kabalos_1971 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Επίσης εφαρμογή για ράδιο δεν έχει το κινητό? Μήπως φταίει επειδή το έχω κάνει root? lg apps δεν εχεις κατεβασει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Επίσης εφαρμογή για ράδιο δεν έχει το κινητό? Μήπως φταίει επειδή το έχω κάνει root? Έχει. Πήγαινε ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, κέντρο ενημέρωσης, ενημέρωση εφαρμογής και δες άμα δεν το έχεις κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titovic Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το ξέρω, απλά δεν θέλω να αλλάξω launcher, μόνο αυτό θέλω να κάνω. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι που ήταν το path Επειδη και εγω την πατησα και τα εψαχνα το "κολπο" ηταν να κλεισω ολες τις εφαρμογες που τρεχαν. Ενω πριν δεν μου εβγαζε τα λογκο στο αλμπουμ μολις το εκανα αυτο και ξανανοιξα το αλμπουμ τα ειδε ολα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Thanks guys!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σκεφτομαι για ρουτ.. 3ης αποριες.. 1 Μπορω να ρουταρω και αν ναι με ποιον τροπο; 2 Η επαναφορα σε μη ρουτ θα ειναι ευκολη; πχ με ενα hardreset; 3 χανω την εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σκεφτομαι για ρουτ.. 3ης αποριες.. 1 Μπορω να ρουταρω και αν ναι με ποιον τροπο; 2 Η επαναφορα σε μη ρουτ θα ειναι ευκολη; πχ με ενα hardreset; 3 χανω την εγγυηση; Eαν το ρουταρεις, μεχρι στιγμης δεν εχει βγει κατι για επαναφορα.Οποτε εαν σου παθει κατι, αποχαιρετα την εγγυηση... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ok αρα περιμενω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ok αρα περιμενω :rolleyes: Ναι κατσε φιλε στην μαμα rom.Μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης.Και εγω υπερ του ρουταρισματος ειμαι με ποιο ελαφριες rom + αυτα που μπορεις μετα να φτιαξεις.Αλλα για τωρα δεν υπαρχει κατι.Καποια στιγμη πιστευω οι dev να βγαλουν κ να βρουν τροπο επαναφορας. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αφού δεν εχει γίνει κάτι μέχρι τώρα... Δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αφού δεν εχει γίνει κάτι μέχρι τώρα... Δύσκολο. Γιατι ομως δεν εχει βρεθει τροπος ακομα;Εχουν περασει πολλοι μηνες...μυστηριο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Γιατι ομως δεν εχει βρεθει τροπος ακομα;Εχουν περασει πολλοι μηνες...μυστηριο. Και ούτε πρόκειται. Όπως δεν βρέθηκε με τον knox στα Samsung και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ναι κατσε φιλε στην μαμα rom.Μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης.Και εγω υπερ του ρουταρισματος ειμαι με ποιο ελαφριες rom + αυτα που μπορεις μετα να φτιαξεις.Αλλα για τωρα δεν υπαρχει κατι.Καποια στιγμη πιστευω οι dev να βγαλουν κ να βρουν τροπο επαναφορας. Δεν με ενδιαφερει να αλλαξω ρομ τουλαχιστον αυτη τη στιγμη.. Συνηθως αυτο το κανω οταν εχει παψει η εταιρια να υποστιριζει την συσκευη. Το ροοτ το θελω για να κανω αλλα πραγματα πχ tasker,nfc tasks, 60fps στη καμερα κλπ.. Ελπιζω τουλαχιστον αν ειναι ετσι οπως τα λετε να μη φαω και δευτερο αγγουρι απο την lg οπως εφαγα με το lg g pro.. Αλλα αμα προδωσει και της ναυαρχιδες της τοτε... θα παει για κλεισιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εγώ δεν άντεξα και το έχω κανει ροοτ. Είναι ρίσκο βέβαια αλλά και αμαρτία να περιμένω ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εγώ δεν άντεξα και το έχω κανει ροοτ. Είναι ρίσκο βέβαια αλλά και αμαρτία να περιμένω ένα χρόνο. Οι περισσότεροι δεν έχουν προχωρήσει σε rootάρισμα λόγω των προβλημάτων που έχουν εμφανιστεί με το bootloop. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Στο θέμα εκεί βλέπω και αρκετά προβλήματα που αφορούν καθαρά θέμα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Στο θέμα εκεί βλέπω και αρκετά προβλήματα που αφορούν καθαρά θέμα software Η ουσία όμως είναι τo συγκεκριμένο hardware πρόβλημα, τα άλλα λύνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλημερα σας.Θελω να αλλαξω καποιους ηχους ειδοποιησης-κλησεων.Εχετε να μου προτεινετε κανενα site να διαλεξω;Οχι προγραμμα ομως.Να κατεβασω και να τους περασω εγω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Η ουσία όμως είναι τo συγκεκριμένο hardware πρόβλημα, τα άλλα λύνονται... Ας μην είμαστε κυνδινολογοι και τρομοκράτουμε τον κόσμο, εκτός εάν αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται 1 στης 2 εγγραφές, το οποίο φυσικά δεν γνωρίζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ας μην είμαστε κυνδινολογοι και τρομοκράτουμε τον κόσμο, εκτός εάν αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται 1 στης 2 εγγραφές, το οποίο φυσικά δεν γνωρίζεις Κινδυνολόγοι; Πως σου ήρθε αυτό το άσχετο; :wacko: Διάβασε το σχετικό θέμα και βγάλε τς δικά σου συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Στο σχετικό θέμα έχουν γράψει πρόβλημα 10, 20 ατομα, θες και παραπάνω? Όλοι οι άλλοι? Εκτός εάν βγεις στο δρόμο να ρωτάς ποιος έχει πρόβλημα με LG G4 Edited March 12, 2016 by MobilePerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα ρώτησα και στο επίσημο αλλά ρωτάω και εδώ μιας και μάλλον ταιριάζει πιο πολύ εδώ. Έχει κάνει κανείς downgrade μέσω lgup από marshmallow σε lollipop; γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα ρώτησα και στο επίσημο αλλά ρωτάω και εδώ μιας και μάλλον ταιριάζει πιο πολύ εδώ. Έχει κάνει κανείς downgrade μέσω lgup από marshmallow σε lollipop; γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις; Φυσικά απλά θέλει refurbish Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δηλαδή; επειδή σκέφτομαι να πάρω μια μεταχείρισμενη συσκευή και δεν μπορώ χωρίς ροοτ αλλά θα ήθελα και την εγγύηση χρειάζεται να προσέξω κάτι; με το refurbish τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Δηλαδή; επειδή σκέφτομαι να πάρω μια μεταχείρισμενη συσκευή και δεν μπορώ χωρίς ροοτ αλλά θα ήθελα και την εγγύηση χρειάζεται να προσέξω κάτι; με το refurbish τι εννοείς; Εννοεί ότι γίνεται downgrade μέσω LG UP και στη σχετική επιλογή κάνεις REFURBISH και όχι UPDATE. Δηλαδή; επειδή σκέφτομαι να πάρω μια μεταχείρισμενη συσκευή και δεν μπορώ χωρίς ροοτ αλλά θα ήθελα και την εγγύηση χρειάζεται να προσέξω κάτι; με το refurbish τι εννοείς; Εγγύηση και root μαζί δεν θα μπορείς να τα έχεις το G4 μιας και είναι κρίμα να μείνεις σε lollipop για το λόγο αυτό. Συνεπώς αν τα θέλεις και τα δύο... πας σε άλλη συσκευή καλύτερα. Στο σχετικό θέμα έχουν γράψει πρόβλημα 10, 20 ατομα, θες και παραπάνω? Όλοι οι άλλοι? Εκτός εάν βγεις στο δρόμο να ρωτάς ποιος έχει πρόβλημα με LG G4 Έχεις διαβάσει τι γίνεται στα forum του κόσμου; Ή νομίζεις ότι το G4 πωλείται μόνο στην Ελλάδα; :wacko: Ας κλείσουμε αυτή την κουβέντα εδώ και όποιος διαβάζει καταλαβαίνει, δεν χρειάζεται να εξηγώ τα αυτονόητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Και όμως φίλε δεν μου την δίνει την 6 αυτή τη στιγμή ούτε μέσω bridge μου λέει έχω την τελευταία ! υπόψιν έχω παρτίδα 506 αγορασμένο από Cosmote Παράξενο... σε COS συσκευές (cosmote branded) έχει έρθει κανονικά η 6, τόσο μέσω LG Brigde όσο και ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts