Jump to content

[LG G4] Φωτογραφίες / βίντεο

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To bitrate ανεβαινει ναι .Εγω δεν εχω περιορισμο στα 5 λεπτα οταν γραφεις 1080p..

εννοω 1080 στα 60 fps φιλε μου,,,,,εκει λεει αφηνει μονο 5 λεπτα....

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως παιδιά με το θέμα του φλας και της απόχρωσης βρήκα μια πρόταση για ζελοτειπ βαμμένο με κόκκινο και μπλε μαρκαδορο πάνω στο φλας και η διαφορά είναι παραπάνω από αισθητή.

To bitrate ανεβαινει ναι .Εγω δεν εχω περιορισμο στα 5 λεπτα οταν γραφεις 1080p..

Στο 1080p@60fps έχει περιορισμό

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι το ειδα φιλε μου! ειδα μονο οτι δεν εχει πανω απ 5 λεπτα στο 1080 60 fps...ετσι ειναι και στο 4κ 5 λεπτα? το bitrate ανεβαινει?

Τοσο στο 1080p οσο και στο 4Κ, μπορεις να αλλαξεις το bitrate σε low-mid-high.

1080p στα 12-24-36

4Κ στα 30-48-64

Ομως εγγραφη σε 1,2 fps, στα 1080p 60 fps και στο 4κ, σου επιτρεπει μονο ληψεις για 5 λεπτα.

Τοσο στο 1080p οσο και στο 4Κ, μπορεις να αλλαξεις το bitrate σε low-mid-high.

1080p στα 12-24-36

4Κ στα 30-48-64

Ομως εγγραφη σε 1,2 fps, στα 1080p 60 fps και στο 4κ, σου επιτρεπει μονο ληψεις για 5 λεπτα.

στο 4k εχει περιορισμο στα 5 λεπτα ετσι? υπαρχει τροπος για απεριοριστο 4κ? με καποιο αλλο προγραμμα απο playstore?με ποιοτητα αριστη φυσικα

η εστω με καποιο αλλα προγραμμα καμερας για απεριοριστο 1080 στα 60 60 fps. καπου ειδα οτι με το snap camera γινεται αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Edited by couros1

Επιτελους 1080@60fps στο G4!! Ειλικρινα η ελλειψη του ηταν και λογος παραλιγο να προτιμησω samsung αντι για το g4 και τωρα επιτελους με την καμερα του v10 απο xda το αποκταμε και δουλευει και ονειρο! Μπορει να ακουγεται ηλιθιος λογος να μην το προτιμησω για αυτην την ελλειψη το κινητο, αλλα λατρευω τη βουτυρενια ροη που εχει το βιντεο στα 60 καρε. Σε 1080 τραβαω αποκλειστικα με 60fps και δεν μπορω να καταλαβω γιατι η LG επιμενει να μην το διαθετει στα κινητα της... Ο περιορισμος των 5 λεπτων ενταξει, ειναι ενοχλητικος για αρκετους αλλα ειναι κατι που πιστευω διορθωνεται πανευκολα με ενα update.

Lg g4 Manual

27059454741_fbb975efce_c.jpg20160520_134724 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Επιτελους 1080@60fps στο G4!! Ειλικρινα η ελλειψη του ηταν και λογος παραλιγο να προτιμησω samsung αντι για το g4 και τωρα επιτελους με την καμερα του v10 απο xda το αποκταμε και δουλευει και ονειρο! Μπορει να ακουγεται ηλιθιος λογος να μην το προτιμησω για αυτην την ελλειψη το κινητο, αλλα λατρευω τη βουτυρενια ροη που εχει το βιντεο στα 60 καρε. Σε 1080 τραβαω αποκλειστικα με 60fps και δεν μπορω να καταλαβω γιατι η LG επιμενει να μην το διαθετει στα κινητα της... Ο περιορισμος των 5 λεπτων ενταξει, ειναι ενοχλητικος για αρκετους αλλα ειναι κατι που πιστευω διορθωνεται πανευκολα με ενα update.

περναει ευκολα? πως γινεται?

περναει ευκολα? πως γινεται?

Πανευκολα. Μπαινεις στο παρακατω Link, και κατεβαζεις την V4 εκδοση που ειναι η τελευταια μεχρι στιγμης. Αποθηκευεται το apk στον φακελο ληψεων οπου μετα απλα το κανεις εγκατασταση σαν ενα οποιοδηποτε app.

Φυσικα η στοκ καμερα παραμενει στο κινητο και θα εχεις 2 καμερες apps στο κινητο σου.

Εν συνεχεια οταν ανοιξεις την νεα σου καμερα θα πατησεις επανω στις 3 κουκιδες του μενου και θα επιλεξεις manual video. Εκει θα δεις οτι μπορεις να επιλεξεις και 60 fps μεταξυ αλλων. Να θυμασαι οτι τα 60 fps δεν δουλευουν σε αναλυση 4Κ και δεν μπορεις να κανεις συνεχομενες ληψεις πανω απο 5 λεπτα.

Επισης, λογω των 60 καρε, το φως που περνα στον αισθητηρα καμερας ειναι λιγοτερο. Οποτε απεφυγε την ληψη στα 60 καρε σε σκοτεινο/βραδυνο περιβαλλον αν δεις οτι δεν σε ικανοποιει.

http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878

Πρέπει να εισαι μελος στο χda αλλιως δν γινεται

Πρέπει να εισαι μελος στο χda αλλιως δν γινεται

Εγώ το κατέβασα κ χωρίς να είμαι μέλος.

Για δοκιμή την εγκατέστησα την κάμερα και δεν μου ανοίγει, κρασαρει.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Μηπως εχεις lolipop. ? Δουλευει μονο σε mm.

Για δοκιμή την εγκατέστησα την κάμερα και δεν μου ανοίγει, κρασαρει.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Το γραφει ο ανθρωπος οτι "I will not add lollipoop support".

Πανευκολα. Μπαινεις στο παρακατω Link, και κατεβαζεις την V4 εκδοση που ειναι η τελευταια μεχρι στιγμης. Αποθηκευεται το apk στον φακελο ληψεων οπου μετα απλα το κανεις εγκατασταση σαν ενα οποιοδηποτε app.

Φυσικα η στοκ καμερα παραμενει στο κινητο και θα εχεις 2 καμερες apps στο κινητο σου.

Εν συνεχεια οταν ανοιξεις την νεα σου καμερα θα πατησεις επανω στις 3 κουκιδες του μενου και θα επιλεξεις manual video. Εκει θα δεις οτι μπορεις να επιλεξεις και 60 fps μεταξυ αλλων. Να θυμασαι οτι τα 60 fps δεν δουλευουν σε αναλυση 4Κ και δεν μπορεις να κανεις συνεχομενες ληψεις πανω απο 5 λεπτα.

Επισης, λογω των 60 καρε, το φως που περνα στον αισθητηρα καμερας ειναι λιγοτερο. Οποτε απεφυγε την ληψη στα 60 καρε σε σκοτεινο/βραδυνο περιβαλλον αν δεις οτι δεν σε ικανοποιει.

http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/root-v10-camera-ported-to-g4-t3366878

Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος. Κ επίσης οντως περναει λιγοτερο φως (σε ολα τα κινητα στα 60fps αυτο), αλλα λυνεται πανευκολα με το φλας αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυξησης του φωτισμου στο χωρο.

φιλε μου σε καταλαβενω απολυτα! και εγω ετοιμος ημουν για το s6 λογω 60 fps! δεν δοκιμασα ακομα την καμερα αλλα πιστευω να ειναι καθαρο και βελουδενιο οπως στο s6 φιλου μου. εινα σπαστικο ομως μονο τα 5 λεπτα! μακαρι με update να γινει απεριοριστο!

για απεριοριστο 4κ υπαρχει τροπος με αλλο software cam?

Στην κάμερα του v10 μονο το βιντεο αλλάζει, η υπάρχουν κ αλλες βελτιώσεις?

Στην κάμερα του v10 μονο το βιντεο αλλάζει, η υπάρχουν κ αλλες βελτιώσεις?

Οι manual ρυθμισεις μικροφωνου δεν λειτουργουν στο g4 μιας και υπαρχουν διαφορετικα μικροφωνα στο v10.

Οσον αφορα τις φωτογραφιες, εχοντας κανει μερικα τεστ με επιφυλαξη θα πω πως στην καμερα του v10 εχοντας βγαλει φωτο με ζουμ ή κανονικες και υστερα να κανω ζουμ, εχω παρατηρησει μια ελαχιστη διαφορα. Στου v10 δινει μια αισθηση με την υφη να μοιαζει με ελαφρως λιγο πιο blur σαν πληροφορια. Εχω την αισθηση δηλαδη πως εχει εφαρμοστει κατι ελαχιστο παραπανω σε αποθορυβοποιηση. Η διαφορα ειναι ελαχιστη, μονο σε φουλ ζουμ θα το παρατηρησεις και ειναι αμελητεα.

Προσωπικη εκτιμηση αυτο απο αρκετες φωτο με ζουμ που εχω κανει τεστ. Η διαφορα επαναλαμβανω ειναι ελαχιστα διακριτη και πολυ δυσκολα αντιληπτη.

Βλέπω ότι η καμερα του v10 δν αποθηκεύει στην sd. Αλλα μονο στο κινητό

φιλε μου σε καταλαβενω απολυτα! και εγω ετοιμος ημουν για το s6 λογω 60 fps! δεν δοκιμασα ακομα την καμερα αλλα πιστευω να ειναι καθαρο και βελουδενιο οπως στο s6 φιλου μου. εινα σπαστικο ομως μονο τα 5 λεπτα! μακαρι με update να γινει απεριοριστο!

για απεριοριστο 4κ υπαρχει τροπος με αλλο software cam?

Ναι φιλε μου, δουλευει αψογα σε ολες τις συνθηκες , ενω λογω των 60fps κατεβαινει ελαχιστα η λεπτομερεια, (κατι που γινεται σε ολα τα κινητα), αλλα σχεδον δεν το παρατηρεις. Εχεις και παλι πεντακαθαρα βιντεο με 60fps. Τωρα το s6 δεν το ειχα ποτε για να συγκρινω αλλα δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα οταν η ποιοτητα με υπερικανοποιει και επιπλεον δεν πιστευω οτι θα εχουν καμια σημαντικη διαφορα. Ο περιορισμος των 5' ισχυει και δεν καταλαβαινω το γιατι σε 1080p, αλλα πιστευω σε μελλοντικο update θα φυγει. Σε 4k απ'ο,τι ξερω δεν υπαρχει κινητο η εστω εφαρμογη που να επιτρεπει εγγραφη 4k ανω των 5'.

Edited by akumiris

Ναι φιλε μου, δουλευει αψογα σε ολες τις συνθηκες , ενω λογω των 60fps κατεβαινει ελαχιστα η λεπτομερεια, (κατι που γινεται σε ολα τα κινητα), αλλα σχεδον δεν το παρατηρεις. Εχεις και παλι πεντακαθαρα βιντεο με 60fps. Τωρα το s6 δεν το ειχα ποτε για να συγκρινω αλλα δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα οταν η ποιοτητα με υπερικανοποιει και επιπλεον δεν πιστευω οτι θα εχουν καμια σημαντικη διαφορα. Ο περιορισμος των 5' ισχυει και δεν καταλαβαινω το γιατι σε 1080p, αλλα πιστευω σε μελλοντικο update θα φυγει. Σε 4k απ'ο,τι ξερω δεν υπαρχει κινητο η εστω εφαρμογη που να επιτρεπει εγγραφη 4k ανω των 5'.

Το iphone φιλε μου εχει απεριοριστο και το s7 νομιζω καθως και τα καλα κινεζικα..καπου πηρε το ματι μου software αλλα δεν θυμαμαι...μακαρι να βρεθει τροπος για 4κ και 1080 στα 60 fps απεριοριστο

Βρε παιδιά εμένα δεν έχει τον περιορισμό των 5 λεπτων στο fhd 60 fps στην ported v10 κάμερα.. Έχω την 4 έκδοση του apk...

Ουτε εμενα εχει τον περιορισμο και fhd 60fps στην εκδοση 4 ..

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• The title was changed to [LG G4] Φωτογραφίες / βίντεο