Lakis85 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Τα δερματινα δεν εχουν μεσα και πλαστικο καπακι; ετσι εχω καταλαβει απο τα βιντεο που εχω δει. Ενδιαφερομαι και εγω για ασπρο απλα ελεγα να χει και το δερματινο να το πουλησω. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Τα δερματινα δεν εχουν μεσα και πλαστικο καπακι; ετσι εχω καταλαβει απο τα βιντεο που εχω δει. Ενδιαφερομαι και εγω για ασπρο απλα ελεγα να χει και το δερματινο να το πουλησω. Το δερματινο έχει μέσα και πλαστικό καπάκι. Υπάρχει όμως και μια έκδοση όπου έχει μόνο το πλαστικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Τα δερματινα δεν εχουν μεσα και πλαστικο καπακι; ετσι εχω καταλαβει απο τα βιντεο που εχω δει. Ενδιαφερομαι και εγω για ασπρο απλα ελεγα να χει και το δερματινο να το πουλησω. Το λευκό δεν έχει δερμάτινο καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι έτοιμος να παραγγείλω. Ξέρουμε ποιο/ποιά απο τα καταστήματα που το έχουν πολύ χαμηλά είναι εμπιστα; Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τα καταστήματα που θα βρεις στο skroutz έχουν τις αξιολογήσεις τους και μπορείς να κρίνεις αναλόγως για την αξιοπιστία τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouliko Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Η σειρά 601 είναι οκ με επανεκκινησεις και άλλα πιθανά προβλήματα ή πρέπει να ψάξω αποκλειστικά την 602; Στο σκρουτζ βλέπω τιμές από 310 έως 500 και. Γιατί τέτοια διακυμανση; Μήπως είναι ύποπτα αυτά στα 300 και; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titovic Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Οχι απλα αυτοι στα 500 ψαχνουν για κοροιδα. Πριν ενα μηνα που πηρα το δικο μου απο σκρουτζομαγαζο(350 ευρο) το public το εχει 700 ευρω. Απλα χτυπαν τους ασχετους στο ψαχνο. Κανε την κινηση σου αφοβα δεν υπαρχει τιποτα το υποπτο στα μαγαζια αυτα. Εδω μεσα το 95% απο τετοια μαγαζια εχουν παρει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Οχι απλα αυτοι στα 500 ψαχνουν για κοροιδα. Πριν ενα μηνα που πηρα το δικο μου απο σκρουτζομαγαζο(350 ευρο) το public το εχει 700 ευρω. Απλα χτυπαν τους ασχετους στο ψαχνο. Κανε την κινηση σου αφοβα δεν υπαρχει τιποτα το υποπτο στα μαγαζια αυτα. Εδω μεσα το 95% απο τετοια μαγαζια εχουν παρει το κινητο. Έχει δίκιο . αν την πατήσει ο αψαχτος...θα πάει ακλαφτος....είμαι σίγουρος ότι αν τους μιλήσεις στο δίνουν πολύ παρακάτω αλλά αν κάποιος δεν το έχει ψάξει ... άντε γεια με αυτόν ... θα πληρώσει τα σπασμένα του μαγαζιού Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αρχίζει κ τσιμπάει λιγάκι πάλι...με την παρουσίαση του 5 είχε τρομερή κατρακύλα...ένα 20ικο κοντά σε μια βδομάδα.Πάντως πρόκειται για εξαιρετικό vfm. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Το λευκό δεν έχει δερμάτινο καπάκι. Υπαρχει καποια εκδοση με δερμα που να χρι λευκο καπακι η ολα εχουν χρυσο πλαατικο μεσα? Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Υπαρχει καποια εκδοση με δερμα που να χρι λευκο καπακι η ολα εχουν χρυσο πλαατικο μεσα? Όλα χρυσό φίλε μου νομίζω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Υπαρχει καποια εκδοση με δερμα που να χρι λευκο καπακι [...] Καμία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Έχει αγοράσει κανείς κανα τριποδάκι απο Ελλάδα; Με ενδιαφέρει πολύ για low light shots. Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν άντεξα να περιμένω περισσότερο καιρό και κλείδωσα στα 310 ευρώ, σειρά 602. Αναμένεται αύριο. Το G2 θα το ανακαινίσω και θα το βάλω στο μπαούλο με το PS1. Κέρδισε τη θέση με το σπαθί του. :clap: Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ωραίος!! Με το καλό να το παραλάβεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ωραίος!! Με το καλό να το παραλάβεις. Σ'ευχαριστώ! :) Ασε και τώρα που διαβάζω ότι παίζει bootloop και σε 602, καταλαβαίνεις πως είμαι... Σε αναμμένα κάρβουνα. :X Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Δεν χρειάζεται, απόλαυσε τη συσκευή σου και θα τα βγάλει σίγουρα και αυτή τα λεφτά της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Και εγω λιγο ανησυχω, αλλα πιστευω πως θα χαρω το κινητακι οσο δε παει :D Αυριο παραλαμβανω , 318 , kaizerstore, μου εμπνεει εμπιστοσυνη το καταστημα, εχω ξαναψωνισει και ηταν αψογοι :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά βρήκα μια απίστευτη προσφορά. Τι λέτε? https://www.germanos.gr/product/lg-g4/20303260/ Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Χαχαχαχα , ορμάτε παίδες! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Τσάμπα πράμα λέμε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Το παρέλαβα σήμερα και φοράει MM ευτυχώς. Μετά το G2, το ηχείο του και η κάμερα κάνουν τρομερή διαφορά. Εντωμεταξύ, αυτό το πράγμα με τις διαφημίσεις στις εφαρμογές και στο browsing δεν το περίμενα, χαμός. Δεν βλέπω να το κρατάω unrooted για πολύ καιρό. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δεν βλέπω να το κρατάω unrooted για πολύ καιρό. Πριν μπεις στη διαδικασία, ρίξε μια ματιά πρώτα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Πριν μπεις στη διαδικασία, ρίξε μια ματιά πρώτα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 θα περιμένω μερικούς μήνες μπας κ γίνει root χωρίς ξεκλείδωμα του boot loader. Μέχρι τότε θα είμαι φρόνιμος λολ. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 θα περιμένω μερικούς μήνες μπας κ γίνει root χωρίς ξεκλείδωμα του boot loader. Μέχρι τότε θα είμαι φρόνιμος λολ. Δεν το βλέπω να αλλάζει κάτι στο συγκεκριμένο θέμα αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts