Jump to content

Προσοχή: Εργασίες Συντήρησης

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα απλο ευχαριστω πλεον δεν αρκει για ολα αυτα που μας προσφερεις αγαπητε Μανο.. :rolleyes: :) καλα κουραγια και ας παρει και μια μερα παραπανω δεν χαθηκε κι ο κοσμος :!:

• Απαντήσεις 88
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κουραγιο και απο εμενα ΜsK θα ειναι δυσκολη αυτη η ενγχειριση!

Αντε και να επανελθουμε δριμυτεροι με ενα γρηγοροτερο δυνατοτερο το δικο μας forum !

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

άξιος κουράγιο και είμαστε μαζί σου να βοηθήσουμε αν χρειαστεί και δυνάμεθα..

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Mάνο..... :)

Χόμπυ βαρβάτο ήθελες.... :D

Δεν νομίζω πως θα μπορούσες να βρεις καλύτερο, με τόσα μέλη από πίσω... :rolleyes:

....Οπότε σκέψου τις ώρες της συντήρησης, στο κάθε δευτερόλεπτο πόσα κλικ θα ακούγονται (από την έσω πλευρά) που λένε "θέλουμε το site μας ζωντανό και ακόμα καλύτερο...."

Πάρε λοιπόν θάρρος από όλους αυτούς, από όλους μας και καλό κουράγιο master.... :D

Θα κοιμώμαστε εμείς για σένα.... :p :lol:

Εγώ δεν θα μπω καλή δύναμη και τέτοια απλά θα πω ότι όλο το team του MyPhone είστε παράδειγμα προς μίμηση από άλλα ελληνικά portals που τελικά άδικα υπάρχουν...

Σας ευχαριστούμε...

Ερωτηση κανω:...Απο Δευτερα με την καινουργια version, θα πρεπει να ξανακανουμε register??

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Μην ανησυχείτε για τίποτα... ήδη φροντίζουμε όλοι για μια ομαλή μετάβαση. Να είσαστε σίγουροι πως όταν με το καλό ολοκληρωθούν όσα απαραίτητα πρέπει να γίνουν, θα σας αρέσουν κιόλας! ;)

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και την υποστήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα γίνει ότι δυνατόν καλύτερο ώστε να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση. Όχι δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πάλι εγγραφή, ούτε όμως θα χαθεί κάτι σημαντικό. Θα υπάρξουν - δυστυχώς - κάποιες απώλειες αλλά αυτές θα γίνουν ώστε να ομαλοποιηθεί η μετάβαση.

Έτσι, κάποια κλειδωμένα και άχρηστα θέματα, ηλικίας >6 μηνών θα φύγουν (π.χ. "που θα βρω αυτό", απάντηση: "κοίτα στο επισημασμένο / κλείδωμα").

Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο προφίλ και έτσι θα χρειαστεί να περάσετε και πάλι κάποιες... παραμέτρους οι οποίες σχετίζονται με το Instant Messaging και το φύλο σας. Αυτό όμως δεν νομίζω να αποτελέσει πρόβλημα, αφού άλλωστε το προφίλ θα αποκτήσει και νέες παραμέτρους που καλό θα είναι να τις τροποποιήσετε με το που θα γίνει η μετάβαση.

Τέλος, το κάρμα προσωρινά θα απενεργοποιηθεί για να ενεργοποιηθεί αργότερα σε νέα μορφή. Μην ρωτήσετε τι και πως, θα το δείτε στο εγγύς μέλλον να λειτουργεί - άλλωστε δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα υπόλοιπα που θα έρθουν με τη νέα έκδοση.

Αλλαγές θα γίνουν παντού, όπως είπα. Είναι τόσες πολλές που είναι δύσκολο να τις καταγράψω. Ετοιμάζω 2-3 faqs ωστόσο που θα τα δείτε από τη Δευτέρα και καλό θα ήταν να τα διαβάσετε.

Τέλος, ίσως χρειαστεί μετά την μετάβαση στο νέο forum να ΣΒΗΣΕΤΕ τα cookies και να κάνετε και πάλι login, αφού αναγκαστικά θα αλλάξει και η μορφή του μπισκότου. Μην ανησυχείτε όμως. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα. Διαφορετικά μια επίσκεψη στην κεντρική σελίδα θα περιέχει τη λύση στο πρόβλημά σας. Όσοι είστε εδώ και διαβάσατε αυτό το θέμα, καλό θα είναι να είστε απόλυτα πληροφορημένοι για την αλλαγή και να το διαδώσετε σε γνωστούς / φίλους για να μην υπάρχουν απορίες το weekend. Εγώ, θα βρίσκομαι στο #myphone όλο το Σαββατοκύριακο, ωστόσο λόγο φόρτου εργασίας δεν θα μπορώ να απαντώ πάντα.

υ.γ. κάποιες εργασίες συντήρησης έχουν ήδη ξεκινήσει, οπότε είναι πολύ πιθανόν να παρατηρούνται κάποιες καθυστερήσεις μέχρι αύριο. Παρατήρησα ένα peek γύρω στις 2 το μεσημέρι που είχε ως αποτέλεσμα την αργή εμφάνιση των σελίδων. Λογικά θα υπάρξουν άλλα 2-3 peeks.

[sIGPIC][/sIGPIC]

H έκδοση vBulletin που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η τελευταία;

Κάθε πότε περίπου ανανεώνονται;

Τί θα γίνει με τα ποστ του Αλέξ;;; Θα μειωθούν ή θα διαγραφούν;;; :whistle: :p [η ερώτηση είναι έμμεση και αφορά όλους που ενδιαφέρονται για τον counter.... ;) :whistle: :p ]

Tα νέα μπισκότα θα είναι αλμυρά ή γλυκά; :p

Τα smilies αυτά μου αρέσουν....Καλό θα ήταν να μην αλλάξουν ή να προστεθούν αντίστοιχα.... :worry: (το αγαπημένο μου!)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (14 Ιαν. 2005 , 17:56)

H έκδοση vBulletin που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι η τελευταία;

Κάθε πότε περίπου ανανεώνονται;

Ναι. Κάθε ημέρα από εμένα. Κάθε ~3 εβδομάδες από την Jelsoft.

Τί θα γίνει με τα ποστ του Αλέξ;;; Θα μειωθούν ή θα διαγραφούν;;; :whistle: :p [η ερώτηση είναι έμμεση και αφορά όλους που ενδιαφέρονται για τον counter.... ;) :whistle: :p ]

Θα μειωθούν. Αφού π.χ. το Bug Reports μας είναι άχρηστο πλέον (θα ξεκινήσουμε από την αρχή), θα φύγουν πολλά πλέον άχρηστα / κάποτε χρήσιμα posts.

Tα νέα μπισκότα θα είναι αλμυρά ή γλυκά; :p

Αλμυρά, θα περιέχουν περισσότερες πληροφορίες.

Τα smilies αυτά μου αρέσουν....Καλό θα ήταν να μην αλλάξουν ή να προστεθούν αντίστοιχα.... :worry: (το αγαπημένο μου!)

Ότι μας αρέσει το αφήνουμε.

Ναι, σβήνω από το bug reports οτιδήποτε έχει ηλικία > 1 μήνα. Μη με βαρέσετε. Θα έχουμε νέα bugs να ασχοληθούμε στο vB3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πο πο... Τόσες μέρες θα κλείσει το site?? :worry:

Δεν πειράζει όμως... αφού είναι για το καλό του site!! :o

MsK τώρα... συγχαριτήρια και κουράγιο για πρόκειτε να "λειώσεις" στη δουλειά όπως φαίνετε... Τα λέμε λοιπόν... στο ανανεωμένο... myphone.gr ;) :) :cool: :D :rolleyes: :up: :up:

Παρά το γεγονός ότι είμαι χρόνια μέλος του site και καθημερινός επισκέπτης, αν δεν έχω να απαντήσω κάτι ή να ρωτήσω κάτι που δεν το βρήκα διαβάζοντας όλες του σελίδες του topic δυσκολα γράφω κάποιο μήνυμα γενικό.... Παρ΄όλα αυτά θεωρώ απαραίτητο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις απίστευτες ώρες λιωσίματος που το myphone και παλιότερα το unwired μας προσφέρει καθημερινώς και ελπίζω η όποια μπαταρία ωθεί εσένα και το γενικότερο team του myphone να μην τελειώσει ποτέ!!!! Μπράβο παιδιά για ένα πραγματικά ΑΡΤΙΟ από άποψη κατασκευής και ΠΛΗΡΕΣ από πλευράς περιεγχομένου forum.. :)
καρπούζι!:blink:

Καλό κουράγιο στον admin και στο υπολοιπο team που θα ασχοληθη με αυτο το δύσκολο κόμματι.... Η μετάβαση απο μια έκδοση σε μια πιο καίνουργια δεν ειναι εύκολη υπόθεση....

Κάλη δύναμη και υπομονή..... Και φύσικα κράτα πολλα backup της database......

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Ελπίζω το search να αποκτήσει δυνατότητα αναζήτησης για λέξεις μικρότερες απο 10 χαρακτήρες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (15 Ιαν. 2005 , 01:07)

Ελπίζω το search να αποκτήσει δυνατότητα αναζήτησης για λέξεις μικρότερες απο 10 χαρακτήρες...

Καλή δουλειά και καλό κουράγιο MsK. Συγχαρητήρια για το site.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ναι. Ίσως χάσεις και περισσότερα.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

μήπως εννοείς κάτω από 4; :confused:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (15 Ιαν. 2005 , 12:08)

Ναι. Ίσως χάσεις και περισσότερα.

οποιος χασει καποια μνμ μετα απο τις εργασιες θα τα παρει πισω ?

Δες λιγο ΑΥΤΟ .

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (15 Ιαν. 2005 , 13:56)

οποιος χασει καποια μνμ μετα απο τις εργασιες θα τα παρει πισω ?

Οχι δεν θα τα παρεις πισω.Τα μηνυματα που τυχον θα χασεις θα ειναι απο πολυ παλια threads στα οποια γινεται εκκαθαριση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Καλησπέρα καλό κουράγιο !είναι δύσκολο να είσαι admin του μεγαλύτερου και καλύτερου forum στη χώρα .άμα θέλεις κανένα καφέ ή sandwich στείλε μου pm ! http://briefcase.pathfinder.gr/download/Poseidon_cosmos/29439/347620/0/pachuloyo.gif

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου