alessandro89 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Πανευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον! Αν και δεν είχα το χρόνο να το σκαλίσω αρκετά με ενθουσιάσε η οθόνη του, η ταχύτητά του και η μπαταρία του. 2 μέρες με 3G μόνιμα ανοιχτό και διάφορες εφαρμογές να τρέχουν όπως viber, teamviewer και αρκετά τηλέφωνα. Το 3G 2 φόρες ενώ έδειχνε ότι δουλεύει πρακτικά δεν κατέβαζε δεδομενα. Με κλείσιμο-άνοιγμα δεδομένων έστρωσε αμέσως. Κατά τα άλλα όλα καλά. Θα κάνω και το update όπου να ναι.. Ελπίζουμε να βγεί αναβάθμιση και στις επόμενες εκδόσεις android! Σας ευχαριστώ για τα reviews και τις απόψεις σας. Το κινητό αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του (70€). ΥΓ. Το 4G μου φαίνεται υπερβολικό. Με το 3G έιμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Edited April 16, 2016 by alessandro89 Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisd34 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ειμαι αναμεσα στο cubot και το doogee x5 pro.πιο αξιζει να παρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Κατ εμε το Cubot ειναι καλυτερο σε χαρακτηριστικα. Δεν εχω δει το Χ5 απο κοντα, αλλα και σε reviews online προτιμουν το Cubot. Το θεματακι με τη μπαταρια που ανεφερα, το εχει παρατηρησει καποιος αλλος; 5η φορτιση σημερα η οποια εγινε κατα τη διαρκεια της νυχτας. Το πρωι με το που αποσυνδεσα τη συσκευη επεσε αμεσα στο 99%. Το ξαναεβαλα να φορτισει για τουλαχιστον 30'. Ξανα με το που ξεκουμπωσα επεσε αμεσα στο 99% και εντος 5-6' πεφτει και φτανει στο 94-91%. Μετα σταθεροποιειται και ενημερωνεται σωστα και η εφαρμογη "μπαταρια" στο μενου, οποτε κρατει πλεον για ημερες. Θεμα Rom πιθανοτατα, απλα ψαχνω επιβεβαιωση οτι το κανει και σε αλλους. Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ειμαι αναμεσα στο cubot και το doogee x5 pro.πιο αξιζει να παρω; Τυγχάνει να τα έχω και τα δυο, είτε επιλέξεις το ένα είτε το άλλο δεν θα χάσεις. Δυο πολύ καλά τηλέφωνα, το. Cubot υπερέχει στην μπαταρία η οποία είναι τέρας. Το X5 έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών, το έχει ο γιος μου που παράτησε το Lenovo K3 Note για το X5. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 είχα το x5 το απλό και το έδωσα για το cubot δεν ξέρω κατά πόσο είναι ίδιο με το pro αλλά είχε κακή μπαταρία σε διάρκεια με gps wifi data και γενικά σε χρήση η μπαταρία έπεφτε γρήγορα δεν μου άρεσε η οθόνη και είχε κακή αφή δεν ξέρω αν η εμπειρια μου ανταποκρίνεται στο σύνολο τον x5, πάντως το cubot από όταν το επιασα στα χέρια μου φαίνεται να είναι μια κατηγορία πιο πάνω με πολύ καλή οθόνη καλή μπαταρία καλή αφή αλλά η ρομ του η τωρινή δεν είναι και ότι καλύτερο για μένα. αυτο με την μπαταρια το εχω και εγω μολις παει στο 100 μαλλον σταματα η φορτιση και με έξτρα εφαρμογή που έβαλα μόλις πάει 100 σταματά και μόλις το βγάλω πάει 99 αμέσως, κάπου κάτω από το 90 είναι που πέφτει αργά η μπαταρία μετά ίσως η ρομ? ίσως δεν την φορτίζει φουλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Ναι πιθανα η Rom ειναι. Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο. Λεπτομερεια ειναι, ας ελπισουμε να διορθωθει στο μελλον. ;) Update: μετα απο προταση φιλου, εβαλα το charger tester (που ειναι μαλιστα και ελληνικη εφαρμογη), το οποιο μου δειχνει τη μπαταρια ως 2200mah (δεν ξερω αν στεκει ομως γιατι παρεμφερη προγραμματα μου τη διαβαζουν διαφορετικα) και διορθωσε απο μονο του το ποσοστο φορτισης απο 84% που το διαβαζε η συσκευη, στο 95%. Αρα ειναι 100% θεμα Rom. Λογικα "βλεπει" λιγοτερη μπαταρια αποτι ειναι στην πραγματικοτητα ή κατι τετοιο. Edited April 17, 2016 by mafinnen Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. April 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ειμαι αναμεσα στο cubot και το doogee x5 pro.πιο αξιζει να παρω; το cubot εκτος κι αν θες 4g Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Έχω f2g στην πρώτη υποδοχή και όταν καλώ κάποιον αριθμό της wind (f2g ή q), αλλά μόνο αριθμό της wind, ούτε ακούω τον ήχο κλήσης (το τουτ-τουτ), αλλά ούτε και το συνομιλητή μου, όταν το σηκώσει (καταλαβαίνω ότι το σηκώνει, γιατί χτυπάει η δόνηση). Αν κάλεσε κάποιον αριθμό cosmote, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. :confused: Το χρησιμοποιεί κανείς άλλος με κάρτα wind; @giannisd34 Έχω και το Note S (προφανώς) και το X5, αλλά το απλό. Στο pro, αν έχω καταλάβει καλά, μόνο η ποσότητα της RAM και της ROM αλλάζουν. Οπότε, αν όντως ισχύουν αυτά: - Το X5 έχει πλαστική οθόνη, όχι γυάλινη, όπως το Note S. Αυτό σημαίνει ότι γρατζουνιέται (όχι αν βάλεις μεμβράνη ή ακόμα καλύτερα tempered glass). Επίσης, δεν έχεις πολύ καλές γωνίες θέασης, όπως με το γυαλί. Κερδίζεις, όπως, σε πτώσεις, αφού το πλαστικό είναι ελαστικό και δε θα σπάσει, όπως το γυαλί, αλλά θα λυγίσει. - Η οθόνη του X5 είναι 2 σημείων επαφής, ενώ του Note S 5. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι, αν γράφεις γρήγορα στο πληκτρολόγιο, θα καταλαβαίνει μόνο το ένα δάχτυλό σου κάθε φορά. Με swipe, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Έτσι το χρησιμοποιώ. Επίσης, σε μερικές εφαρμογές (ελάχιστες, που δεν έχω βρει) θέλουν να πατάς με 2 δάχτυλα (συνήθως παιχνίδια), οπότε φαντάζομαι θα έχεις θέμα. - Το X5 έχει καλύτερα πλήκτρα ήχου και on/off, από το Note S. Είναι πιο χοντροκομμένα και το κλικ που κάνουν είναι πιο "βαθύ" και γεμάτο. Του Note S, τα πλήκτρα ήχου είναι καλά, όχι σαν του X5, αλλά το on/off πλήκτρο είναι πιο ευαίσθητο και "παίζει" λίγο. - Στην κάμερα πρέπει να είναι τα ίδια. Δηλαδή, κάνεις τη δουλειά σου, αλλά μην περιμένεις και φοβερό. Να εξηγηθώ ότι προσωπικά η κάμερα δεν είναι λόγος αγοράς του κάθε κινητού μου. Αν το κάνει καλά, ωραία, αν δεν το κάνει καλά, δε θα πολυασχοληθώ. - Το Note S ζεσταίνεται λίγο παραπάνω από το X5. Με αρκετή αρκετή ώρα streaming βίντεο, στα 720p, το Note S είναι ζεστό (όχι χλιαρό), ενώ το X5 είναι χλιαρό, στη χειρότερη. Το X5 το έχω αισθανθεί ζεστό μόνο με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το Squadron. - Μπαταρία. Αν το X5 Pro έχει την ίδια μπαταρία με το απλό X5, δεν πρέπει να μπω καν σε σύγκριση. Στο χαρτί της μπαταρίας του X5, γράφει 2400mAh, αλλά είναι 2000mAh περίπου. Που δεν είναι τεράστια διαφορά, αλλά είναι αυτό το 10%-15% που θέλεις πάντα επιπλέον. Οπότε το X5 έχει 2000mAh και το Note S 4150mAh. Το 8 ώρες ανοιχτή οθόνη (αν ασχολείσαι) είναι πολύ εύκολο. Έχω φτάσει και 10 αρκετές φορές. Έχω αλλάξει αρκετά κινητά και είναι το πρώτο μου που θα πέσω για ύπνο και θα έχει πάντα 20%-40%, ανάλογα τη μέρα. Και πάντα "σκίζω" στη χρήση τις συσκευές μου. - Ήχος. Το Note S "βγάζει" πιο ποιοτικό ήχο, τόσο στην κλήση, όσο και στη μουσική, αλλά και στα βίντεο. Επίσης και πιο δυνατό. Αν πει κανείς ότι "θάβω" το X5, θα είναι λάθος. Αν δεν ήταν καλό, δε θα είχα πάρει το απλό. Και τα 2, για τα χρήματά τους, είναι top αγορές. Edited April 17, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisd34 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Προστατευτικο οθονης (ζελατινα η tempered glass)που μπορω να βρω.αναμεσα στο cubot και το x5 pro .ποιο προτεινεται.ρωταω γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτες τις μερες και δεν εχω αποφασισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Προστατευτικο οθονης (ζελατινα η tempered glass)που μπορω να βρω.αναμεσα στο cubot και το x5 pro .ποιο προτεινεται.ρωταω γιατι σκεφτομαι να αγορασω αυτες τις μερες και δεν εχω αποφασισει. Για το X5 Pro, μπορείς να βρεις μεμβράνη, tempered glass και θήκη στην Ελλάδα. Για το Note S, μόνο μεμβράνη έχω βρει, μέχρι στιγμής. Εδώ θα σου πούμε για το Note S. Μπορείς να ανοίξεις θέμα, στην κατηγορία Επιλογή συσκευής, έτσι ώστε να πάρεις περισσότερες απαντήσεις. Αυτό αν αν βιάζεσαι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisd34 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδια για tempered glass και δερματινη θηκη βρηκα στοhttp://m.aliexpress.com/popular/cubot-note-tempered-glass.html. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδια για tempered glass και δερματινη θηκη βρηκα στοhttp://m.aliexpress.com/popular/cubot-note-tempered-glass.html. Μια χαρά! :) Πάντως, όποιος είναι Αθήνα αγοράσει κάτι, ας πάρει ακόμα ένα tempered glass και μία θήκη και του τα πληρώνω. Χρεωστική δεν έχω. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδιά όποιος πάρει να πει και σε εμένα, θα του κάνω κατάθεση τα χρήματα και μπορεί να μου το στείλει αντικαταβολή ή τον Ιούνιο που θα έρθω Αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να μου το δώσει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Απο Ελλάδα ζελατίνα που βρήκατε; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Έχω f2g στην πρώτη υποδοχή και όταν καλώ κάποιον αριθμό της wind (f2g ή q), αλλά μόνο αριθμό της wind, ούτε ακούω τον ήχο κλήσης (το τουτ-τουτ), αλλά ούτε και το συνομιλητή μου, όταν το σηκώσει (καταλαβαίνω ότι το σηκώνει, γιατί χτυπάει η δόνηση). Αν κάλεσε κάποιον αριθμό cosmote, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. :confused: Το χρησιμοποιεί κανείς άλλος με κάρτα wind; @giannisd34 Έχω και το Note S (προφανώς) και το X5, αλλά το απλό. Στο pro, αν έχω καταλάβει καλά, μόνο η ποσότητα της RAM και της ROM αλλάζουν. Οπότε, αν όντως ισχύουν αυτά: - Το X5 έχει πλαστική οθόνη, όχι γυάλινη, όπως το Note S. Αυτό σημαίνει ότι γρατζουνιέται (όχι αν βάλεις μεμβράνη ή ακόμα καλύτερα tempered glass). Επίσης, δεν έχεις πολύ καλές γωνίες θέασης, όπως με το γυαλί. Κερδίζεις, όπως, σε πτώσεις, αφού το πλαστικό είναι ελαστικό και δε θα σπάσει, όπως το γυαλί, αλλά θα λυγίσει. - Η οθόνη του X5 είναι 2 σημείων επαφής, ενώ του Note S 5. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι, αν γράφεις γρήγορα στο πληκτρολόγιο, θα καταλαβαίνει μόνο το ένα δάχτυλό σου κάθε φορά. Με swipe, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Έτσι το χρησιμοποιώ. Επίσης, σε μερικές εφαρμογές (ελάχιστες, που δεν έχω βρει) θέλουν να πατάς με 2 δάχτυλα (συνήθως παιχνίδια), οπότε φαντάζομαι θα έχεις θέμα. - Το X5 έχει καλύτερα πλήκτρα ήχου και on/off, από το Note S. Είναι πιο χοντροκομμένα και το κλικ που κάνουν είναι πιο "βαθύ" και γεμάτο. Του Note S, τα πλήκτρα ήχου είναι καλά, όχι σαν του X5, αλλά το on/off πλήκτρο είναι πιο ευαίσθητο και "παίζει" λίγο. - Στην κάμερα πρέπει να είναι τα ίδια. Δηλαδή, κάνεις τη δουλειά σου, αλλά μην περιμένεις και φοβερό. Να εξηγηθώ ότι προσωπικά η κάμερα δεν είναι λόγος αγοράς του κάθε κινητού μου. Αν το κάνει καλά, ωραία, αν δεν το κάνει καλά, δε θα πολυασχοληθώ. - Το Note S ζεσταίνεται λίγο παραπάνω από το X5. Με αρκετή αρκετή ώρα streaming βίντεο, στα 720p, το Note S είναι ζεστό (όχι χλιαρό), ενώ το X5 είναι χλιαρό, στη χειρότερη. Το X5 το έχω αισθανθεί ζεστό μόνο με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, το Squadron. - Μπαταρία. Αν το X5 Pro έχει την ίδια μπαταρία με το απλό X5, δεν πρέπει να μπω καν σε σύγκριση. Στο χαρτί της μπαταρίας του X5, γράφει 2400mAh, αλλά είναι 2000mAh περίπου. Που δεν είναι τεράστια διαφορά, αλλά είναι αυτό το 10%-15% που θέλεις πάντα επιπλέον. Οπότε το X5 έχει 2000mAh και το Note S 4150mAh. Το 8 ώρες ανοιχτή οθόνη (αν ασχολείσαι) είναι πολύ εύκολο. Έχω φτάσει και 10 αρκετές φορές. Έχω αλλάξει αρκετά κινητά και είναι το πρώτο μου που θα πέσω για ύπνο και θα έχει πάντα 20%-40%, ανάλογα τη μέρα. Και πάντα "σκίζω" στη χρήση τις συσκευές μου. - Ήχος. Το Note S "βγάζει" πιο ποιοτικό ήχο, τόσο στην κλήση, όσο και στη μουσική, αλλά και στα βίντεο. Επίσης και πιο δυνατό. Αν πει κανείς ότι "θάβω" το X5, θα είναι λάθος. Αν δεν ήταν καλό, δε θα είχα πάρει το απλό. Και τα 2, για τα χρήματά τους, είναι top αγορές. με wind μου είχε κάνει 2 φορές να μην ακούω σε vodafone δεν μου το έχει ξανακάνει f2g έχω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george004 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου....το πηρα απο θεσσαλονικη στα 100 ευρω....δεν εχω κανενα προβλημα ....απλα και γω οπως διαβασα στα παραπανω σχολια εχω το θεμα της ενδειξης μπαταριας....μου πηγαινει 3-4 μερες χαλαρα αλλα γραφει οτι να ναι ποσοστα...δηλαδη απο 100 μπορει να πεσει την πρωτη μερα στο 22 και να μεινει εκει 2 μερες και μετα να ξαναπεσει.....αλλα η πραγματικη διαρκεια συμφωνα με τη δικη μου χρηση ειναι 4 μερες....δεν εχω κανει το update που υπηρχε μεσα διοτι διαβασα αναμεικτα σχολια..... ψαχνω καμια προστατευτικη θηκη εδω Ελλαδα αν ξερει καποιος??? ταιριαζει απο αλλο κινητο καμια ξερουμε??? κατι ειδα απο i phone6 plus ισχυει? ευχαριστω και καλως σας βρηκα!!!ειμαι νεο μελλος του φορουμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εγω ανεφερα πιο πισω του iphone 6 plus το δερματινο θηκακι ζωνης. Ταιριαζει λογω των 5.5" με τη θηκη σιλικονης. Εγω βεβαια το πηρα απο Κινα, αλλα βρισκεις και εγχωρια. ;) Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 με wind μου είχε κάνει 2 φορές να μην ακούω σε vodafone δεν μου το έχει ξανακάνει f2g έχω. Και η πλάκα ήταν ότι αν καλούσα αμέσως μετά μέσω viber, δεν είχα κανένα θέμα. Πρέπει να έκανε γενικότερα εργασίες στο δίκτυό της. Σήμερα το μεσημέρι, που είχα αρκετές κλήσεις, όλες έγιναν απροβλημάτιστα. Ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου....το πηρα απο θεσσαλονικη στα 100 ευρω....δεν εχω κανενα προβλημα ....απλα και γω οπως διαβασα στα παραπανω σχολια εχω το θεμα της ενδειξης μπαταριας....μου πηγαινει 3-4 μερες χαλαρα αλλα γραφει οτι να ναι ποσοστα...δηλαδη απο 100 μπορει να πεσει την πρωτη μερα στο 22 και να μεινει εκει 2 μερες και μετα να ξαναπεσει.....αλλα η πραγματικη διαρκεια συμφωνα με τη δικη μου χρηση ειναι 4 μερες....δεν εχω κανει το update που υπηρχε μεσα διοτι διαβασα αναμεικτα σχολια..... ψαχνω καμια προστατευτικη θηκη εδω Ελλαδα αν ξερει καποιος??? ταιριαζει απο αλλο κινητο καμια ξερουμε??? κατι ειδα απο i phone6 plus ισχυει? ευχαριστω και καλως σας βρηκα!!!ειμαι νεο μελλος του φορουμ!! Κάποιο θέμα έχει η μπαταρία σου. Μια χαρά είναι η ένδειξή μου. Καλοδούλευτο! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLACKCROW Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ . ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CUBOT NOTE S ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΡΗ ΩΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΑΚΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ HARD RESET ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΘΝΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ENTRY LEVEL, ΚΑΙ 99 €. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited April 20, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Σχετικα με τη μπαταρια. Υπαρχει οντως θεματακι στο συγκεκριμενο μοντελο, αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο. Ανα συσκευη το φαινομενο εξελισσεται διαφορετικα. Μερικοι χρηστες δεν το εχουν, μερικοι ναι. Συμφωνα με ξενο forum, αλλα και το page της εταιρειας στο fb, σε γενικες γραμμες εχει να κανει με το ποσοστο που δεν δειχνει τα πραγματικα στοιχεια της μπαταριας. Οπως ειπα και πιο πισω και σε μενα το κανει αυτο με τα "περιεργα" ποσοστα , αλλα οχι με τοσο τραγικα πεσιματα. Το πιο συνηθες ειναι να φορτιζω 100% , να πεφτει στο 93-91% εντος 20λεπτου και μετα κρατα 4ημερο κατα τα γνωστα. Αν μεινει ανενεργο για ωρες και το πιασω, μπορει να εχει μεινει στο ιδιο ποσοστο που το ειχα αφησει, αλλα το ριχνει γρηγοροτερα μεχρι που σταθεροποιειται και παλι καπου. Ξεκαθαρα θεμα βαθμονομησης, λογω Rom. Αν μαλιστα αφαιρεσεις τη μπαταρια και κανεις επανεκκινηση το ποσοστο επανερχεται σε υψηλοτερο νουμερο. Ετρεξα προχτες ενα battery calibrator μετα απο πληρη φορτιση και εκανε reset το αρχειο που κραταει τα log της μπαταριας. Θεωρητικα οταν κανει ενα πληρη κυκλο θα φτιαχτει νεο log με πιο ορθα δεδομενα. Με root μπορεις να κανεις και περισσοτερα πραγματα αλλα δεν αξιζει τον κοπο μιας και ειναι ψυχολογικο το θεμα. Ευελπιστω πως θα ρυθμιστει σε επομενο update. Εδω και ενα πιο αναλυτικό review σχετικα με τα "θεματάκια" της συσκευής: http://tech-ish.com/2016/03/31/problems-cubot-note-s/ Το βελτιστο σε τετοιες μπαταριες ειναι να διατηρουνται μεταξυ 40-80%, οποτε γενικα ακολουθω αυτη την πολιτικη. Απλως τη συγκεκριμενη την εκανα 5 κυκλους φορτισης-εκφορτισης καλου κακου γιατι καποιες φορες θελει χρονο η βαθμονομηση. Αυτο που περιγραφει ο φιλος BLACKCROW ειναι πιθανα καποιο crashαρισμα λογω υπερθερμανσης. Δεν παιζω βεβαια παιχνιδια οποτε δεν μπορω να μοιραστω αποψη. Παντως εμενα προς το παρον δεν εχει προκυψει ουτε ιδιαιτερη υπερθερμανση, ουτε crashαρισμα. Edited April 20, 2016 by mafinnen Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πάντως, τα χρώματα που βάζει ο launcher της Cubot, πίσω από τα εικονίδια, κάτι πρέπει να σημαίνουν. Κατέβασα χτες το app του Onedrive και ανέβαζα κάποιες φωτογραφίες. Όσο το έκανα, το χρώμα πορτοκαλί. Αφού έχω τελειώσει και μέχρι και μέχρι πριν λίγο ήταν γκρίζο. Έβγαλα 2 φωτογραφίες, ανέβηκαν αυτόματα στο background, και όσο ανέβαιναν, το χρώμα ήταν κόκκινο. Όταν τελείωσε το ανέβασμα, επέστρεψε στο γκρίζο. Κι ένα ωραίο screenshot, με σχετικά βαριά χρήση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μεχρι στιγμης πιο φθηνό το βρίσκω εδω: http://www.igogo.es/product395163.html αλλά δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα τχαία το ανακάλυψα!Έχει πολύ καλές τιμές αλλά αν έχει κάποιος αγοράσει καποιος από εκεί; Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 με kingroot έκανα root!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παίδες, μετά από 2 μήνες λειτουργείας, σήμερα ξαφνικά έκλεισε και αρνείται να ανοίξει ....:blink: Μήπως έχει κανένας καμμία ιδέα;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παίδες, μετά από 2 μήνες λειτουργείας, σήμερα ξαφνικά έκλεισε και αρνείται να ανοίξει ....:blink: Μήπως έχει κανένας καμμία ιδέα;; Δοκίμασες με συνδυασμό κουμπιών; Power One - Volume down για εξαναγκαστική επανεκκίνηση Power off - Volume up για Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts