johnnyman25 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλορίζικο και καλοδουλευτο να είναι. Ποιο χρώμα πήρες? Κατεβασε το lg phone from από το Play store για να δεις χώρα προέλευσης. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Ευχαριστώ . Το χρυσό και είναι για την γυναίκα μου. Είχε το LG g3s. Τρέλη αναβάθμιση. Δεν γίνεται να το δω από άλλο κινητό με το LG phone from γιατί δεν θέλω να βάλω ακόμα Google λογαριασμό στο τηλ; Τι κάρτα σιμ παίρνει; το έβαλα λίγο να φορτησει και του περνάω την αναβάθμιση έκδοση v10e-AUG-17-2016 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 2, 2016 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Ευχαριστώ . Το χρυσό και είναι για την γυναίκα μου. Είχε το LG g3s. Τρέλη αναβάθμιση. Δεν γίνεται να το δω από άλλο κινητό με το LG phone from γιατί δεν θέλω να βάλω ακόμα Google λογαριασμό στο τηλ; Τι κάρτα σιμ παίρνει; το έβαλα λίγο να φορτησει και του περνάω την αναβάθμιση έκδοση v10e-AUG-17-2016 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το DEU είναι για γερμανία, και θα σου βγάλει κι άλλη αναβάθμιση σε v10i. Παίρνει nano sim Edited December 2, 2016 by aggmanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Ναι όντως έβγαλε και την πέρασα και αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 υπαρχει περιπτωση καποιος να ανεβασει dropbox την επισημη εκδοση mm να την περασω? Πρωτη φορα στην ζωη μου δεν μου αρεσει νεα εκδοση λογισμικου ειτε ειναι σε κινητο ειτε υπολογιστη ειτε οτιδηποτε αλλο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) υπαρχει περιπτωση καποιος να ανεβασει dropbox την επισημη εκδοση mm να την περασω? Πρωτη φορα στην ζωη μου δεν μου αρεσει νεα εκδοση λογισμικου ειτε ειναι σε κινητο ειτε υπολογιστη ειτε οτιδηποτε αλλο http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=323 http://android.gl/h85010c-android-6-0-1-kdz-file-download-for-europe-open-lg-g5.html http://androidfitur.blogspot.gr/2016/08/how-to-flash-stock-firmware-on-lg-g5.html?m=1 Μπες εδω και κατεβασε ποια θέλεις lg g5 nougat monster Edited December 2, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παντος παιδια δεν ειναι τοσο smooth οσο το g4, ισως βεβαια να ειναι λογο της καινουργιας stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μια χαρά η 7αρα, :) ρολαρει το κινητό χωρίς ίχνος lag, φυσικά έγινε επαναφορά ώστε να στηθεί εκ νέου, ευχαριστώ πολύ για τον χρήσιμο οδηγό και βοήθεια τον geo29 & και τον αγαπητό johnnyman25 :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Παιδιά το δακτυλικό σας δουλεύει ρολόι; εγώ όσες φορές και να προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω με δακτυλικό 1 στις 10 πιάνει. Τις υπόλοιπες με πάει να βάλω το pin που έχω ορίσει. Σαν να μη το διαβάζει σωστά τέλος πάντων. Έχω βάλει 10 διαφορετικά δακτυλικα στο ίδιο δάχτυλο. Σε όλες τις μεριές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 θα πεσει ρε παιδια κοντα στα 300 τωρα τις γιορτες τι λετε?? αντε μπας και το παρουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 θα πεσει ρε παιδια κοντα στα 300 τωρα τις γιορτες τι λετε?? αντε μπας και το παρουμε.. Δυσκολο..Μην σου πω οτι μπορει και να ανεβει η τιμη του λογω γιορτων,οχι πολυ αλλα μπορει να ανεβει... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Παιδιά το δακτυλικό σας δουλεύει ρολόι; εγώ όσες φορές και να προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω με δακτυλικό 1 στις 10 πιάνει. Τις υπόλοιπες με πάει να βάλω το pin που έχω ορίσει. Σαν να μη το διαβάζει σωστά τέλος πάντων. Έχω βάλει 10 διαφορετικά δακτυλικα στο ίδιο δάχτυλο. Σε όλες τις μεριές... Ρολόι δουλεύει φίλε μου και στην nougat και στην marshmallow. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το πρόβλημα ήταν ότι είχα στον nova launcher, gesture για να κλειδώνω την οθόνη. Το έβγαλα την κλείνω κανονικά και ξεκλειδώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Το πρόβλημα ήταν ότι είχα στον nova launcher, gesture για να κλειδώνω την οθόνη. Το έβγαλα την κλείνω κανονικά και ξεκλειδώνει. Γίνε beta στον Nova και θεωρώ θα σου δουλεύει... ;) Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 3, 2016 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Γίνε beta στον Nova και θεωρώ θα σου δουλεύει... ;) Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς φίλε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πώς φίλε;;; Στις ρυθμίσεις beta tester Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδιά καλημέρα...Η ηχογράφηση έχει πολύ χάλια ποιότητα ή φταίει το messenger; Ταξιδεύω με το αυτοκίνητο και στέλνω κάτι ηχητικά μηνύματα με πάρα πολύ θόρυβο από την καμπίνα του αυτοκινήτου και πολύ θολή τη φωνή μου ενώ ακριβώς δίπλα μου η γυναίκα μου με το Α5 2016 ο ήχος μειώνεται τόσο πολύ που σχεδόν δεν ακούγεται και η φωνή είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ... Καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παρότι χρησιμοποιώ θήκη της Spigen,παρατηρώ στο τζαμάκι της κάμερας συνέχεια μικροσκοπικές γρατσουνιές,το πρόβλημα αυτό το έχω παρατηρήσει σε όλα τα lg τηλέφωνα που είχα (lg g2,lg v10).Αντίθετα με τα Lumia που είχα τελευταία 640XL,950XL παρότι ο φακός προεξείχε περισσότερο δεν συνέβαινε το παραμικρό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εγώ έχω ζελατίνα στην κάμερα. Είχε μέσα το τζαμάκι της nillkin που φοράει το κινητό. Θέλει πολύ προσοχή.. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Εγώ έχω ζελατίνα στην κάμερα. Είχε μέσα το τζαμάκι της nillkin που φοράει το κινητό. Θέλει πολύ προσοχή.. Send from my awesome LG G5 leather black Ενώ η οθόνη είναι μια χαρά,παρότι την έχω γυμνή δεν έχει το παραμικρό,με ξενερώνει αφάνταστα αυτό με την κάμερα έλεος!!!Που το βρίσκουμε αυτό το γυαλάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παρότι χρησιμοποιώ θήκη της Spigen,παρατηρώ στο τζαμάκι της κάμερας συνέχεια μικροσκοπικές γρατσουνιές,το πρόβλημα αυτό το έχω παρατηρήσει σε όλα τα lg τηλέφωνα που είχα (lg g2,lg v10).Αντίθετα με τα Lumia που είχα τελευταία 640XL,950XL παρότι ο φακός προεξείχε περισσότερο δεν συνέβαινε το παραμικρό!! ένας από τους 3 βασικούς λόγους που δεν κρατησα την συσκευή σαν πλαστικό είναι το τζαμακι της κάμερας με αποτέλεσμα να κάνει εύκολα γρατσουνιές ακόμα και με το σκούπισμα του φακού,δυο συσκευές πέρασαν ημερών από τα χέρια μου και είχαν το ίδιο πρόβλημα Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 ένας από τους 3 βασικούς λόγους που δεν κρατησα την συσκευή σαν πλαστικό είναι το τζαμακι της κάμερας με αποτέλεσμα να κάνει εύκολα γρατσουνιές ακόμα και με το σκούπισμα του φακού,δυο συσκευές πέρασαν ημερών από τα χέρια μου και είχαν το ίδιο πρόβλημα Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι τραγικό για συσκευή που έδωσα ένα σωρό λεφτά,πραγματικά με αυτό το ρυθμό σε 1 χρόνο το πολύ η κάμερα θα βγει άχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Υπάρχει τζαμάκι στο ebay και είναι πολύ φτηνό. Στην ουσία σαν αυτοκόλλητο βγαίνει και μπαίνει. Υπάρχουν βιντεακια στο youtube. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Υπάρχει τζαμάκι στο ebay και είναι πολύ φτηνό. Στην ουσία σαν αυτοκόλλητο βγαίνει και μπαίνει. Υπάρχουν βιντεακια στο youtube. Send from my awesome LG G5 leather black Για βάλε λινκ και από τα 2 φίλτατε... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Παιδια εχω ενα καμμενο πιχελ στην οθονη ειναι λευκο εβαλα κ τα αντίστοιχα προγράμματακια μπας και φτιάξει αλλα δεν εγινε κατι.ερωτηση αν το παω στο service θα μου αλλαξουν οθονη η θα μου πους πανω απο 10 θεωρείτε προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts