Jump to content

[LG G4] Τροποποιήσεις - Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλημερα σε ολους. Αντιμετωπιζει κανενας θεμα με το σημα του wifi μετα το update σε 6.0; Εχω συνεχεια αυξομειώσεις ακομα και αν ειμαι διπλα στο ρουτερ.

Σε γενικές γραμμές δεν έχει αναφερθεί σχετικό πρόβλημα. Στο κάνει σε όλα τα router αυτό; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχεις κάνει μετά την αναβάθμιση; Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά, αν έχεις πρόβλημα...

Modpic.gif

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε γενικές γραμμές δεν έχει αναφερθεί σχετικό πρόβλημα. Στο κάνει σε όλα τα router αυτό; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχεις κάνει μετά την αναβάθμιση; Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά, αν έχεις πρόβλημα...

Οχι δεν εκανα γιατι βαριεμαι μετα το backup. Αν κρατήσω από lg το περνάει αυτούσιο? Επίσης έχασα και το fm radio....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Καλημερα σε ολους...δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ.....Μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα σταματησαν να δουλευουν και τα δυο προγραμματα GPS που εχω...IGO & SYGIK...Μου λεει οτι ο φακελος απουσιαζει η ειναι ημιτελης ενω ειναι στην θεση που ηταν, και ξανα εκανα και εγκατασταση χωρις αποτελεσμα.Γιατι μπορει να εγινε αυτο???? Ευχαριστω

Καλημερα σε ολους...δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ.....Μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα σταματησαν να δουλευουν και τα δυο προγραμματα GPS που εχω...IGO & SYGIK...Μου λεει οτι ο φακελος απουσιαζει η ειναι ημιτελης ενω ειναι στην θεση που ηταν, και ξανα εκανα και εγκατασταση χωρις αποτελεσμα.Γιατι μπορει να εγινε αυτο???? Ευχαριστω

με το sygic ειχα κι εγω πρόβλημα οταν πηγα για πρωτη φορα στην 6.0 . αν το ειχες μεταφερει στην καρτα μνημης δεν θα παιζει. φερτο στο τηλεφωνο και ξανακανε εγκατασταση. αστο να κατεβασει ολα οσα θελει και μετα κανε restart και θα στρωσει. για το igo δεν ξερω να σου πω

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

με το sygic ειχα κι εγω πρόβλημα οταν πηγα για πρωτη φορα στην 6.0 . αν το ειχες μεταφερει στην καρτα μνημης δεν θα παιζει. φερτο στο τηλεφωνο και ξανακανε εγκατασταση. αστο να κατεβασει ολα οσα θελει και μετα κανε restart και θα στρωσει. για το igo δεν ξερω να σου πω

Στην καρτα μνημης δεν πρεπει να ειναι??? Δοκιμασα να το μεταφερω αλλα δεν ! ! ! !

Στην καρτα μνημης δεν πρεπει να ειναι??? Δοκιμασα να το μεταφερω αλλα δεν ! ! ! !

όταν το ειχα στην καρτα και εκανα αναβαθμιση μετα δεν ετρεχε. ξαναστηστο από την αρχη αλλα βαλτο στο τηλεφωνο για να τρεξει

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Καλημερα σε ολους. Αντιμετωπιζει κανενας θεμα με το σημα του wifi μετα το update σε 6.0; Εχω συνεχεια αυξομειώσεις ακομα και αν ειμαι διπλα στο ρουτερ.

έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με το wifi, χάνει το σήμα πολύ εύκολα σε μικρή απόσταση από το ρουτερ. ίσως και να φταίει το ρουτερ μου, δεν το έχω δοκιμάσει με άλλα ρουτερ ακόμα για να δω τι παίζει.

(rooted g4, Imperium Kernel 1.7)

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι κάνει το doze editor σας παρακαλώ γιατί δεν το καταλαβαίνω; τι είναι αυτές οι τιμές που μας έχει να αλλάξουμε;

• Administrators
Οχι δεν εκανα γιατι βαριεμαι μετα το backup. Αν κρατήσω από lg το περνάει αυτούσιο? Επίσης έχασα και το fm radio....

Ναι... το LG Backup στα επαναφέρει όλα.

Modpic.gif

Τι χανουμε με την απενεργοποιηση των services? Εισαι με root?

Κερδίζεις σε μνήμη και μπαταρία αν απενεργοποιήσεις πράγματα που δεν χρησιμοποιείς.

Πιο αναλυτικά εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037

H v20d έχει αρχίσει να έρχεται πλέον OTA και στα ελληνικά cosmote branded...

Επιβεβαιώνω και εγώ. Κάποιος που την πέρασε μπορεί να απαντήσει αν επανέρχεται σε branded ξανά; Αυτή την στιγμή έχω 5.1.1 open europe. Επίσης το kncok code εξακολουθεί να ζητάει 6 χτυπήματα;

Επιβεβαιώνω και εγώ. Κάποιος που την πέρασε μπορεί να απαντήσει αν επανέρχεται σε branded ξανά; Αυτή την στιγμή έχω 5.1.1 open europe. Επίσης το kncok code εξακολουθεί να ζητάει 6 χτυπήματα;

Cosmote G4 : Είχα βάλει με LgUp την V20b και έφυγε το cosmote wallpaper στο booting καθώς και οι αντίστοιχες εφαρμογές

Προχτές πέρασα με Bridge την V20d και ευτυχώς δεν επανήλθαν τα παραπάνω. Γενικά όλα ΟΚ!

Το μόνο που παρατήρησα στο chrome είχε μπει σαν home page το wap.cosmote (κάτι τέτοιο...δεν θυμάμαι) το οποίο και το έσβησα.

Υ.γ. Όταν είχα δοκιμάσει να βάλω την 5.1.1 open europe (Europe OPEN H81510D) μου εμφάνιζε το γνωστό μήνυμα

"current version is not available for user.

can't find matched cust for NT-code mss/mnc[20201],subset[FF]"

Εσένα δεν στο εμφανίζει...?

Cosmote G4 : Είχα βάλει με LgUp την V20b και έφυγε το cosmote wallpaper στο booting καθώς και οι αντίστοιχες εφαρμογές

Προχτές πέρασα με Bridge την V20d και ευτυχώς δεν επανήλθαν τα παραπάνω. Γενικά όλα ΟΚ!

Το μόνο που παρατήρησα στο chrome είχε μπει σαν home page το wap.cosmote (κάτι τέτοιο...δεν θυμάμαι) το οποίο και το έσβησα.

Υ.γ. Όταν είχα δοκιμάσει να βάλω την 5.1.1 open europe (Europe OPEN H81510D) μου εμφάνιζε το γνωστό μήνυμα

"current version is not available for user.

can't find matched cust for NT-code mss/mnc[20201],subset[FF]"

Εσένα δεν στο εμφανίζει...?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το εμφανίζει αλλά το προτιμώ από το σήμα της cosmote. Άσε που φοβάμαι να κάνω την αναβάθμιση με αυτά που γίνονται. Το knock code θέλει 6 χτυπήματα;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το εμφανίζει αλλά το προτιμώ από το σήμα της cosmote. Άσε που φοβάμαι να κάνω την αναβάθμιση με αυτά που γίνονται. Το knock code θέλει 6 χτυπήματα;

Δεν ξέρω για το knock code γιατί δεν το χρησιμοποιώ...

Εφόσον σου εμφανίζει το μήνυμα....δεν έχεις 4G+...τουλάχιστον εγώ δεν είχα...

• Administrators

Κανένα σήμα της cosmote δεν σου βγάζει μετά την αναβάθμιση σε v20d, δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από την Open Europe.

Modpic.gif

Κανένα σήμα της cosmote δεν σου βγάζει μετά την αναβάθμιση σε v20d, δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από την Open Europe.

Ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζεις μήπως αν εξακολουθεί το knock code να ζητάει 6 χτυπήματα; Είναι πολύ δύσχρηστο έτσι.

Γεια χαρα σε ολους....προσπαθω να εγκαταστησω ενα προγραμμα επεξεργασιας φωτο αλλα μολις ξεκιναει σε λιγο μου γραφει hardware error....οσες φορες προσπαθησα τιποτα.....το ειχα σβησει πριν 2 εβδομαδες και λειτουργουσε κανονικα....Τωρα τι εγινε?????

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζεις μήπως αν εξακολουθεί το knock code να ζητάει 6 χτυπήματα; Είναι πολύ δύσχρηστο έτσι.

Ναι... Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό.

Modpic.gif

Φλασαρα CM13nightly, η μπαταρία ήταν ΑΙΣΧΟΣ (μισή μέρα με μέτρια χρήση και έφτασε στο 17%), το 2πλο knock για να ξυπνήσει το κινητό πολλές φορές δεν έπιανε και δεν μπορούσα να εμφανίσω τις επαφές από την κάρτα σιμ με τίποτα.

Πιστεύω για τώρα stock v20d είναι οτι πρέπει. Τώρα έχω το Imperium kernel και μάλλον θα δοκιμάσω το Lupus και όταν βγει το σταθερό CM θα το τεστάρω.

Καλησπερα σας.Υπαρχει τροπος η καποιο προγραμμα να βγαλουμε τις αχρηστες εφαρμογες που εχει η stock rom;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• Administrators
Καλησπερα σας.Υπαρχει τροπος η καποιο προγραμμα να βγαλουμε τις αχρηστες εφαρμογες που εχει η stock rom;

Αν είσαι root... πολλά, πχ. Link2SD. Αν όχι, δεν μπορείς αλλά μπορείς να τις απενεργοποιήσεις.

Modpic.gif

Αν είσαι root... πολλά, πχ. Link2SD. Αν όχι, δεν μπορείς αλλά μπορείς να τις απενεργοποιήσεις.

Nαι αλλα εαν το ρουταρω πρεπει να του κανω bootloader(ξεκλειδωμα) σωστα;Μετα ομως εαν γινει κατι, θα μπορεσω να το γυρισω σε stock οπως ηταν απο την μανα του;Για εγγυηση κτλ.ενοω.Εαν ειναι παρακινδυνευμενο αυτο που λεω και δεν γινεται μετα να γυρισω σε stock οπως π.χ. στο G3 πως παγωνουμε/απενεργοποιουμε τις αχρηστες εφαρμογες της stock;

Edited by giorgos1966

Nαι αλλα εαν το ρουταρω πρεπει να του κανω bootloader(ξεκλειδωμα) σωστα;Μετα ομως εαν γινει κατι, θα μπορεσω να το γυρισω σε stock οπως ηταν απο την μανα του;Για εγγυηση κτλ.ενοω.Εαν ειναι παρακινδυνευμενο αυτο που λεω και δεν γινεται μετα να γυρισω σε stock οπως π.χ. στο G3 πως παγωνουμε/απενεργοποιουμε τις αχρηστες εφαρμογες της stock;

Σε ΜΜ νομίζω γίνεται root μόνο αν ξεκλειδώσει ο bootloader. Σε lollipop υπήρχε root και χωρίς να ξεκλειδώσει.

Σε ΜΜ νομίζω γίνεται root μόνο αν ξεκλειδώσει ο bootloader. Σε lollipop υπήρχε root και χωρίς να ξεκλειδώσει.

Και πριν αυτο διαβασα καπου.Πρεπει να ξεκλειδωσει...κριμα.Γιατι αμα γινει καμια στραβη, πιασε το αυγο και κουρευτο.Ας ελπίσουμε καποια στιγμη να βρεθει τροπος ασφαλης για επαναφορα.

Και πριν αυτο διαβασα καπου.Πρεπει να ξεκλειδωσει...κριμα.Γιατι αμα γινει καμια στραβη, πιασε το αυγο και κουρευτο.Ας ελπίσουμε καποια στιγμη να βρεθει τροπος ασφαλης για επαναφορα.

Τουλάχιστον όσο είναι τόσο καινούργιο το τηλέφωνο ακομη, κρίμα να χάσεις την εγγύηση από τώρα! Ποιος ξέρει άραγε αν κάποια στιγμή βρεθεί τρόπος να ξανακλειδώνει ο bootloader!

Εκτός κι αν σκεφτείς το ενδεχόμενο να κάνεις downgrade σε lollipop και ρουτάρεις χωρίς να τον ξεκλειδώσεις! Χωρίς βέβαια, προσωπικά, να ξέρω αν αξίζει να το κάνεις και κατά πόσο είναι ασφαλές όσο αφορά την εγγύηση!!

• The title was changed to [LG G4] Τροποποιήσεις - Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις