arel Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) μπαταρία BL 51 YF για LG G4 τιμή 31/01/19 procordia 30,00€ + courier 4,80€ Edited February 1, 2019 by arel Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Λυπάμαι αλλά μπαταρία τέλος και η δεύτερη απο φεβρουάριο μεχρι νοεμβριο κρατησε....Θα παραγγείλω από procordia να δούμε και αυτή τι εξέλιξη από τη μπαταρία για LG G4 της procordia ; Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Παρα πολλα. Παιρνεις ενα μεταχειρισμενο με bootloop σ αυτα τα λεφτα και εχεις μπαταρια+καμερα+οθονη.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Καποιος απο σκρουτζ που πηρε τωρα τελευταια μπαταρια αξιοπιστη παρακαλω ας μου στειλει ευχαριστωωω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μπαταρία απο proco 30€ + 5€ νομίζω μεταφορικά και αντικαταβολή Μετά απο 20 περίπου χρήσης μπορώ να πω οτι δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε το κινητό καινούργιο. Πέφτει γρήγορα και είναι ακόμη καινούργια. Πριν απο αυτή είχα αγοράσει απο ebay γύρω στο δεκάρικο που έλεγε ήταν γνήσια, σε γνήσια θήκη κτλπ Για κανα δίμηνο είχε διάρκεια μετά φόρτιση συνέχεια Και οι τρείς μπαταρίες είναι ακριβώς ίδιες. Δεν βλέπω καμία διαφορά εκτός απο ημερομηνία παραγωγής Κρίμα γιατί το κινητό τρέχει πολύ καλά για τα χρόνια που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μπαταρία απο proco 30€ + 5€ νομίζω μεταφορικά και αντικαταβολή Μετά απο 20 περίπου χρήσης μπορώ να πω οτι δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχε το κινητό καινούργιο. Πέφτει γρήγορα και είναι ακόμη καινούργια. Πριν απο αυτή είχα αγοράσει απο ebay γύρω στο δεκάρικο που έλεγε ήταν γνήσια, σε γνήσια θήκη κτλπ Για κανα δίμηνο είχε διάρκεια μετά φόρτιση συνέχεια Και οι τρείς μπαταρίες είναι ακριβώς ίδιες. Δεν βλέπω καμία διαφορά εκτός απο ημερομηνία παραγωγής Κρίμα γιατί το κινητό τρέχει πολύ καλά για τα χρόνια που έχει Εγώ σκεφτόμουν να δοκιμάσω αυτή: https://www.batteries.gr/gr/lg-g4-3000mah.html 30+ για μπαταρία μου φαίνονται πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εγώ σκεφτόμουν να δοκιμάσω αυτή: https://www.batteries.gr/gr/lg-g4-3000mah.html 30+ για μπαταρία μου φαίνονται πολλά... 30€ είναι πάρα πολλά για μπαταρία κινητού. Απλά είχα δώσει ένα δεκάρικο για την άλλη και λέω ας δώσω τόσα να πάρω γνήσια και να έχει διάρκεια.... Εδώ έχει κάνει δοκιμές για μπαταρίες https://forum.xda-developers.com/g4/accessories/2-extended-batteries-test-t3320662 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Για αρχή, εφόσον αγοράζετε καινούρια μπαταρία, κατεβάστε την εφαρμογή Advanced Battery Calibration(δεν απαιτεί root). Εγώ προσωπικά , με Android 7, η αυτονομία του g4 είναι μέτρια. Για βασική έχω μια του 10ρικου(ντεμεκ γνήσια) . Για δεύτερη στο πορτοφόλι έχω μια γνήσια από προκορντια η οποία στον 1,5 χρόνο περίπου, με πολύ ζόρι βέβαια έπεσε παρά πολύ. Τώρα σκέφτομαι για γνήσια παλι αλλά επειδή έχει σταματήσει λογικά η παραγωγή , οι περισσότερες θα είναι σχετικά παλιές, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο έχει σημασία αυτό αλλά κατά τη γνώμη μου παίζει λίγο ρόλο στην αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Εχω ενα θεμα με την καινουργια μου μπαταρια.(απο σκρουτζ) Κανει καπου 4-5 ωρες να φορτίσει το κινητο. Δοκιμασα αλλο φορτιστη, το ιδιο. Μονο με τον φορτιστη απο s8 φορτιζει. Καμια ιδεα τι να δοκιμασω? Ενας φιλος με ειπε φταιει η μπαταρια γτ ειναι μουφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Εχω ενα θεμα με την καινουργια μου μπαταρια.(απο σκρουτζ) Κανει καπου 4-5 ωρες να φορτίσει το κινητο. Δοκιμασα αλλο φορτιστη, το ιδιο. Μονο με τον φορτιστη απο s8 φορτιζει. Καμια ιδεα τι να δοκιμασω? Ενας φιλος με ειπε φταιει η μπαταρια γτ ειναι μουφα. απο κει που σου ειπα εγω την πηρες ??η πηρες απο αλλου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 απο κει που σου ειπα εγω την πηρες ??η πηρες απο αλλου? Ναι απο το ιδιο μαγαζι.. Εχω κανει 4 φορτισεις, κ καλιμπραρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ναι απο το ιδιο μαγαζι.. Εχω κανει 4 φορτισεις, κ καλιμπραρισμα! περιεργο εμενα ειναι σχεδον καλη αν εξαιρέσεις οτι βγαζει 50 λεπτα απο το 5% μεχρι να κλεισει βγαζει soc 0210 λεπτα το αλλο το προβλημα το έλυσα να ξερεις ενα παιδι στο φορουμ μου ειπε να αλλαξω το καναλι στο ρουτερ το εκανα εκανα επανεκκίνηση και εστρωσαν ολα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 περιεργο εμενα ειναι σχεδον καλη αν εξαιρέσεις οτι βγαζει 50 λεπτα απο το 5% μεχρι να κλεισει βγαζει soc 0210 λεπτα το αλλο το προβλημα το έλυσα να ξερεις ενα παιδι στο φορουμ μου ειπε να αλλαξω το καναλι στο ρουτερ το εκανα εκανα επανεκκίνηση και εστρωσαν ολα Τι να πω. Θα δοκιμάσω άλλα καλώδια κ φορτιστή πάλι. Θα αλλάξω κ το κανάλι στο ρούτερ που λες!! :) Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Τι να πω. Θα δοκιμάσω άλλα καλώδια κ φορτιστή πάλι. Θα αλλάξω κ το κανάλι στο ρούτερ που λες!! :) Thanks αδερφε μιλησα μαζι τους τους ενημερωσα κιολας πως πηρες και εσυ μετρησαν την παρτιδα αυτην οπως μου ειπαν και βρηκαν οντως πως εχουν χαμηλη ταση μου εκαναν επιστροφη χρηματων μου ειπαν πως αναμενουν καινουρια παρτιδα αυτο βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και μου ειπαν για την ταλαιπορια που μου προκαλεσαν να κρατησω αυτη να κανω την δουλεια ερθει δεν ερθει καινουρια παρτιδα επομενως παρτους τηλ και συ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 αδερφε μιλησα μαζι τους τους ενημερωσα κιολας πως πηρες και εσυ μετρησαν την παρτιδα αυτην οπως μου ειπαν και βρηκαν οντως πως εχουν χαμηλη ταση μου εκαναν επιστροφη χρηματων μου ειπαν πως αναμενουν καινουρια παρτιδα αυτο βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει και μου ειπαν για την ταλαιπορια που μου προκαλεσαν να κρατησω αυτη να κανω την δουλεια ερθει δεν ερθει καινουρια παρτιδα επομενως παρτους τηλ και συ Κατάλαβα.. Θα επικοινωνήσω και γω άμα είναι! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημερα παιδί έχω νέα g4 για δεύτερη συσκευή και θέλω να αλλάξω μπαταρία. Γνωρίζετε από που μπορώ να αγοράσω αξιόπιστη μπαταρία; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Καλημερα παιδί έχω νέα g4 για δεύτερη συσκευή και θέλω να αλλάξω μπαταρία. Γνωρίζετε από που μπορώ να αγοράσω αξιόπιστη μπαταρία; Sent from my iPhone using TapatalkProcordia Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 γεια σας. 26 δεκεμβρίου αγόρασα μπαταρία στο εξωτερικό με 9€ για LG G4 φαινομενικά ίδια με τη γνήσια. την οποία ακόμη δεν φόρτισα, συνεχίζω με την υπάρχουσα αρχική. με βολεύει και βγάζω την ημέρα αναλόγως με δύο, τρεις φορτίσεις. σύντομα θα ξεκινήσω και τη νέα, εντυπώσεις αν θυμηθώ θα γράψω. :cool: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkkkis Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Πήρε Android7 το G4?? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για αρχή, εφόσον αγοράζετε καινούρια μπαταρία, κατεβάστε την εφαρμογή Advanced Battery Calibration(δεν απαιτεί root). Εγώ προσωπικά , με Android 7, η αυτονομία του g4 είναι μέτρια. Για βασική έχω μια του 10ρικου(ντεμεκ γνήσια) . Για δεύτερη στο πορτοφόλι έχω μια γνήσια από προκορντια η οποία στον 1,5 χρόνο περίπου, με πολύ ζόρι βέβαια έπεσε παρά πολύ. Τώρα σκέφτομαι για γνήσια παλι αλλά επειδή έχει σταματήσει λογικά η παραγωγή , οι περισσότερες θα είναι σχετικά παλιές, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο έχει σημασία αυτό αλλά κατά τη γνώμη μου παίζει λίγο ρόλο στην αυτονομία. Πήρε Android7 το G4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Πήρε Android7 το G4?? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρε Android7 το G4?? Την πολωνική beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Procordia Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αγόρασα από proco γύρω στα 35€ Με μεταφορικά αλλά από διάρκεια είναι σαν αυτή που είχα αγοράσει από eBay στα 10$ Καλύτερα να αγόραζα ένα power bank Δεν ξέρω αν φταίει και το κινητό γιατί βλέπω αρκετές φορές χωρίς να το πειράζω ανάβει η οθόνη μόνη της. Ζελατίνα δεν έχει και έχω κάνει 2 φορές εργοστασιακές ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) https://www.ebay.com/itm/PolarCell-Battery-for-LG-G4-H815-G4-Dual-Sim-H818P-G4-Stylus-H635-LTE-BL-51YF/333277210991?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 παρα πολυ καλή!! 5 ωρες sot (android 7) 1%-2% απώλεια σε αναμονη / ώρα Edited June 23, 2020 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts