christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Κι εγώ με την σειρά μου,την πέρασα την nougat.., εντάξει "σαν" να πήρα καινούργιο τηλέφωνο... Αυτό που παρατήρησα και με απασχολεί είναι ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή.. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρνητικό ή όχι.. Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν μια χαρά μέχρι τώρα.. Και παρόλο το "σκάλισμα" η μπαταρία μπορώ να πω ότι είναι σαφώς καλύτερη..Είδωμεν :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μόνο σ' εμένα τρώει ψηλό σκαλώματα με τη Nougat? :lol: Του έκανα και hard reset τρομάρα του! Αν την ξανά περάσω από πάνω θα υπάρξει κανένα πρόβλημα? Τι ανώμαλη συσκευή γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ξαναπέρνα τη. Και μη σετάρεις τίποτα αν δεν είσαι βέβαιος για την ομαλή λειτουργία. Βάλε μόνο το μαιλ, κάνε τις αναβαθμίσεις που ζητάει το λειτουργικό και δοκίμασέ το μερικές μέρες να στρώσει... Μετά άρχισε να βάζεις εφαρμγές σιγά σιγά μέχρι να βρεις που κολλάει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ξαναπέρνα τη. Και μη σετάρεις τίποτα αν δεν είσαι βέβαιος για την ομαλή λειτουργία. Βάλε μόνο το μαιλ, κάνε τις αναβαθμίσεις που ζητάει το λειτουργικό και δοκίμασέ το μερικές μέρες να στρώσει... Μετά άρχισε να βάζεις εφαρμγές σιγά σιγά μέχρι να βρεις που κολλάει ;) Κατάλαβα. Μετά το hard reset δεν το γέμισα με εφαρμογές. Θυμάμαι πως από τη πρώτη στιγμή κολλούσε έτσι. Πάλι δουλείες μας άνοιξε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μάλλον δεν "έκατσε" καλά... συμβαίνει μερικές φορές και σε διάφορες συσκευές. Εκτός αν ετοιμάζεται να "χαιρετήσει" οπότε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μάλλον δεν "έκατσε" καλά... συμβαίνει μερικές φορές και σε διάφορες συσκευές. Εκτός αν ετοιμάζεται να "χαιρετήσει" οπότε... :( Οπότε... έχετε γεια βρυσούλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Την ξανά πέρασα και βγάζει στο 21% error code= 0x2000. Θα το κάνω refurbish στην 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Βγάζει σφάλμα στο 21%. Που μπορώ να βρω την Marshmallow να περάσω? Δεν ξέρω τι να το κάνω. Έχει κολλήσει εκεί και δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Βγάζει σφάλμα στο 21%. Που μπορώ να βρω την Marshmallow να περάσω? Δεν ξέρω τι να το κάνω. Έχει κολλήσει εκεί και δεν κάνει τίποτα. Μάλλον δεν έχει κατεβεί σωστά το .tot αρχείο. Δοκίμασε ξανά αλλά αυτή τη φορά πάτα "refurbish" Έτσι όμως θα σβηστούν τα πάντα από τη συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Μάλλον δεν έχει κατεβεί σωστά το .tot αρχείο. Δοκίμασε ξανά αλλά αυτή τη φορά πάτα "refurbish" Έτσι όμως θα σβηστούν τα πάντα από τη συσκευή :) refurbish και να περάσω τη Nougat πάλι? Μωρέ ας σβηστούν με το ρημάδι που έχω πλέξει. edit. Τίποτα, το ίδιο. Κατέβασα και ένα άλλο dll που διορθώνει αυτό το σφάλμα αλλά @@ Edited January 10, 2018 by saxoman85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 refurbish και να περάσω τη Nougat πάλι? Μωρέ ας σβηστούν με το ρημάδι που έχω πλέξει. ναι ξανά περνάς την nougat.. Αλλιως εδώ:https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119 πας στο αρχείο που λέει * H815 v20o 6.0 KDZ ( MM to for Back) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 ναι ξανά περνάς την nougat.. Αλλιως εδώ:https://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-nougat-stock-locked-bootloader-t3709119 πας στο αρχείο που λέει * H815 v20o 6.0 KDZ ( MM to for Back) Δυστυχώς το αρχείο που λες λέει Server maintenance. We copy files to new servers! Please back after few day... Όλα στραβά ρε παιδί μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Βγάζει σφάλμα στο 21%. Που μπορώ να βρω την Marshmallow να περάσω? Δεν ξέρω τι να το κάνω. Έχει κολλήσει εκεί και δεν κάνει τίποτα. Ίσως αυτό βοηθήσει Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δυστυχώς το αρχείο που λες λέει Server maintenance. We copy files to new servers! Please back after few day... Όλα στραβά ρε παιδί μου! http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F ελα τσολια μου κατεβασε την απο εδω μην τους ακους αυτους τους τρελους και βαζεις και συ την 7 εμεις δεν ειμαστε για τετοια ανα πασα ωρα και στιγμη ειμαστε για προκορντια εμενα εκει ειναι τωρα αλλα για 7 ουτεκαν το σκεφτομαι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Δυστυχώς το αρχείο που λες λέει Server maintenance. We copy files to new servers! Please back after few day... Όλα στραβά ρε παιδί μου! Κατέβασε απο εδω:http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2FMarshmallow+6.0%2F έχεις το H815 έτσι? οχι άλλο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2F ελα τσολια μου κατεβασε την απο εδω μην τους ακους αυτους τους τρελους και βαζεις και συ την 7 εμεις δεν ειμαστε για τετοια ανα πασα ωρα και στιγμη ειμαστε για προκορντια εμενα εκει ειναι τωρα αλλα για 7 ουτεκαν το σκεφτομαι!!! Ευχαριστώ ρε αδερφέ. Άντε να δούμε, θα κάνουμε δουλεία επιτέλους. Το βλέπω να γίνεται φρίσμπι!! ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε απο εδω:http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2FH815%2FMarshmallow+6.0%2F έχεις το H815 έτσι? οχι άλλο μοντέλο? Ευχαριστώ.. Ναι το Η815 έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα να κατέβει πιο πριν από το site που είπατε την H81520D_00_0115. Μόνο στο upgrate μπορεί να βρει το kdz. Στο refurbish μπάλες. Δεν το βρίσκει. πφφφφφφφφ Δεν ανοίγει και το κινητό γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ευχαριστώ ρε αδερφέ. Άντε να δούμε, θα κάνουμε δουλεία επιτέλους. Το βλέπω να γίνεται φρίσμπι!! ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ.. Ναι το Η815 έχω. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα να κατέβει πιο πριν από το site που είπατε την H81520D_00_0115. Μόνο στο upgrate μπορεί να βρει το kdz. Στο refurbish μπάλες. Δεν το βρίσκει. πφφφφφφφφ Δεν ανοίγει και το κινητό γμτ. Μετονόμασε το KDZ σε Η81520D.kdz σκέτο μήπως το βρει. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 refurbish και να περάσω τη Nougat πάλι? Μωρέ ας σβηστούν με το ρημάδι που έχω πλέξει. edit. Τίποτα, το ίδιο. Κατέβασα και ένα άλλο dll που διορθώνει αυτό το σφάλμα αλλά @@ Καλησπέρα φίλε σε boot loop είσαι αν έχεις εγγύηση στείλτο και εγώ το έπαθα και κέρδισα εγγύηση 2 ετών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 πάτα UPGRADE επέλεξε το αρχείο και μετά πάτα refurbish και start Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μετονόμασε το KDZ σε Η81520D.kdz σκέτο μήπως το βρει. Το έκανα αλλά και πάλι τίποτα. Καλησπέρα φίλε σε boot loop είσαι αν έχεις εγγύηση στείλτο και εγώ το έπαθα και κέρδισα εγγύηση 2 ετών... Δεν νομίζω να είναι bl. πάτα UPGRADE επέλεξε το αρχείο και μετά πάτα refurbish και start Το δοκίμασα και αυτό. Προχωράει μέχρι το 25% και μετά πάλι βγάζει error code=0x2000 Invalid command response Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 τρέχεις το lgup σαν διαχειριστής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 τρέχεις το lgup σαν διαχειριστής? Ναι σαν διαχειριστής? Λάθος το κάνω?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Το δοκίμασα και αυτό. Προχωράει μέχρι το 25% και μετά πάλι βγάζει error code=0x2000 Invalid command response και σε μενα το εκανε το αυτο οταν ειχα παει να περασω ξανα την 6.0 ενα παιδι μου ειπε να κατεβασω τα σωστα αρχεια του DLL αρχεια βεβαια μετα το εστειλα στο σερβις και το ξαναεψαξα επισης δες τους drivers στο pc σου και δες αν εχεις και το σωστο Visual C++ Runtime Library και μην ξεχασεις να βαλεις την ρομ στον φακελο που εχει το lgup Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 υπάρχει και αυτό:https://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 TO DO A FULL WIPE AND INSTALL MM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 υπάρχει και αυτό:https://forum.xda-developers.com/g4/help/lgup-install-kdz-mm-lp-t3249803 TO DO A FULL WIPE AND INSTALL MM και αυτο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 το δουλευα στο g3 εκανε μια χαρα δουλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts