MAGAKOS-E Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 ...τελικά απο το G5 μου έμεινε η θήκη μόνο....Παιδιά να σας ρωτήσω . επέστρεψα το κινητο λόγω ελαττώματός κ το κατάστημα μου επέστρεψε τα χρήματα (αντί να μου δώσει άλλη συσκευή ) (604/ DVI / κατασκευής 1/4/16 αλλά είχε περασμένη την τελευταία αναβάθμιση της lg :) ) εβαλα το gmail moy ,αλλα μετά από 10 ώρες που εστειλα πίσω την συσκευή έκανα factory reset με συνδυασμό πλήκτρων . Σήμερα με πήρε τηλ το κατάστημα κ μου ζήτησε τους κωδικούς του gmail για να ξεκλειδώσουν την συσκευή (αλλα iphone και εδώ ....μου ξέφυγε τελείως ) ξέρει κανείς αν ξεκλειδώνει από το λογαριασμό google η πρέπει να γίνει μέσα απο την συσκευή ...κ πρέπει να δώσω τους κωδικούς τελικά . στο λογαριασμό μου μπήκα κ κατάργησα το G5 από τις συσκευές μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 ...τελικά απο το G5 μου έμεινε η θήκη μόνο....Παιδιά να σας ρωτήσω . επέστρεψα το κινητο λόγω ελαττώματός κ το κατάστημα μου επέστρεψε τα χρήματα (αντί να μου δώσει άλλη συσκευή ) (604/ DVI / κατασκευής 1/4/16 αλλά είχε περασμένη την τελευταία αναβάθμιση της lg :) ) εβαλα το gmail moy ,αλλα μετά από 10 ώρες που εστειλα πίσω την συσκευή έκανα factory reset με συνδυασμό πλήκτρων . Σήμερα με πήρε τηλ το κατάστημα κ μου ζήτησε τους κωδικούς του gmail για να ξεκλειδώσουν την συσκευή (αλλα iphone και εδώ ....μου ξέφυγε τελείως ) ξέρει κανείς αν ξεκλειδώνει από το λογαριασμό google η πρέπει να γίνει μέσα απο την συσκευή ...κ πρέπει να δώσω τους κωδικούς τελικά . στο λογαριασμό μου μπήκα κ κατάργησα το G5 από τις συσκευές μου..... κι εγώ όταν πήρα το τηλ. (μεταχειρισμένο) μου ζήταγε το εμαιλ του κάτοχου μου έδωσε τα στοιχεία του μπήκα απενεργοποίησα τον χρήστη και ειμουν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 κι εγώ όταν πήρα το τηλ. (μεταχειρισμένο) μου ζήταγε το εμαιλ του κάτοχου μου έδωσε τα στοιχεία του μπήκα απενεργοποίησα τον χρήστη και ειμουν οκ και αυτοί γιαυτό το θέλουν για να το πουλήσουν σε άλλον ... την πάτησα σαν νέος....:lol: :lol: απλα δε πολυθελω να δώσω τους κωδικούς στο κατάστημα γιαυτο ρωτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος ... Πάντως πολύ καλό αυτό το κλείδωμα της LG (αλλά iphone ) δεν ξέρω αν είναι του android 6.0 ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Επειδή αύριο θα αγοράσω ένα g5 μεταχειρισμένο, τι πρέπει να κάνει ο προηγούμενος κάτοχος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 και αυτοί γιαυτό το θέλουν για να το πουλήσουν σε άλλον ... την πάτησα σαν νέος....:lol: :lol: απλα δε πολυθελω να δώσω τους κωδικούς στο κατάστημα γιαυτο ρωτάω αν υπάρχει άλλος τρόπος ... Πάντως πολύ καλό αυτό το κλείδωμα της LG (αλλά iphone ) δεν ξέρω αν είναι του android 6.0 ..... δεν μπορείς να πας εσυ απο εκεί αντι να δώσεις κωδικούς? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή αύριο θα αγοράσω ένα g5 μεταχειρισμένο, τι πρέπει να κάνει ο προηγούμενος κάτοχος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να βγάλει οποιο κλείδωμα έχει (κωδικό, μοτίβο, αποτύπωμα), να καταργήσει μέσα απο την συσκευή το λογαριασμό Google, να κάνει factory reset μέσα απο την συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φιλε μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 είμαι 1000χλμ μακριά ....αλλίως θα πηγαινα... gfilip...λίγο που έψαξα στο support google....εαν έχει βάλει gmail : πρέπει να απενεργοποιήσει την διαχείριση συσκευής android....τώρα αυτό που είναι στο G5 δεν έχω ιδέα ....αλλα φαντάζομαι δε θα είναι κάτι δύσκολο . στο G3 μου παντως δεν βρίσκω κάτι τέτοιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Και μένα είχε την ν10d ιταλικό και δεν μού είχε έλθει ποτέ αναβάθμιση. Έκανα λοιπόν μέσω Bridge χθες την v10i χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά δεν έχει καμία διαφορά. Edited October 14, 2016 by mouzoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Επειδή αύριο θα αγοράσω ένα g5 μεταχειρισμένο, τι πρέπει να κάνει ο προηγούμενος κάτοχος; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα φιλε μου θα πας ρυθμίσεις-λογαριασμοί και συγχρονισμός-google-https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161015/7da8bafeb3429c02283ff874e5e26745.jpg Και θα κανεις κατάργηση... Edited October 15, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Και μένα είχε την ν10d ιταλικό και δεν μού είχε έλθει ποτέ αναβάθμιση. Έκανα λοιπόν μέσω Bridge χθες την v10i χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά δεν έχει καμία διαφορά. Καλημέρα φίλε μου,έκανες και factory reset? βαριέμαι την διαδικασία μετά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kats3777 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημέρα. Το lg g5 στο video 1080 τραβάει μόνο 30fps και όχι 60fps ; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει (χωρίς root) ; Παράθεση "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημέρα. Το lg g5 στο video 1080 τραβάει μόνο 30fps και όχι 60fps ; Υπάρχει τρόπος να αλλάξει (χωρίς root) ; Καλημέρα. Θα κάνεις εγκατάσταση την κάμερα του v10 Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kats3777 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημέρα. Θα κάνεις εγκατάσταση την κάμερα του v10 Sent from my awesome black leather LG G5 Και πως γίνεται αυτό ; Παράθεση "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μετά την αναβάθμιση δεν έκανα εργοστασιακή επαναφορά. Χρειάζεται ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μετά την αναβάθμιση δεν έκανα εργοστασιακή επαναφορά. Χρειάζεται ή όχι. Καλημέρες, όχι φίλε μου δεν υπάρχει λόγος :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Και πως γίνεται αυτό ; Εδώ φίλε μου. Κατέβασε την έκδοση 5.1 και απλά καντην εγκατάσταση. :) Σορρυ που δεν ανέβασα πριν το λινκ αλλά ο γιος μου δεν με αφήνει σε ησυχία. Χαχαχα! http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878 Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Εδώ φίλε μου. Κατέβασε την έκδοση 5.1 και απλά καντην εγκατάσταση. :) Σορρυ που δεν ανέβασα πριν το λινκ αλλά ο γιος μου δεν με αφήνει σε ησυχία. Χαχαχα! http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878 Sent from my awesome black leather LG G5 Thanks Γιάννη την πέρασα και εγώ! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kats3777 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Εδώ φίλε μου. Κατέβασε την έκδοση 5.1 και απλά καντην εγκατάσταση. :) Σορρυ που δεν ανέβασα πριν το λινκ αλλά ο γιος μου δεν με αφήνει σε ησυχία. Χαχαχα! http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878 Sent from my awesome black leather LG G5 Σ' ευχαριστώ ! Καλά κάνει και δεν σε αφήνει σε ησυχία ο γιος σου... Παράθεση "Ουδέν κακόν αμιγές καλού." :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Χαχαχαχχαχα καλά κάνει ναι. Ειναι μικρός ακόμη ενάμιση χρονων. :) Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Χαχαχαχχαχα καλά κάνει ναι. Ειναι μικρός ακόμη ενάμιση χρονων. :) Sent from my awesome black leather LG G5 Χαχα και μένα εδώ οι δικοί μου στα ίδια .Ούτε ένα myphone δεν προλαβαίνουμε :). Κατέβασα και εγώ την κάμερα. Ευχαριστώ για link Αν την βάλεις δεν πιστεύω να χάνεται το wide shot του g5 σωστά; Ουσιαστικά η Μονή Διάφορα Είναι τα 60fps σε 1080?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Έχει 1080p 60fps και Manual video mode. Wide στου v10 την κάμερα δεν έχει... Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Χαχα και μένα εδώ οι δικοί μου στα ίδια .Ούτε ένα myphone δεν προλαβαίνουμε :). Κατέβασα και εγώ την κάμερα. Ευχαριστώ για link Αν την βάλεις δεν πιστεύω να χάνεται το wide shot του g5 σωστά; Ουσιαστικά η Μονή Διάφορα Είναι τα 60fps σε 1080?? Εγώ λίγο που την δούλεψα δεν έχει το wide shot καθώς δεν έχει το v10. Αλλά δεν θα την χρησιμοποιείς για default κάμερα πάρα μόνο αν θες να τραβήξεις manual video και video στα 60 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 15, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημερα,νεος κατοχος και θελω να ρωτησω πως βαζω το menu button στην αρχικη οθονη Akυρο το βρηκα. Σαν πρωτη και γρηγορη εικονα,το τηλεφωνο ειναι αδικημενο απο τα reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημερα,νεος κατοχος και θελω να ρωτησω πως βαζω το menu button στην αρχικη οθονη Akυρο το βρηκα. Σαν πρωτη και γρηγορη εικονα,το τηλεφωνο ειναι αδικημενο απο τα reviews Και σαν δευτερη και τριτη ..... ειναι πολύ καλο το τηλ. γιατι τοσο πόλεμο δεν το κατάλαβα ακόμα.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλημερα,νεος κατοχος και θελω να ρωτησω πως βαζω το menu button στην αρχικη οθονη Akυρο το βρηκα. Σαν πρωτη και γρηγορη εικονα,το τηλεφωνο ειναι αδικημενο απο τα reviews Μεγεια! Και γω νεος κατοχος και για την ωρα συμφωνω. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts