johnnyman25 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Απλά το παίρνω και το πετάω μέσα; Το κατεβάζεις και το κάνεις εγκατάσταση. Τόσο απλά! :) Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ειναι απ οταν το πηρα δεν το εχω κανει Οχι δεν εχω κανενα κόλλημα απλα επειδη περναγα οτι νανε εφαρμογες ειναι καλη ευκαιρία για ενα καλλο καθαρησμα... lg g5 απλά Σωστός Απλά το παίρνω και το πετάω μέσα; Απλά θα σου βγάλει ένα μήνυμα για εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες προέλευσεις εκεί το τικαρεις https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161020/b5a6556ed1342e48f60fdeb26beda73f.jpg Μετά κάνεις την εγκατάσταση απλά Κάνα bootloop μην φάμε.. Α πα πα σατιρε φάε την γλώσσα σου χοχοχο Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Σωστός Απλά θα σου βγάλει ένα μήνυμα για εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες προέλευσεις εκεί το τικαρεις https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161020/b5a6556ed1342e48f60fdeb26beda73f.jpg Μετά κάνεις την εγκατάσταση απλά Α πα πα σατιρε φάε την γλώσσα σου χοχοχο Στάλθηκε από το LG G5 μου... Aυτό το κατάλαβα,πως κάνω την εγκατάσταση δεν κατάλαβα,την βάζω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Aυτό το κατάλαβα,πως κάνω την εγκατάσταση δεν κατάλαβα,την βάζω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο; Όχι βρε το apk το αρχείο κατεβαίνει κατευθείαν στο κινητό. Μόλις πατήσεις το αρχείο που θα σου βγει πάνω στα notifications κάνει την εγκατάσταση κανονικά σαν να κατεβαζες από playstore Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Όχι βρε το apk το αρχείο κατεβαίνει κατευθείαν στο κινητό. Μόλις πατήσεις το αρχείο που θα σου βγει πάνω στα notifications κάνει την εγκατάσταση κανονικά σαν να κατεβαζες από playstore Στάλθηκε από το LG G5 μου... Oκ το έκανα ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Oκ το έκανα ευχαριστώ :) Σωραιος Στάλθηκε από το LG G5 μου... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδια ενταξει ειναι το gps μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Παιδια ενταξει ειναι το gps μου? Αρκετα καλο το σημα και πιστευω χωρις προβληματα διακοπων. Το Agps το βρισκουμε μετα το ανοιγμα του gps test πατωντας πανω δεξια στις ρυθμισεις, και μετα update.:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Παιδια ενταξει ειναι το gps μου? Και εγώ σε τέτοια επίπεδα είμαι. Μια χαρά φαίνεται. Κράτα το ανοιχτό για κανένα δύο λεπτά αν θες και δες ότι δε χάνει το fix. Είναι σε διαμέρισμα, μονοόροφο κτίριο,ή σε εξωτερικο χώρο; Edited October 20, 2016 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Και εγώ σε τέτοια επίπεδα είμαι. Μια χαρά φαίνεται. Κράτα το ανοιχτό για κανένα δύο λεπτά αν θες και δες ότι δε χάνει το fix. Δοκιμάστε να γυρίσετε το κινητό από landscape σε portrait , χάνει για λίγα δεπτερόλεπτα το 3dfix και τους δορυφόρους που έχει "βρει" ; και ξανά από portrait σε landscape. Edited October 20, 2016 by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Δοκιμάστε να γυρίσετε το κινητό από landscape σε portrait , χάνει για λίγα δεπτερόλεπτα το 3dfix και τους δορυφόρους που έχει "βρει" ; και ξανά από portrait σε landscape. Αυτι γινεται και γινοταν σε ολα τα τηλεφωνα, το κανει η εφαρμογη απο μονη της, δεν φταει το G5:cool: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Σήμερα είχε την πρώτη πτώση η συσκευή μου,μου γλίστρησε με από το χέρι,έπεσε με μια θήκη σιλικόνης χωρίς προστασία οθόνης,όλα καλά :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Βγηκε OTA 387MB Edited October 21, 2016 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βγηκε OTA 387MB Επιτελους!!Ευχαριστουμε dleyteris...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Έτοιμος. Όλα καλά! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/1e1be51828cca6ca5638a9ab238ebdf1.jpg Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό γυαλί που να καλύπτει όμως όλη την οθόνη; Δοκίμασα κανα 2 από eBay αλλά δεν με ενθουσίασαν.. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό γυαλί που να καλύπτει όμως όλη την οθόνη; Δοκίμασα κανα 2 από eBay αλλά δεν με ενθουσίασαν.. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και δεν νομίζω οτι θα βρεις κάποιο να σ ενθουσιάσει απ οτι έχουν πει οι πιο πολλοί εδώ μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εγώ έχω το nillkin Pro+ και είναι άψογο. Απλά δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Δεν πιστεύω να βρεις κάποιο που. Να καλύπτει όλη την οθόνη και να μην ξεκολλήσει κάποια στιγμή. Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Βγηκε OTA 387MB Τίποτα ακόμα :mad::mad::mad: ιταλικό το δικό μου..... Αυτές τις λαλακιες με τις αναβαθμίσεις και χώρες προελεύσεως δεν τις κατάλαβα πότε..... LG είσαι μεγάλη ταληροπαγιδα....:lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Και το δικό μου είναι ιταλικό αλλά εχθές έκανα την αναβάθμιση με το bridge. Μια χαρά όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Μόλις την πήρα και εγω 386.99mb Αγγλικό το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 NEU (νορβηγικό νομίζω), και το bridge μετά απο αρκετό downloading βγάζει μήνυμα του τύπου "the update could not be downloaded". Κανένας άλλος το έχει το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εμένα δεν υπάρχει καν :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Εμένα δεν υπάρχει καν :blink: Υπομονή, θα ρθει σε όλους, τα errors λογικά είναι λόγω υπερφόρτωσης κτλ κλασσικά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) παιδιά σχεδόν σε όλα τα updates γίνεται σταδιακά το rollout για την απόκλιση του ενδεχομένου προβλήματος... αν πχ σκάσει ενα σοβαρό bug στο νέο update με το σταδιακό rollout δεν θα επηρεαστούν όλες οι συσκευές αφού θα έχουν προλάβει να το σταματήσουν. Edited October 21, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts