Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι 1,5 μέρα.. εδώ ουτε μια μερα βγαζει με 3G/4G (ποιο απ τα δυο εχει μεγαλυτερη καταναλωση;;; το 4g λογικα;;;)

γυρω στις 2,30 ωρες SOT με μονο DATA.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

• Απαντήσεις 921
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είσαι με λολιποπ φίλε;Γιατί με μαρσμαλοου που είμαι εγώ και όλα ανοιχτά μια μέρα με το ζόρι..

με 6.0 εχεις καμια εφαρμογη που να επεμβαινει στον τασκ κιλερ??βασικα τι σου τραβαει τοση μπαταρια ανεβασε μια φωτο???φωτεινοτητα εισαι μονιμα στο 100%?

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

τι 1,5 μέρα.. εδώ ουτε μια μερα βγαζει με 3G/4G (ποιο απ τα δυο εχει μεγαλυτερη καταναλωση;;; το 4g λογικα;;;)

Από ποιότητα σήματος πώς πάς?

Και εγώ έτσι είμαι φίλε μου μην ανησυχείς. Είναι επειδή το χαιρόμαστε το κινητό ;) Το 4g όχι απλά έχει μεγαλύτερη κατανάλωση αλλά όταν το βλέπω με αγχώνει το ποσό γρήγορα πέφτει η μπαταρία

παιδια το σκεφτομαι για αγορα του g4 μεσα στον μηνα,εδω γραφετε μονο οσοι εχετε προβληματα? καποιος δεν υπαρχει που να λεει οτι ειναι οκ με το κινητο?τοσο χαλια ολα? ενω το βλεπω οτι μπορει να κλαιω τα λεφτα μου με τρωει ο κ***ς μου να το αγορασω λογω καμερας πιο πολυ και λογω circle case που το κανει να φαινεται ξεχωριστο..εχει μεινει κανενας χρηστης που να το προτεινει ακομα? εστω και με το φοβο του bl

Εγώ...όλα άψογα απο Νοέμβρη που το εχω.

Ο φόβος βέβαια υπάρχει..

παιδια το σκεφτομαι για αγορα του g4 μεσα στον μηνα,εδω γραφετε μονο οσοι εχετε προβληματα? καποιος δεν υπαρχει που να λεει οτι ειναι οκ με το κινητο?τοσο χαλια ολα? ενω το βλεπω οτι μπορει να κλαιω τα λεφτα μου με τρωει ο κ***ς μου να το αγορασω λογω καμερας πιο πολυ και λογω circle case που το κανει να φαινεται ξεχωριστο..εχει μεινει κανενας χρηστης που να το προτεινει ακομα? εστω και με το φοβο του bl

Εγώ...όλα άψογα απο Νοέμβρη που το εχω.

Ο φόβος βέβαια υπάρχει..

σχεδον 9 μηνες δηλ απροβληματιστο..χτυπα ξυλο μην το γρουσουζευω :) . κανονικη χρηση ετσι? ειμαι στο τσακ να το τολμησω η οχι

Τι εννοείς προβλήματα δηλαδή; Μόνο η μπαταρία δεν είναι τόσο καλή και η πιθανότητα του bootloop όλα τα άλλα είναι άψογα.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Νορμάλ καθημερινή χρήση.

Εχω καταευχαριστηθει την καμερα του κ τη συνολικη εμπειρια χρήσης.

3 φορες δεν μου εχει τερματίσει κλήση..αυτό μονο..

σχεδον 9 μηνες δηλ απροβληματιστο..χτυπα ξυλο μην το γρουσουζευω :) . κανονικη χρηση ετσι? ειμαι στο τσακ να το τολμησω η οχι

Τι εννοείς προβλήματα δηλαδή; Μόνο η μπαταρία δεν είναι τόσο καλή και η πιθανότητα του bootloop όλα τα άλλα είναι άψογα.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ειμαι λιγο οφ τοπικ απο οτι καταλαβα,εδω γραφουμε για εμπειρια χρησης σχετικα με την μπαταρια μονο τωρα το προσεξα.αν ειναι να μεταφερθει το ποστ και συγγνωμη. οκ για την μπαταρια το ξερουμε οτι δεν κραταει πολυ αλλα αυτο δεν μπορει να παει στα προβληματα.τοσο κραταει σε ολα τα g4. προβλημα εννοω να μη λειτουργει κανονικα το κινητο.εκτος απο τα bl αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω.. θα ειναι το πρωτο μου android ,πιο πολυ για καμερα λεω να το παρω. δεν με ενδιαφερει να εχει ανοιχτες 10 εφαρμογες ταυτοχρονα και τετοια ουτε παιχνιδια θα παιζω. youtube fb chrome αυτα..και πολλες φωτο

Ίσως να είμαι απλά τυχερός.

Το μόνο που δεν είχε κάτσει καλά στο κινητό ήταν η αναβάθμιση που την πέρασα 3 φορές ως νέα συσκευή για να δουλέψει σωστά. Κατά τα άλλα μην το ματιάσω πάει κομμάτια.......

Και με κάρτα θεωρητικά από τις προβληματικές της Kingston u3 που δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα.

Το κινητό το λιώνω σε όλα, ομιλία gaming GPS δεδομένα και το μόνο που θα θελα παραπάνω είναι μπαταρία αλλά την μέρα την βγάζει.

Μην σε πάρω στο λαιμό μου απλά αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία με την εν λόγω συσκευή.

Practice what you preach

• Administrators

Ενημερωτικά... γράφεις σε λάθος θέμα. Υπάρχει ξεχωριστό για τέτοιες συζητήσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428592

Modpic.gif

αν εχω το κινητο σε 30-50% φωτεινοτητα,κλειστο gps, κλειστα τα data,μονο wifi ανοιχτο,ανοιχτες μονο 2 3 εφαρμογες chrome youtube , ποσο θα μου κραταει στο περιπου? και το wifi δε νομιζω να το εχω συνεχεια ανοιχτο,τις εφαρμογες εχω συνηθισει να τις κλεινω ολες να μην τρεχουν οταν δεν τις χρειαζομαι.εξαλλου δεν αργουν να ξανανοιξουν.

αν εχω το κινητο σε 30-50% φωτεινοτητα,κλειστο gps, κλειστα τα data,μονο wifi ανοιχτο,ανοιχτες μονο 2 3 εφαρμογες chrome youtube , ποσο θα μου κραταει στο περιπου? και το wifi δε νομιζω να το εχω συνεχεια ανοιχτο,τις εφαρμογες εχω συνηθισει να τις κλεινω ολες να μην τρεχουν οταν δεν τις χρειαζομαι.εξαλλου δεν αργουν να ξανανοιξουν.

1,5 μερα σιγουρα και αν δεν λιωνεις στο youtube πας για 2 εμπειρικά παντα!!εδω εμεις με ολα ανοιχτα βγαζω 1 μερα αερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

1,5 μερα σιγουρα και αν δεν λιωνεις στο youtube πας για 2 εμπειρικά παντα!!εδω εμεις με ολα ανοιχτα βγαζω 1 μερα αερα

πολυ καλα ειναι για μενα αν ισχυει αυτο. γιατι ακουω απο πολλους να λενε δεν βγαζει τη μερα, αλλα αν εχουν ολη μερα data wifi gps ανοιχτα και καμια 15αρια εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο χωρις να τα χρειαζονται ολα αυτα απλα ετσι επειδη βαριουνται να τα κλεισουν λογικο μου ακουγεται να μη βγαζει μερα.

Μπαταρία όσο αφορά το g4

Αν έχεις χαμηλά τον φωτισμό (20 25%) (αρκεί να βλέπεις δλδ)

Αν είσαι μόνο wifi

Αν έχεις gps, location κλπ κλειστά

Αν έχεις τα sinc κλειστά

Αν έχεις τερμα το σήμα

Βγάζεις και το ενα 6 ώρες και sot!!

Αν είσαι με 4g με 80+% φωτισμού και με όλα ανοιχτά αν είσαι τυχερός βγάζεις κάνα δυο ώρες sot

Με λίγα λόγια όλα είναι θέμα χρήσης αν είναι να κάνεις εκπτώσεις στα πάντα πάει και πάει η μπαταρία, αν θέλεις να απολαύσεις την συσκευή θέλεις αναγκαστικά power bank

Μπαταρία όσο αφορά το g4

Αν έχεις χαμηλά τον φωτισμό (20 25%) (αρκεί να βλέπεις δλδ)

Αν είσαι μόνο wifi

Αν έχεις gps, location κλπ κλειστά

Αν έχεις τα sinc κλειστά

Αν έχεις τερμα το σήμα

Βγάζεις και το ενα 6 ώρες και sot!!

Αν είσαι με 4g με 80+% φωτισμού και με όλα ανοιχτά αν είσαι τυχερός βγάζεις κάνα δυο ώρες sot

Με λίγα λόγια όλα είναι θέμα χρήσης αν είναι να κάνεις εκπτώσεις στα πάντα πάει και πάει η μπαταρία, αν θέλεις να απολαύσεις την συσκευή θέλεις αναγκαστικά power bank

η καμία τούμπανο μπαταρία σαν μια krannich 8200 που έβαλα, γίνεται λίγο τούβλο αλλά ξενοιαζεις...

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η καμία τούμπανο μπαταρία σαν μια krannich 8200 που έβαλα, γίνεται λίγο τούβλο αλλά ξενοιαζεις...

η αυτό!! (κάνει και αυτό αν και το κινητό θέλει μετά ξεχωριστο τσαντάκι αλλά ετσι οπός τα κατάντησαν οτι αφορά την αυτονομια δεν έχουμε και αλλη λύση )

"εδω εμεις με ολα ανοιχτα βγαζω 1 μερα αερα" Δεν διαφωνώ εάν βεβαια η ημέρα έχει 2 ώρες, με φωτεινότητα στο 20% κ απλά το ανοίγεις για να το δεις κ μετά το ξανακλείνεις. Η μπαταρία του κινητού είναι απλά μέτρια ανεξαρτήτου χρήσης τα υπόλοιπα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

Έχω 5 μέρες stand by με 2-2μισή ώρες οθόνης και στο 20 % με τη χρήση που κάνω τελευταίο δίμηνο...λόγω δουλειάς κυρίως. Το αστείο είναι πως είναι τελείως αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της μπαταρίας. Ότι να'ναι γενικώς... Αλλά δεν πάει άσχημα . απλά άλλες φορές ρουφιεται πολύ γρήγορα χωρίς λόγο. Καθόλου σταθερή με την ίδια ακριβώς χρήση

"εδω εμεις με ολα ανοιχτα βγαζω 1 μερα αερα" Δεν διαφωνώ εάν βεβαια η ημέρα έχει 2 ώρες, με φωτεινότητα στο 20% κ απλά το ανοίγεις για να το δεις κ μετά το ξανακλείνεις. Η μπαταρία του κινητού είναι απλά μέτρια ανεξαρτήτου χρήσης τα υπόλοιπα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.

Έτσι...

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η LG, 2 φορά μέσα σε 2 μήνες που μαμιέται το Android System και ρουφάει μπαταρία (δεν πέφτει σε Deep sleep). Πάλι Reset? Από ότι βλέπω λύση δεν υπάρχει... μαμώ το Google Framework μου θα πάρω Iphone ξανά μετά από 5 χρόνια :p

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η LG, 2 φορά μέσα σε 2 μήνες που μαμιέται το Android System και ρουφάει μπαταρία (δεν πέφτει σε Deep sleep). Πάλι Reset? Από ότι βλέπω λύση δεν υπάρχει... μαμώ το Google Framework μου θα πάρω Iphone ξανά μετά από 5 χρόνια :p

βασικά κατά 99% η υπηρεσία συλλογής και αποστολής έχει σκαλώσει κλασσικά (εκείνο το πραγματάκι που μαζεύει και στέλνει προσωπικά δεδομένα για τα παντα)

αν εισαι root μπορεις να την ξαποστειλεις :rolleyes:

Επειδή και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μπαταρία αν και νέος χρηστης(4 μήνες περιπου) υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθουν κάποιες υπηρεσίες άνευ root? Σημειωτέον πρόβλημα έχω τον τελευταίο μήνα περίπου χωρίς αλλαγή στη χρήση. Και σε μένα στην αρχή για κάνα 8ωρο ήταν μηδενική η κατανάλωση. Μετά έπεφτε η μπαταρία βάσει χρήσης.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4