djfloor Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Διαπιστωνεις βελτιωση? Να την κανω? Την έκανα την αναβάθμιση και το πρώτο που παρατήρησα είναι μια διαφορά στην ταχύτητα, έγινε πιο γρήγορο.. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Την έκανα την αναβάθμιση και το πρώτο που παρατήρησα είναι μια διαφορά στην ταχύτητα, έγινε πιο γρήγορο.. :whistle: Ναι οντως,θα ελεγα οτι ειναι εμφανης η διαφορα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Παντως ειναι ευχαριστο για τους κατοχους οτι γινονται αναβαθμισεις και αυτες ειναι ουσιας και οχι της πλακας. Μπραβο λοιπον στην εταιρια.:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 το καλό είναι ότι ασχολούνται με τα προϊόντα τους,θέλουν να φτιάξουν όνομα στην ανταγωνιστικότατη κινεζική αγορά, κ έτσι ότι προβλήματα βγάζουν τα κινητά τους φροντίζουν να τα επιλύουν Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Και αναβάθμιση 1.2.0 για TWRP, για όσους είναι root. https://docs.google.com/uc?id=0B9Xy2GDF0is9cTctSWN4dEExYW8&export=download Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfloor Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Αν δεν είσαι root και την περάσεις, γίνετε root με αυτή τη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Όχι, ή ρομ δεν είναι ρουταρισμένη. Θα πρέπει να κάνεις ροοτ την συσκευή με kingroot. Εφόσον όμως δεν είσαι ροοτ, λογικά δεν θα έχεις και twrp οπότε δεν μπορείς να περάσεις την συγκεκριμένη έκδοση. Edit: Βλέπω από τα προηγούμενα μηνύματα ότι έχεις κάνει ήδη την αναβάθμιση, οπότε είσαι οκ. Edited May 9, 2016 by Nirvana1979 Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfloor Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 OK, αυτή τη στιγμή είμαι με την καινούρια έκδοση. Πως το κάνω root, με kingroot ή πρέπει να περάσω twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Κατεβάσεις το kingroot.apk στο κινητό σου και το κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα χάσεις τις οτα αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το Le Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 παρέλαβα σήμερα ένα, δυστυχώς είναι ελαττωματικό, δεν λειτουργούν τα hardware buttons,εάν είναι σβήστο ανάβει πατώντας vol+ και power, όταν ανάψει δεν λειτουργούν τα πλήκτρα, ούτε της φωνής. έκανα την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν έγινε κάτι. πάσα ιδέα δεκτή Sent from my HT7 using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Αυτά είναι τα μαμώτο με τις συσκευές από εξωτερικό.... Για αυτό προσωπικά προτιμώ να "δίνω" κάτι παραπάνω και να το ελέγχω επί τόπου (τουλάχιστον τα εμφανή) παρά να είμαι στην αναμονή και στο τέλος με τα νεύρα τσατάλια :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 παρέλαβα σήμερα ένα, δυστυχώς είναι ελαττωματικό, δεν λειτουργούν τα hardware buttons,εάν είναι σβήστο ανάβει πατώντας vol+ και power, όταν ανάψει δεν λειτουργούν τα πλήκτρα, ούτε της φωνής. έκανα την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν έγινε κάτι. πάσα ιδέα δεκτή Sent from my HT7 using Tapatalk Αφου επικοινωνησεις με τ καταστημα στελνοντας ενα video που να τους δειχνεις το προβλημα μπορει να σου στειλουν αλλο με μικρη επιβαρυνση Οταν συμφωνησεις μαζι τους φλασαρε το Ειχα το απλο σε καποια στιγμη το ον οφ δε λειτουργουσε και μετα το φλασαρισμα επανηλθε Βεβαια δεν εινσι το ιδιο αλλα τουλαχιστο δε χανεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αυτά είναι τα μαμώτο με τις συσκευές από εξωτερικό.... Για αυτό προσωπικά προτιμώ να "δίνω" κάτι παραπάνω και να το ελέγχω επί τόπου (τουλάχιστον τα εμφανή) παρά να είμαι στην αναμονή και στο τέλος με τα νεύρα τσατάλια :o Καπως ετσι ειναι,αλλα εαν αναλογιστης την οικονομικη διαφορα,για παρομοια specs παντα.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 τελικα δειχνει να εστρωσε,αλλα καταναλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια,μεσα σε δυομιση ωρες περιπου απο το 50% που εδειχνε,εσβησε... Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Θέλω να το πάρω για δώρο και το βρήκα σε γνωστό skroutzoμάγαζο. Να το πάρω άφοβα; Δεν έχω εμπειρία με συσκευές αυτής της εταιρίας αλλά διαβάζω καλά σχόλια από τους περισσότερους από εσάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Θέλω να το πάρω για δώρο και το βρήκα σε γνωστό skroutzoμάγαζο. Να το πάρω άφοβα; Δεν έχω εμπειρία με συσκευές αυτής της εταιρίας αλλά διαβάζω καλά σχόλια από τους περισσότερους από εσάς Πόσο το βρήκες; Εγώ με τη μπαταρία έχω μια ένσταση. Την ήθελα λίγο μεγαλύτερη. Κατά τ' άλλα κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πόσο το βρήκες; Εγώ με τη μπαταρία έχω μια ένσταση. Την ήθελα λίγο μεγαλύτερη. Κατά τ' άλλα κανένα πρόβλημα. 98,99€ Κοστίζει +10 με θήκη. Πιστεύω η τιμή είναι καλή. Το άτομο έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί μόνο διαδίκτυο και κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 98,99€ Κοστίζει +10 με θήκη. Πιστεύω η τιμή είναι καλή. Το άτομο έτσι και αλλιώς χρησιμοποιεί μόνο διαδίκτυο και κάποιες εφαρμογές. Μια χαρά τιμή! Αν επιτρέπεται, θήκη βρήκες σιλικόνη; αυτή που πιέζεται και είναι γενικά απο εύκαμπτο υλικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μια χαρά τιμή! Αν επιτρέπεται, θήκη βρήκες σιλικόνη; αυτή που πιέζεται και είναι γενικά απο εύκαμπτο υλικό; Βρήκα και σιλικόνη αλλά και Flip Case στο ίδιο skroutzoμάγαζο Μάλλον την Flip Case θα πάρω αλλά την σιλικόνη την έχει πακέτο με tempered glass οπότε μάλλον και Flip Case θα πάρω και σιλικόνη με το Tempered Glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Βρήκα και σιλικόνη αλλά και Flip Case στο ίδιο skroutzoμάγαζο Μάλλον την Flip Case θα πάρω αλλά την σιλικόνη την έχει πακέτο με tempered glass οπότε μάλλον και Flip Case θα πάρω και σιλικόνη με το Tempered Glass Αν σου είναι εύκολο, στείλε μου τα λινκ. Ή εδώ ή σε pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Αν σου είναι εύκολο, στείλε μου τα λινκ. Ή εδώ ή σε pm. Στα έστειλα σε μήνυμα μην λένε ότι διαφημίζουμε χαχα μάλλον αυτό θα πάρω δώρο. Αρκετά τίμιο θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Στα έστειλα σε μήνυμα μην λένε ότι διαφημίζουμε χαχα μάλλον αυτό θα πάρω δώρο.Μόλις το είδα, ευχαριστώ. Θα στείλω το λινκ στον αδελφό μου γιατί ψάχνει.:) Αρκετά τίμιο θα έλεγα Κι ο αδελφός μου έχει μείνει ευχαριστημένος. Edited May 12, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Κι ο αδελφός μου έχει μείνει ευχαριστημένος. Ακόμα ένας λόγος να το εμπιστευτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ακόμα ένας λόγος να το εμπιστευτώ Είναι μάλλον όπως το είπες, "τιμιο" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Κάτι άλλο που με απασχολεί.... Έχει φωτάκι ειδοποιήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts