giannis12a Δημ. January 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Τι να πω θα δω μήπως πάρω μια άλλη μπαταρία Αυτο θα σου λεγα κι εγώ , μιας κι αν δεν παίξω κάνα παιχνίδι στο 50% βγάζω γύρω στις 2 - 2:30 ώρες οθόνη με μικτή χρήση κιόλας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Αυτο θα σου λεγα κι εγώ , μιας κι αν δεν παίξω κάνα παιχνίδι στο 50% βγάζω γύρω στις 2 - 2:30 ώρες οθόνη με μικτή χρήση κιόλας. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο χάλια χρήση μπορεί να έκανε ο άλλος που σε τρεις μήνες έβγαλε off την μπαταρία και φοβάμαι μήπως φταίει κάτι άλλο. Ξέρουμε πόσο έχει η μπαταρία από procordia? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Η μπαταρία έχει6 μήνες ή ένα χρόνο εγγύηση; Το κινητό πόσους μήνες είναι αγορασμένο; ....πάντως υπάρχει θέμα σίγουρα στην κατανάλωση σου :( Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Η μπαταρία έχει6 μήνες ή ένα χρόνο εγγύηση; Το κινητό πόσους μήνες είναι αγορασμένο; ....πάντως υπάρχει θέμα σίγουρα στην κατανάλωση σου :( Είναι αγορασμένο τον Σεπτέμβριο... Η μα....κια είναι ότι έχει ξεκλειδωμενο bootloader και αν πάει σέρβις θα βγει εκτός εγγύησης εκτός και αν επειδή είναι αποσπωμενο μέρος η μπαταρία δεν ασχοληθούν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Κατάλαβα... Ψάξε το φίλε μου πάντως Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Κατάλαβα... Ψάξε το φίλε μου πάντως Κοίτα για αρχή πάω να πάρω μια μπαταρία και βλέπω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Κοίτα για αρχή πάω να πάρω μια μπαταρία και βλέπω Φίλε κάτι άλλο θα είναι δεν νομίζω ότι φταίει η μπαταρία μην πάρεις τζάμπα,όταν το ειχα εγώ τα ίδια με εσένα ίσως η χρήση που κάνεις να μην είναι αυτή που πρέπει για το g4.Για να σου δώσω να καταλάβεις με το g4 μου έτρωγε πολύ μπαταρία ο browser,με το s6 το Facebook messenger τα οποία πλεον δεν υπάρχουν σαν εφαρμογές συστήματος στην mm beta . δοκίμασε να μην χρησιμοποιείς τον browser και να μπαίνεις από εφαρμογές μήπως δεις διαφορά,δεν είχα προλάβει να το δοκιμάσω :rolleyes: Edited January 1, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο χάλια χρήση μπορεί να έκανε ο άλλος που σε τρεις μήνες έβγαλε off την μπαταρία και φοβάμαι μήπως φταίει κάτι άλλο. Ξέρουμε πόσο έχει η μπαταρία από procordia? 15€ έχει αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 @takaros31 κάτι παίζει με σένα στο είχα πει και την άλλη φορά από 4:30 μέχρι 6:00 sot ανάλογα με την χρήση και τα services που τρέχουν από πίσω για το G4 μου φαίνονται λογικά αλλά εσύ είσαι πολύ χαμηλά. http://s3.postimg.org/nvtx1v34z/Screenshot_2015_11_10_01_06_49.png images hosting και το τελευταίο 5% που μένει αντέχει πολύ περισσότερο, δεν είναι αναλογικά τα ποσοστά Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τα νούμερα που ανεβάζεις είναι εντυπωσιακά..... Βέβαια εγώ βγάζω από 3.50 μέχρι και 4.30 sot ανάλογα με την χρήση. Φοράω ακόμα lolli stok επειδή δεν έχω χρόνο για στήσιμο αυτό τον καιρό αλλά κάνει τόση διαφορά η mm? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Φίλε κάτι άλλο θα είναι δεν νομίζω ότι φταίει η μπαταρία μην πάρεις τζάμπα,όταν το ειχα εγώ τα ίδια με εσένα ίσως η χρήση που κάνεις να μην είναι αυτή που πρέπει για το g4.Για να σου δώσω να καταλάβεις με το g4 μου έτρωγε πολύ μπαταρία ο browser,με το s6 το Facebook messenger τα οποία πλεον δεν υπάρχουν σαν εφαρμογές συστήματος στην mm beta . δοκίμασε να μην χρησιμοποιείς τον browser και να μπαίνεις από εφαρμογές μήπως δεις διαφορά,δεν είχα προλάβει να το δοκιμάσω :rolleyes: Με όλα τα τηλέφωνα είχα καλύτερους χρόνους και γενικά τώρα δεν το χρησιμοποιώ και πολύ γιατί είμαι διακοπές. Μόλις γυρίσω Αθήνα θα κάνω αρχικά ένα factory και αν δεν γίνει κάτι θα αλλάξω μπαταρία. Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι τα νούμερα που δίνει το τηλέφωνο και με δεδομένα τα όσα βλέπω. Οκ δεν περιμένω 5:30 ώρες αλλά τουλάχιστον ένα τεσσάρι. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 15€ έχει αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα ήθελα την γνώμη σας: Ειμαι κατοχος note 4 Και Μόνο Samsung Συσκευές . Ήθελα Για Αλλά Αλλαγή Να αγοράσω Το G4 Ποια είναι η γνώμη σας Μου αρέσει πολύ αυτό το τηλέφωνο Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα ήθελα την γνώμη σας: Ειμαι κατοχος note 4 Και Μόνο Samsung Συσκευές . Ήθελα Για Αλλά Αλλαγή Να αγοράσω Το G4 Ποια είναι η γνώμη σας Μου αρέσει πολύ αυτό το τηλέφωνο Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση Είναι πολύ καλό κινητο! Έχει ποιο ζωντανά χρώματα από την samsung! Η οθόνη του ειναι φοβερη! Η μπαταρία του πολύ καλή και η κάμερα του σούπερ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μου αρέσει πολύ σκέφτομαι να τοπαρω σε μπαταρία κρατάει περισσότερο? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 (edited) Μου αρέσει πολύ σκέφτομαι να τοπαρω σε μπαταρία κρατάει περισσότερο? ? Εμένα μου κρατάει 2 με δυόμιση μέρες η μπαταρία του. Με νορμάλ χρήση. Δεν είχα όμως αυτό που έχεις για να τα συγκρίνω μεταξύ τους...... Το έχω 5 μέρες (αν θυμάμαι καλα) το g4. Exω δοκιμάσει να του κάνω φουλ χρήση για να δω πόσο αντέχει (χωρίς παιχνίδια ομως) και κράτησε μια μέρα χωρίς φόρτιση Όταν λέω νορμαλ χρήση εννοώ μόνιμα ανοιχτό το wifi, λίγο facebook λίγο ίντερνετ λίγο viber και η φωτεινότητα στο 50% Tο καλό είναι ότι η μπαταρία του είναι αποσπομενη και αν μετά από καιρο αρχίσει να πέφτει η απόδοση της, αγοράζεις μια άλλη και είσαι οκ Είναι καινούριο το κινητό μου και κραταει η μπαταρια! Τώρα δεν ξέρω πως θα είναι σε λίγο καιρό Edited January 2, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Με όλα τα τηλέφωνα είχα καλύτερους χρόνους και γενικά τώρα δεν το χρησιμοποιώ και πολύ γιατί είμαι διακοπές. Μόλις γυρίσω Αθήνα θα κάνω αρχικά ένα factory και αν δεν γίνει κάτι θα αλλάξω μπαταρία. Δεν πιστεύω ότι αυτά είναι τα νούμερα που δίνει το τηλέφωνο και με δεδομένα τα όσα βλέπω. Οκ δεν περιμένω 5:30 ώρες αλλά τουλάχιστον ένα τεσσάρι. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Γιατι δεν δοκιμάζεις αυτο? http://www.androidexplained.com/lg-g4-how-to-boot-into-safe-mode/ Τουλάχιστον θα αποκλείσεις να στο κάνει καποια εφαρμογή. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Γιατι δεν δοκιμάζεις αυτο? http://www.androidexplained.com/lg-g4-how-to-boot-into-safe-mode/ Τουλάχιστον θα αποκλείσεις να στο κάνει καποια εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω να δω αν θα αλλάξει κάτι αν και πιστεύω είναι καθαρά θέμα μπαταρίας γιατί δεν βλέπω τρελό battery drain από κάποιο apk. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εχθές μετά από φόρτιση με κλειστό τηλ μου έγραψε πρώτη φορά 6ωρο! Βέβαια δεν είχα πολλές εναλλαγές εφαρμογών, μόνο fb και Internet, και το βράδυ θυμήθηκα και έκλεισα τα data. Πάντως και σήμερα, η μπαταρία τα πάει εξαιρετικά, μάλλον επειδή δεν με τρελαίνουν από την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εχθές μετά από φόρτιση με κλειστό τηλ μου έγραψε πρώτη φορά 6ωρο! Βέβαια δεν είχα πολλές εναλλαγές εφαρμογών, μόνο fb και Internet, και το βράδυ θυμήθηκα και έκλεισα τα data. Πάντως και σήμερα, η μπαταρία τα πάει εξαιρετικά, μάλλον επειδή δεν με τρελαίνουν από την δουλειά. Έτσι, και εγώ σταθερά πάνω από 5ωρο sot, 6 ωρα πιάνω αν δεν έχω 4G ανοιχτό. 6ωρο έκανες με 3G/4G ή WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Έτσι, και εγώ σταθερά πάνω από 5ωρο sot, 6 ωρα πιάνω αν δεν έχω 4G ανοιχτό. 6ωρο έκανες με 3G/4G ή WiFi; Με λολιποπ τα 6ώρα ή με mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Με λολλι έπαιζα βαριά στο 5ωρο. Συνήθως 4-4μιση. Το 6ωρο τωρα ειχα κυρίως 4g αλλά και λίγο wifi (καμία ώρα χρήσης). Απ'οτι καταλαβαίνω αν δεν έχεις ανοίξει πολλές εφαρμογές βγάζει πολύ καλύτερους χρόνους (μάλλον για να τρέχει και τόσο καλά το multitasking) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Χρόνος φόρτισης μου από 25% μέχρι 100% http://s23.postimg.org/n0ggrla57/Quick_Memo_2016_01_03_20_52_56.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολύ δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πολύ δεν είναι; Δεν ξερω!!! Πρώτη φορά το χρονομετρησα !!! Νομίζω πρέπει να είναι η 5 φόρτιση που του έχω κάνει μέχρι τωρα! Από τότε που το πήρα εννοώ Ας μου πει καμία γνώμη όποιος ξέρει... Σε εσας πόσο κάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εμένα πριν νομίζω πήρε σε 30 λεπτά 40% Στο G2 έκανε 1% κάθε λεπτό. Για αυτό λέω. Πολύ μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ..και μένα πολύ μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts