PanaGeorge Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Oι λειτουργιες dual sim δουλεύουν κανονικά; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 είμαι προς αναβάθμιση LG G4 H818P - S/N 603 Dual SIM σε v6.0 (Marshmallow) διότι απρίλιο λήγει η εγγύηση, είμαι σε κάρβουνα αναμμένα για bootloop και ότι προλάβω. τι εκτιμάτε για ανάλογες περιπτώσεις σε S/N 603 ; Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Θελω να γυρισω πισω στην 6 οπως ημουν πριν οπως το πηρα απο την procordia νομιζω πως ειχε την 20g σε δικαρτο αν μπορει κανεις να μου πει τα βηματα θα την περασω οπως περασα την 7?Μεσω lg up τι πρεπει να κανω αν εχει καποιος λινκ ας μου στειλει ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Θελω να γυρισω πισω στην 6 οπως ημουν πριν οπως το πηρα απο την procordia νομιζω πως ειχε την 20g σε δικαρτο αν μπορει κανεις να μου πει τα βηματα θα την περασω οπως περασα την 7?Μεσω lg up τι πρεπει να κανω αν εχει καποιος λινκ ας μου στειλει ευχαριστω πολυ.... Γιατι θες να γυρισεις φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Γιατι θες να γυρισεις φιλε μου; Εχω την εντυπωση πως η μπαταρια φευγει πολυ γρηγορα δεν ξερω παντα ειμαι με 2 μπαταριες και εξωτερικο φορτιστη αλλα νομιζω πως μου την τρωει πολυ γρηγορα αν κ εκανα factory settings απο μεσα και με hard reset εχουν αλλαχθει πριν απο μια βδομαδα και πλακετα τελευταια και οθονη απο procordia... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω την εντυπωση πως η μπαταρια φευγει πολυ γρηγορα δεν ξερω παντα ειμαι με 2 μπαταριες και εξωτερικο φορτιστη αλλα νομιζω πως μου την τρωει πολυ γρηγορα αν κ εκανα factory settings απο μεσα και με hard reset εχουν αλλαχθει πριν απο μια βδομαδα και πλακετα τελευταια και οθονη απο procordia... Στην προηγουμενη αλλαγη πλακετας που ειχα κανει γιατι ειναι η δευτερη αυτη να τονισω πως ειχα παρει και καινουρια μπαταρια απο procordia δηλαδη εχω μια της μανας του και την καινουρια.... Το συνδεω με lg brige και μου βγαζει αυτο να το κανω αναβαθμηση απο εδω? Edited February 2, 2018 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εχω την εντυπωση πως η μπαταρια φευγει πολυ γρηγορα δεν ξερω παντα ειμαι με 2 μπαταριες και εξωτερικο φορτιστη αλλα νομιζω πως μου την τρωει πολυ γρηγορα αν κ εκανα factory settings απο μεσα και με hard reset εχουν αλλαχθει πριν απο μια βδομαδα και πλακετα τελευταια και οθονη απο procordia... ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην προηγουμενη αλλαγη πλακετας που ειχα κανει γιατι ειναι η δευτερη αυτη να τονισω πως ειχα παρει και καινουρια μπαταρια απο procordia δηλαδη εχω μια της μανας του και την καινουρια.... Το συνδεω με lg brige και μου βγαζει αυτο να το κανω αναβαθμηση απο εδω? Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια γυρισα παλι στην MM 6 20g να ειστε ολοι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια γυρισα παλι στην MM 6 20g να ειστε ολοι καλα.. Ήσουν με την Nougat, έβαλες στο lg brige και σου έβγαλε ότι υπάρχει αναβάθμιση και σε γύρισε στην 20g?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Οχι με το lgup το εκανα περασα την 20p που δινουν στο xda αλλα χωρις να αλλαξω τπτ ddl και τετοια και μετα κατεβασα την 20g και την περασα παλι με lgup εγω εχω το δικαρτο ομως h818p... Οταν ομως περασα την 20a nougat ομως αλλα και η 20p ΜΜ το κινητο μου φενοταν h815 και οχι h818p...Αν και νομιζω πως και ετσι να το κανεις μεσω lg brige παλι θα σου βαλει την 20g... Edited February 6, 2018 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Οχι με το lgup το εκανα περασα την 20p που δινουν στο xda αλλα χωρις να αλλαξω τπτ ddl και τετοια και μετα κατεβασα την 20g και την περασα παλι με lgup εγω εχω το δικαρτο ομως h818p... Οταν ομως περασα την 20a nougat ομως αλλα και η 20p ΜΜ το κινητο μου φενοταν h815 και οχι h818p...Αν και νομιζω πως και ετσι να το κανεις μεσω lg brige παλι θα σου βαλει την 20g... Οκ. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 παιδιά εγώ δίνω το δικό μου, αν ενδιαφέρεται κανείς ... pm καλή σας μέρα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 παίδες το δίκαρτο στα 221€ που το έχει το e-shop αξίζει? το μόνο που με ενδιαφέρει σε ενα κινητό είναι η φωτογραφία και οι 2 κάρτες.. σε αυτά τα λεφτά θεωρείται υπάρχει κάτι καλύτερο? Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) παίδες το δίκαρτο στα 221€ που το έχει το e-shop αξίζει? το μόνο που με ενδιαφέρει σε ενα κινητό είναι η φωτογραφία και οι 2 κάρτες.. σε αυτά τα λεφτά θεωρείται υπάρχει κάτι καλύτερο? Το ιδιο διλημμα ειχα και γω... αλλα τα σοβαρα προβληματα του με αποτρεπουν οριστικα..:O Για το αλλο ερωτημα, προσωπικα καλοβλεπω το Meizu M6 Note (32GB) με καταπληκτικη καμερα και το HUAWEI P SMART λιγο πιο ακριβο.. Edited February 22, 2018 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 παίδες το δίκαρτο στα 221€ που το έχει το e-shop αξίζει? το μόνο που με ενδιαφέρει σε ενα κινητό είναι η φωτογραφία και οι 2 κάρτες.. σε αυτά τα λεφτά θεωρείται υπάρχει κάτι καλύτερο?Στα 221 καινούριο αξίζει... Τέτοια κάμερα και επιδόσεις δεν υπάρχουν σε αυτα τα χρήματα Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gasmanian Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 μεγαλο ρισκο παιδια !! πολλα προβληματα σε οθονη πλακετα και κλησεις !αν ειστε τυχεροι δοκιμαστε το κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο!υ.γ καμια ναβαθμιση στις τρυπες του αντροιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Απεβίωσε και το δικό μου H818p με SN: 606. Κατάφερε να ζήσει 18 ολόκληρους μήνες. Δεν έπαθε bootloop όπως τα περισσότερα αδερφάκια του αλλά κάηκε η emmc. Με διάφορα τεχνάσματα κατάφερα να σώσω τα δεδομένα που είχα μέσα. Πήρα ήδη το XIAOMI REDMI NOTE 4 4GB/64GB GLOBAL EDITION με την Β20 με 160€ και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά με την LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Απεβίωσε και το δικό μου H818p με SN: 606. Κατάφερε να ζήσει 18 ολόκληρους μήνες. Δεν έπαθε bootloop όπως τα περισσότερα αδερφάκια του αλλά κάηκε η emmc. Με διάφορα τεχνάσματα κατάφερα να σώσω τα δεδομένα που είχα μέσα. Πήρα ήδη το XIAOMI REDMI NOTE 4 4GB/64GB GLOBAL EDITION με την Β20 με 160€ και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ ξανά με την LG. Καηκε η emmc ? Τι φαση; Εγγραφες πολλα δεδομενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καηκε η emmc ? Τι φαση; Εγγραφες πολλα δεδομενα; Όχι, είχα και κάρτα μνήμης για φωτογραφίες κτλ. Το έκανα πολύ light χρήση το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) είμαι προς αναβάθμιση LG G4 H818P - S/N 603 Dual SIM σε v6.0 (Marshmallow) διότι απρίλιο λήγει η εγγύηση, είμαι σε κάρβουνα αναμμένα για bootloop και ότι προλάβω. τι εκτιμάτε για ανάλογες περιπτώσεις σε S/N 603 ; παρά 20 ημέρες για λήξη εγγύησης, με "on camera" λίκνισμα "belly dance" της οθόνης & προσπάθεια update σε android 6.0 με κατάληξη bootloop. κατόπιν συνεννόησης με LG την επόμενη 13 μαρτίου '18 αποστολή για procordia. επεστράφη 16 μαρτίου '18 με καινούργια τα IMEI και marsmallow 6.0 μέχρι στιγμής όλα καλά. Edited March 18, 2018 by arel Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Για εσάς που έχετε περάσει την 7, που είναι οι ρυθμίσεις για την ανάλυση του βίντεο; δεν τις βρίσκω πουθενά Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 πατας καμερα icon --> settings (το εικονιδιο με τη ροδελα) --> 16:9--> στο βιντεο εχει επιλογη UHD (Ultra HD/4K), FHD, HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 πατας καμερα icon --> settings (το εικονιδιο με τη ροδελα) --> 16:9--> στο βιντεο εχει επιλογη UHD (Ultra HD/4K), FHD, HDΕυχαριστώ αλλά βλέπω μόνο FHD & HD Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Γεια σας υπαρχει τροπος να περασουμε την nougat χωρις να χαθει η εγγυηση ?το αγορασα πριν ενα μηνα καιδεν θελω να ρισκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ευχαριστώ αλλά βλέπω μόνο FHD & HD Sent from my LG-H815 using Tapatalk Εμενα παντως εχει και τις 3 επιλογες σε Νουγκατ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Εμενα παντως εχει και τις 3 επιλογες σε ΝουγκατΠοιο αρχείο κατέβασες για nougat; για dual sim; Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ναι. Απο εδω H818P v29a TOT Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι εκανα clean install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts