Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε January 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2016 (edited) LG G5 http://content.myphone.gr/photo/full/50051/lg-mwc16-paroysiase-g5-proto-arthroto-smartphone-einai-gegonos.jpg Βασικά χαρακτηριστικά: Οθόνη: 5.3-inch IPS quad-HD quantum display (2560x1440, 554 dpi) Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 820 RAM: 4GB LPDDR4 Αποθηκευτικός χώρος: 32GB UFS ROM, microSD έως 2TB Πίσω κάμερα: 16MP κύρια, 8MP wide-angle (135 degrees) Μπροστινή κάμερα: 8MP Συνδεσιμότητα: Wifi 802.11a/b/g/n/ac, USB Type C, NFC, Bluetooth 4.2 Δίκτυα: LTE/3G/2G Αισθητήρες: Rear mounted fingerprint scanner Μπαταρία: 2800mAh removable με quick charging μέσω Type-C USB Λειτουργικό: Android 6.0.1 Marshmallow with LG UI Διαστάσεις: 149.4 x 73.9 x 7.7mm Βάρος: 159 grams Χρώματα: Pink, Gold, Titan (Charcoal) & Silver Modules: LG Cam Plus (camera grip with 1100 mAh) & LG Hi-Fi Plus with B&O Play Χρήσιμα: Αποφυγή - Διόρθωση του image retention / burn in / ghosting της οθόνης (by johnnyman25) Edited November 11, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Εμφανιστηκε στο gsmarena το G5 :D λενε θα κυκλοφορησει στο 2ο τριμηνο του 2016 http://www.gsmarena.com/lg_g5-7815.php Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 δεν θα εχει ραδιοφωνο? κατα τα αλλα μια χαρα βλεπω τα χαρακτηριστικα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Τι μια χαρά τούμπανο είναι αν θα παίξει σε σωστή τιμή όπως το G4 θα βγει καλύτερη συσκευή του 2016 στο myphone οπως το g4 φέτος Edited January 11, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 το εχω για λιγες ωρες αλλα δεν ανοιγω το επισημο γιατι δεν ειναι η εκδοση η ευρωπαικη. το πρωτο πραγμα που νιωθεις ειναι ΠΩΣ ειναι δυνατον να νομιζουν οτι δεν ειναι μεταλλικο. εντελως ασχετο....ειναι και φωναζει μεταλλο. το αλλο πραγμα που ,μου αρεσει ειναι η αυτονομια... ειλικρινα δεν ξερω πως τα καταφεραν. ομως ειναι στα επιπεδα s7..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) το εχω για λιγες ωρες αλλα δεν ανοιγω το επισημο γιατι δεν ειναι η εκδοση η ευρωπαικη. το πρωτο πραγμα που νιωθεις ειναι ΠΩΣ ειναι δυνατον να νομιζουν οτι δεν ειναι μεταλλικο. εντελως ασχετο....ειναι και φωναζει μεταλλο. το αλλο πραγμα που ,μου αρεσει ειναι η αυτονομια... ειλικρινα δεν ξερω πως τα καταφεραν. ομως ειναι στα επιπεδα s7..... Αντε βρε παιδί μου και ένας που το έχει στο χέρι του περιμένουμε εντυπώσεις έγω πάντως αυτή την εβδομάδα πάω για αγορά δεν περιμένω άλλο γιατί μου αρέσει πολύ,τον μόνο ενδοιασμό που έχω είναι η οθόνη και η φωτεινότητα της περιμένουμε περισσότερα απο σένα Edited April 17, 2016 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rispa Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Σημερα μου ηρθε και εμενα!! Το κινητο τα σπαει δεν εχω να πω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σημερα μου ηρθε και εμενα!! Το κινητο τα σπαει δεν εχω να πω κατι αλλο. Καλύτερα όμως να πεις και κάτι άλλο γιατί το "τα σπάει" δεν λέει τίποτα επί της ουσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 καλοριζικα, γραψτε κατι ρε παιδια να δουμε και εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Και απο που το πήρατε :p Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Και απο που το πήρατε :p Μέχρι στιγμής, bestprice.gr Μετά από 24ωρες από 699 πήγε 661ευρω. Και δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα ακόμα. Φαντάσου. Μετά το Πάσχα το βλέπω 500ευρω Edited April 18, 2016 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Έχει fm radio ; σάς είναι εύκολο να μας ενημερώσετε παρακαλώ , σάς ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 μερικα πραγματα για το G5 ~αυτονομια σε καλα επιπεδα 3 ωρες και 45 λεπτα οθονη με 45% μπαταρια ακομα σε wifi και λιγο 4g.Ειμαστε σε πολυ καλα επιπεδα και ειναι ωραιο με ενα κλικ να αλλαζεις μπαταρια με την μια. ~καμερα πολυ καλη,πραγματικα μαλλον εχουμε την τοπ καμερα.Αυτο φαινεται στο zoom.Οταν κανω zoom φωτο απο το S7 χανει,εδω ΟΧΙ... ~ UI και ταχυτητα...εδω μισο κλικ πανω απο το S7 με ανεση,δεν υπαρχει συγκριση.Δυνατο,σαν βουτυρο τρεχει και παει σφαιρα.Σαν να εχω Nexus 6P ~οθονη,λοιπον μην πει κανεις οτι εχει μαπα οθονη γιατι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου. :lol: εχει ισως την καλυτερη IPS που εχω δει μεχρι σημερα και ειναι απιστευτα φωτεινη στον ηλιο χωρις να χανει σε χρωματα οπως στο S7 που κατω απο τον ηλιο ναι μεν φαινεται αλλα αλλαζουν τα χρωματα πολυ. αυτα που ελεγαν ολοι οτι θα ηταν τα μειονεκτηματα του δεν υπαρχουν. σαν σημα ειναι επισης ανωτερο του S7. εχει FM Radio. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 @pik είσαι άρχοντας , ευχαριστώ πολύ :) άντε να 'ρθεί "επίσημα" να το τσιμπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 μερικα πραγματα για το G5 ~αυτονομια σε καλα επιπεδα 3 ωρες και 45 λεπτα οθονη με 45% μπαταρια ακομα σε wifi και λιγο 4g.Ειμαστε σε πολυ καλα επιπεδα και ειναι ωραιο με ενα κλικ να αλλαζεις μπαταρια με την μια. ~καμερα πολυ καλη,πραγματικα μαλλον εχουμε την τοπ καμερα.Αυτο φαινεται στο zoom.Οταν κανω zoom φωτο απο το S7 χανει,εδω ΟΧΙ... ~ UI και ταχυτητα...εδω μισο κλικ πανω απο το S7 με ανεση,δεν υπαρχει συγκριση.Δυνατο,σαν βουτυρο τρεχει και παει σφαιρα.Σαν να εχω Nexus 6P ~οθονη,λοιπον μην πει κανεις οτι εχει μαπα οθονη γιατι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου. :lol: εχει ισως την καλυτερη IPS που εχω δει μεχρι σημερα και ειναι απιστευτα φωτεινη στον ηλιο χωρις να χανει σε χρωματα οπως στο S7 που κατω απο τον ηλιο ναι μεν φαινεται αλλα αλλαζουν τα χρωματα πολυ. αυτα που ελεγαν ολοι οτι θα ηταν τα μειονεκτηματα του δεν υπαρχουν. σαν σημα ειναι επισης ανωτερο του S7. εχει FM Radio. Δημήτρη σε συγχαίρω για το ποστ σου το οποίο περιβάλλεται απο την άκρα αντικειμενικότητά σου χωρίς παρωπίδες. Χίλια μπράβο. Χαίρομαι πραγματικά να διαβάζω τέτοια συγκριτικά απο άτομα που όντως έχουν τις τοπ συσκευές στα χέρια τους και να προβαίνουν σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Pik να σ κανω κ γω καποιες ερωτησεις τωρα που το πηρες γιατι το σκεφτομαι κ γω σοβαρα..καταρχην καλοριζικο!!ισχυει οτι εχει επιλογη να ενεργοποιησεις app drawer;;με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο.επισης ισχυει οτι στην καρτα sd μπορεις να μεταφερεις καποιες εφαρμογες οπως στο g4 και g3; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ααα...και το κυριοτερο..ισχυει οτι ειναι μεταλλο;;δεν εννοω να το ξυσεις προς θεου!!αλλα αν η υφη του ειναι μεταλλικη κ αν υπαρχει πουθενα πλαστικο;;γιατι λενε οτι εχει σημεια που υπαρχει πλαστικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 την εμπειρια μας καταγραφουμε και μοιραζομαστε το παθος μας,δεν εχω μετοχες σε κανενα κατασκευαστη ισα ισα τα δοκιμαζουμε ολα. εξαλλου σε εναν χωρο οπως αυτον των κινητων μια αλλαγη λογισμικου μπορει να μεταμορφωσει συσκευες προς το καλυτερο ή το χειροτερο. πχ το S7/S7edge ναι εχουν καλυτερη οθονη σε χρηση indoors και γενικα,ομως τα χρωματα τους δεν ειναι πιστα στην πραγματικοτητα outdoors Το G5 αληθεια,εχει την καλυτερη iPS που εχω δει,ενω φαινεται και πιο ξεκουραστη. Το S7edge εχει ανωτερη μπαταρια απο το G5,ομως το δευτερο δεν ειναι κακο ισα ισα. αν μου ειχε φτασει και το HTC 10 θα εκανα συγκριτικο με ολα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 μερικα πραγματα για το G5 ~αυτονομια σε καλα επιπεδα 3 ωρες και 45 λεπτα οθονη με 45% μπαταρια ακομα σε wifi και λιγο 4g.Ειμαστε σε πολυ καλα επιπεδα και ειναι ωραιο με ενα κλικ να αλλαζεις μπαταρια με την μια. ~καμερα πολυ καλη,πραγματικα μαλλον εχουμε την τοπ καμερα.Αυτο φαινεται στο zoom.Οταν κανω zoom φωτο απο το S7 χανει,εδω ΟΧΙ... ~ UI και ταχυτητα...εδω μισο κλικ πανω απο το S7 με ανεση,δεν υπαρχει συγκριση.Δυνατο,σαν βουτυρο τρεχει και παει σφαιρα.Σαν να εχω Nexus 6P ~οθονη,λοιπον μην πει κανεις οτι εχει μαπα οθονη γιατι θα τραβηξω τις κοτσιδες μου. :lol: εχει ισως την καλυτερη IPS που εχω δει μεχρι σημερα και ειναι απιστευτα φωτεινη στον ηλιο χωρις να χανει σε χρωματα οπως στο S7 που κατω απο τον ηλιο ναι μεν φαινεται αλλα αλλαζουν τα χρωματα πολυ. αυτα που ελεγαν ολοι οτι θα ηταν τα μειονεκτηματα του δεν υπαρχουν. σαν σημα ειναι επισης ανωτερο του S7. εχει FM Radio. [Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες πάω για αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Pik να σ κανω κ γω καποιες ερωτησεις τωρα που το πηρες γιατι το σκεφτομαι κ γω σοβαρα..καταρχην καλοριζικο!!ισχυει οτι εχει επιλογη να ενεργοποιησεις app drawer;;με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο.επισης ισχυει οτι στην καρτα sd μπορεις να μεταφερεις καποιες εφαρμογες οπως στο g4 και g3; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ααα...και το κυριοτερο..ισχυει οτι ειναι μεταλλο;;δεν εννοω να το ξυσεις προς θεου!!αλλα αν η υφη του ειναι μεταλλικη κ αν υπαρχει πουθενα πλαστικο;;γιατι λενε οτι εχει σημεια που υπαρχει πλαστικο.. δεν ειναι επιλογη ,μπορεις να κατεβασεις το παλιο UX. http://i.imgur.com/AHZQZSs.jpg πιστεψε με ομως δεν θα σου χρειαστει.Προφανως μπορεις να βαλεις google/nova για το μεταλλο μην ανησυχεις,ειναι ενα ειδος σαν ζεστο μεταλλο σαν να πιανεις το αμαξι σου.Εννοειται εχει πολυ καλο feeling. για την sd δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν εχω βαλει καμμια sd δεν ανοιγει καποιος το official να περασουμε τα ποστs εκει; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 δεν ανοιγει καποιος το official να περασουμε τα ποστs εκει; Θα γίνει και αυτό πολύ σύντομα, θα το κανονίσω εγω αυτό μη σας νοιάζει. ;) Προς το παρόν δώσε στον κόσμο πληροφορίες γιατί πολλοί κρέμονται από τα χείλη σου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Θα γίνει και αυτό πολύ σύντομα, θα το κανονίσω εγω αυτό μη σας νοιάζει. ;) Προς το παρόν δώσε στον κόσμο πληροφορίες γιατί πολλοί κρέμονται από τα χείλη σου... :rolleyes: το ξερω οτι εισαι ο αφανης ηρωας που βαζει ταξη... ;) δεν με ρωταει κανεις και τιποτα ,μαλλον τους ελυσα τις αποριες. :D να μιλησω για κατι για οσους εχουμνε παθος με το φινιρισμα. μπορει σε καποια κομματια να μην ταιριαζει απολυτα το κομματι που κουμπωνει με την μπαταρια στο υπολοιπο σωμα Σιγουρα δεν κουναει,δεν τριζει και οσο και να προσπαθω να το κουνησω δεν κανει κιχ,ομως απο την μια πλευρα εχει αποκλιση μισο χιλιοστο η γραμμη στο πλαι. Edited April 18, 2016 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καποιοι λενε οτι εχει κ στοιχειο πλαστικου.που εχει μπορεις να μας πεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 στο σωμα δεν βλεπω κατι. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Τα πληκτρα εντασης ειναι αλουμινενια;;μηπως ειναι πλαστικο το πληκτρο που αφαιρειται το κατω μερος;;το κατω μερος που λες δεν κουμπωνει καλα μηπως ειναι πλαστικο απο την πανω μερια που γραφει το lg;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts