουνσερ που έχω .... Χαχαχα lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδιά είναι γενικό το θέμα σήμερα. Εμένα την ζημιά μου την κάνουν fb και messenger. Δεν έχει πέσει το τηλέφωνο κάτω από 60 βαθμούς όλη μέρα και είμαι ήδη στα τελειώματα της δεύτερης φόρτισης Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Edit Μήπως έκανε κανένα update f/b και messager και μας μαμισε έτσι..... lg g5 nougat monster Edited January 10, 2017 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Και γω πηγα και αγόρασα μπαταρία. Ε του μεγάλωσα τη προίκα :) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Τα ίδια και το δικό μου :( τι στο καλό γίνεται; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Παιδιά ακριβώς το ίδιο. Έκανα wipe το cache Το έβαλα να φορτησει με κλειστό το wifi. Πήγε μέχρι 100 και έφτασε 38 βαθμούς ενώ έπρεπε από 80 έως 100 να φορτησει ποιο αργά άρα και να κρυώσει... Το άφησα και όλα καλά θερμοκρασία 26 μόλις άνοιξα το WiFi έφτασε στο 86 % σε 5 λεπτά με Facebook και messenger. Θερμοκρασία 38!!!! Εκανα απενεργοποιηση. Και τώρα τεστάρω πάλι. Μάλλον είναι από κάποιο update που έκανε το fb. Δεν γίνεται να το έπαθαν όλα σήμερα τυχαία. Δεν γίνεται να καταργηθεί ρε παιδιά; μόνο απενεργοποιηση έχει σαν δυνατότητα. Έκανα κατάργηση ενημερώσεων αλλά δεν ανοίγει αν δεν ενημερωθεί λέει. Ότι νανε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 10, 2017 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Τα ίδια και το δικό μου :( τι στο καλό γίνεται; Παιδιά ακριβώς το ίδιο. Έκανα wipe το cache Το έβαλα να φορτησει με κλειστό το wifi. Πήγε μέχρι 100 και έφτασε 38 βαθμούς ενώ έπρεπε από 80 έως 100 να φορτησει ποιο αργά άρα και να κρυώσει... Το άφησα και όλα καλά θερμοκρασία 26 μόλις άνοιξα το WiFi έφτασε στο 86 % σε 5 λεπτά με Facebook και messenger. Θερμοκρασία 38!!!! Εκανα απενεργοποιηση. Και τώρα τεστάρω πάλι. Μάλλον είναι από κάποιο update που έκανε το fb. Δεν γίνεται να το έπαθαν όλα σήμερα τυχαία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk διαβάσατε αν έχει συμβεί σε άλλες συσκευές η μόνο στο g5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Η βασική μου συσκευή είναι xiaomi redmi note 3 pro. Κανένα θέμα. Το LG είναι της γυναίκας μου. Κάτι παίζει με το Facebook ξεκάθαρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Το τηλέφωνο ξαφνικά ζεσταθηκε, φορτίζει αργά και ξεφορτιζει πολύ γρήγορα. Δεν ειναι κάποιο θεμα εφαρμογής γιατί τις εχω τσεκάρει όλες και απεγκατεστησα μια δυο φρέσκες. Το βλέπετε για μπαταρία;; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως το ιδιο συνεβη σε μενα σημερα. Απο το πρωι το φορτωνω και ολο ξεφορτιζει. Ειδικα στην αναμονη Απο πισω η πλατη βραζει. Εκανα απεγκατασταση το messenger και απενεργοποιηση το γ%$€£@%νο facebook και το τηλεφωνο ηρθε στα ισια του. Μιλαμε οτι τωρα το σκαλιζω περιπου κανα 20λεπτο και εχει χασει 4% με φωτεινωτητα στο 60% Δοκιμασετο Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts