Jump to content

Cubot Note S

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που μου αρέσει στην 6.0 (και σε άλλη συσκευή που έχω CM13 based on MM) !!!!!

Να επιλέγω ΕΓΩ τα δικαιώματα των εφαρμογών!!!:)

Φυσικά ορισμένες δεν δουλεύουν καθόλου αν μπλοκάρεις κάποιο-α, από τα απαραίτητα δικαιώματα που ζητάνε.

Για όποιον έχει βάλει την 6.0 με *#66# μπορεί να κάνει ένα γρήγορο τσεκ των λειτουργιών του τηλ του.

Βασικά και στην 5.1 μπορούν να υπάρξουν οι διακόπτες, αν φροντίσει ο κατασκευαστής. Σε 1 Lenovo που έχω, έχω διακόπτη, για κάθε ένα permission, κάθε μιας εφαρμογής.

Εννοείται ότι δε θα λειτουργούν. Φροντίζουν οι devs...

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά και στην 5.1 μπορούν να υπάρξουν οι διακόπτες, αν φροντίσει ο κατασκευαστής. Σε 1 Lenovo που έχω, έχω διακόπτη, για κάθε ένα permission, κάθε μιας εφαρμογής.

Έτσι είναι.

Η Xiaomi ας πούμε με το miui έχει έλεγχο αδειών στις εφαρμογές απο Android 4 ;-)

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Έτσι είναι.

Η Xiaomi ας πούμε με το miui έχει έλεγχο αδειών στις εφαρμογές απο Android 4 ;-)

+1 Ακριβώς αυτό. Τουλάχιστον, με την 6, δε θα υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, να μην έχουν αυτό το υπομενού οι κατασκευαστές.

Huawei Nova 5T

Κι εγώ από την 20160411 πέρασα στην 6.0.

Παραθέτω ένα screenshot χρήσης της μπαταρίας ΤΕΡΑΣ του τηλ, που εκτός από την μεγάλη διάρκεια δείχνει και ΣΩΣΤΑ (επιτέλους:lol:) την αποφόρτιση.

Πως την πέρασες την 6.0 είμαι λίγο άσχετος ..... πρίν από καιρό πέρασα μια rom σε doogee και δεν θυμάμαι την διαδικασία.Αν ήθελες να μου γράψεις την διαδικασία για να μην τα κάνω μαντάρα ? Ευχαριστώ!

Έχει φτιάξει ολόκληρο οδηγό ο άνθρωπος!

Δές post #636

Ναι, έχει και ειδική ρύθμιση, που μπορείς να κόβεις του προσβάσεις που δε θέλεις να έχουν συγκεκριμένα apps. Προσωπικά, αν έρθει η 6.0 OTA, θα την εγκαταστήσω.

Λες να την βάλουν σαν ΟΤΑ ή θα φάνε οι χρήστες του κινητού κανένα άκυρο;; Είμαι σε δίλημμα αυτό που φοβίζει είναι εγγυήση αν πάει κάτι στραβά.....δεν ξέρω ως το βράδυ θα το ρισκάρω και ότι γίνει μπαμ-μπαμ!

Το pc μου είναι win 10 οι οδηγοί κάνουν και των win 7-8;

Για win10 τα drivers είναι άλλα.

Υπάρχουν και στο επίσημο site-forum της cubot.

Aπό εκεί και πέρα η διαδικασία είναι η ίδια.Ίσως χρειαστεί η απενεργοποίηση του signature verification στα win 10 αλλά δεν το ξέρω γιατί εγω το έκανα σε win7.Για το τελευταίο αν δεν γνωρίζεις....γκουγλαρε το.:happy:

Πάντως το σίγουρο είναι ότι αξίζει να δοκιμάσεις την 6.0 αν έχεις θέματα με την 5.

Edited by saviano

Για win10 τα drivers είναι άλλα.

Υπάρχουν και στο επίσημο site-forum της cubot.

Aπό εκεί και πέρα η διαδικασία είναι η ίδια.Ίσως χρειαστεί η απενεργοποίηση του signature verification στα win 10 αλλά δεν το ξέρω γιατί εγω το έκανα σε win7.Για το τελευταίο αν δεν γνωρίζεις....γκουγλαρε το.:happy:

Πάντως το σίγουρο είναι ότι αξίζει να δοκιμάσεις την 6.0 αν έχεις θέματα με την 5.

ευχαριστώ για την ενημέρωση σου βρήκα driver απο την cubot αυτοί πρέπει να είναι :O

WIN10: https://mega.nz/#!lEYhiJCI!NX7l3cjDAdCUMLVl9kIrdIh6GgPMkolvcmBsTKZOIXo

Γεια σας παιδια εχω το κινητο περιπου 6 μηνες ολα μια χαρα μεχρι τωρα ξαφνικα χαλασε το touch αλλου παταω αλλου πιανει δεν γινετε να το χειριστω. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Λες να την βάλουν σαν ΟΤΑ ή θα φάνε οι χρήστες του κινητού κανένα άκυρο;; Είμαι σε δίλημμα αυτό που φοβίζει είναι εγγυήση αν πάει κάτι στραβά.....δεν ξέρω ως το βράδυ θα το ρισκάρω και ότι γίνει μπαμ-μπαμ!

Βασικά, αν δεν τη δώσουν, δεν τους βλέπω γενικά να τους βγαίνει σε καλό...

Huawei Nova 5T

Γεια σας παιδια εχω το κινητο περιπου 6 μηνες ολα μια χαρα μεχρι τωρα ξαφνικα χαλασε το touch αλλου παταω αλλου πιανει δεν γινετε να το χειριστω. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

6μήνες...=εντός εγγύησης...άρα το στέλνεις πίσω!!

@madjim1984

Μία πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα ήταν καλό να γίνει πρίν το στείλεις πίσω.

Το 90% των προβλημάτων του Android λύνεται ή με επανεκκίνηση ή με επαναφορά ;-)

Εάν δεν καταφέρεις κάτι με την επαναφορά, τότε το στέλνεις.

Εκανα επαναφορα αλλα τιποτα οποτε απο οτι καταλαβα δεν φτιαχνετε. Τωρα με καλυπτει το paypal ή θα με καλυψει το καταστημα αγορα απο το everbuying?

Πάντως το φόρουμ είχε καταντήσει υποβολή προβλημάτων και διαμαρτυρίας για την συσκευή του κάθε ένα.Τωρα όσοι κάνανε αναβάθμιση της συσκευής .... όλα καλά για αυτούς.Παντως παιδιά να είστε καλά για την βοήθεια θα μείνετε αξέχαστοι στο ποστ αυτό χαχα

Πάντως το φόρουμ είχε καταντήσει υποβολή προβλημάτων και διαμαρτυρίας για την συσκευή του κάθε ένα.Τωρα όσοι κάνανε αναβάθμιση της συσκευής .... όλα καλά για αυτούς.Παντως παιδιά να είστε καλά για την βοήθεια θα μείνετε αξέχαστοι στο ποστ αυτό χαχα

Αυτό είναι πολύ καλό! Άντε, να το δώσουν και σε μας OTA.

χαχαχαχαχαχα :lol:

Huawei Nova 5T

Έτσι που φτάσαμε και εγώ αυτό λέω μία ota θα μας σώσει αν περιμένουμε από το ποστ του φόρουμ σώθηκαν οι υπόλοιποι .Το συμπρέμα ....ο καθένας για τον εαυτό του.Τι να τα κάνεις τα φόρουμ τότε?

Edited by navi55

Έτσι που φτάσαμε και εγώ αυτό λέω μία ota θα μας σώσει αν περιμένουμε από το ποστ του φόρουμ σώθηκαν οι υπόλοιποι .Το συμπρέμα ....ο καθένας για τον εαυτό του.Τι να τα κάνεις τα φόρουμ τότε?

Πάντως, τόσα χρόνια που μπαίνω myphone, έχω βοηθηθεί πάρα πολλές φορές κι έχω βοηθήσει εξίσου.

Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά... 5 άτομα την έχουν την συσκευή... οι 4 είναι με Android 5 και ο ένας με 6!!! Τι περιμένετε!!!!!!!!

Πάρτε ένα Xiaomi, ένα Meizu και να δείτε τι έχει να γίνει... Στο thread του Redmi note 3 Pro που χρησιμοποιώ γίνονται 500 ποστ την μέρα....τα προβλήματα λύνονται σε dt... αλλα το έχει πάρει ο μισός πλανήτης το τηλέφωνο!!!

Ο τρόπος με τον οποίο πάτε να γελοιοποιήσετε την έννοια του forum είναι πολύ κακός. Δεν μιλάω για το myphone (για τo οποίο η γνώμη μου είναι κακιστη και ο λόγος φαίνεται καθαρά στα παραπάνω ποστ) αλλά γενικά!

@foust

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει... ειδικά εάν μιλάς έτσι απαξιωτικά!

from my RN3 pro

Edited by pavlidisc

Ρε παιδιά... 5 άτομα την έχουν την συσκευή... οι 4 είναι με Android 5 και ο ένας με 6!!! Τι περιμένετε!!!!!!!!

Πάρτε ένα Xiaomi, ένα Meizu και να δείτε τι έχει να γίνει... Στο thread του Redmi note 3 Pro που χρησιμοποιώ γίνονται 500 ποστ την μέρα....τα προβλήματα λύνονται σε dt... αλλα το έχει πάρει ο μισός πλανήτης το τηλέφωνο!!!

Ο τρόπος με τον οποίο πάτε να γελοιοποιήσετε την έννοια του forum είναι πολύ κακός. Δεν μιλάω για το myphone (για τo οποίο η γνώμη μου είναι κακιστη και ο λόγος φαίνεται καθαρά στα παραπάνω ποστ) αλλά γενικά!

@foust

Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σε βοηθήσει... ειδικά εάν μιλάς έτσι απαξιωτικά!

from my RN3 pro

Ο πληθυντικός σου πού κολλάει, για να καταλάβω; :confused:

Huawei Nova 5T

@foust

from my RN3 pro

Χαχα δικηγόρο το φόρουμ δεν χρειάζεται μπορεί να δουλέψει και έτσι όσο για το ποστ αυτό λίαν απαράδεκτο και το λέω με αποδείξεις παραπάνω . Υπάρχουν ποστ στο φόρουμ μακράν ανωτέρα...... έτσι να μην τα ξεχνάμε αλλιώς θα είμαστε υποκριτές..Στο κάτω κάτω εσείς λέτε ή v 6.0 αξίζει και τη προτείνεται ,δεν ζήτησα ούτε να μου την περάσει κανένας σας ούτε κάποια επισκευή του κινητού. απλά υπάρχει πρόβλημα με τα win 10

Και ζητάω αν γνωρίζει κάποιος από αυτό το θέμα, Δεν είναι κακό μερικοί να είναι άσχετοι ....με τα φλαααρισματα το οποίο το δήλωσαν.Απλα Κάνω μία διαπίστωση και μην αδικείς κάποιων σαν εμένα.......για πάρε το ποστ λίγο πίσω ;Kαι τα λόγια σου ποιό μαζεμένα όταν απευθύνεσαι στο άτομο μου. Εσύ το μόνο να απαξιωνεις τον εαυτό σου ������Σιγα από σένα δεν ζήτησα τίποτα για να σε έχω και υποχρέωση.Μην μας τρελάνεις .;;;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

mr- 47

Ο πληθυντικός σου πού κολλάει, για να καταλάβω; :confused:[/quote

Έλα για μένα το λέει που θα μου πει ότι γελοιοποιώ το φόρουμ ο σάτυρος . Τόσο καιρό στο φόρουμ δεν δώσαμε δικαιώματα Θα μας κρίνει και αυτός������

Edited by foust

@foust

Καλή συνέχεια μπέμπη.

Είναι πολλά να ένσημα μου για να ασχολούμαι με παιδάκια. Πάρε και ένα πλοκ... και άντε γεια...

:-)

Ο πληθυντικός σου πού κολλάει, για να καταλάβω; :confused:

Έχεις δίκιο... πήρα φόρα... δεν πήγαινε σε σένα...; -)

from my RN3 pro

Edited by pavlidisc

@foust

Καλή συνέχεια μπέμπη.

Είναι πολλά να ένσημα μου για να ασχολούμαι με παιδάκια. Πάρε και ένα πλοκ... και άντε γεια...

:-)

Έχεις δίκιο... πήρα φόρα... δεν πήγαινε σε σένα...; -)

from my RN3 pro

Αργόμισθε !!! Άντε σε άλλο φόρουμ να βγάλεις κανένα χαρτζιλίκι που ξέρεις μπορεί..... Να σου βγάζουν και καμιά πρόωρης συνταξιοδότησης με τα μυαλά που κουβαλάς Υπομονή τα ένσημα σου που βγάζεις εδώ μέσα ούτε για τσιχλόφουσκες δεν πιάνουν.:lol:Πάνε οι εποχές που ήξερες!!!!!:lol:Στο καλό....να μης μας γράφεις!!!!

Edited by foust

Διαγράφηκαν μηνύματα. Μείνετε στο θέμα παρακαλώ.

Το ότι η συσκευή έχει κάποια προβλήματα και δεν έχει ιδιαίτερη υποστήριξη από την εταιρεία, δεν ευθύνονται ούτε τα μέλη ούτε το forum.