Jump to content

alessandro89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alessandro89

  • Ημ. Γέννησης 22/03/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

alessandro89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα λύθηκε όταν αποσυνδέθηκα από τον λογαριασμό της google και ξανασυνδέθηκα! Είχα τις επαφές εκεί και τις φόρτωσε ξανά.
  2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό saviano καθώς και τους ημίθεους foust και duc γιατί με τα ποστς τους ( #1137 σελ.76 κτλ) κατάφερα να περάσω από το παλαιό android 5 σε android 6 v.6 πολύ εύκολα μέσω της κάρτας SD, χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο. Έχω ένα θεματάκι με την αναγνώριση κλήσεων βέβαια. Δε μου εμφανίζει το όνομα του ατόμου που με καλεί. Εμφανίζει μόνο τον αριθμό..
  3. Έχουμε το κινητό 6 μήνες. Αρχικά ήρθε με πρόβλημα στην αφή, αλλά το στείλαμε πίσω και φτιάχτηκε. Τους πρώτους 2-3 μήνες ήταν μια χαρά. Μετά από αυτό το διάστημα άρχισε να χάνει το 3G σήμα και να κολλάει η αφή (πατιούνται μόνα τους όλα μαζί και δεν το προλαβαίνω!). Επίσης, τις προάλλες μου έπεσε από το μισό μέτρο και δημιουργήθηκαν δύο ρωγμές!! Τέλος, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να κολλάει σε κάποιες ελαφριές εφαρμογές (παιχνίδια). Μαυρίζει η οθόνη και κάνει επανεκκίνηση μετά από 2 λεπτά, εκτός αν του βγάλω τη μπαταρία για να επισπεύσω τη διαδικασία. Κατά τα άλλα, η μπαταρία του είναι πολύ καλή (2 μέρες με καλή χρήση και 3G συνεχώς ανοιχτό) και τρέχει μια χαρά τις εφαρμογές. Βέβαια δεν έβαλα και καμία πολύ βαριά... Οι κάμερες όντως είναι μέτριες. Η πίσω βγάζει καλές μόνο τη μέρα. Γενικά απογοητεύτηκα, αλλά όταν δεν το πιάνουν τα τρελά του τα πάμε καλά.
  4. Ισχύει αυτό με την χρέωση του "πήγαινε" με όλα τα κινεζομάγαζα και συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό. Τα ελληνικά μαγαζιά δε σε χρεώνουν συνήθως για αυτό. Παρόλα αυτά το κινητό αξίζει τα έξοδα αυτά. Δώστου μια δεύτερη ευκαιρία :p . Είναι πολύ δυνατό κινητό. Δε μου έχει βγάλει τίποτα απολύτως και πάει σφαίρα με αρκετή χρήση. Επίσης, επειδή το έχω ψάξει με τις μπαταρίες σας συστήνω να μην φορτίζετε τα κινητά με φορτιστές άνω του 1Α και που και που να κάνετε μια πλήρη φόρτιση και αποφόρτιση ( δεν χρειάζεται να σας σβίσει και στα χέρια βέβαια!). Εμένα βγάζει 2 μέρες με full χρήση.
  5. Πολύ ωραία η θήκη. Ευχαριστώ πολύ! Θα την παραγγείλω και εγώ! Είμαι και εγώ ένας πολύ ικανοποιημένος κάτοχος του κινητού που απλώς δεν έχω κάτι αρνητικό να πω γι αυτό δεν γράφω! :dance:
  6. Από οτι ξέρω προσπαθούν να αποφύγουν να το στείλουν πίσω στην Κίνα και το επισκευάζουν εδώ για να γλυτώσουν κόπο και χρόνο. Αν δεν τα καταφέρουν τότε κάνει το μεγάλο ταξίδι. Εσύ πάντως είσαι καλλυμένος από κάθε άποψη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε σε εμένα το φορτώνει.. (Chrome)
  7. Μου έχει τύχει σε άλλο κινητό (Leagoo Lead 5). Είχε πρόβλημα η οθόνη και το έστειλα για επισκευή. Για να σιγουρευτείς δοκίμασε και με άλλους τρόπους αν δουλεύει το συγκεκριμένο σημείο της οθόνης. Έγω δοκίμαζα να κατεβάσω τη μπάρα ειδοποιήσεων μέσω εκείνου του σημείου και δεν τα κατάφερνα..
  8. Έχω παραγγείλει αρκετά πράγματα από gearbest. Εγγύηση είναι. Με το καλο!
  9. :dance: Έχω να επιβεβαιώσω ότι η θερμοκρασία του κινητού βελτιώθηκε αρκετά μετά το πρόσφατο update!
  10. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Τα γνωστά θέματα με την ένδειξη της μπαταρίας δεν λύθηκαν. Θα φανεί μήπως αλλάξει κάτι με τους διαδοχικους κύκλους φόρτισης αποφορτισης. Κατά τα αλλά όλα καλά!
  11. Μέτρα την μπαταρία σου να δεις μήπως είναι θέμα μπαταρίας. Αν έχει πέσει πολύ χαμηλά μπορεί να μην μπορεί να ξεκινήσει την φόρτιση. Και το δικό μου κάνει τα χαζά με την ένδειξη της μπαταρίας αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα αφού αντέχει 3 μέρες.
  12. Πανευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον! Αν και δεν είχα το χρόνο να το σκαλίσω αρκετά με ενθουσιάσε η οθόνη του, η ταχύτητά του και η μπαταρία του. 2 μέρες με 3G μόνιμα ανοιχτό και διάφορες εφαρμογές να τρέχουν όπως viber, teamviewer και αρκετά τηλέφωνα. Το 3G 2 φόρες ενώ έδειχνε ότι δουλεύει πρακτικά δεν κατέβαζε δεδομενα. Με κλείσιμο-άνοιγμα δεδομένων έστρωσε αμέσως. Κατά τα άλλα όλα καλά. Θα κάνω και το update όπου να ναι.. Ελπίζουμε να βγεί αναβάθμιση και στις επόμενες εκδόσεις android! Σας ευχαριστώ για τα reviews και τις απόψεις σας. Το κινητό αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του (70€). ΥΓ. Το 4G μου φαίνεται υπερβολικό. Με το 3G έιμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  13. http://www.ebay.com/itm/New-PU-Leather-Case-for-Cubot-Note-S-View-Flip-Cover-Protective-Cas-/131743033287?var=&hash=item1eac7f27c7:m:mtgZKdw7rM5FVoZaDG72tQA , http://www.ebay.com/itm/PU-Leather-Case-for-Cubot-Note-S-View-Flip-Cover-Shell-Protective-Cas-/262318904215?var=&hash=item3d136cd397:m:m_MAOgDK5PYBdrOoTJ-wCzA , http://www.ebay.com/itm/PU-Leather-Flip-Protective-Case-Cover-For-CUBOT-NOTE-S-Smartphone-/281964649323?var=&hash=item41a6671b6b:m:mjSBg-wI7k_VcEoJt-lXKGA . Συμφωνώ με τον evmenis σε όλα! Αν ενδιαφέρεται κανένας είναι flip cases με εσωτερική θήκη. Προσωπικά με εκνευρίζει η νέα μόδα με το αυτοκόλλητο! Έλεος να κολλάς το κινητό με αυτοκόλλητο στη θήκη!
  14. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν και δεν έχω κανένα από τα 2 (ακόμη :yahoo: ) έχω να πώ οτι προτιμώ το Note S διότι: 1. Έχει τούμπανο μπαταρία, 2. Έχει μεγαλύτερη οθόνη διατηρώντας πολύ καλό ppi, 3. Εμπιστεύομαι περισσότερο την Cubot. Από την άλλη το X5 έχει 4G και είναι πιο όμορφο (υποκειμενικό!).
  15. Μόλις έγινε η παραγγελία! Αυτή τη φορά μου είχε μόνο το Flat rate shipping οπότε δεν είχα δίλλημα! Ανυπομονώ να νιώσω και εγώ την ολοκλήρωση και την ηδονή :p
×
×
  • Create New...