pavlidisc Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 - Το security...το έτρεξες στην recovery;Τί σου λέει; . To security test έχει να κάνει με αυτό : http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=4&t=626 ??? Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) @ foust Για πες μας...τί έγινε τελικά;Σου το αντικατέστησαν και όλα οκ; - Με τί firmware σου ήρθε?updates; - Ο κέρσορας του gps είναι οκ ή μεταπηδάει; - Το security...το έτρεξες στην recovery;Τί σου λέει; - Απο υπερθέρμανση στο πάνω μέρος τί λέει; - Η ένδειξη ποσοστού μπαταρίας απ'ότι είπες είναι σωστή..; Ευχαριστώ. Το τηλέφωνο ήρθε έτοιμο από το σέρβις firmware έχει αυτό που έχουν όλα note s της cubot ηθερμοκρασία από 45-50 c gps δεν ασχολήθηκα.Για την ώρα Ο.Κ Και δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό Αυτά τελικά? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάσου να μην το έχεις πάρει με 99€, αλλά με 129€..... Κερδοφορία στο μεγαλείο της....τι να πεις ρε φίλε μακριά αγορές από internet . Άντε μόνο από Eshop να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,ή από άλλα καταστήματα . ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάσου να μην το έχεις πάρει με 99€, αλλά με 129€..... Κερδοφορία στο μεγαλείο της....τι να πεις ρε φίλε μακριά αγορές από internet . Άντε μόνο από Eshop να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,ή από άλλα καταστήματα . Edited June 30, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Κερδοφορία στο μεγαλείο της....τι να πεις ρε φίλε μακριά αγορές από internet . Άντε μόνο από Eshop να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,ή από άλλα καταστήματα . Η πλάκα είναι ότι το πήρα και από αλυσίδα καταστημάτων..... Καλά, ειδικά με ιντερνετικά καταστήματα, που δεν έχουν φυσικό κατάστημα, με τα προϊόντα τους, δε μπαίνω καν στον κόπο... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Ο καθένας καταθέτει την άποψή του ανάλογα με τις εμπειρίες του. Εγώ εδώ και αρκετά χρόνια, και ειδικά τα τελευταία 3-4, δεν αγοράζω από πουθενά αλλού πλην ίντερνετικών καταστημάτων... είτε είναι από Ελλάδα είτε από εξωτερικό είναι από την άλλη ήπειρο. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με κάτι. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα τα είχα με "μεγάλα και σοβαρά" καταστήματα πάρα με αυτά του εξωτερικού ή αυτά που δεν έχουν αντίστοιχο μαγαζί. Χρειάζεται βέβαια λίγο δυνατό στομάχι, υπομονή, καλή αναζήτηση για αξιόπιστα μαγαζιά πριν την αγορά... και λίγη τύχη.... Από ότι κατάλαβα, η συσκευή είχε 129€ στην αρχή... και από έξω την έφερνες με 65€! Είναι 2πλασια λεφτά κύριοι.... αξίζει το "ρίσκο". :-) from my RN3 pro Edited June 30, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) To security test έχει να κάνει με αυτό : http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=4&t=626 ??? Ακριβώς!! Πάντως οι "ρώσοι" το πολεμούν για CM 12.1!!! @ foust ...άρα για να σου έρθει απροβλημάτιστο κινήτο πάει να πεί : ή οτι υπάρχουν διαφορετικές φουρνιές κινητών ή αν στο επισκεύασαν τότε γνωρίζουν τα ελαττώματα και η cubot παίζει "κρυφτούλι"!!! Edited June 30, 2016 by saviano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ακριβώς!! Πάντως οι "ρώσοι" το πολεμούν για CM 12.1!!! @ foust ...άρα για να σου έρθει απροβλημάτιστο κινήτο πάει να πεί : ή οτι υπάρχουν διαφορετικές φουρνιές κινητών ή αν στο επισκεύασαν τότε γνωρίζουν τα ελαττώματα και η cubot παίζει "κρυφτούλι"!!! Δεν ξέρω συζήτηση με πιθανότητες με αυτή την συσκευή έχουμε καταντήσει Πυθίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 1 εβδομάδα εργάσιμη στο service και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν, αν δεν τους είχα ζητήσει γραπτώς, να επικοινωνήσουν μαζί μου... Κι ακόμα η σελίδα, για την "πορεία της επισκευής", δείχνει μόνο παραλαβή στο service.... Στην Ελλάδα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το smartphone για δουλειά, φαίνεται..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 1 εβδομάδα εργάσιμη στο service και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν, αν δεν τους είχα ζητήσει γραπτώς, να επικοινωνήσουν μαζί μου... Κι ακόμα η σελίδα, για την "πορεία της επισκευής", δείχνει μόνο παραλαβή στο service.... Στην Ελλάδα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το smartphone για δουλειά, φαίνεται..... Σου έτυχε να μείνει στο "επίσημο" service επί 4 μήνες iphone και 6 μήνες Samsung και στο τέλος να μην κάνουν τίποτα; Απλώς κοίταξε εάν όντως είναι εξουσιοδοτημένοι ή περιμένουν να συνεννοηθούν με τον Κινέζο .. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Σου έτυχε να μείνει στο "επίσημο" service επί 4 μήνες iphone και 6 μήνες Samsung και στο τέλος να μην κάνουν τίποτα; Απλώς κοίταξε εάν όντως είναι εξουσιοδοτημένοι ή περιμένουν να συνεννοηθούν με τον Κινέζο .. Στις παραπάνω περιπτώσεις θα είχα κάνει κάτι κακό.... Είναι εξουσιοδοτημένοι. Βασικά, είναι αυτοί που τα εισάγουν κιόλας... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Το τηλέφωνο μου το έχω δέκα ημέρες από αντικατάσταση και νομίζεις ότι είναι άλλης μάρκας με το άλλο.Δεν παίζεται.... !κανένα θέμα .Μου έκατσε ;ως άψογο δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 (edited) Το τηλέφωνο μου το έχω δέκα ημέρες από αντικατάσταση και νομίζεις ότι είναι άλλης μάρκας με το άλλο.Δεν παίζεται.... !κανένα θέμα .Μου έκατσε ;ως άψογο δεν ξέρω. Όταν σου έλεγα όμως φίλε μου ότι το δικό μου είναι μιά χαρά, κόντεψες να με δαγκώσεις ... :p Edited July 7, 2016 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Άντε να το χαρείς επιτέλους γιατί σε παίδεψε... :-) Σε αναμονή Android 6.0 τώρα... χαχαχαχα! from my RN3 pro Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Όταν σου έλεγα όμως φίλε μου ότι το δικό μου είναι μιά χαρά, κόντεψες να με δαγκώσεις ... :p Όχι κι έτσι ...να σε δαγκώσω ,με τόσα σχόλια με παράπονα και από άλλους οπως το δικό μου κινητό τι να έλεγα ότι είναι ο.κ; Απλά έλεγα κι εγώ τα πράγματα με το όνομα τους,και θα συνεχίσω για την σωστή ενημέρωση υποψήφιων αγοραστών ,η αλήθεια είναι το σέρβις άψογο? Για εμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άντε να το χαρείς επιτέλους γιατί σε παίδεψε... :-) Σε αναμονή Android 6.0 τώρα... χαχαχαχα! from my RN3 pro[/quote Όλα καλά να είμαστε καλά να το χαρούμενο μέχρι να το αλλάξουμε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 @foust Χαίρομαι που το τηλ τώρα δουλευει τέλοια!!! Θα μπορούσες να ανεβασεις ενα screenshot του τηλ σου από το μενού-Ρυθμίσεις : "Σχετικά με το Τηλέφωνο"; Να δουμε τυχον αλλαγες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 @foust Χαίρομαι που το τηλ τώρα δουλευει τέλοια!!! Θα μπορούσες να ανεβασεις ενα screenshot του τηλ σου από το μενού-Ρυθμίσεις : "Σχετικά με το Τηλέφωνο"; Να δουμε τυχον αλλαγες; Ευχαριστώ. Αλλαγές στο τηλέφωνο δεν υπάρχουν είναι όπως το παλιό, το λογισμικό το ίδιο ..........20160411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Αλλαγές στο τηλέφωνο δεν υπάρχουν είναι όπως το παλιό, το λογισμικό το ίδιο ..........20160411 Οκ.Ευχαριστώ. ..και δέν έχεις θέμα με την ένδειξη ποσόστου μπαταρίας; Κατεβαίνει ομαλά η ένδειξη της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Οκ.Ευχαριστώ. ..και δέν έχεις θέμα με την ένδειξη ποσόστου μπαταρίας; Κατεβαίνει ομαλά η ένδειξη της;Με την μπαταρία δεν έχω θεαματικές αποκλίσεις ,τις βουτιες που είχα από το 90%στο 40% δεν υπάρχουν.Αντε αποκλίσεις με το νέο να έχω 10-20% και όχι πάντα.Το μόνο είναι να το φορτίζω στα 100% μέχρι να δω ο φορτιστής να μην φορτίζει το κινητό δηλαδή κρύος!Που και που φόρτιση όταν εξαντληθεί τελείως η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Με την μπαταρία δεν έχω θεαματικές αποκλίσεις ,τις βουτιες που είχα από το 90%στο 40% δεν υπάρχουν.Αντε αποκλίσεις με το νέο να έχω 10-20% και όχι πάντα.Το μόνο είναι να το φορτίζω στα 100% μέχρι να δω ο φορτιστής να μην φορτίζει το κινητό δηλαδή κρύος!Που και που φόρτιση όταν εξαντληθεί τελείως η μπαταρία Κάτι αποκλίσεις 10%-20% έχω και εγώ που και πού (όχι μπάμ και κάτω όμως...μιλάω για γρήγορη κατανάλωση...να φεύγει 10% σε 5 λεπτά και μετά να καρφώνεται εκεί για 2 ώρες...) αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κάτι αποκλίσεις 10%-20% έχω και εγώ που και πού (όχι μπάμ και κάτω όμως...μιλάω για γρήγορη κατανάλωση...να φεύγει 10% σε 5 λεπτά και μετά να καρφώνεται εκεί για 2 ώρες...) αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό. έτσι ακριβώς συμβαίνει με την μπαταρία μην ξεχνάμε να πούμε ότι το κινητό έχει καλό επεξεργαστή που δεν κολλάει πουθενά , ένα wifi που δεν το βρίσκεις σε άλλα κινητά και μία κάμερα ικανοποιητική, τέλος με θερμοκρασία λίγο τσιμένη χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iggyioa Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλημέρα. Εμένα εδώ και δύο μήνες που το έχω το μόνο πρόβλημα ήταν το σβήσιμο της οθόνης στα καλά καθούμενα. Μετά την τέταρτη φορά που συνέβη, απενεργοποίησα την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας και δεν το έχει ξανακάνει. Τι να κάνουμε; Σιγά σιγά θα τις αφαιρέσουμε τις περισσότερες δυνατότητες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 @foust Λοιπόν, πάνε πάρε το παλιό σου κινητό πίσω...γιατί χωρίς αυτό θα πέσει ταφόπλακα στο thread!:lol: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Μάλλον παίζει μπάλα νέα beta (?) rom 20160711 με Android 6.0. http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=4&t=781 ...για να δούμε τί θα δούμε...εάν δούμε...:shifty: Edited July 15, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 http://www.needrom.com/category/cubot/ Υπάρχει beta 6.0 και non beta CUBOT_5265C_NOTE_S_20160711 –CUBOT_NOTE_S-eng 5.1 LMY47I Προσωπικά θα περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Να χαρώ αντιπροσωπεία.... Την πρώτη φορά δεν το επισκευάζουν, με τον τρόπο που το "επισκεύασαν" και μετά από 20 μέρες, ξαναέσβησε η οθόνη. 1 εβδομάδα είχε μείνει στο service. Τους το ξαναπάω και έχοντάς το κοντά 1 μήνα στο service (εννοείται χωρίς να δώσουν συσκευή αντικατάστασης.......) και ενώ γράφουν στην ιστοσελίδα ότι έχει δρομολογεί αντικατάσταση/πίστωση, εδώ και 1,5 βδομάδα που τους παίρνω τηλέφωνοόλο μου λένε το παραμύθι ότι ήταν να παραλάβουν στις 8 Ιουλίου..... Και εννοείται ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν..... Ελληνικές δουλειές..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Να χαρώ αντιπροσωπεία.... Την πρώτη φορά δεν το επισκευάζουν, με τον τρόπο που το "επισκεύασαν" και μετά από 20 μέρες, ξαναέσβησε η οθόνη. 1 εβδομάδα είχε μείνει στο service. Τους το ξαναπάω και έχοντάς το κοντά 1 μήνα στο service (εννοείται χωρίς να δώσουν συσκευή αντικατάστασης.......) και ενώ γράφουν στην ιστοσελίδα ότι έχει δρομολογεί αντικατάσταση/πίστωση, εδώ και 1,5 βδομάδα που τους παίρνω τηλέφωνοόλο μου λένε το παραμύθι ότι ήταν να παραλάβουν στις 8 Ιουλίου..... Και εννοείται ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν..... Ελληνικές δουλειές..... Και πές μου τώρα (χωρίς να θέλω να ξύνω πληγές και εντελώς καλοπροαίρετα...)...πόσο παραπάνω πιστεύεις οτι θα ταλαιπωριόσουν, εάν το έπαιρνες απο Κίνα με 68 ευρώ; Όχι οτι όλα τα Κινεζομάγαζα είναι καλά, ούτε οτι όλα τα Ελληνικά είναι σκ@τ@, απλά γνώμη μου είναι οτι σε τέτοιες συσκευές της τάξεως των 50-60-70ευρώ, αξίζει το "ρίσκο" αγοράς απο Κίνα. Γιατί βλέπεις τί γίνεται: σκάς τα 2πλάσια χρήματα για να έχεις υποστήριξη σε μία κακή ώρα...και σε έχουν στο περίμενε...και στο εάν και στο εφόσον και στο θα δούμε...ε αυτή την κοροιδία δεν την μπορώ...προτιμώ να το πάρω απο Κίνα με τα μισά λεφτά, και εάν δεν δουλέψει να το κάνω χαλκομανία σε κάναν τοίχο. Υ.Γ είμαι 100% σίγουρος οτι στο τέλος θα γίνει η δουλειά σου. Αλλά άμα είναι να σου βγουν τα συκώτια πρώτα, δεν έχει νόημα... Edited July 15, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts