PanaGeorge Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Κι εμένα μόλις ήρθε και έκανα εγκατάσταση την v20g Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Για πείτε εντυπώσεις όσοι την βάλατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καμια διαφορα απο εμενα. Μια απο τα ιδια. Ειδικα στο θεμα της μπαταριας/αυτονομιας που ειναι το ζουμι δεν βλεπω κατι το διαφορετικο. Τα ιδια σκ@τ@ με πριν :) Κατα τ αλλα μια χαρα λειτουργουσε πριν, μια χαρα λειτουργει και τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Καμια διαφορα απο εμενα. Μια απο τα ιδια. Ειδικα στο θεμα της μπαταριας/αυτονομιας που ειναι το ζουμι δεν βλεπω κατι το διαφορετικο. Τα ιδια σκ@τ@ με πριν :) Κατα τ αλλα μια χαρα λειτουργουσε πριν, μια χαρα λειτουργει και τωρα Και εγώ την έκανα σήμερα, μια από τα ίδια. Ίσως ένα κλικ πιο γρήγορο αλλά παίζει να είναι και ψυχολογικό Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 με την V20g στην διαχείρηση μπαταρίας σε εμένα είναι η μέρα με την νύχτα. (ειναι πολυ καλύτερο) Τουλαχιστον στην χρήση που κάνω.. 1. Επειδή λογω εργασίας πρέπει να έχω ανοιχτά τα δεδομένα με την εφαρμογή mail (συγχρονισμός 3 mail) πριν την g δεν έβγαζα μισή ημέρα Με την g γυρίζω το βράδυ και είμαι στο 70% (με την ίδια χρήση).. 2. Αλλα και γενικά παρατηρώ ότι δεν την "ρουφάει" όπως παλιά. Μπορεί να είμαι στο σπιτι στο wifi και να σερφάρω και βλέπω ότι μπορώ να το χρησιμποιήσω πολύ πιιο άνετα από ότι παλιότερα.. Ειδικά στο 1 είναι σίγουρο ότι δεν μιλάμε για placebo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πάντως εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα το έχω στο service γιατί κάποια στιγμή το τηλέφωνο κόλλησε τρελά και μετά δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο.το έστειλα και μου είπανε 15 εργάσιμές για αρχή :'( Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλημερα να ρωτησω κατι τους κατοχους δικαρτων στην θεση 2 η σιμ 2 δεν βγαζει 4g?Στην θεση ενα του κινητου εχουμε 4g εχω cosmote στην 1 και vodafone στην 2 στην 1 μου βγαζει κανονικα 4g οταν βαζω τα δεδομενα σαυτην αλλα στην 2 οταν βαζω τα δεδομενα εκει μου βγαζει Ε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το δίκαρτο μπορεί να σου δώσει 4g ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 θεσεις sim. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ. Οχι ταυτόχρονα!! Ας υποθέσουμε ότι στη θέση 1 έχεις cosmote και στη θέση 2 vodafone. Εστω ότι βλέπεις 4g στην cosmote. Τότε η vodafone σου δίνει 2g. Για να αλλάξεις, πρέπει (μέσα απο τις ρυθμίσεις) να βάλεις την cosmote σε 2g και τότε μόνο μπορείς να ορίσεις ότι η vodafone θα σου δίνει 4g. Ελπίζω να είναι κατανοητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Την v20g δεν την έχω δει ακόμα. Είμαι με ρουμανικο 512. Γιατί; ξέρει κανείς; μου δίνει μόνο την 20d. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Το δίκαρτο μπορεί να σου δώσει 4g ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 θεσεις sim. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ. Οχι ταυτόχρονα!! Ας υποθέσουμε ότι στη θέση 1 έχεις cosmote και στη θέση 2 vodafone. Εστω ότι βλέπεις 4g στην cosmote. Τότε η vodafone σου δίνει 2g. Για να αλλάξεις, πρέπει (μέσα απο τις ρυθμίσεις) να βάλεις την cosmote σε 2g και τότε μόνο μπορείς να ορίσεις ότι η vodafone θα σου δίνει 4g. Ελπίζω να είναι κατανοητό. Αυτο λεωωωω αλλαζω τα δεδομενα στην 2ρη και δεν βγαζει 4g βγαζει Ε ισως ειναι θεμα τις καρτας θα παρω την vodafone.. Η στην μια η στην αλλη θα εχεις δεδομενα....Και απορω πως το δικο μας δεν βγαζει 4g+ και το απλο βγαζει ελεος ενα update δεν μπορουν να κανουν? ελα καταλαβα τι γινεται απο τις ρυθμισεις ολα οκ....Πρεπει να βαλεις την μια καρτα 2γ και την αλλη 4γ και το αντιστροφο... Edited November 18, 2016 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 άκυρο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 άκυρο........ Ευχαριστω τοσο ευκολο αλλα κ τοσο περιπλοκο συναμα... G4 foreverrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το κινητό το πηραμε πισω μετα απο μια εβδομάδα με νεο ιμει και πηρε την 20g με το πού το εκανα update. Αλήθεια πως παει αυτη απο μπαταρία γιατί πριν ειχα την 5.1 Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Το κινητό το πηραμε πισω μετα απο μια εβδομάδα με νεο ιμει και πηρε την 20g με το πού το εκανα update. Αλήθεια πως παει αυτη απο μπαταρία γιατί πριν ειχα την 5.1 Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ίδια θα έλεγα Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα Μηπως γνωρίζουμε ποτε περιπου θα πάρει το nougat 7.0 το G4 και αν την πάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπέρα Μηπως γνωρίζουμε ποτε περιπου θα πάρει το nougat 7.0 το G4 και αν την πάρει? Προσωπικά δεν έχω ακούσει καν για nougat σε dual LG G4 Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Την v20g δεν την έχω δει ακόμα. Είμαι με ρουμανικο 512. Γιατί; ξέρει κανείς; μου δίνει μόνο την 20d. Ακόμα να την δω. Κανείς κάποια ιδέα; μου δίνει μόνο την 20d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 μηπως έχεις περάσει "χειροκίνητα" κάποια άλλη και δεν σε βλέπει server σαν ρουμανικο ; Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 μηπως έχεις περάσει "χειροκίνητα" κάποια άλλη και δεν σε βλέπει server σαν ρουμανικο ; Sent from my LG-H818 using Tapatalk Το είχα πάρει με 5.1, έβαλα την 20d και γύρισα στην 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatnick Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μία ερώτηση επειδή πέρασα την V20e eur με το LGUP . Που μπορώ να βρω την V20h για το P818H . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Το είχα πάρει με 5.1, έβαλα την 20d και γύρισα στην 5.1 Αν δεν πέρασες κάποια επίσημη δεν θα βλέπει αναβαθμίσεις αλλιώς θα σου έδειχνε μια εξάρα τουλάχιστον. Αλλιώς πρέπει να περιμένεις λίγο, και εγώ την πήρα μήνα μετά από άλλους που είχαν το ίδιο setup, δεν ξέρω γιατί. Αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τώρα έχεις επίσημη. Sent from my LG-H818 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση επειδή πέρασα την V20e eur με το LGUP . Που μπορώ να βρω την V20h για το P818H . P818 ή Ρ818Η;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό το μοντέλο. Η τελευταία για το Η818 είναι η 20g. Δεν πρέπει από όσο γνωρίζω να έχει νεώτερη. Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Αν δεν πέρασες κάποια επίσημη δεν θα βλέπει αναβαθμίσεις αλλιώς θα σου έδειχνε μια εξάρα τουλάχιστον. Αλλιώς πρέπει να περιμένεις λίγο, και εγώ την πήρα μήνα μετά από άλλους που είχαν το ίδιο setup, δεν ξέρω γιατί. Αλλά πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τώρα έχεις επίσημη. Μα μου δίνει 6αρα. Μου δίνει την 20d, όχι όμως την 20g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 P818 ή Ρ818Η;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό το μοντέλο. Έβαλε προφανώς τα γράμματα ανάποδα, H818P ήθελε λογικά να γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatnick Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Έβαλε προφανώς τα γράμματα ανάποδα, H818P ήθελε λογικά να γράψει. Συγνωμη λαθος μου ,για το H818P ηθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos444 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Καλησπέρα. Έχω και εγώ το δίκαρτο H818P από τον Ιούνιο.Το πήρα με την 5.01.Μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού πριν από περίπου τρείς μήνες.Δεν την έκανα αμέσως γιατί το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και φοβήθηκα για τυχόν δυσλειτουργίες.Τελικά την έκανα 6.0 V20g-EUR-XX πριν από ένα μήνα με ΟΤΑ.Δεν είδα κάποια βελτίωση αλλά ούτε και κάτι χειρότερο.Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι η μπαταρία.Σε flight mode με εκκαθάριση των εφαρμογών μου καταναλώνει 3.5% κάθε ώρα.Κοίταξα την χρήση μπαταρίας και είδα "το τηλέφωνο είναι αδρανές"να έχει φάει 30% σε 8 ώρες???Με κανονική χρήση(δεδομένα,μισή ώρα ομιλία,αναμμένη οθόνη για μια ώρα,zello,watsup,facebook)δεν περνάω τις τέσσερις ώρες.Έχω απενεργοποιήσει την υψηλή ακρίβεια gps και έβαλα μόνο gps.Καμία απολύτως διαφορά.Καμία ιδέα κανείς?Μου έχει σπάσει τα νεύρα το φορτίζω τρείς φορές την μέρα κάποιες φορές και τεσσερις.Να δοκιμάσω εργοστασιακή επαναφορά?Α!!!με τη 5.01 δεν ήταν άριστο αλλά το flight mode ήταν οκ και με την δική μου κανονική χρήση έβγαζα σχεδόν 8 ώρες.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τυχόν απαντήσεις. Παράθεση Huawei g750 Lg G4 Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi 10T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts