ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 νομιζω οτι ακομα δεν υπαρχει κατι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 επισης εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91157 μπορεις να ρωτας οτι θελεις σχετικα με το εργαλειο σου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Γειά χαρά. Δεν έχω Macintosh στο σπίτι μου (ούτε κάπου αλλού). 'Οταν συνδέω το 80άρι i-pod μου σε κάποιο PC... με αφήνει να κάνω format αλλά μόνο σε FAT mode. Τα windows Vista είναι τα μόνα που μου επιτρέπουν να κάνω φορμάτ στο i-pod αλλά και σε φλασάκια σε mode NTFS. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟY KANΩ format σε NTFS για να μπορεί να πάρει μεγάλα αρχεία. Να το κάνω το φορμάτ ή υπάρχει περίπτωση να πάει για βρούβες το i-pod; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Το ipod τι filesystem έχει?Φαντάζομαι ή HFS ή κάτι από τον Mac κόσμο!Μπορείς με το πρόγραμμα MacDrive 7 να δεις τα αρχεία του ή ακόμα και να τα κάνεις format.Αν δεν τα καταφέρεις με αυτό να το κάνεις με το SwissKnife το οποίο είναι δωρεάν. Αλλά πρόσεξε επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί το ipod αν στο δίσκο έχει και κάποια κρίσιμα στοιχεία για την ορθή λειτουργια του όπως πχ κάποιο firmware αν τον "formάρεις" ίσως να μην ξανά ανοίξει ποτέ... Καλύτερα να απαντήσει και κάποιος χρήστης ipod που έχει κάνει την όλη διαδικασία... Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 'Εκανα φορμάτ συνδέοντάς το στο laptop μου που έχει Vista. Λειτούργησε κανονικά σαν NTFS σκληρός δίσκος. Μόλις το σύνδεσα όμως στο κανονικό μου PC... και άνοιξα το Itunes... μου έβγαλε μήνυμα πως "είδε ένα I-pod και προκειμένου να παίξει σαν Ipod (και όχι σαν ραπτομηχανή) πρέπει να του κάνει Restore. Του έκανε... και αμέσως το I-pod ξαναγύρισε στη γνώριμη κατάσταση FAT! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ξερει κανεις ρε παιδια,αμα υπαρχει κανενα εξαρτημα για το ipod το οποιο να κανει εγγραφη φωνης??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon46 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 παιδια εχω ipod nano κ ενα απο τα μειωνεκτηματα ολων των ipod νομιζω οτι ειναι η ελλειψη ραδιοφωνου. ξερω οτι υπαρχει το ipod radio remote control κ σκεφτομαι να το αγορασω.εδω που το βλεπω κανει 52.49 €. μηπως ξερετε για φθηνοτερο? λετε να αξιζει τον κοπο κ το χρημα? κ αν το εχει καποιος ειναι ευχαριστημενος? :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ρε παιδιά έβαλα πριν καιρό κωδικό κλειδώματος στο i pod και τωρα τον έχω ξεχασει, ξέρει κανείς πως θα τον κανω ένα reset ή οτιδηποτε άλλο για να μπορώ να το κλειδώνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ίσως με ενα restore? Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 με το restore χάνω και τα κομμάτια που έχω μέσα;;; ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 με το restore χάνω και τα κομμάτια που έχω μέσα;;; ξέρεις; ΝΑΙ! (νομίζω :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos5312 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 κανεις που να ξέρει στα σίγουρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Ρε παιδιά έβαλα πριν καιρό κωδικό κλειδώματος στο i pod και τωρα τον έχω ξεχασει, ξέρει κανείς πως θα τον κανω ένα reset ή οτιδηποτε άλλο για να μπορώ να το κλειδώνω; Εννοείς κλείδωμα οθόνης; Αν ναι, τότε συνέδεσέ το ipod στον υπολογιστή για να ξεκλειδώσει. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 κανεις που να ξέρει στα σίγουρα??? Nαι,με το restore χανεις τα παντα...σιγουρα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasal Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Θέλω να χρησιμοποίησω IPOD με ένα FM Transmitter γιατι το ΥΑRIS δεν έχει χώρο να βάλεις δικό σου MP3, oύτε καν είσοδο AUX (ήμαρτον, εν έτει 2007!:mad:). Έχει δοκιμάσει κανείς FM Transmitter με IPOD? Υπάρχουν και ειδικά γιa IPOD που συνδέονται με ειδικό βύσμα με το line out και όχι mini jack από την έξοδο των ακουστικών. Nα τα προτιμήσω, έχει ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα; έχουν 50-60€ ενώ με μίνι τζακ μόλις 23! μίνι τζακ: http://www.pixmania.com/gr/gr/349114/art/belkin/transmitter-fm-tunecast-i.html ΙΡΟD: http://www.pixmania.com/gr/gr/831826/art/belkin/diiouo-fm-tunecast-auto-3.html Γενικά η λύση FM Τransmitter τι λέει από ποιότητα ήχου, το ρίχνει πολύ το IPOD? Τhanx!:) Παράθεση Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stimuli Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Άκουσα ότι υπάρχει κάποιος τρόπος και το iPod διαβάζει ebooks. δοκίμασα να μετατρέψω .pdf σε .txt αλλά άδικα ο κόπος, πέρασα το .pdf στο ipod και δεν το διαβάζει. Για πείτε όσοι ξέρετε πως γίνεται το κόλπο.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα τραγουδια απτο ipod μεσω του itunes κ να τα παω στο library tou itunes???? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 @stimuli, δεν νομίζω να γίνεται. @andreas1022, μέσω του itunes δε γίνεται. Μέσω άλλων προγραμμάτων, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Yπαρχει τροπος να γινει restore χωρις το itunes?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Δεν έχω καταλάβει αν μπορείς στο ipod να οργανώσεις τα τραγούδια μέσα σε φακέλους. Γίνεται αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δυστυχώς όχι ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts