Jump to content

vasal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasal

  • Ημ. Γέννησης 03/11/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μέχρι να αποκτήσουμε μια σοβαρή ταυτότητα και όχι αυτήν την αστεία πλαστικοποίηση, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα καλό πορτοφόλι αλλά σε λογική τιμή που να χωράει ελληνική ταυτότητα;
  2. Ξέρει κανείς αξιόπιστα μαγαζιά στο ebay (γνήσιο πράμα) για ένα ρολόι; Σκέφτομαι να αντικαταστήσω ένα Sector με χρονογράφο (πήρε υδρατμούς, είναι στον 3ο χρόνο του και έχει κάποια γρατσουνιά στο κρύσταλλο). Στο μεταξύ μερικούς μήνες πριν (5-6) είχα αλλάξει μπαταρία, αλλά ο ρολογάς κάνει τον κινέζο για τη στεγανοποίηση. H επισκευή από το εργαστήριο που συνεργάζεται πάει 100€ (έχει σκουριές!) 1. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο ρολογάδικο πχ στο κέντρο που να κάνει αντικατάσταση μπαταρίας & στεγανοποίηση επιτόπου; 2. Για το κρύσταλλο που έχει γρατσουνιά γίνεται κάτι (τιμή αγοράς 230€ από στοά Φέξη). 3. Αν τελικά πάρω καινούργιο αξίζει το Kinetic για να γλυτώσω μόνο και μόνο τον άσχετο ρολογά στην επόμενη αλλαγή μπαταρίας; πχ αυτό: http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=12073 thanx!
  3. Είχα πάρει μια βάση (με βεντούζα για το παρμπριζ) για 3GS από τη Griffin στο οποίο to iphone κούμπωνε ακριβως (ήταν φτιαγμένο ακριβώς γι' αυτό) Έχει πάρει κανείς κάτι τέτοιο για το iphone 4?
  4. Είμαι πιστός μονο στο δίκτυο που με συμφέρει (εκεί που είναι οι περισσότεροι φίλοι μου για να εκμεταλλεύομαι τα απεριόριστα προγράμματα). Αυτό που με χάλασε στην cosmo είναι ότι κάνει πιστοληπτικό έλεεγχο μέσω τρίτης εταιρείας η οποία συγκεντρώνει στοιχεία μέσω δικηγορικών γραφείων και τηρεί αρχεία σε βάσεις δεδομένων και αν υπάρχει συνωνυμία με κάποιον που έχει κάνει απατεωνιά(άσχετα αν το ΑΦΜ σου δεν έχει καμία σχέση :blink: και δεν εισαι καν γραμμένος ΠΟΤΕ στον Τειρεσία:blink:) σου ζητά εγγύηση 500-600€!!!! Στην "τράπεζα πληροφοριών" όταν τους πήρα τηλ. για να περάσω και να τους αφήσω αίτηση για να μου γνωστοποιήσουν τα στοιχεία που τηρούν για εμένα στη βάση τους μου είπαν το απίστευτο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να μου δώσουν τη διεύθυνση από το τηλέφωνο (αν και το αναγράφουν στο site (http://www.trustsa.gr)). Το τι πλάτες έχει αυτή η εταιρεία και το από που έχει άδεια να φακελώνει κόσμο χωρίς να το γνωρίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι αρκετά ύποπτο. Την πρώτη φορά έπρεπε να πάω στον Τειρεσία για να μου ενεργοποιήσουν την σύνδεση, τη δεύτερη δεν ασχολήθηκα καν... Η voda για να κάνω σύνδεση μου έστειλε την αίτηση με courier και σε 10 μέρες ήμουν οκ με φορητότητα. Αν τόσο τη νοιάζει την cosmo, εμένα σκασίλα μου.:mad:
  5. 1. O χρόνος για αλλαγή παρόχου πόσος είναι;:confused: 2. Πόσο καιρό μένεις χωρίς internet; :wacko: 3. Εχει κανείς υπ' όψιν του αν ο παλιός πάροχος (Fοrthnet) εξακολουθεί να σε χρεώνει μέχρι να κάνεις αίτηση διακοπής;:mad: ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
  6. Mετά από πολύ καιρό άρχισε πάλι να πονάει η μέση μου. :wacko: Πέρα από την επίσκεψη στον ορθοπεδικό, σκέφτομαι να αντικαταστήσω την καρέκλα μου στο γραφείο μου έστω και με δική μου αγορά με κάτι που να υποστηρίζει σωστά τη μέση. Έχει κανείς υπόψη του κάποιο κατάστημα που θα μπορούσα να ψάξω (πέρα από το Πλαίσιο); Ενδιαφέρομαι για κάτι που να είναι ανατομικό και μετρημένο σαν εμφάνιση για να μην προκαλεί (και να πρέπει να εξηγώ στον κάθε παράξενο το τι και πως).:mad:
  7. works like a charm... Παίζει και το πληκτρολόγιο. Και όλες οι καλές εφαρμογές που παίζουν στο jailbroken iphone... Εύγε!
  8. Για ελληνικό πληκτρολόγιο δες εδώ: http://www.maclife.gr/forum/showthread.php?t=569
  9. ναι εγώ και παίζει. Θα δοκιμάσω ελληνικό πληκτρολόγιο και 2-3 εφαρμογές και θα γράψω τα νέα. Εγκαθιστά Cyndia & Installer.
  10. Tα νέα ipod (συμπεριλαμβανομένου του Touch 2G) έχουν νέες απαιτήσεις τροφοδοσίας και ΔΕΝ φορτίζουν με παλαιότερα αξεσουάρ. Οι άλλες λειτουργίες τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ΟΚ.
  11. Τόσες σελίδες σε αυτό το thread δε λέμε πουθενά κάτι για βάση αυτοκινήτου! Έχει κανείς μια άποψη για κάτι τέτοιο; Ως τώρα έχω βρει αυτό: http://www.griffintechnology.com/products/windowseat το οποίο στο you έχει €29,23 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E18059E57D73754B9F87B844E9F38EED&pa=0CA99D682DD82447863E00A7C83C5F04 Στο ilounge έχει και μερικά άλλα. Τώρα αν υπάρχει μια ποιοτική βάση που να είναι universal και να κάνει και για Pocket PC, ακόμα καλύτερα!
  12. Παιδιά μια απορία (λίγο άσχετη)... Υπάρχει τρόπος η γραμματοσειρά να αλλάξει χρώμα; Είναι μαύρη με σκούρο πετρόλ φόντο (το default των WM6) και είναι δυσανάγνωστο. Όλα τα άλλα today plugins είναι με λευκά fonts... :rolleyes:thanks!
  13. Δυστυχώς κανένα από τα δύο δεν παίζει με το ipod touch 2g (ακόμα).... Eυχαριστώ πάντως!!
  14. Υπάρχει πρόγραμμα που να μεταφέρει τραγούδια από το Pc στο ipod για να ξεφορτωθώ το ανεκδιήγητο itunes?
×
×
  • Create New...