tommybertsen Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Η Μπαταρία είναι λίγο νωρίς να δούμε αποτελέσματα αλλά όπως είπα πήρα τηλέφωνο το μαγαζί και ρώτησα αν είναι γνήσια LG..και μου είπαν γνήσια με 6 μήνες εγγύηση αντιπροσωπείας...άρα θα την πάω procordia αν κάνω χρήση εγγύησης ....Τώρα αν δεν.. μετά τους 6 μήνες αυτό μπορεί να συμβεί και με procordia...αγορά αφού ίδια εγγύηση δίνουν... ....Με την Nougat έκδοση η μπαταρία γενικά φορτίζει πιο γρήφορα κρατάει πιο πολύ Περίμενες να σου πουν "όχι , είναι ιμιτασιόν" ; :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Και στο mobilehellas έλεγε γνήσια και με εγγύηση 6 μήνες. Από εκεί έλεγα να πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Και στο mobilehellas έλεγε γνήσια και με εγγύηση 6 μήνες. Από εκεί έλεγα να πάρω. Από εκεί την πήρα!!!! http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&path=1247_2_22&product_id=38677 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Από εκεί την πήρα!!!! http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&path=1247_2_22&product_id=38677 Φιλε μου,απλα κανε αυτο που θα σου πω για να διαπιστωσεις οτι δεν ειναι γνησια. Μπεις στο CPU-Z και δες τι θερμοκρασια μπαταριας σου βγαζει,αμα ειναι κολλημενη στο 23.2 η γενικα σε καποια μη αναμενομενη θερμοκρασια μονιμα, τοτε ... :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Φιλε μου,απλα κανε αυτο που θα σου πω για να διαπιστωσεις οτι δεν ειναι γνησια. Μπεις στο CPU-Z και δες τι θερμοκρασια μπαταριας σου βγαζει,αμα ειναι κολλημενη στο 23.2 η γενικα σε καποια μη αναμενομενη θερμοκρασια μονιμα, τοτε ... :oops: μ εστειλες.. Πηρα μια μπαταρια απ το ebay απο ιταλο πωλητη για 12 Ε ORIGINALE..ηρθε μετα απο 5 μερες με αυτοκολητα μπρος πισω πανω απ το λογοτυπο..τα εβγαλα κ ειδα μια ομοια σ ολα μπαταρια..η αποδοσηεξαιρετικη..μου διπλασιασε σχεδον τους χρονους παραμονης....εχοντας το accubattery(εκπληκτικο app) eida to health της στα 2970 μεχρι τωρα κ ημουν ανετος..η παλια εφτανε μεχρι το 2070 Μολις κατεβασα το CPU-Z..22.1 μονιμα εκτος απο 1 δευτ. που ανεβηκε στα 22.2 κ ξανακατεβηκε..τωρα που το φορτιζω βλεπω τρελες εναλλαγες σε abnormal τιμες απο 16,8 μεχρι 21 ενω την ιδια στιγμη η συσκευη ειναι ζεστη...το ερωτημα αν ξερεις κ βλεποντας το voltage να μεταβαλλεται απο 3500 μεχρι κ 4296 mv ειναι αν βραχυπροθεσμα η και μακροπροθεσμα μπορει να κανει ζημια στην συσκευη? Edited January 21, 2018 by daug25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 μ εστειλες.. Πηρα μια μπαταρια απ το ebay απο ιταλο πωλητη για 12 Ε ORIGINALE..ηρθε μετα απο 5 μερες με αυτοκολητα μπρος πισω πανω απ το λογοτυπο..τα εβγαλα κ ειδα μια ομοια σ ολα μπαταρια..η αποδοσηεξαιρετικη..μου διπλασιασε σχεδον τους χρονους παραμονης....εχοντας το accubattery(εκπληκτικο app) eida to health της στα 2970 μεχρι τωρα κ ημουν ανετος..η παλια εφτανε μεχρι το 2070 Μολις κατεβασα το CPU-Z..22.1 μονιμα εκτος απο 1 δευτ. που ανεβηκε στα 22.2 κ ξανακατεβηκε..τωρα που το φορτιζω βλεπω τρελες εναλλαγες σε abnormal τιμες απο 16,8 μεχρι 21 ενω την ιδια στιγμη η συσκευη ειναι ζεστη...το ερωτημα αν ξερεις κ βλεποντας το voltage να μεταβαλλεται απο 3500 μεχρι κ 4296 mv ειναι αν βραχυπροθεσμα η και μακροπροθεσμα μπορει να κανει ζημια στην συσκευη? Δεν γνωριζω για τα Voltage. Το δικο μου με μπαταρια απο procordia αγγιζει το ιδιο ευρος 3500 με 4300 και τωρα που το κοιταζω ειναι συνεχως στα 4220. Η θερμοκρασια παντως, αμα οπως λες ειναι ζεστη η συσκευη, 30 βαθμους θα επρεπε να ειναι πιστευω... Με τη μουφα μπαταρια που εχω, την οποια δουλευα επι μισο χρονο και παραπανω ασταματητα, δεν δημιουργησε καποιο προβλημα στη συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Φιλε μου,απλα κανε αυτο που θα σου πω για να διαπιστωσεις οτι δεν ειναι γνησια. Μπεις στο CPU-Z και δες τι θερμοκρασια μπαταριας σου βγαζει,αμα ειναι κολλημενη στο 23.2 η γενικα σε καποια μη αναμενομενη θερμοκρασια μονιμα, τοτε ... :oops: Δηλαδή ποιά είναι η σωστή θερμοκρασία; στην μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δηλαδή ποιά είναι η σωστή θερμοκρασία; στην μπαταρία Απλα πρεπει να ειναι μεταβαλλομενη! Δηλαδη αν η cpu σου ειναι στους 55 και η μπαταρια παραμενει κοντα στουε 20 δεν ειναι λογικο.Και γενικοτερα ειναι πιο λογικο αμα χρησιμοποιεις το κινητο να φτανει τους 28-30. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης,δεν μιλαμε για σωστη θερμοκρασια, αλλα για σωστη ενδειξη της θερμοκρασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Απλα πρεπει να ειναι μεταβαλλομενη! Δηλαδη αν η cpu σου ειναι στους 55 και η μπαταρια παραμενει κοντα στουε 20 δεν ειναι λογικο.Και γενικοτερα ειναι πιο λογικο αμα χρησιμοποιεις το κινητο να φτανει τους 28-30. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης,δεν μιλαμε για σωστη θερμοκρασια, αλλα για σωστη ενδειξη της θερμοκρασιας. Φίλε μου συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις αν είναι γνήσια...Καλύτερα να την πάω procordia...να μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Φίλε μου συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις αν είναι γνήσια...Καλύτερα να την πάω procordia...να μου πουν Καλα οτι νομιζεις....Αυτοκολλητο υγρασιας εχει πανω η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Καλα οτι νομιζεις....Αυτοκολλητο υγρασιας εχει πανω η μπαταρια; Φίλε μου η μπαταρία είναι γνήσια μου το είπαν από το μαγαζί...δεν μπορεί ένα μαγαζί να λέει ψέματα μην τα ακούτε αυτά...Αν είναι σου λέει συμβατή..Όσο για το αυτοκόλλητο που λες σου βάζω την γνήσια με την καινούργια σε φωτο να δεις ότι είναι ακριβώς το ίδιο..Εμένα δεν μεν νοιάζει ότι θέλει κάνει ο καθένας αλλά εγώ από procordia με 24 ευρω δεν αγοράζω...αφού βρίσκω με 12.... Μετά την δοκιμή θα δούμε....τι λέει Edited January 22, 2018 by morcheeba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δες ότι είναι ακριβώς ίδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δες ότι είναι ακριβώς ίδια!!! ρε αδερφε αυτη ειναι η ουσια της μουφας μπαταριας να ειναι εξωτερικα ιδια και γενικοτερα τα περισσότερα τεχνολογικά προϊόντα θα παραθέσω ενα παράδειγμα ειχα πάρει ενα battery bank απο το banggood σε επειδή το φοβόμουνα έψαξα να δω τι σημάδια εχει ωστε να καταλάβω αν ειναι γνήσιο όντως βρήκα ενα βιντεο και έτυχε εκείνη την περίοδο ενας κολλητός να πάρει απο e-bay ακριβως οτο ιδιο τον λεω φερτο να τα τεσταρουμε και οντος οπως ειναι το βιντεο ειχε ακριβώς τα ιδια διαφορετικά ο φιλος μου τον ειχε παρει χωρις εξοδα αποστολης 5,90 και γω παλι χωρις εξοδα 14,90!!!!εγω το εχω ακομα γαιδουρι δινει πονο και του κολλητου υπερθερμανθηκε μια μερα και παπαλα!!!ελπιζω να ειναι γνησια γιατι στα 12 ειναι πολυ καλη τιμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δες ότι είναι ακριβώς ίδια!!! Μπορουσες να βγαλεις και 2-3 φωτο μεγαλυτερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δύσκολα να είναι μαϊμού και να δίνει 6 μήνες εγγύηση αντιπροσωπίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Και τα δυο μαγαζια εμενα ακριβως το ιδιο μου ειπαν.Εννοειται πως θα ειναι ακριβως ιδια απ εξω. Το κυκλωμα ομως δεν μπορουν τα τ αντιγραψουν γι αυτο και οι λαθος τιμες στη θερμοκρασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Να κάνω μια χαζή ερώτηση.. Η Original Bulk μπαταρία τι είναι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Να κάνω μια χαζή ερώτηση.. Η Original Bulk μπαταρία τι είναι?! Αυθεντική (original) σε συσκευασία χονδρικής (bulk). Το εάν είναι αυτά που λέει, θα το κρίνεις εσύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Αυθεντική (original) σε συσκευασία χονδρικής (bulk). Το εάν είναι αυτά που λέει, θα το κρίνεις εσύ :) Καλά κατάλαβα.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έβλεπα για μπαταρία και σε αρκετά καταστήματα είδα που έλεγαν original bulk. Μάλλον η αγορά θα γίνει από Procordia. Σίγουρα πράματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Υπάρχει κάποια γνήσια μπαταρία στην ελληνική αγορά; Έχω απηυδήσει με 2 ώρες με το ζόρι sot αλλά παράλληλα είναι κρίμα να αλλάξω ολόκληρο κινητό μόνο για την μπαταρία αφού τα υπόλοιπα τα κάνει ικανοποιητικά. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Υπάρχει κάποια γνήσια μπαταρία στην ελληνική αγορά; Έχω απηυδήσει με 2 ώρες με το ζόρι sot αλλά παράλληλα είναι κρίμα να αλλάξω ολόκληρο κινητό μόνο για την μπαταρία αφού τα υπόλοιπα τα κάνει ικανοποιητικά. Στην Procordia σίγουρα έχουν την αυθεντική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μια μπαταρία φορτίζει σε 10 ώρες φταίει η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλησπέρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μια μπαταρία φορτίζει σε 10 ώρες φταίει η μπαταρία; Εάν έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο και άλλον φορτιστή, σχεδόν σίγουρα φταίει η μπαταρία. Υπάρχει και το κύκλωμα ελέγχου φόρτισης πάνω στο τηλέφωνο, αλλά είναι πιο σπάνιο να χαλάσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Παιδιά η μπαταρίες ειχα πάρει δύο η μια είχε πρόβλημα την αλλαξαν αμέσως η άλλη δεν εχει κάτι κραταει μια μερα..με παιχνίδια youtube:music::music: καλά πάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Παιδιά η μπαταρίες ειχα πάρει δύο η μια είχε πρόβλημα την αλλαξαν αμέσως η άλλη δεν εχει κάτι κραταει μια μερα..με παιχνίδια youtube:music::music: καλά πάει... Λυπάμαι αλλά μπαταρία τέλος και η δεύτερη απο φεβρουάριο μεχρι νοεμβριο κρατησε....Θα παραγγείλω από procordia να δούμε και αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts