dBpanos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Πρώην κάτοχος V10 κι εγώ (σαν τον johnnyman25) και πλέον Titan G5, έπειτα από ένα μικρό διάλλειμα σε Samsung A9 για ξέγνοιαστες διακοπές! Είχα παρεξηγήσει το κινητό, κυρίως εμφανισιακά. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος τις λίγες ημέρες που είναι στα χέρια μου. Το ευχαριστιέμαι πολύ και σαν αίσθηση στο χέρι, αλλά και σαν απόκριση. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι μου είχε λέιψει η εφαρμογή της κάμερας G5/V10, την οποία και θεωρώ την κορυφαία προεγκατεστημένη σε κινητό Κι εγώ με V10e-202-01 ΟΤΑ από την περασμένη Παρασκευή σε ελληνική συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλοριζικο πανο!! :) Αμα θες manual video υπαρχει στο xda η καμερα του v10!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλορίζικο! Είμαι και εγώ στη διαδικασία ψαξιματος ελπίζω να τα πούμε σύντομα και σε αυτό το νήμα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλοριζικο πανο!! :) Αμα θες manual video υπαρχει στο xda η καμερα του v10!! Καλορίζικο! Είμαι και εγώ στη διαδικασία ψαξιματος ελπίζω να τα πούμε σύντομα και σε αυτό το νήμα Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! :) Γιάννη αν και δεν είμαι τόσο poweruser τουλάχιστον στο video, σίγουρα θα το δοκιμάσω. Δίνει τη δυνατότητα για την αλλαγή θέσης της πηγής ήχου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Την δίνει αλλά δεν ξέρω άμα δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπερες :) @dBpanos καλομιλητο :happy: Μετά το V10 η επιλογή στο 5αρι με δικαίωσε. Τάκη τι περιμένεις; προχώρα άφοβα. :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisG96 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου εκανε αυτόματη λήψη νεας έκδοσης λογισμικού,τι ακριβώς νεο φέρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
major65 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου εκανε αυτόματη λήψη νεας έκδοσης λογισμικού,τι ακριβώς νεο φέρνει? Καλησπέρα αγόρασα προχθές το G5 από σκρουτζομάγαζο και στο κουτί που γράφει το ΙΜΕΙ και S/N αντί για χώρα γράφει TLF το οποίο βρήκα οτι αντιστοιχεί σε TELEFONICA(ΙΣΠΑΝΙΑ). Το τηλέφωνο είναι Η850 για Ευρώπη και λειτουργεί κανονικά, δεν έχει πάνω κάποιο σήμα εταιρείας και το μαγαζί λέει οτι καλύπτεται απο την ευρωπαική εγγύηση. Μετά τις αναβαθμίσεις που έκανε έχει την έκδοση V10e-214-07. Όποιος μπορεί να μου πει κάποια χρηστική πληροφορία ευπρόσδεκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα από νέο κάτοχο! Μία πρώτη ερώτηση: Υπάρχει ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα SMS στη native εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
major65 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Καλησπέρα αγόρασα προχθές το G5 από σκρουτζομάγαζο και στο κουτί που γράφει το ΙΜΕΙ και S/N αντί για χώρα γράφει TLF το οποίο βρήκα οτι αντιστοιχεί σε TELEFONICA(ΙΣΠΑΝΙΑ). Το τηλέφωνο είναι Η850 για Ευρώπη και λειτουργεί κανονικά, δεν έχει πάνω κάποιο σήμα εταιρείας και το μαγαζί λέει οτι καλύπτεται απο την ευρωπαική εγγύηση. Μετά τις αναβαθμίσεις που έκανε έχει την έκδοση V10e-214-07. Όποιος μπορεί να μου πει κάποια χρηστική πληροφορία ευπρόσδεκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Πάντως το "Ρυθμίσεις > Περισσότερα > Μηνύματα κειμένου > Κωδικοποίηση" έχει δύο επιλογές. Και με τις δύο δεν είδα διαφορά. Εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Edit: Απαντώ στον εαυτό μου: Αν επιλέξουμε στην παραπάνω ρύθμιση "Προεπιλεγμένη αλφάβητο", τα μηνύματα φαίνονται μεν στο δικό μας τηλέφωνο με ανάμικτα κεφάλαια / πεζά γράμματα, αλλά στον παραλήπτη φαίνονται μόνο με κεφαλαία. Άρα έχουμε 160 χαρακτήρες. Case closed. Edited September 19, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα μου εκανε αυτόματη λήψη νεας έκδοσης λογισμικού,τι ακριβώς νεο φέρνει? ποια έκδοση σου πέρασε? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Λογικά 10e. Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα αγόρασα προχθές το G5 από σκρουτζομάγαζο και στο κουτί που γράφει το ΙΜΕΙ και S/N αντί για χώρα γράφει TLF το οποίο βρήκα οτι αντιστοιχεί σε TELEFONICA(ΙΣΠΑΝΙΑ). Το τηλέφωνο είναι Η850 για Ευρώπη και λειτουργεί κανονικά, δεν έχει πάνω κάποιο σήμα εταιρείας και το μαγαζί λέει οτι καλύπτεται απο την ευρωπαική εγγύηση. Μετά τις αναβαθμίσεις που έκανε έχει την έκδοση V10e-214-07. Όποιος μπορεί να μου πει κάποια χρηστική πληροφορία ευπρόσδεκτος. Η συσκευή σου είναι ισπανική telefonica branded. Ωστόσο ισχύει ότι σε καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση κάτι που ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εμένα που είναι ελληνικό 10e έχει! :) Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εμένα που είναι ελληνικό 10e έχει! :) Επιβεβαιώνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Υπεθεσα οτι θα εχουν δωσει την επομενη..εγω σημερα πηρα την 10h.αλλα ειπαμε το δικο μου ειναι taiwan...παντως παιδια νομιζω οτι ενσωματωνει τις ενημερωσεις ασφαλειας αυγουστου της google...τι να πω ,σε αυτο το θεμα η lg με εκπλησςο ευχαριστα Εγώ είμαι με ενημερώσεις ασφαλείας Ιουνίου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εμένα Αυγούστου είναι. Να δούμε πότε θα πάρουμε την Ν Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kale Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εμένα Αυγούστου είναι. Να δούμε πότε θα πάρουμε την Ν Sent from my awesome titan LG G5 Μια χαρά πετάει και με την Μ άσε που την φοβάμαι την lg στα μεγάλα updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisG96 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Λογικά 10e. Sent from my awesome titan LG G5 Ναι αυτή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) Καλή σας μέρα, χθες το απόγευμα παρατήρησα , μόνο σε γκρι φόντο , να αχνοφαίνονται σχέδια που φαίνεται να ακολουθούν τις γραμμές του dolphin browser , που είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Το ίδιο παρατήρησα και χαζομάρα μου, όταν το φόρτιζα και ταυτοχρόνως σέρφαρα. Έχω την εντύπωση πως μετά από ώρες αδράνειας το φαινόμενο εξαλείφεται. Edited September 21, 2016 by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημέρα Παιδιά, Από χθες ήρθε η ενημέρωση και σε εμενα over the air. Το μέγεθός της είναι 295,01 ΜΒ. Χθες δοκίμασα να την κάνω την αναβάθμιση μέσω LG Bridge. Το μέγεθος όμως εκεί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν 1,2 GB. Μεγάλη διαφορά. Από που να την κάνω καλύτερα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημέρα Παιδιά, Από χθες ήρθε η ενημέρωση και σε εμενα over the air. Το μέγεθός της είναι 295,01 ΜΒ. Χθες δοκίμασα να την κάνω την αναβάθμιση μέσω LG Bridge. Το μέγεθος όμως εκεί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν 1,2 GB. Μεγάλη διαφορά. Από που να την κάνω καλύτερα? Ευχαριστώ Καλημέρα:) Κάνε την ΟΤΑ, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, εγώ βιαζόμουν όταν βγήκε και την πέρασα μέσω υπολογιστή αλλά μου έφαγε κάνα δίωρο :( Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλή σας μέρα, χθες το απόγευμα παρατήρησα , μόνο σε γκρι φόντο , να αχνοφαίνονται σχέδια που φαίνεται να ακολουθούν τις γραμμές του dolphin browser , που είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Το ίδιο παρατήρησα και χαζομάρα μου, όταν το φόρτιζα και ταυτοχρόνως σέρφαρα. Έχω την εντύπωση πως μετά από ώρες αδράνειας το φαινόμενο εξαλείφεται. Καλησπέρα. Είναι το γνωστό Image retention που είχε και το g4, v10 κτλ. Κατέβασε την εφαρμογή Blue screen filter από την Sisco mobile και βάλε αυτές τις ρυθμίσεις. Το retention δεν θα ξαναεμφανιστει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160921/f99c470f6a51152f1e35272089c3113c.jpg Sent from my awesome titan LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα. Είναι το γνωστό Image retention που είχε και το g4, v10 κτλ. Κατέβασε την εφαρμογή Blue screen filter από την Sisco mobile και βάλε αυτές τις ρυθμίσεις. Το retention δεν θα ξαναεμφανιστει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160921/f99c470f6a51152f1e35272089c3113c.jpg Sent from my awesome titan LG G5 Είσαι αρχηγός :) Αυτό είναι για να καταλάβω, ένα παροδικό φαινόμενο που εμφανίζεται όταν κάνει κανείς χρήση της ίδιας εφαρμογής για αρκετή ώρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts